2004.08.11 15:46
(fújj de gonosz vagyok) Természetesen ezt a csodát én sem hagyhattam ki. De volt az összes barátnőmnek is. Elöszőr én is furcsát éreztem, aztán kiderült, hogy aranyér. Soha életemben nem volt. Reparon kenőccsel kenegetem de annyit ér mint halottnak a csók, mert azt nem tudom megszüntetni, hogy a törpödör ne nyomja.
Meg ahogy hallom a munkakedvem az eléggé a béka fencája alatt van, úgyhogy nagy hasznodat nem veszik.
Minden kismama házasodik??? 2004.08.11 16:27
2004.08.11 18:48
Remélem érted!!
Én úgy vagyok vele, hogy ez a nap az ifjú párról kell,hogy szóljon és ne a kedves családról.
2004.08.11 20:56
2004.08.11 21:18

2004.08.11 21:24
HA jol emlekszem, Te kerdezted, hol szultem. NEm a Kutvolgyiben, hanem a Margitban. Az apasagi nyilatkozatrol nem sokat tudok, viszont az biztos, hogy hazassagi kivonatnal 30 napnal nem regebbi kellett (bar egyes hirek szerint nehany korhazban nem vettek ezt olyan szigoruan).
Sajnos, terhesen meg erzekenyebb az ember.
Azt irod, a parod mindenben melletted all. Nem lehetne leulni a szulokkel, es jol vegigbeszelni hogy Ti mit akartok es mit nem? Tudom, eleg nehez, en pl. az anyosommal vesztem ossze nagyon komolyan az eskuvo elott az aprosutik mennyisegen...aztan titokban rendeltem meg 15 kg-t.
Hizik a majam...
2004.08.12 07:41
. Ismerösek valahonnan! A vizesedésre csak a felpóckolást meg a pihenést tudom, de a reflux ellen van egy tuti tippem: alma! Ezt mindenkinek elmondom
, van aki kipróbálja és rájön, hogy tényleg jó, de lehet hogy nem mindenkinél válik be. Nekem eddig bejött! Azért egy-két próbát megér. Ja, és a párnádat emeld meg, minél magasabban legyen a fejed, és lehetöleg a bal oldaladon feküdj! A gyomorszáj állása miatt igy kevésbé tud visszajönni a sav.
, gratulálok. Tök jó lehet, szerintem engem sem lehetne lelöni!
A párom már tervezgeti, hogy majd mi is milyet veszünk késöbb, de próbálom lehüteni, hogy még a mostanit is csak fél éve vettük. Nagyon szeretjük, de majd ha "sokan" leszünk, akkor nagyobb autó kell!
!! Az unokatesóm mondta, hogy az is van a "zsákban". Meg is vettem. Szerintem tök szép, világoskék, elején pici macis himzéssel. Az elsö télen bundazsák lesz, a 2. télen kezeslábas. Lehet variálni a cipzárját, hogy milyen legyen!!
Ha elég sok rostosat eszel, meg iszol rendesen, akkor elviselhetö lesz, csak rendszeresen járjál WC "nagydolgozni"! (Néha nekem is elöjön.) 2004.08.12 08:05
Biztos kerestelek volna.De azért be kell pótolnod ha lesz géped!
Tegnap megvizsgáltam ott.Nincs ott semmi.Nem lóg semmi.Még apával is megnézettem,de nem látott semmit.
Ilyenkor mi van?Nekem befelé nő?
Hiányozni fogok?Te nagyon.Na jó nem udvarolok tovább.
Puszi
2004.08.12 09:04
Ilyen jó kis rokon, csak akkor keres meg, ha az ö érdeke ugy diktálja. Nem is rajongok érte igazán! A ruhákat is átválogattam, csak a legszebbeket tartottam meg! A többit adja el annak, akinek tudja. Igaz, a legtöbb cuccot csak 150-250 körül adta. Nem is érdekel igazán, nehogy késöbb meg felhánytorgassa, hogy ö mennyi mindent ajándékozott nekem!
Ez a jobbik eset. Lehet, hogy a baba nyom valami ideget, ami pont oda sugárzik ki. 2004.08.12 09:22

