Sziasztok,
Ma van 11.-e, én anno még erre a dátumra tippeltem, mint nagy esemény. Apa azt mondta, hogy akkor ő most elmegy focizni... Mindenki kérdezgeti, hogy mi újság...nos már egyáltalán nincs se görcsölés, se keményedés. Ma betöltöttem a 37. hetet, ennek örömére megvolt a nagytakarítás (eléggé lihegtem közben és sokáig tartott) + elmentünk ügyintézni is.
Kriszta, nagyon szép Anna, olyan kis sima, nyugodt arca van. Igen, az egyik képen néztem a köldökét, hogy mi lehet (még nem láttam ilyet). Én anno Blankival paráztam, hogyan látom el a köldökét, de szerencsém volt, mire hazajöttünk már nem volt rajta a csonk és nagyon hamar begyógyult. Azt láttam fotókon, hogy kórházanként vagy dokinként különbözik, hogyan kötik el. A sebhintőpor és az alkohol gyakoribb használata szerintem gyorsítja a gyógyulást mert szárít mindkettő.
Mire gondoltál amúgy, mint amiről nem beszélnek? Csak nyugodtan...
Az, hogy Anna ennyire jó alvó, nagyon nagy előny ám! Majd meglátod! Blanki ennyi idősen 10 percnél többet nem aludt egyhuzamban... 3 órát egyben, pedig összesen 3 alkalommal. 1 éves koráig.
Azt azért mondom csajok, hogy a segítség, legyen akármilyen jóindulatú és hozzáértő csak nagyon keveseknél működik babaügyben. Merthát valljuk be, az az igazi segítség, ha valaki úgy és azt csinálja, amit mi elképzelünk...
Friday, gáz, hogy Apának pont most kellett utaznia... Kitartás. Erről beszéltem, mint segítség. Anyukám nekem pl. nagyon sokat segített eddig is, de sokáig tarott, míg elfogadtam, hogy sosem abban, amiben én kérem. Pl. sosem vigyázna a gyerekre, amíg én megfőzök, inkább ő főz. Pedig lett volna idő, mikor nekem már az is kikapcsolódás lett volna....na ez nem panaszkodás, csak a tények...
Blanki nem volt bukós, ebben nem nagyon van tapasztalatom, de a sógornőm azt mondta, hogy a felesleget bukják vissza, ha túleszik magukat, azaz nem kell rögtön pótolni.
Móni, tényleg nagyon optimista:) kíváncsi vagyok, hogyan fog működni az uszodázás (én is ezen agyaltam amúgy valamelyik nap, mikor írta) Én mindenesetre szurkolni fogok, hogy összejöjjön
Kata, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor születik Márk? Szerintem a méhszáj miatt tényleg ne aggódj, nem befolyásolja, hogy mikor lesz meg. Órák alatt is sokat változhat a helyzet. (talán ezt már írtam is, de okosabbat most sem tudok)
Enikő, azt már írtam, hogy a nyaralásnál volt az első nemalvós éjszakám...na, azóta már majdnem 3 hónap telt el, és max. 3 óra a teljes éjszakai alvásom. (inkább hajnali) Talán ennél rosszabb már nem lehet. Abban bízom, hogy egy csecsemőnek azért csak nagyobb ennél az alvásigénye. Bár Blani erre is rácáfolt...A dokinak 2 hónap után szóltam, de nem tud vele mit kezdeni. Az a baj, hogy hormondúlással együtt ez a jelenség elég brutál tud lenni. Amúgy amikor hajnalban elalszom, akkor ébred Blani, pisilni megyünk, kakaót kér. Valahogy fel sem tűnik, hogy másképp is lehetne...csak mikor valaki megkérdezi, mikor pihenek.
Anna csak pár nappal kisebb, mint Blani, de teljesen más karakter, kíváncsi vagyok hogyan alakul majd a Tesókérdés nálatok
Marcinak boldog névnapot

!
Dorka, azért munka közben észreveszed, ha szülni kell menni? Most előre dolgozol amúgy? Ki tudsz majd hagyni pár hetet, vagy folyamatosan kell majd dolgoznod?
Szilvi, szurkolunk holnapra! Várjuk a híreket nagyon!
R