A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Cicákok, hát még mindig téma ez a zártság? :D Csináljuk!!!
Csak maradjunk itt :)

jelnyelvtörvény
: igen, erpé, jól sejted, gyakorlatilag ezentúl törvényi szinten van szabályozva, hány óra feliratozásnak, vagy jeltolmácsolásnak kell lenni a televíziókban, minden intézményben kell, hogy legyen jeltolmács (akik még nincsenek kiképezve, miután még nem volt HIVATALOS tolmácsképzés, miután még nem volt nyelvként elismerve...), stb. stb.
És államilag elismert, élő kisebbségi nyelv lett végre!!! (illetve eddig is az volt, de most már be is látják :D)

zazzy: köszi, lehet benne valami, pl. ivóvizet is lehet vele fertőtleníteni, amit aztán meg lehet inni... nekem ez annyira fura... De mondjuk az ecet is fertőtlenít, aztán ecetes vizet is lehet fogyasztani :roll:

Gabka, ha pletykálkodni/panaszkodni akarsz, gyere át hozzám, meghallgatlak :wink:
zazzy, gyere Te is :twisted:

Mondjuk erpével se taliztunk még a nagy víz mentén :roll:

No, mára ennyi, teszem el magam, holnap tuti, hogy nem lesz olyan szerencsém, mint ma reggel, és korán lesz ébresztő...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ohh, a jelnyelvtörvény tiszteletére egy laptető :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabka, jó a jövő kedd, és előre is köszi (anyósnak és neked is)!

Nemlajos, no, itt a potenciális szakmád. Jelnyelvtolmács (is) lehetsz :)

Gabka, Zazzy, akkor legyünk zártak! Engem meggyőztetek. Én eddig bizonytalankodtam (pontosabban semleges voltam), mert szeretem az új arcokat :), de talán most már nem csatlakoznának többen.
Egyébként most visszaolvastam, a nagy többség a zárt mellett van. Kukli + Katka nem igazán támogatja, de ők is jönnének (időközben Nemlajos támogató lett), és Papillon bizonytalanodott el egy kicsit :)
Ha gondoljátok (és megbíztok bennem :) ), felveszem a kapcsolatot a fórum moderátorával a technikai részleteket illetően. De persze szívesen átengedem bárkinek, nem a kedvenc melóm a szervezés... Ja, a "ki is csatlakozhat a zárt topikhoz" témát semmiképp sem akarom magamnak kisajátítani, és úgy gondolom a jelenlegi (és valaha volt aktív) tagság a csapat. De erről még beszélhetünk...
É

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Erpé, támogatlak a szervezésben!!!!! Írjál a moderátornak! Vkinek kézbe kell venni :wink: a dolgokat!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos pont az jutott eszembe mint erpének nem akarsz a jövőben ezzel foglalkozni?- biztos a törvény után sok jelnyelv-tolmácsra lesz szükség, és kevesen "beszélik".

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee

[quote="vica78"]H írta:vica781N1: Hát mi sem oltatjuk be magunkat. Nálunk ebben Gábor dönt, ő azért részben ért ezekhez. Szerinte is csak felfújják a dolgot, mint ahogy azt is hogy ha beadatjuk akkor valami bajunk lenne. Szóval szerintem is ha valaki ettől nyugodtabban alszik akkor oltassa be magát. (Amúgy ha csak rajtam múlna akkor én beadatnám magunknak)

Én is ma ezen gondolkodtam, de lehet én se adatom be :roll: , de azért azt is túlzásnak tartom én is, hogy bármi bajunk lenne egy oltástól, például én is hallottam hogy két ember meghalt az oltás miatt.

Csibb, nagyon aranyosak a videók.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nemlajos: Akkor lehetsz jelnyelvtolmács, bár abban sem teng túl elvileg a kreativitás.... :roll: Ha csak kreatívan nem színezed ki a sztorit, amit fordítani kell! :lol:

Gabka: Azért jó lehet, hogy anyós orvos és tudsz kérdezni, ha kell!

