A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Fleur, a túlhordás nagy élmény ám :wink:
Remélem, hamar megszületik Dani :!:

Nem hagy írni :arrow:

Kép
vindolanda

:lol: ZDóri a jobb kezében :lol: mondtam,hogy nem látszik annyira. nem tudtam sok képet csinálni,mert lemerült a fényképező gép aksia :x ez amolyan villám kép volt... :)

Vindo: tök jó a kanapé :) látom már felavatva :) honnan rendeltél?

Móni:nekem kv nem használ :?
varga tünde

A Parktiker webáruházából van, 39990 volt, ha jól emlékszem.

A lámpás tényleg el van dugva :wink:

Kép
vindolanda

Ja én most a zokniknál tartottam,hogy hol rendelted :lol:

Kaqk: Megjött a DvD! Köszi-köszi-köszi!! :) :)
varga tünde

Sziasztok!

Továbbra is várjuk a Te Történeted rovatba a szüléssel, gyermekvállalással, neveléssel kapcsolatos vicces, nevettető, megható, megkönnyeztető, tanulságos írásaitokat 1-2 oldal hosszúságban, Word dokumentumban a szerkesztőség email címére: szerkeszto@babanet.hu

A Kölökneten pedig még lehet nevezni a Mikulás-pályázatra, a legjobb történeteket remek gyerekkönyvekből álló csomagokkal díjazzák majd! Még odaérnek majd a Télapó előtt! Itt a következő mélcímre írhattok: szerkeszto@koloknet.hu

Mindenkinek további szép napot:

Dia
dia
Budapest

Ja, azokat honnan rendeltük :lol:
Van egy cég (harisnyadiszkont), pólókat, hosszú ujjú pólókat, térdzoknikat, harisnyákat meg sima zoknikat mindig tőlük rendelek :wink:
[url]
http://www.harisnyadiszkont.hu/[/url]

Bár már egyszer belinkeltem talán.

Sok cucc van, ami szerintem drága, de mindig lehet találni olcsóbb és jó minőségű dolgokat is (pl. 550 forintos pólók, 450 ft-os térdzoknik stb.).

Amúgy sem jut időm shoppingolni soha, netezni viszont szoktam:) Gábor meg nem bírná ki idegekkel, Rugóról nem is beszélve.

Szerintem elmegyünk bevásárolni, mert Rugó nem alszik. Még megvan a havi étkezési jegyem :roll:

Kép
vindolanda

Vindolanda!
Jó a kanapé! És a fiúcska rajta! :)

Irina!
Mi nem oltatunk. Nem igazán járunk közösségbe, Apa is magánzó, esszük a vitaminokat és igen, NEM NÉZÜNK TV-t. Valamelyik nap néztem egy híradót és tisztára bepánikoltam, úgyhogy azóta struccpolitika.
Örülök, hogy Ádi jobban van.

Regi!
Bölcsi hihetetlen. Ilyenkor szinte minden gyerek taknyol kicsit.

Kaqk!
Sajnálom, h nem jött össze a másodállás. Így tényleg nehéz nyögni a hitelt.

Tünde!
Én látom a lámpást! :wink:
Aranyosak!
A mai nap pedig biztosan jobban folytatódik!

Juba!
Nálunk mostanában Zsuzsu a konfliktuskerülő. Ha érkezik Gergő, rögtön odaad neki mindent (kivéve a cicáját és fürdésnél a bárányát- azért ordítás van).
Aranyos lehetett, ahogy Bertus megküzdött a párnáért. :)

Ágica!
Örülök, hogy Petrus lába rendben!
A bölcsi is jó akkor végül ugye, jól vettem ki a szavaidból?

Móni!
Sajnálom az éjszakát!

Fleur!
Hajrá péntek 13!!!!!

