A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kínaiul nem is tudsz???? :shock: :shock: :shock:

Milyen ügynök vagy te? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Elárulná valaki, hogy gumis lepedőt, hogy lehet kulturáltan összehajtogatni???? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Csak a mandarint bírom. Másra nincs is szükségem. Nekem összekötőim vannak. :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép
Vendég

Bond

Hú de megharagudtam :twisted: . Akkor majd egyszer :wink:

Sillia

Nem is mindig cicin lóg Lóci :lol: Néha anyának pózol :lol: Aranyos nagyon :P

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Sillia:Annyira gyonyoru ez a Loci gyerek!!!Azok a szemek....

Teljesen megertem a "problemadat" Locival kapcsolatban,de ha neked nem okoz kenyelmetlenseget,akkor minden tovabbi nelkul eljetek igy a mindennapokat :wink: Aztan ez majd alakul ugy,ahogy egymasnak alakitjatok.....biztos lesz majd megoldas erre ha 10 kilos lesz Loci,a baratnom kislanya is szinte csak kezben van el,pedig mar 1 eves,kismeno-mano :lol:

Tudod nekem mondtak mar paran hogy hagyjam sirni Hangit....talan 1 kezemen megtudom szamolni,hanyszor tettem ezt meg,de akkor is rovidke idore :oops: ,de akkor mar tul voltam par lehetosegen,es semmi nem segitett.Igen,sajnos Hangi sokszor kezben is nyugos,feszit,es ez nagyon rossz erzes,maskor meg kepes megnyugodni,de nem ertem az ok,okozat osszefuggest :roll: ,es ezert kuzdunk nagyon sokat....bar ugy erzem kezd javulni a helyzet.
Amiota ejjel is megy az orulet,azota a reggeli az agyban tortenik,jol osszebujunk,es vagy 1,5 oras fekveszopi van,mert azt ugy imadja,es egyutt bobiskolunk meg egy picit.Ezt eddig azert nem vetettem be,mert olyan szepen aludt,nem volt nekem problema felkelni 2x-3x megetetni,mert ezek max.20 perces ebredesek voltak,igy mindig siman aludt delelott 10-ig.De mostanaban nem lehetett visszaaltatni,volt hogy 2,5 oran keresztul ebren voltunk...mindannyian!
A mai este jo volt,siman ment minden 8)
En azert nem vetettem be a cicin valo orokos megnyugtatast(bar azert volt ra pelda,mert akkor tenyleg nyugi van)mert 1,5 honapig irtozatos fajdalommal szopiztattam a bal mellembol,mint kiderult gyulladasban volt.....es persze azert sem,mert atgondoltam,hogy semmit sem fogok majd tudni csinalni itt igy tok egyedul,ha mindig a cicin log.......ugye semmi segitsegem nincsen :roll:
De szerintem ha nalatok ez megoldhato,akkor miert ne?Neked is es Locinak is igy jo,akkor ne filozz ezen :wink:

Kutyi ugyben gondolkozok mit lehetne,bar ezt nem tudom mennyire lehet megvaltoztatni,mivel mar nem kolyok kutyarol beszelunk....
Nincsen semmi kedvenc csemegeje?Azert a kutyik eleg belpoklosak....hatha.........mert azert ugy el lehetne erni ezt-azt szerintem,mi is ugy tanultunk anno a kutyasuliban,aztan ugye elhagyhato,mikor mar jol mennek a dolgok.....

Boo:Zsiri arfordulasahoz megy a gratulacio.....ez most meg uj neki,de nemsokara csinalja majd rendszeresen...most emesztgeti a dolgot :wink: Nalunk is igy volt,meg nem volt 2 honapos mikor atfordult,aztan napokig/hetekig nem....aztan azota meg csinalja folyamatosan.
Ugye Hangi nem szeret hanyatt lenni,de napkozben sokszor ugy teszem le,jatszani,mert ugy is kell hogy szokja.....na mar 3.napja siman az oldalara fordul,es egyre jobban elvezi!