Erpé: Sajnálom, hogy még nincs meg az új munka. De, ami késik nem múlik.... Biztos fog találni magának a párod munkát!
Bátyám érdekesen alakult. Ő Moszkvába született és 2 évig csak oroszul tudott. Akkor átköltöztek Mo-ra és mindketten (anyu, bátyám) elkezdtek magyarul tanul. Apám nagy kártyás volt. Bátyámnak az volt az első szava magyarul: Passz! Piros! :lol:
Onnantól csak magyarul beszéltek. Aztán 6 évesen nyáron ki kellett menni Moszkvába egész nyárra és bátyám 1 hétig némán figyelt, majd folyékonyan megszólalt oroszul. :shock: Hazajöttek iskolakezdésre és a bátyám nem beszélt magyarul, csak oroszul! Így visszakerült az óvodába..... Szóval ő valamiért mindig csak 1 nyelvet tudott egy időben... :roll: Most persze mindkettőt tudja...

Csibb: Megnéztük a videókat! A lányok nagyon csodálkoztak, hogy Fanni mit csinál.... :D Ők már másképp játszanak Petivel és egész meglepte őket ez az ötlet, hogy ők menjenek vissza babába... De tuti ki fogják próbálni szerintem... :D

Jah, és én nem vagyok kétnyelvű (ezt próbáltam leírni), csak félig orosz.... :roll:

Katka

katka22

ohh, köszi lányok, hogy mindenképp éhenhalós melót akartok nekem :)
Egy jelnyelvtolmács se ebből vásárolná a medencés házat, ugyebár ez alanyi jogon jár, tehát nem fizető a "vendég", állambácsit meg ismerjük, mennyire szeret a zsebébe nyúlni...

bea: oltás miatt halt meg két ember??? Ezt én nem nagyon hiszem. Hol hallottad?

erpé: időközben sem gondoltam meg magam, nem lettem támogató, pl. éppen ma hullik láthatóan darabokra az a másik topik, csak nekem mindegy, mivel itt már csak Ti vagytok nekem, így mindegy lenne, hogy a babanetet nyitom meg, (és azon belült zártak vagyunk), vagy egy másikat.
Egyszerűen csak látom, hogy fontosabb azoknak, akik a zártat szeretnék, hogy zárt legyen, mint az ellenzőknek a nyíltság.
És remélem, nem kopik ki senki, aki amúgy megmaradt volna köztünk :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, felhívtam ma az egyik rokonomat, ők beadatják-e, és ő mondta, hogy hallotta, de tudod milyen ez a "hallottam" dolgok, keresztanyámék falujából bevittek valakit a kórházba, másnap már H1N1-es volt(pedig nem)

Bea, Maja

Kép
bea1978

jaj a grace klinikában épp egy beteg babácskát vettek ki a pocakból..

Betti
KépKép
queen-bee

hja, igen, ezt ismerem... :?
(asszem, én már elbúcsúztam, most már tényleg jó éjt! :D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, én is azt látom, h sok mindenkinek lenne fontos a zártság.
De azért most megint mondtál erőset: miért hullik szét a zárttá vált topik? Nyilván nem személyeskedve, de érdekelnek az okok.

erpé

nem tudom :(
szerintem igazándiból az volt a baj, hogy sose voltunk túl sokan, és semmi sem kötött össze minket (van, aki azóta is próbálkozik teherbe esni, van, akinek egy éves már a babája).
Majd a zártban elmondom a többit :wink: :D:D:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="queen-bee"]j írta:queen-beeaj a grace klinikában épp egy beteg babácskát vettek ki a pocakból..