Ma délelőtt elnéztünk a gyógyszertárba, hogy vegyünk némi vitamin - utánpótlást, de olyan hosszú sor volt, hogy nem álltunk be. Eddig soha nem volt senki, amikor mentünk. Már ilyen sokan betegek? Hihetetlen!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Irina, mi azért oltatunk, mert a család nagy, és mindenki pedagógus... Értsd: 3an három különböző iskolában tanítanak a város 2 távoli pontján, a 3. meg Szentendrén. Szóval elég nagy eséllyel találkozik vmelyikük a vírussal... :roll: Én is pedagógus, a 4. helyen, csak uge én nem dolgozom... Én azért kaptam oltást, hogy ne betegedjek le lehetőleg a 2 gyerek mellett meg a 2 dédi mellett... Ha kidőlnék, megállna az élet... :lol: Meg így talán a nem oltható Dani is kicsit védettebb lesz. Samut sem oltjuk, lehet, fog kapni tejet. :lol: Öcsém ugyan nem tanár, de legalább annyi emberrel érintkezik, és tanít is, táncot. Szóval őt is oltják. Na, rólunk ennyit, mi így döntöttünk végülis.

Óóóóó, már látom a lámpást!!! Asszem délelőtt még nem láttam ki a szememen... :)

Olvastam a privit. :) De hova megyünk el??? :?: :roll: Vagy a képek mentek el? Jaaaaaaa!

Kép
Kép
Kép
zdori

Már láttam Dóri tündéri gyermekeit a gmail-en :D :D :D Samunak is nagyon jó a sérója:)

Gica, gyógyszertár :x

Tényleg megyünk vásárolni :arrow:

Kép
vindolanda

Küdtem a képek linkjeit. 1-1 link 1-1 képet takar.

Kép
Kép
Kép
zdori

Ha vki csak 1-2 fotót szeretne nézni, azt a csomagot nézze csak meg, amit legelőször küldtem át!

Kép
Kép
Kép
zdori

Köszi mindenkinek aki szorít.

Ágica
Remélem a ma estétek jobb lesz.

Tünde
Ez már túl sok 1 napra, más biztos nem lesz már.
Cukik a gyerekek. Nekünk is lett volna tegnap lámpás felvonulás, de kihagytuk, mert szakadt az eső :?

Móni
Ezek szerint, ha a Gréta hagy aludni, akkor magadtól nem bírsz :roll:

Vindo
Klassz lett a kanapé
Köszi :) ezek szerint te túlhordtad Rugót?

Ma végre sütött a nap, így délelőtt le is mentünk sétálni egy nagyot. A barátnőmmel is találkoztunk egy kicsit, de csak kint a levegőn, mert ő lánya is kicsit beteg, meg én is és nem akartuk keverni.
Így végre boltba is eljutottam :) Utána meg ebédeltünk és aludtunk egy nagyot a csajjal :) mivel az éjszakáim elég változóak így mostanában próbálom kihasználni a délutáni alvásokat.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Igen, túlhordtam vagy öt nappal. Csak az nst-ket utáltam reggelente, minden nap menni kellett :roll:
Meg a telefonálgatásokat, mindenki érdeklődött :roll:

Alvás 8)
Rugó is kidőlhetett volna ma, de nem tette :?
Remélem, fél kilenctől nem húzza tovább, mert lerágom a kezemet :wink:

De legalább Te pihentél, rád is fér, mert nemsokára kezdődnek az éjszakázások :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Fleur!
Azt hittem már Dani babát pátyolgatod,de ha még nem akkor hajrá péntek 13(bátyámnak is holnap lesz a szülinapja)!

Ágica!
Sajnálom az éjszakát,de már minden oké??

Móni!
Próbálj meg délután pihenni,mikor Gréti is alszik!
Persze ha olyan mint Berta akkor nem sokat kell pihenned :?

Vindo!
Szuper a kanapé,nagyon kellemes színe van!Látom a mester már le is tesztelte 8) :lol:
És az a faragott akármi a falon nekem nagyon be jön,egy olyat én is szívesen nézegetnék a szobámban!

Tündi!
Édesek a fiúk és én rögtön kiszúrtam a lámpást de hol a lúd?:shock: :lol: :lol:

Gica!
Lehet Neked van igazad,nem kéne tévét nézni és sokkal nyugodtabbak lehetnénk,mert ami itt már megy :x
Bertinek is vannak kedvenc dolgai,azt ő sem szívesen adja senkinek.

Mék megkukkantom Dóri picúrkáit,remélem betudok menni a gmailre!

juba0

Sikerült!