Orsi:Edward Norton volt a feladvanyom anno,mikor a kedvenc szineszesdit jatszottuk :wink:
Kutyaszokes: :? :? :lol: :lol: :lol: Elegge a toppon voltal :wink: !

Bond:Ezek jo filmek nagyon!!!A "Rekviem egy alomert" nagggyon kemeny film,pedig mar ateltem es lattam sokmindent,de ezt en is eleg nehezen viseltem.....
Mano kaki: :lol: :lol: :lol: :lol:
En multkor 3 napig vadasztam Hangi orraban egy szaradt,lebego fikuszra....hiaba porbaltam feloldani sos vizzel,furdessel,nem hozta ki a porszivo.....na es ugye abba a pici lukba nem fer be az ujjam hogy kivadasszam :lol: :lol: :lol: 4.nap sikerult!!!!!

Elem toltes:ja eleg gaz ha az ember ezt nem tudja.....ezert kell a telefonokat is igy kisutni...en hiaba mondtam a pasikamnak,nem hitte el.....de megcsinaltuk!

Ikoka:remelem kihasznalod a szep idot,es csavarogsz egy nagyot!

Merion:nekem sem sikerult letolteni a babaszakacskonyvet...bar van nekem egy vekonyka kis konyvem,de erdekelne....na majd megprobalom ma is.....

Szisz:gyere meselj,mi volt tegnap este.....
Anyukam is isteni hazikeszitesu majonezt szokott csinalni...nyami-nyami...mikor itt volt,is keszitett(en is tudok,csak lusta vok)

Persze megint fozni kene :roll: :roll: :roll: :?: :?:
De mit????

Kép
Kép
ancsurti

Ja....
Nyuszi:akkor ott is nemsokara atfordulas lesz!!! :wink: :lol:
Igen,nekunk is mindenki ezt mondja,hogy vannak ilyen gyerekek :roll: :roll: Ja es mindig azt hogy "Ja ,ez a kolika"
Na persze...azert meg tudom allapitani mar hogy mikor hasfajos,es mikor csak hisztikriszti....
Kulonben eddig mi is kuzdelmes napokat folytattunk a nappali alvasokkal...orulet volt tenyleg!De ugy latom,most uj szokast vesz fel Kuglikam,es igenyli a napi egyszeri hosszabb alvast....hogy ez mitol jott,nem tudom,de naggggyon orulok neki!Hatha nalaotk is nemsokara bekovetkezik!!!Elvegre szinte egyidosek a csajaink!!!

Mostanaban peldaul furdeskor van iszonyatos siras,mindegy mit csinalunk elotte,kozben vele.....es most a msszirozas tortenik csnedben,gugyoreszve......
Eppen tegnap vettunk bioboltban baby masszazs-olajat,es testapolot!Huuu mar alig vartam hogy hasznalhassam......nagyon jo volt :lol: :lol:
Ja es megvan az ujabb tejserkento kedvencem!
Sort mostanaban nem is ittam...elfelejtettem,de azt mondta a bio boltos,hogy a sorelesztotol gyakran kialakulhat a szajpenesz...na nem mintha paraznek ezen,csak info.
A lenyeg,hogy kerestunk valami malatas dolgot,es kaptunk is malata-port!Isteni ize van,egy kananyit tettem este egy kis felmelegitett tejbe,persze rakuldtem egy kis Maci-kavet.......na megvan a kedvencem vegre!Es meg tejet is serkent!!!

Kepzeljetek,itt nem igazan lehet turot kapni :? :( ...van valami amit hasznalunk,de nem az igazi....na pasikam kitalalta keszitsek korozottet......az hagyjan,de meg juhturo sem letezik...erdekes lesz :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Jó végre megint olvasni a soraid! Sajnálom a múlt heti nehézségeiteket. Most már biztos minden jobb lesz!!!A képek nagyon jó, amiket a kiránduláson készítettetek.