Én is a grace klinikát nézem :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

grey's anatomy vége, jóéjt nekem is meg mindenkinek , majd küldjétek a jelszót a zártról, meg hogy, hogy működik a belépés stb:lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

bea nézem mert jóóó :) :)

na híradó- bezártak vmi sulit a h1n1 miatt :?
megyek aludni jó éjt :)

Betti
KépKép
queen-bee

jaj mikor lesz már ennek a H1N1-nek vége, egyre durvább esetek :twisted:
jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én meg ahelyett, hogy a holnap reggeli angolra készülnék, itt olvasgatok. 8)

Ma nagyon hisztis napunk volt, gyakorlatilag Márti mindig sírt vagy üvöltött, ha 1. nem volt cicin, 2. nem voltunk éppen valahol. Na jó, rövidebb vidám játékos időszakok azért voltak. Nem látom, hogy hol jönnek a fogak, de valahol jönnek, az biztos. Kapott dentinoxot.

Ja, Erpé: orosz: nem tudom, miért, így alakult, hogy én családi körben csak a magyart használom. Ha olyan vendégünk van, aki nem tud magyarul, akkor természetesen én is nyelvet váltok, addig nem. Passz, hogy miért van ez így. Állítólag 2. gyereknél gyakran van ez így, legalábbis már több esetben hallottam ilyet.

Masut
masut

Erpé: én a magam részéről Rád bízom magunkat :)
Kedden akkor ovi után gyeretek át és akkor "iderendelem" anyóst is.

Orvos anyós: nagyon jó valóban, bár néha azért zavaró is tud lenni, amikor túl okos :) Ebből volt egyszer egy balhénk, viszont azóta tudja ő is hogy "merre hány méter" és rendben vagyunk :)

Látom én vagyok az első, pedig nincs is annyira korán.

Szoirítsatok, hogy délután ne ázzunk ripityára :)

Kép

Kép
gabka77

Itt vagyok én is, de még csak olvastam.
Erpé, szerintem is szervezheted a zártságot, előre is köszi :)
Délutánra jó időt nektek és Gabkának és kérünk fotókat!

Julcsi új tudománya a kádban forgolódás, olyan édi, teszek pár fotót, videó linket majd zártban küldök esetleg, mert elég szemérmetlenül terpesztgeti a lábát az elején :wink:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

erpé: nem voltam bizonytalan, nekem tök mindegy volt, de mivel kivi vok és hátha tudunk a zártban nem nyílóknak segíteni azzal, h megnyílhatnak így már mellette vok! Erpé: SZERVEZZ!!!!!!!!!! aki meg ellene van szóljon mihamarabb :!:

biza, sima influba is mindig meghalnak, ezért oltatom magam mindig. Rota meg prevenár ellen hogyhogy oltottatok oltás ellenesek? Azok is lehetnek veszélyesek, csak azt nem reklámozzák :lol:

Drukk, h ne legyen eső!!!!!!!!

Nemlajos: másodmelónak nem lenne rossz tolmácsolni.

én is éppen tanítványokat és fordítási melót keresek, nagyon kéne a munka!!!!!!!

Márti nyügit sajnálom...

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Julcsi hurkái még mindig vadítóak :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nagyon ügyes és cuki Julcsi :))

Papillon: mi nem oltattunk sem prevenart sem rotát, csak a kötelezőket

Kép

Kép
gabka77

Köszi :) Két hete nem hízik Julcsi, úgy tűnik tényleg csak az kellett, hogy beinduljon valami kis mozgás. No meg mostanába a kaja sem érdekli már túlzottan, a ht-vel sehogy sem haladunk, cicit meg letudja két perc alatt, igaz azt elég gyakran kéri :roll:

Mi is csak a kötelezőket kértük, elég furán is nézett ránk a védőnő, hogy nem kértük a prevenart :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Mi sem oltattunk, én rotát szerettem volna, csak kibak drága és a dokinőnk lebeszélt mindkettőről, pedig én mindkettőt akartam... csak, h 1 éves kor után elég egy oltás a prevenárra, lehet, h jobb így.

Gabka: nektek tuti tök jó az immunrendszeretek, én mindent elkapok...főleg hasmenőst, ezért félek annyira a rotától, volt már nekem, nem kívánom senkinek... :evil:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

jó reggelt!
Julcsi nagyon cuki a kádban :) Harapnivaló combik :) Ugyanolyan kacsás kádunk van "lányos" rózsaszíben :) párom vette, lehet akkor épp nem volt kékben?