Dori!
Csodásak a fiúk,egyik szebb mint a másik!
Samunak csodaszép szeme van! :D

juba0

Ahol egyforma badyban vannak :lol: az csúcs,nagyon édik tényleg!!

juba0

Juba, kösz :D

Afrikai maszk- és szobormániás vagyok :oops:

Kb. 3000 ft volt, két évvel ezelőtt ezt kértem karácsonyra.

A mester a kanapéról nézi a Spongya Bobot éppen :lol:

Apunak is holnap van a szülinapja, fel kellene majd hívni telefonon.

A mester verdával közelít :arrow:

Kép
vindolanda

Felur, kitartás, én is túlhordtam Zsóft, és indított szülés lett a vége. Élmény volt naponta Pestre járni az utolsó héten, én így 41+1-nél szültem :roll:
Vendég

Csak láttam Ágicát, a többi egyelőre átpörgettem. A fülcimpa fölött van egy kis "beugrás", egy porcos rész, azt nyomd meg neki határozottan. látni fogod, ha fáj neki.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ma edzésen voltam, láttam, hogy Apa 4x hívott..
Visszahívtam, hát éppen tartottak hazafelé a Jánosból Zsozsival. :shock:
Zsozsikám hanyatt leesett a kanapéról, beütötte a fejét valami műanyag játékba, és vérzett neki. 1,5 centin fel is szakadt a bőre. :(
Most be van kötve a feje, nem is szabad levenni a kötést. Jól van, agyrázkódásnak nyoma sincs.
Jaj, hogy mindig történik valami...

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, és a haját levágták a seb körül... :cry:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ó te jó ég!!
Drága kicsi Zsozsinak mielőbbi gyógyulást!!
Hála Istennek,hogy nem lett"nagyobb" baja!
Borzalmas,hogy pillanatok alatt is olyan dolgokat művelnek,hogy az ember haja égnek áll tőle!
Egy hatalmas gyógypuszit küldünk Neki!

juba0

Szegény Zsozsi:-( gyógyulj meg hamar és ne csinálj máskor ilyet!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Lanyok!

Csak nagyon gyorsban jovok, ne haragudjatok, csak beneztem Fleur miatt, mielott hazamegyek....latom, semmi.... :? :lol: kitartas, draga Fleur, mar celegyenesben vagy!!! :D

Azt azert lattam, ahogy vegigfutottam az oldalt, hogy mi tortent Zsozsival.... :cry: Sok-sok gyogypuszit kuldunk Neki!!!!

Holnap 9.30-ra jon a taxi, es indulunk a repterre (Bristolbol, hal istennek, az kozel van hozzank...) a gep 1-kor indul....jaj, kicsit izgulok... :roll:

Sok puszi Nektek, megyek, mert meg ezer dolgom van....

Niki
Vendég

Vindo
Na ez az amit nagyon nem akarok, h állandóan dokihoz kelljen járni. Így is olyan nehéz megszervezni.

MEsi
:( fej beverés. De minek kötözték be ennyire????
Olyan durván néz ki.

Niki
Nagyon jó utat nektek hozzánk :)

Ééés filmet néztem, mert a lányom "nem" aludt el magától. :) Ilyen is kell néha. Bár most anyázott...megyek is....én is alszom, elvégre holnap azaz ma szülünk :wink:

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Köszönjük, szerintünk is édesek a fiaink. :lol:

Szegény Zsozsi! De, gondolom, ő már lassan el is felejtette, mi történt. El lehet nála érni, hogy ne szedje le a kötést? Hú, nem tudom, ha Samuval történne vmi ilyesmi, meg tudnám-e oldani, hogy ne hámozza ki magát... :roll: Gyors gyógyulást!!!

Fleur, mostmár aztán elő azzal a kislegénnyel!!!

Niki, jó utat haza!

Megyek, lassan lefekszem... Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Napsugarast :)

Mesi úgy látsuk tegnap ilyen elesős nap volt :) majdnem huginál vok,veresen,mikor hívnak oviból M. elesett vérzika feje,púpja van,menjek érte.Hívom Mamát érte megy kicsi pukli,kicsi seb,szerncsére nagyobb baj nem lett :) előszőr az öltözőben játszotta a nagybeteget,aztán mikor Nagyi megígérte nézhet Egri csillagokat, semmi baja nem volt :lol:

s ha van otthon TRaummel homeos krémed azzal majd kenegessed a kékzöld foltot gyönyörűen elmulasztja

Niki!
jó utat Nektek :) S Raniaról nagyon tetszett a kép :) :)

Dóri!
meglestem Én is Samut(csak
a kevésre jutott idő) s nagyon szép kisfiú :) s mondta hugi h. családtag ismerőse vagy :wink:

:arrow: bűzcsomagot eltávolítani :)

KépKép
viranka

Halihó!