Lányok olyan sokat írtok, ogy egyszerűen képtelenség mindenkinek reagálni. Esténként hulla fáradtan leülök a gép elé, hogy elolvassalak benneteket, de erőm már nem jut a válaszokra.

Lilisgabi! Kérdezted, hogy még járunk e konduktorhoz. Igen, még 2x kell menni és többet nem! Ez ma derült ki! Annyira örülök neki! :lol: Azt mondta szépen fejlődik Jázmin lábfeje, így már nem lesz szükség rá.

Boo! Kisfiad felszentelt fürdés után egy kis steril pisivel? :lol: Jó lehetett! Már én is jártam így :shock: :lol:

Sillia! Lóci nagyon édes! sajnálom ami Áfonyával történt. Képzeld el, gyerekkoromban nekünk is volt kutyánk, és nagyon sokszor elszökött. Mi is kolbásszal kergettük, meg mindenféle praktikát bepróbáltunk, de nem használt. Aztán az x. szökése után anyuék úgy döntöttek, hogy elajándékozzák. Az én szívem megszakadt, mert nagyon szerettem a kutyánkat. Kb.: 3 hétig bírták a szüleim is, majd visszakértük a kutyánkat!!! :shock: Szegénykém úgy örült!!! :lol: Utánna nem szökött többet. Persze mi is jobban figyeltünk rá. :oops:

Kislányom babanetet "olvas", szerintetek regisztráljam? :roll: :D

Kép

Na, megyünk fürdeni! Majd még jövök!
Vendég

Bond! Gumis lepedőre vonatkozó kérdésed jogos. Ezzel én is bajban szoktam lenni,úgyhogy ahogy éppen tudom,hajtom.

Sillia! Lóci nagyon szép baba! És azok a szemek....

Ma kislányom délelőtt aludt 2 órát :shock: Juhéjjj!!! Remélem igazad lesz Ancsurti és beáll lassan azért a napközbeni alvás. Most már alszik,7-kor megfürdettem,előtte 6-kor kajált,de fürcsi után még éhes volt,mert ette mindenem,úgyhogy fél 8-kor még megszopiztattam és már alszik. Lehet,hogy fejlődési ugrás van nála?!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Sillia, Loci nagyon-nagyon edes :lol:

Bond, sajnos nincs senki segitseg. Babysitter-rel meg ugy vagyok hogy idegenre nem biznam ra,... meg ugy sem, ha be lenne kamerazva az egesz haz.

Boo, Zsiri nagyon kis ugyes, buszke lehetsz ra ;)

Ancsurti! Lehet kapni turot, meg juhturot is. Biztos ott a kornyeketeken is van Angelo's ez raadasul olasz bolt, tehat kene hgoy legyen nektek a kozelben.
Most, hogy emlitetted a korozottet, en is megkivantam :P

Bond, ha tudsz angolul (de egy titkosugynok miert is ne tudna ;) :lol: ) :
http://www.marthastewart.com/article/ho ... tted-sheet
Vendég

Nyuszi, Ancsurti... mit csinaltok a gyerkocokkel, hogy ennyit alszanak napkozben?
Vagy csak ugy maguktol...?
Mi most voltunk setalni, addig aludt egy orat, utana fent volt most kicsit, de megint elalmosodott, ugyhogy leraktam... talan alakul majd nalunk is.
Ja es ma ejjel csak 2x keltem!!!!!!!!!! Juheeeeeeeeeeeee! :lol: Hetek ota eloszor vegre nem orankent!!!
Vendég

Norkili! Semmmit nem csináltam,én is csodálkoztam,mert ugyebár Lili nem tartozik a sokat alvók táborába. Úgy tűnik,ez egy ilyen nap volt.Sajnos nem rendszeres :lol:

Norka! Nem lehet elég korán kezdeni... Nagyon édi Jázmin! Lili ma a híradót nézte előszeretettel... Mintha értené :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi amugy mennyit alszik Lili? Mert Lisa kb. 40 percet, max 1 orat alkalmankent.
Vendég

Délelőtt 3/4 órát szokott,délután meg általában semmit,vagy max.20 perceket. Ezért is alszik már ilyen korán este. :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Na hat akkor nem csak az enyem ilyen kis izgaga virgonc :lol: azert jo lenne ha tobbet aludnanak, pl. 2x 2es fel orat :lol:
Vendég

Kis esti feladvány: mit olvasott éppen norka81 Jázminja? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

norkili! :)

Köszi a linket! :wink: :D

Az egész ház be van kamerázva? Azt hiszem, így én sem merném senkire rábízni, mert félnék megnézni utána. :roll: :roll: :roll:

merion! :)

Már akartam kérdezni, hogy honnan van a neved? :?:

A linket köszi. :) Tartok tőle, hogy Apa nem adna ki ennyi pénzt ekkora cipőcskéért (és én is csak nehezen :roll: :roll: :oops: :oops: ) Asszem marad a küzdés egyelőre, bár legutóbb már egész jó lett. Azzal együtt kirúgom a
Vanish-t és kipróbálom a kis Hableányt. :lol: :lol: :lol:

(Pofára valami hasonló cipője van Manónak, csak tépőzáras kivitelben, amibe könnyen bele bújtható a lába

Kép )

(Itt rendezgeti a számlákat mellettem: Hol van a júpíszís, nnna? Ebben nem a duma pláne hanem, hogy tudja melyikről van szó. :shock: :shock: :?: :?: )

Kép
Kép
200907?

Norka:De jo hir hogy megjavult Jazmin labacskaja!!!Mar tul is vagytok rajta,nem is fog ra emlekezni szerencsere!!!

De edes...eppen ez en iromanyomat tanulmanyozza :lol: :lol: :lol:

Nyuszi:hurrraaaaaa!!!Hangi ma csak 1 orat aludt,de ez is szuper!Most a tobbit itt nyomja a csocsomon,bar elegge kakiszagu amit nem szokott turni....de itt szunyal szopi kozben....
Talan alakulnak mar ok is :wink: szerintem is fejlodesi ugrasrol beszelhetunk az o esetukben.....bar en furcsi utan vacsiztatom,es utana jon az alvas...de ez a teljesen megbolondult ejszakak jellemezhetik aza ugrast!

Bond:gumislepedo :twisted: en sajnalom kivasalni emiatt,mert ugy is osszehajthatatlan...
UPC szamla: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Norkili:2x ebredtetek csak :shock: :shock: :shock: ?Juheeeeeeeeejjjja!!! :lol: :lol: :lol:
En semmit sem csinaltam,csak jott nala a hosszabb alvas...eloszor szombaton csinalta,aztan hetfo ota ez van nalunk 8) 8)
Alex azt mondta itt nincsen csak az a szar ricotta.....na akkor megnezetem vele,elvegre olasz kornyeken lakunk :wink: !Koszi!
En is hajtok a 2x 2,5 oras alvasra,de tegnap csak 1x volt 2oras es 1x pedig 40 perces alvas.....

Huuu mar az agyvelomet is kiszivja ez a gyerok....

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok,

Nem értem, hogy miért nem sikerülhet a Babaszakácskönyv letöltése :roll: Kiírt valamit vagy csak egyszerűen nem történt semmi??? Egyébként meg kellene nyitnia, és aztán onnan menteni...

Bond,
Valami filmben láttam, és akkor nagyon megtetszett, de már nem tudom megmondani, hogy miben... :roll:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Bond, azt irtam, ha be LENNE :lol: De a lenyeg, hogy nem bizom meg az idegenekben. Meg ocsemre se nagyon merem rahagyni...