Nálunk úgy van a rokonságban,hogy körbe megy a ruha mindenki vigyázz a máséra és ha már kinőtte a gyerkőc akkor vissza adja az "eredeti"tulajnak.
Persze amelyik rucival "baleset"történik azt megtarthatod. 
Én itt vagyok csak sajnos nem sokan írtok mostanában.Az őszi topik olyan pörgős.Puszi,Dia2004.08.12 09:31
Szóval ha aggódsz miatta, érdemes megnézetni most, mert sok kismamánál előjön, de ha menet közben lehet kezelni, akkor talán nem jön elő az a probléma, hogy szülésnél, a nyomásoknál külső aranyér legyen belőle. Nagyon jó kúpok és kenőcsök vannak, csak figyelni kell rá, hogy doki irja fel, mert van néhány, ami terhesség alatt nem használható. Nálam első lurkó után pl. a Sperti kenőcs vált be. 2004.08.12 10:09
Ha viszont a hüvelyből érzel nyilallást, az is lehet visszér, mert sajnos ott is előjöhet
Az viszont gond lehet szülésnél, de ezt a dokik észreveszik belső vizsgálatnál, vagy ha kéred, akkor megnézik. 2004.08.12 10:12
2004.08.12 10:25
2004.08.12 10:47
2004.08.12 11:34
2004.08.12 15:18
2004.08.12 18:00
A front miatt?Puszi mindenkinek.
Dia2004.08.12 18:19
2004.08.12 18:32
Csak nem akarok ennyi kacattal cuccolni. 2004.08.12 19:35
2004.08.12 20:16
2004.08.12 20:43
2004.08.12 20:48
Amikor meg lesz törpike úgysem tudok majd ennyit cseverészni. Egyik nap épp arra gondoltam, hogy amikor én már babázom akkor még neked hátra van másfél hónap! 

Hát megmondom őszintén, hogy én szeretem a férjem, de azért azt nem szeretném, hogy ilyen behatóan megismerje minden részemet!
A kórházban még a beöntést is valószínű kihagyom, mert annyira feszéjezne ha ott kotorászna valaki. Kedves kisfiam ma mindenáron az oldalamon akart kibújni. Ha eljön az ideje remélem rájön a kicsike, hogy lefelé kell indúlnia. Szerinted ő érzi azt, hogy kint milyen meleg van? 
Megmondom őszintén, hogy ilyet még nem is hallottam, hogy családon belül valaki pénzt kérjen. Szégyellheti magát! Épp most írt a barátnőm egy emilt, hogy van neki egy téli overálja amiben egyszer sem volt benne a kislánya. Majd megkérdezem mennyibe kerül!

Úgyhogy overál nálam is kipipálva.
2004.08.12 21:24
Gyógyszer is van erre, amit terhesen is lehet, pl. Rennie stb. Esetleg este egyet kipróbálhatsz, hogy tudj aludni. 2004.08.12 21:34
Nekem is van Gigi függőségem.Én is gondoltam már arra,hogy te előbb lelépsz innen.De napi egy levél "este" szerintem megoldható lesz.Ugye?Nálunk nincs tabu.Én kérek a szüléshez is beöntést,mert félek,hogy lekakilom a csinos dokimat.
Már kaptam és nem vészes.Sőt azt mondják néha kellene is,hogy kitisztítson.
Már sok 56-os badynk van.A 74-es újjatlan cuki,úgy gondoltam,hogy kb:májusra jó lesz napozónak.
Mit csináltál ma?Az én picurom nappal aludt,most pedig hancúrozik.
Remélem kint fordítva lesz.
Puszi,Dia2004.08.12 21:51
) 2004.08.12 23:49
2004.08.13 06:59
! Ne is emlegessétek!
Hétfön megyek vissza a két évvel ezelötti röntgenemmel, azon kiderül, hogy idegelt-e az a fogam. (Szerintem az, de a kartonomra nincs felvezetve.
) Szóval jól fog kezdödni a következö hetem, tesztreggeli után vérvétel, majd foghúzás!
Bátor kis jószág! Szerintem egyik sem szereti az ilyen zajt, a mi kutyánk is fülét-farkát behuzva bujik töle!
Dorinával egy szobában lesz a kiságy, pelenkázó, ugyhogy lehet majd rendezkedni.
Végül csak 200-at kért érte, de akkor meg minek ezzel felvágni! Nem egyszerü a csaj! De szerencsére elég ritkán találkozunk
!
(Akkor kezdödik a szülési szabim) Szóval a legrosszabb
(mármint ha végig dolgozom) esetben is szept 24-én leteszem a lantot. De nem érzek magamban annyi ambiciót, hogy addig kibirjam. A jövö hét nagyon alkalmas lenne egy kis táppénzre, mivel 2 kolléganöm is szabin lesz
, és ök szoktak (felváltva) helyettesiteni! Ez nagyon tetszene! Ugyan mit találna ki a fönökség??!!