Mi rota ellen nem oltattunk, nem is mondta senki, hogy kellene :?

Betti
KépKép
queen-bee

cseréljetek kádat!!! Nem is kellene, csak volt rá lehetőség, asszem 3 oltáws és 3x18.000, de ebben nem vok biztos

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vagy titokban reménykedett, hogy kislányotok lesz? :wink: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

már kb. a 15. héttől tudtuk, hogy fiú :) de a fürdőszoba rózsaszín, lehet, hogy ahhoz választott :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára queen-bee 2009.11.11 09:22-kor.

Betti
KépKép
queen-bee

Nemlajos!

Nem gondoltál még arra, hogy irj egy regényt és kiadasd?
Irhatnál álnéven, úgy tök izgi lenne, és csak mi tudnánk itt a babaneten, hogy ki az a hires irónő. :) :wink:

Zita!

Nagyon édesek még mindig Julcsi hurkái.

Ma mi is megkaptuk a férjemmel mind a 2 oltást...
Hát meglátjuk, remélem nem halok bele. :roll: :?

Csajok én nagy gondban vagyok Annával.
1. Egy hónap alatt majdnem 1 kilót hizott. :shock:
Én nem tudtam, hogy sokat adok neki, mert mindig megette azt az adagot mindenből, amit adtam neki. De azért ezt a hizást túlzásnak tartom. Hány kiló lesz igy 1 évesen???

2. Iszonyat hisztis mostanában. Szerintem unatkozik, mert ugye se nem kúszik, se nem mászik. A játszást megunja 1 óra alatt, utána meg csak kézben van el, ha mászkálunk a lakásban, mert akkor tud nézelődni. Viszont a kis 9 kilós seggét már nem birom cipelni. MEddig fog ez még tartani?

A zártságot én is támogatom, bár amennyit én jövök, nem is szólhatnék bele. :oops:

Ja Katka!

Én még tavaly pszichiátria gyakon csináltam meg azt a Rorschach tesztet. Már a 4. ugyanolyan kérdés után azt se tudtam, melyikre mit válaszoltam. :roll:
Ráadásul ezeket számitógéppel elemzik, ki, szóval sz@rt se érnek sztem.
Nehogy már egy hülye teszt döntse el, hogy milyen anya vagy! :twisted:
Vendég

lilliaoh 1 kilót? Az tényleg sok, Karcsika az első 3-4 hónapban hízott ennyit, most az átlag kb 400 gramm(vagy ez kevés :?: ) Igaz még szinte csak tejcsizik. Anna már eszik "mindent"?
Az "unatkozás" nálunk is gond...egy ideig elvan a gurulással aztán elkezd nyüszizni és ölbe akar lenni....

Betti
KépKép
queen-bee

Betti!

Már 2szer eszik főzeléket, 1szer tejpépet gyümivek, egyszer meg rizspelyhet gyümivel.
Vendég

Lilla, nálunk is hasonló a helyzet hiszti ügyileg. És annyira nyilvánvaló, hogy semmi baja, csak hiszti, tegnap egész nap ez ment, egyszer felveszem videóra mit művel. Nagyon gáz ez az idő, második napja szakad az eső és Julcsi mostanában délelőtt 9-11 közt alszik, pont amikor a környéken el lehetne menni babás programokra (zenebölcsi, ringató...) :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita nekem is ez a hülye idő a bajom. Amikor ki tudunk menni, tök jól elvan a babakocsiban, meg elnézelődik, csak ezt a bezártságot nem birja... :?
Vendég

Karcsi is alszik délelőtt...délután meg már nem is alszik olyan hosszan, ma ráadásul Kornélnak úszás, addig picikém ölben, készülődés stb, csak visszafelé alszik kicsit a babakocsiban.