Most viszont szombaton lesz egy magyar Erzsebet bal a varosban ,es arra szeretnek elmenni, ha csak 1-masfel orara... de az is valami! Addig ocskos vigyaz a kislanyra ;)
Vendég

Ancsurti, nem osszehajthatatlan a gumis lepedo ;) nezd meg a linket, amit Bondnak kuldtem! Apa majd leforditja es lehet gyakorolni :lol:
Orulok, hogy Hangi mar ilyen ugyesen alszik... remelem mi is eljutunk ide majd...
Vendég

[quote]E írta:lárulná valaki, hogy gumis lepedőt, hogy lehet kulturáltan összehajtogatni????

Sehogy :D :D :D

kutyanevelés: Nekünk 2 szálkástacsink van, egy késő novemberi este ülök a kádban, kutyák a kályha előtt, kopognak. Azt hittem apa(sosem visz kulcsot)magam köré tekertem egy törcsit és ajtót nyitottam. Az ajtóban a házunkat építő cég 2 embere, közlik, hogy valami gépért jöttek, amit itt hagytak.Ok, de ahogy az ajtót kinyitottam 2 kutya irány neki a novemberi éjszakának :twisted: :twisted: Mit gondoltok mit csináltam? Közöltem a 2 munkással, hogy bocsi rögtön jövök és futva a kutyák után eredtem 1 szál törcsiben. Az utca felénél lassít mellettem egy autó, a 3.szomszéd. Letekeri az ablakot és beszól, hogy hé hugi nem fogsz te így megfázni? Szerencsére a szökevényeket is megismerte, így mindhárman hazamentünk, ahol a 2 ledöbbent munkás csak annyit kérdezett: " ezek mindig ilyen szökősek?"
Kicsit sem égtem, ááááá :twisted: :twisted:

Na szóval így ne próbáljátok meg Áfonyát jobb belátásra bírni :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Norkili:ez joooo :lol: kepek alapjan is ertem mar hogyan mukodik.....na jol kiprobalom majd!

Lesz nalatok magyar buli? :lol: Majd meselj!Itt sajnos csak nyugdijas osszejovetel van a Magyar-hazban,tavaly a Mikulas unnepsegen is tobb volt az oregember,mint a kisgyerek :?
De allitolag tok jol foznek a Matyas-pince nevu etteremben,ami itt van mellette....bar en is jol fozok :wink: azert megneznem egyeszer.....De en szeretem a kulonbozo nepek konyhait is....

Merion:nekem semmi sem tortent...nem irt ki semmit,csak eppen nem is toltotte...mindjart megnezem megint!
Egyebkent szoktam olvasgatni a kismama blogot :wink:

Bond:mi most itt nezunk filmeket mar egy ideje.....online,es magyar szinkronosak!Ittis fent van a Rekviem egy alomert....
http://clubgen.net/

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti, igen, mar nagyon varom... egyszer voltunk egy magyar osszejovetelen nyaron mikor anykam is itt volt, de azon is csupa nyugdijas volt... allitolag tul koran mentunk es kesobb mentek a fiatalok. Igy jartunk.

Gabi1, nalunk sajnos apatol sem hajlando elfogadni a tapszert... este probaltuk de nem mukodott :?
Vendég

Pont így tanultam Olaszo-ban a gumis lepedő hajtogatását. :lol: :lol: bár szerintem másképp nem is lehet összehajtogatni szépen.

Boo!
Ha Apa kérdezi, mondd, hogy 1-et fizet 2-t kap akció volt! :D

Voltam ma a tesóméknál, annyira édi a gyereke!! Olyan furcsa, hogy a mieink is ilyen picik voltak nemrég! Már úgy elfelejtettem, pedig tényleg nem telt el sok idő!