Na, hátha tudok írni. Gergőnek nincs ma suli, Bercó meg rágcsál valamit. :lol:
Látom, néhányan rosszul alszanak, aludtak. Bercó is hasonlóakat produkál. Alig élek, pedig én hozzá vagyok szokva.

Az egyik legfontosabb. Én is elkevertem a gmail-es dolgokat. :oops: Elküldené valaki??

Zsozsikának gyógyulást, meg Mírának is. Emese, a legrosszabb meg az, hogy ahol felszakadt a fejbőre, ott már nem is fog nőni haja.

Mennem kell, cicizni akar.
dmaggie

Jó reggelt!

Csak gyors bekukk, Fleur miatt. Már nagyon izgi a vége:-)
Hogy alakul apa Lilla kapcsolat? Még mindig nagyon anyás? Mi a hadi terv a szülésre?

Emese hogy van Zsozsi????

Vindo most akkor Rugó hol alszik?

Dóri azért jó sokáig fenn vagy :shock: reggel mikor keltek?

Nálunk Péterke f10 előtt nem tud elaludni :evil: pedig szeretném, Áron viszon legkésőbb f9kor már alszik, igaz, fel szokott még sirni :evil: 1x2x, de csak bemegyek, megsimizem aztán alszik :roll: de ő alszik 8ig reggel, mig Péterke legkésőbb 7kor már ébred.

Maggie csak nem az influenza miatt nincsen suli?????

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Nagyon jók a képek!!

Mesi köszi a segítséget megnyomtam neki ott de csak kicsit összehúzta magát de nem sírt egyáltalán.
Szegény Zsozsi mielőbbi gyógyulást neki :)

Juba köszi a kérdést már minden oké :wink:

Viranka: És mibe ütötte be Mira h vérzett neki?

Maggie:Nem is emlékeztem h Bercó cicizik még :roll:

Niki: Jó utat! :D

Lmóni: Alszol még h nem voltál itt reggel? :D

Fleur: Hajráááááááá a mai naphoz!! :D Te kinek szólsz ha van valami?

Igaz h péntek van és 13-a de nekem annyira megédesítette Petra a reggelemet ez a 3.hét h újra jár bölcsibe és ma először nem sírt és önként sétált be a csoportba Dia nénivel csak lestünk és mosolyogtunk egymásra :D Én annyira de annyira boldog vagyok :D

Kép

Kép
agica1126

na megint laptető :roll:

Kép

Kép
agica1126

Heni: Mi mióta bölcsis fél8-kor alszik és van úgy hogy reggel 7 körül simizem h kelni kell :D De brutálisan rosszul aludt ma éjjel is ha nem kiabált vagy 20x h aja aja akkor egyszer sem :? nem tudom mi lehet a baj :roll:

Kép

Kép
agica1126

Reggelt!

Csináltunk nektek Benivel egy lámpás képet :wink:

Kép

Ági: lehet mégis a fülcsi?

Niki: jó utat! :)

Vindo: köszi! nézelődöm ma.. :)
varga tünde

Sziasztok, csak bejelentkezem, hogy élünk.

Zsozsi szegény :(

Heni, hát velünk alszik az új részben :roll:
Az ő szobája még nincs berendezve, ott tartjuk a lomokat most :roll:
Meg amúgy sem hiszem, hogy át tudnám telepíteni most :roll:

Majd később próbálkozom, ha minden kész lesz :P

Megyek is, mert pizsamában van, de felhúzott két sapkát, és most a cipőjét akarja :arrow:

Kép
vindolanda

Tündi: Már nem tudom mi lehet a baj :roll: remélem h semmi komolyabb :? Nagyon jó kép :D

Vindo: Rendes gyerek Rugó tudja h sapka nélkül nem mehet ki :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Na, hát ezt le kellett fotóznom.