Betti
KépKép
queen-bee

LÁnyok kitartás!!! Ennél már csak jobb lesz. Ez egy ilyen időszak sajna a piciknek is, vagy a foguk miatt nyügösek vagy azért mert másznának, mennének és nem tudnak. És hát igen az alvásuk :roll: elég ha annyit mondok hogy Bulcsú többet alszik napközben mint Nimród :shock:
Nálunk is nagyon nyügös napok vannak. Tegnap jobb híján este 6-kor vittük le őket sétálni (illetve én futottam 8) Gábor meg sétált velük) de hát akkor nem esett az eső.
Ráadásul én is elég nem jól vagyok, na semmi komolya, csak nekem is megjöttek a piros napok, és ilyenkor leszakad a hátam, mindenem fáj és nyügi vagyok, úgyhogy jobb ha nem jön a közelembe senki :evil: szegény Pannával is reggel annyit mérgelődtem :oops: , bár ő is formában volt megint kiburította a tejet az asztalra. Csak tudnám hogy csinálja, kb. minden 3. alkalommal borul valami, mikor sietni kell akkor meg biztos. :?
Ja és persze Gábor is ma ment Bp-re és későn jön haza, hát mikor máskor. Azt hiszem du. mozgósítom anyósomat. Ebéd már sül a sütőben, de leveshez most nincs erőm :oops:

Julcsi hurkái tényleg nem semmik :lol:

Lilla Anna 9 kilója nem semmi :shock: És mikor adod neki a 2 főzeléket és mikor a tejpépet? Amúgy te szoptatsz még ugye?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Vica piros napok? Az normális, hogy nekem még nem jött meg?Amíg szoptatok nem is fog? :roll:

Mindjárt én is elkezdem panírozni a husikát :)

Visszaolvastam kicsit :) úgy meghatódtam..február-március környékén amikor jöttek a babák..ilyenkor úgy érzem most rögtön szülnék újra.. :)

Betti
KépKép
queen-bee

Ja és ki volt "nory"? 3as ikrei lettek-egy meghalt...Tudtok róla vmit? És a többiekről? Sokan voltatok :)

Betti
KépKép
queen-bee

sziazstok, próbálok épp szemészetre időpontot kérni, de ugye lehetetlen, folyton foglalt. ja, és győrben egyébként megszűnt a gyerekszemészet, azóta csak fizetős van :? sztem ez naggyon durva.
de msot nekem kéne,s ztnék új szemüt csináltatni, ez a keretnélküli nem Nándibiztos, meg már jön is szét. Egyébként ha lestezünk egy szemüveget és egy játékot a padlóra naná, hogy meliyket akarja megkaparintani :D
Nálunk amiatt emyg a hiszti, hogy még se nem mászik, se nem tolat-nem értem, mert kanyarodni tud, csak előre nem jut, valamint pár napja csinálja azt, hogy megemeli a fenekét-de nem kiskutyában, hanem a feje lent marad, mint egy fóka úgy néz ki.és akkor csak emelgeti..bíztassatok, ez már amászás előjele ? :roll:
egyébként épp olvastam egy cikket, hoyg a babakori fejlődésből semmire nem lehet következtetni, aki hamar elkezd beszélni, is ugyanolyan a kommunikációs képessége felnőttkorban, sé a többi is hasonlóan.igazából engem nyugatna meg, ha elkezdene vmit csinálni :oops:
ja meg mostanában erőlködik. de nem úgy, mintha kakilna. befesziti a karizmait, hörög hozzá, vörösödik, morog, utána meg nevet rajta, ahoyg nyög. mintha viccből csinálná, tetszik neki, ahoyg befesziti a karjait háton fekve. vkinek csinál ilyet a manója? :roll:
szétszórt vagyok, szóval nálunk hiszti azért van, ha előtte van 10 cm-vele yg játék, és nem éri el, mászni megh ugye nem tud. akkor eladja aházat. én meg választhatiok. vagy megsüketülök, vagy 10 percen belül odaadom neki.ki mit tesz ? :?:
katka, én ezt az egészet még mindig nem értem. de lehet átsiklottam valami felett. Daniapu nem szeretné nevelni Danit.Tudja, hogy az anyukája mellett van a helye.Miért vizsgálnak téged?? Miért nem a 2 szülőt?? Hogyha ő többet szeretné látni.Én eddig csak olyan válási eseteket láttam, hogy a két szülő küldi egymást folyton pszichi vizsgálatokra./persze, semmi értelme./