Tike!
Kutyás sztori: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

H.Gabi?? :roll: :roll:

Picit én is tartottam attól, hogy mennyire lesz el Petra a másik nagymamánál, de mikor odaértem, vigyorgott, mint a széles szájú kis béka, úgyhogy megnyugodtam.
Jól bekakilt, csinált egy kis melót a nagymaminak! (én meg örültem, hogy nem hozta haza a pociban a cuccot!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az Auchanban ma 197 Ft-ért vettem rövid ujjú bodykat. :shock: :shock:

Kép
katy76

No. vége az esti műszaknak, megvacsoráztunk...és most leültem netezni! :lol:

Nem gondoltam volna, hogy gumis lepedőt lehet hajtogatni. Én mindig elég szerencsétlenül teszem el a szekrénybe, vasalni meg már nem is próbáltam, mert csak bepipultam tőle.

Ancsurti! Jázmin biza a te hozzászólásodat olvasgatta :lol: :lol:

Jázmin nagyon ritkán alszik 2 órát egyhuzamban. Általában 30-40percet, viszont minden kajálás között. Már én is szeretném, ha bevezetné a délutáni hosszú alvást. Na, de majd ő úgyis alakítja.

Képzeljétek mi történt velem ma :shock:
Ugye a csütörtök a tanítós napom, van 2 órám ovis gyerekekkel. Na, az egyik órán az egyik kislány akkorát rávágott a kezemre, hogy csak néztem.(Feladat az volt, hogy óriás járásban meg kellett érinteni a kezemet.) Megkérdeztem, hogy ezt mégis hogy gondolta, erre megrántotta a vállát és elkezdett nevetni. :shock: :shock: :twisted: Mondom neki, hogy anyukád mit szólna ha ezt vele csinálnád meg? Erre ő: "Nevetne" :shock: :shock: :twisted: :twisted: Na, itt már vörös volt a fejem a pipától, és közöltem a kislánnyal, hogy nem vagyok az anyukája, és én nem nevetek, hanem nagyon szomorú vagyok amiatt amit csinált. 9 éve tanítok, de ilyet még senki nem csinált!
Ezek után a következő órára érkező gyerekek közül az egyik úgy köszönt el az anyjától, hogy adott neki egy "ötöst" (tudjátok amikor belecsap a tenyerébe), majd megkérdezte az anyukájától, hogy fájt-e neki, mire az anyuka igent mondott, és a kiscsaj elégedetten ugrált be a balett-terembe és mondta, hogy"akkor jó"!
:shock: :shock:
Be kell valljam, egy kicsit meglepődtem, hogy merre tart a világ.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ezt találtam! Én kiszámoltam.

http://adozona.hu/kalkulator_tgyas_gyed_gyes.aspx
Vendég

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lehet ismeritek mar:

A medve, az oroszlán es a disznó talalkozik.
A medve azt mondja: Ha én ordítok az egész erdő remeg a félelemtől.
Az oroszlán azt mondja: Ha én ordítok az egész dzsungel retteg.
Mire a disznó: Ez semmi... ha én köhögök már az egész világ összeszarja magát

Kép
Kép
ancsurti

Hurrráááááááááá!!!!!!!! Én nyertem. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Manó 1/4 óra múlva feladta és válaszolt a "Szabad-e a gyógyszerrel játszani?" litániámra. Már csak be kéne tartania. :? :? :?
Csak C-vitaminról van szó, de itt most nem ez a lényeg. :roll: :roll:

merion! :)

"Valami filmben láttam, és akkor nagyon megtetszett, de már nem tudom megmondani, hogy miben..."
Jó film lehetett. :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Köszi! :) Ide nem kell feltölteni, ugye? :roll: :roll: :roll:

katy76! :)

Nálam mindig egy henger lett a lepedőből. :? :? :? A múltkor odaadtam Apának. a végeredmény:
- :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: Ezt hogy csináltad? :shock: :shock: :shock:
- Muszáj volt. A katonaságnál stoki volt.
Imádom ezt az embert. :wink:

Bodyk: :shock: :shock: :D :D :D :D

boo! :)