2004.08.13 07:58
Az első inszem február.13.-án pénteken volt és nem is sikerült.Ma ismét péntek 13 miért ne a mi kocsinkat kell ellopni.
Ki vagyok idegileg.Miért a "szegények"autója kell?Nem is hiszem,hogy tudunk még valaha venni másikat.
Jön a gyerek autó meg nem lesz.Éjszaka a hasam is nagyon fájt.Pedig szerdán kell a dokihoz menni.Most nem fáj,de ha rákezd még ma felhívom és megyek.Remélem neked jobb napod lesz ma.
Puszi,Dia2004.08.13 08:19
A főnökség meg lehet veled elégedve, hogy ilyen lelkes vagy!
Mielött terhes lettem voltam a dokinál, szerencsére nem volt rossz fogam. Most meg a negyedik hónapban elmentem, de csak a kiskönyvem dugtam az orra alá. Mondta, hogy próblémám van, menjek. Szerencsére nincs semmi.(most gyorsan lekopogom)

2004.08.13 08:45
3millió az autó ára.1milliót befizettünk kezdő részletnek és azóta havi 40eft-ot fizettünk 16 hónapig.Ennyi idős volt.Szerinted kapunk valamit vissza?Legalább pár százezer jó lenne.De még egy kezdő részletet gyerek mellett egy fizetésből és egy gyesből lehetetlen összehozni.Jó,hogy neked nincs ilyen gondod.Miért ver engem az isten?Na jó,nem siránkozok többet.Puszi,Dia2004.08.13 09:09
2004.08.13 09:38

2004.08.13 12:27
NAgyon szoritok, hogy a biztosito fizessen minel tobbet es minel elobb!
Biztos hordozo fuggo is, a mienkben (CAM) van-volt bebiszukito, de meg 3 honaposan is ossze-vissza bicsaklott benne a gyerek feje. Egy ujszulott meg ugy nyiklik-nyaklik, hogy nekem nem volt szivem abba tenni. Ezert mi mozest hasznaltunk a gyerek 3-4 hos koraig, vettunk hozzavalo autos szettet, igy be lehetett biztonsagosan kotni a hatso ulesre a mozeskosarat.
HA esetleg kislany lenne, nehany lanyos szinu cucc jol jonne...

(Bar mar en is azt erzem, hogy ujabb fiam lesz.
) 
A vedononk akkor hatarozottan megtiltotta emiatt, hoyg a babankkal egyutt aludjunk, allitolag az egesz gyerekorvos-vedono csapat a keruletunkben nem tudta tultenni magat a tragedian.
Szoval en akkor tudtam csak nyugodtan aludni, ha a gyerek a kisagyaban, bekapcsolt legzesfigyelonel aludt. 
2004.08.13 12:39
Nemsokára elszakadok a székemtöl!
, el tudom képzelni milyen a lelki állapotod! Nagyon sajnálom! Azért reménykedj, hogy kaptok rendesen a biztosítótól, mégha nem is az egészet! Bár a bizt. is szeret kekeckedni, hogy ilyen biztonsági felszerelés, meg olyan riasztó, stb! De hátha... 2004.08.13 12:57
) olyan hungarocell-szeru parnacskak huzatban, amivel ki kellett belelni a mozest belulrol, kozepen felul egy ativelo pant, hogy arrafele se mozdulhasson ki a baba, es volt meg hozza 2 pant csattal, amit a mozeshez es az auto biztonsagi ovehez lehetett hozzacsatolni. Igy teljesen stabilan volt bekotve a mozes a hatso ulesen, es a baba is teljesen korbebastyazva fekudt a mozesban... LEhet, hoyg igy leirva kicsit hulyen hangzik, de az biztos, hogy ha Zsombit betettuk igy a mozesbe, olyan jol erezte magat, hoyg 2 perc alatt elaludt benne. 

2004.08.13 13:03

Az egy dolog, hogy a sógór találta ki... Mondjuk ennél az én nővérem sokkal "jobb"!
Mivel első unoka volt a kisfia a szüleink mindent megvettek neki. Kézenfogták és elvitték a Brendonba és azt vették meg amire rámutatott. Volt minden: autóülés, kiságy, babakocsi, szobai hodozó meg etető, járóka meg ami csak létezik. Na ebből már egy darab sincs!! Vagy tönkretették(például a 40 ezer forintos kiságyba és a járokába kiskutyákat raktak!!!) vagy fillérekért eladták a márkás holmikat. De szerintem fel sem merűlt a nővérembe, hogy ezekre a cuccokra vigyázni kéne! Kisruhából annyi maradt amennyit az anyu eltett emlékbe... Úgyhogy mi mindent újjonnan megveszünk. Ennyit a rokonságról!!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|