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

nory kamu volt, hazudozott össze-vissza, szerencsére lekopott.
róla nem tudunk semmit, de ő az egyetlen, aki nem is hiányzik. A többiek előkerülhetnének végre!!!!

Kép

Kép
gabka77

Azért kérdeztem pont őt mert azt láttam, hogy volt vmi konfliktus de nem értettem pontosan mi, valahogy nem hittem el, hogy ide kamuból írogatna valaki, és főleg egy ilyen sztorival :shock:

pulcsi Karcsi is néha ok nélkül feszít, erőlködik nem tudom miért csinálja. :?:

Betti
KépKép
queen-bee

Ezt a nory sztorit én sem értettem, pedig akkoriban is olvastam a topikot. Priviben még fotókat is küldött valakiknek, nem?

Julcsi úgy tűnik titokban babanetet olvas, ugyanis ma még egy hangját sem hallottam és csomót eljátszott egyedül. És megevett vagy 50 ml gyümit tízóraira, ami nála már szép eredmény. Na, remélem nem kiabálom el, talán ma kicsit jobb napunk lesz :)

Nemlajos ma tényleg nem jött :o

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Betti, nekem sem jött még meg :oops:

Viszont tegnap én is olyan ramatyul voltam, szédelegtem egész nap. Asszem el kéne mennem vérvételre, lehet hogy megint béka segge alatt van a vasam :?

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

de, de, csak most ért ide...
Ez a szájpenész betesz, megint újramostam minden játékot, amit lehetett, azt fertőtlenítettem, meg a mittoménmi, lényeg, hogy végre leültem reggelizni (persze éppen előtte hányt be a kutya az asztal alá...)
Hja, egyébként ma reggelre jóval több fehér folt volt Döme szájában... :(
Éjjel is kellene fertőtlenítenem...? Ha felébred, ugyanúgy kikenni szopi előtt a száját? (többet se aludna vissza, de ha muszáj, megteszem, most éjjel még nem tettem)

Papillon, én is csak prevenar ellen oltattam, de azt is csak azért, mert beadta, mielőtt még annyit mondtam volna, hogy mukk...

Lilla, miért kell nekem regényt írni? :D:D:D Ez most hogy jött? És mi legyen az álnevem? Nem Lajos? :D:D:D
Az a baj, hogy ugye a világ számomra megfoghatatlan összefüggések által, az íráshoz meg baromira kéne, hogy tudd, melyik szereplőd mikor mit mondott, milyen a karaktere, mi volt vele gyerekkorában, szóval elég gáz volna pont nekem, ezzel a memóriával regényt írnom :D

A nory-dolog nekem sose volt tiszta, egyszerűen kizárom a lehetőségét, hogy ilyen beteg emberek is lehetnek (különben én is belebetegednék).

Hétvégén osztálytalálkozóm lesz, addig még 3 nap. semmi kedvem menni... Illetve nekem még van, csak az a + 20kg maradhatna itthon :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jaj, én olyan szétszórt vagyok... :oops:

Kukli írt nekem sms-t pár napja...

"Zsolti ma csinálta volna meg a kábelcsatornát a net-nek, erre lumbágóval ébredt :( "

szóval még várnunk kell az turbótarhonyás örömgolyónkra! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

pulcsi, nekem is csinál ilyen erőlködést, ne aggódj. Tudod, később meg majd lesz az két öklét összeszorítja, beleremeg a fejed (hogy szereted apukát? stb).
Azt se tanulja sehonnan, jön.