"Ő sem menne olyan portára, ahol köszönésképpen jól pofánvágják!!! "
:roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

ancsurti! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kérdem Manót, hogy ki szereti őt.
- Apa szejeti Manóóót...
- És még?
...gondolkodik...
- Anya szejeti Manóót...
- És még? Kitől szokott sok ajándékot kapni?
Felderül az arca és határozottan rávágja:
- Jézuska!
:shock: :shock: Szerintetek sincs elszállva magától a gyerek, nem? :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond:Igazad van a c-vitaminnal kapcsolatban!En allandoan pofazok pasimnak,hogy ne hagyja elol a vitaminjait,mert ugye elokeszit,de bevenni mar elfelejti.....multkor is eljatszotta a macska valahova...es ez rendszeres basszus!Mi lesz majd ha a gyereke jatsza igy el :twisted:
Mano: :lol: :lol: :lol:

Ez az oldal nem olyan,hogy vissza is kell tolteni :wink: :lol: !!!Eppen ezert orultunk,mikor ratalatunk!Csak regisztralni kell,oszt mehet a filmnezes!!!

Kép
Kép
ancsurti

Holnapi házi feladatom:
- gumis lepedő hajtogatás gyakorlása
- GYED kiszámítása
- nektek írás nem felejtés az adóterhet nem viselő nyilatkozatos papírral kapcsolatban.
:roll:

Köszi a linkeket! :wink: :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Boo:en minden alberletemet igy kezdtem.....boaaaaaaaa....ez annyira undotito dolog bir lenni!!!

En is akarok maaaaa egy szobabicajt!!!!!!Mikor jon maaa a Jezuska??? :roll:

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 12:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote="boo"]
írta:
booBond
tegnap hajat takarítottam a lefolyóból, bhááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá undorííííííííííííííííííítttttttttttttttttttttóóóóóóóóóóóóóóóóóó :x :x :x és itt nem csak a hajam jön, hanem vmi előttünk lakótól való undormány áááááááááááááááááááááááááááááááááá rosszul vagyok, már beleöntöttem egy flakon dugulás elhárítót, hogy jól marja szét :oops: :oops: :oops: :

Ezt mindig én csináltam, mert Apa azt modta, hogy undorító. :x Ilyenkor jött az ésmitcsinálszhaagyerekednekleszszarosapelenkája című szöveg. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Most is az én dolgom, de a pelusokkal boldogul. És ez a fontosabb. :wink:

[quote="boo"]
írta:
booUPC-s számla :lol: :lol: :lol:
jöhet hozzánk is rendet rakni :lol: :lol: :lol: a költözés óta eltúnt ez-az, pl a karácsonyfa izzók :roll: :roll: :roll: :

Azért bírtok élni nélküle? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

[quote="boo"]
írta:
booTike
kutya hajkurászás egy szál türiben - hát te nagyon hülye vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezt a bridget jonesból loptad? ő legalább egy pasi után loholt :lol: :lol: :lol: :lol:

Mééér, te mit csináltál volna? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Ti hogy bírtok laptopon molyolni? Én hülyét kapok tőle. :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Ancsurti, en ellipszis trenerre probalom ravenni a Jezuskat :lol:

Norka, akkor Jazmin sem egy nagy alvo.. az ejszakaitok milyenek?
Durva amit az ovis gyerekekrol irtal :( Mitol jut el egy ilyen kicsi gyerek odaig, hogy annak orul, ha fajdalmat okoz az anyukajanak??? :?

Amugy a gumis lepedot sosem vasalom, csak igy osszehajtom, ahogy a weboldalon mutatja a no.
Vendég

Apa es Hangi elmentek botba :lol: :lol: :arrow: enyem a vilag!!!
Elmosogatok,korozottet gyartok,es veszek egy jo kis habos,illoolajos,forro furdot!!!Juhejjjj!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Kép Kép Kép szopi után beájulva

Kép
Kép
orsi777

Norkili:Jojjon maaaaaaa az a Jezuska!!!

Norka:Igen durva amit irtal :shock: :shock: :shock: elegge parazok mi lesz majd ha Hangi kozossegbe kerul...itt aztan semennyire sem nevelik a gyerekeket.....

Bond:en is laptopon molyolok :lol: :lol: eleinte utaltam nagyon,de mar megszoktam :?

Eppen toltok egy filmet estere,remelem Kuglikam is beleegyezik a megtekintesebe!!!

Na megyek,mert var a mosogatnivalo!

Kép
Kép
ancsurti

Jajjjjj de edes Odett!!!!Ez beszaras!!!!A 2.kepen annyira gyonyoru az a tekintet!!!

Na most mar tenyleg lepek!!!

Kép
Kép
ancsurti

Lottinak és Attila Marcinak boldog 4 hós szülinapot! :P :P :P

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti! Mit hallok??? Illoolajos furdo??? Irigy vagyok! :lol: na majd egyszer en is ;)

Orsi, Odett gyonyoru!!! Mekkora haja van hihetetlen! Annyira cuki! Varom mar, hogy Lisanak is ilyen jo nagy haja legyen :lol:
Vendég

Norkili:igen,kedvet kaptam hozza,az msn birasod alapjan :wink:
Citromfu es levendula :lol: hogy nyugodt estenk legyen :wink:

Apaek most ertek haza,Hangi aludt meg 40 percet...remelem lesz ebbol ejszaka is alvas :roll:

Hat en varhatom mig Hanginak kino a haja :lol: :lol: :lol: Ugy latszik nem az enyemet orokolte...

Llisgabi,HGabi,Dodi,Czigka,Conversano,Nikici,Csibe????

Kép
Kép
ancsurti

Folytatnám a felsorolást :lol:

Niki 72, Breki, Szonibaba, Iringó,o. Heni, Anitja, Lola, Gumilány, Teranita, Kispiskóta, Lidike, Lorca, Tímea 83, Minimanó, Bertina, Krissy, Jimbone, Klarka
Valami életjelet adhatnátok :wink:

Kép
Kép
orsi777

Jó reggelt!

Hajnalban azon gondolkodtam, hogy csinálnék egy úgy babatablót. Jelenlegi képekkel.
Szerintetek?

Ha igen, akkor priviben várok képet mindenkitől (zugolvasóktól is).
A képeket úgyanúgy mint eddig vágni és kicsinyíteni fogom ezért lehetőleg olyan kép legyen amin az arcocska a lényeg

:)
Vendég

Sillia

Jó ötlet :P

Kép
Kép
orsi777

Bond,
:lol: Valószínűleg a film nem volt annyira jó, csak a név fogott meg belőle. :roll:

Ancsurti,
Megnéztem ismét a könyvletöltést és meg kell adnod, hogy hány hónapos a babád, meg egy két adatot (kapsz majd e-mailen hírlevelet a baba korának megfelelően), és utána már biztosan engedni fogja. :lol:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

tegnap voltunk az Alle,ban.11.11-én nyílt 11.1-kor.tök jó.naon szép,jó boltok vannak.
pelenkázó van,baba mama szoba nincs!
viszonylag kevés kajálda.a mozi rész szupi.
titeket nem keserít el,milyen változáson megy át a melletek?vagy csak nekem rondul?és mi lesz később?anyukám találkozott egy ismijével, a gyereknek ovoba kéne már járni,de nem megy,mert még szopik.és kiabálja,nincs benne,nincs benne!!!!
én ha ránézek,nagyon brutál,és már sose lesz a régi.ez ugye kötőszövet.ezen már csak a szike segítene.
picurnak jót tett a shopping,kopp,kopp csak fél 3-kor és 5-kor kelt,meg persze fél 7kor.ez nálunk haladás nagyon!!!!!szinte kipihent vagyok!

Kép

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?