Nálunk meg Döme repülőzik. Végre. Csak pár hónappal késett vele :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

egyszerre írtunk Nemlajos! :)

én kaptam egy hasizmozó vázat az uramtól... szerintetek célozgatás??? :wink: :lol:
és már FAnnival is megbeszéltem, hogy kétszer egy héten el fogok menni este tornázni, és apával fog aludni. beleegyezett! 8)
csak este már olyan nehéz kimozdulni a meleg lakásból... :oops: de lehet, hogy csak elkezdeni nehéz... itt van alattunk egy konditerem, még messzire sem kéne mennem... :roll:

Nem menne az, hogy ne vegyél tudomást a plusz kilóidról, és csak simán jól érezd magad??? :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos, szerintem a volt osztálytársaid sem lettek szebbek és fiatalabbak az elmúlt években :wink: Amúgy meg vigyél pár fotót Döméről, és máris mindenki irigykedve néz majd rád :D

Sztem Lilla azért írta, hogy legyél író, mert nemrég azt hiszem Katka megállapította, hogy a varráshoz és az íráshoz tök jól értesz :wink:

Kár, hogy Kukli még mindig nincs :(

Én meg megint itt lógok, ahelyett hogy együtt aludnék a csemetémmel :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Nemlajos: Nem a kilóid határoznak meg Téged! Menj el, érezd jól magad! Döme fotót ne felejts el vinni! És 5 évvel ezelőtthöz képest mennyi mesélnivalód van! Segítek (csak amiről én tudok):
- Jelnyelv - Középfok! 8)
- Férjhez menés 8)
- Saját otthon - KIRÁLY kanapé! Egyéni gyerekszoba dekoráció! 8)
- Kutya (nem tudom mióta van) 8)
- És végül: ÉDESANYA lettél, 8) és Döme tökéletes kis manó
és legyél csak büszke magadra, mert szuperjó anyuka vagy és imádod a kisfiad és kit érdekel az a pár kiló??!!! :roll:
Biztos vagyok, hogy te tudod nyújtani ezt a listát és aztán szemezgess, hogy ebből mi tartozik a többiekre! ;)

Masut: Általában az alsó fogak jönnek előszőr. De az ínyen kívülről nem látszik. Belül dudorodik az íny és a végén már fehérlik is, de belül, szóval nagyon nehéz megnézni... Azért csak kukkolj! ;)

Pulcsi: A hernyómozgás, amit írsz, általában a kúszás alapja. A lábmunka már megvan, még a felsőtestnek és a karoknak kell fejlődnie.... Ja és NE segíts neki.... Minek kússzon, ha Jedi - lovagot is játszhat és minden odaröpül hozzá?
Daniba nem mennék bele. Elég bonyolult a jogi része, meg az is, hogy mi történik.... Én próbálok maximálisan kimaradni és bevallom én se teljesen értem, hogy mit művel ez a szülőpár.... :roll:

Lilla: Azért hízik, mert nem mozog. Amint elkezd mozogni, nem fog hízni. És fog mozogni persze....És ne legyen már folyton ölbe, így hogy mozogjon? :wink: Max nyünnyög egy kicsit....

Nálunk is Márton nap van. Sváb ez a falu és nemzetiségi az ovi és az iskola.... Ma az oviban van lámpás felvonulás. Lépek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katka22 2009.11.11 13:27-kor.

Katka

katka22

csibb, zita, biztos túlélem, csak már láttam iwiwen, hogy a többiek kb. hogy néznek ki... Az is, akivel kb. egyidős a gyerekünk. És emlékszem, én mit gondoltam az öt éves találkozón, mikor megjelent az egyik osztálytárs anyukaként, ennyi túlsúllyal :oops: :cry:
Jól van túlélem, tényleg, csak tényleg nincs sok kedvem menni.
(ehe, akkor ne menjek, mi? Hát úgy ismertek? miért ülök én hajnalig a net előtt, he? Hogy le ne maradjak valamiről :D:D:D)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?