A reggeli kakaó után előbányássza a sapkáját, fel is veszi. Sőt, kettőt vesz fel.
Kép

Majd pizsamában leül a földre, és megpróbálja felhúzni a cipőjét:
Kép

Úgy gondolja, készen van, és megy az ajtóhoz. Itt a folyamatnak véget vetek :wink:

Petra ügyes a bölcsivel :D

Lámpás :D

Mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: Nem semmi fiad van :lol: :lol: Nagyon jó h lefényképezted :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Ági!
rohangált bent a csoportszobában,s elesett,pont vmi szekrény sarkába ütötte be a fejét :? beírták a balesetes füzetbe is :)
reggel meglátja óvónéni:jaj de csúnya homloka :) pedig nem is :)
az én új piros :evil: hajszínemet meg megdícsérte (a dobozon rézszőke volt,kellett nekem nem fodrásznál festetnem.. :x

De jó sapijai vannak Rugónak :)

Bercó jobban van már? Mennyit szopizik még naponta?

Enyém kölykök már este 8kor kidőlnek köszönhetően a hajnali keléseknek :evil: a régi jó alvókájú Dede ma is felkelt 6 előtt :( aztán jött Öcsike,mert szerinte "szólt Dede" :roll: 8)
ma este naon jó lesz :) megyünk jazz balettre is szerintem itt már 7kor olyan hisztik lesznek :)

KépKép
viranka

Viranka, ki fog jazz-balettezni? Míra? Szegény buksija :?

A sapkákat a brendonból szerzem be. Mást nem szoktam onnan venni, de az eddigiek nagyon bejöttek, és mind jól takarja a fülét meg meleg. Igaz, az áruk sem kevés :roll:
Más ruhára nem vagyok ennyire háklis.

Kép
vindolanda

Heni
Anyás, ha én is ott vagyok, de most már akkor sem mindig. Este nagy örömmel fogadja apát és simán otthagy, h játszanak egy kicsit :) apával ugyanis egy csomó olyan dolgot lehet játszani amit velem nem :) ez jókor jött.
Ha nem vagyok meg pláne nincs gond, nagyon jól elvannak.
Terv az az, h vagy bölcsiben lesz addig, vagy a barátnőmnél, vagy bébi szitter ez mind a naptól és órától függ és menet közben anyósomat értesítjük és jön fel Pestre és átveszi Lillát attól akinél éppen van.

Ágica
Szerintem Móninak :)
De jóóóóó :) látod előbb utóbb megszokják és rájönnek nem is olyan rossz az a bölcsi.
Foga nem jöhet még? Csak mert nekünk akkor volt ilyen gáz az este.

Tünde
Lámpás kép :lol: én láttam ám a lámpát a másikon is, bár tudtam mit kell keresni.

Vindo
És mindezt pizsiben :lol:

Vera
Azért tehetnél egy képet a piros hajadról :) bocs de kíváncsi vagyok.

Ma szülésznőnél. CTG ok volt EGY fájásom :lol: és ennek nagyon örültünk. A röhej azt, h én nem éreztem. Amit meg igen az csak jóslónak volt titulálva :roll: ezek a gépek nem jók tuti :)
Megnézte a méhszájat, tartja, h azért a szűk 1 ujj enyhe túlzás volt a dokitól. A méhszáj már nem annyira kemény, de még vaskos. Viszont neki simán két ujj, sőt....na mind1.

Egyelőre semmi különöset nem érzek. A 3 betűs különleges gyógymódot írta fel nekünk mára :lol:

És milyen durva, vonalzó szerint már csak 3 nap :shock:

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Ja és éjjel megint 1 órán keresztül voltak fájások, aztán persze abba maradt már megint....

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, akkor lehet, hogy azóta lett 2 ujjnyi! :) Haladtok! De tényleg gyere elő, Dani! Lilla akkor reméljük, hogy nem fog nagyon elanyátlanodni! :wink:

Viranka, szegény buksi!!! Jó lesz a jazz-balett! Ma mentek először?

Vindo, Rugó nagyon jófej! :) Jók a fotók! :)

Ági, sajnálom a rossz éjszakát! :roll:

Tünde, köszi a lámpás képet!!! Bár, miután elmondtad, hol van, én is megtaláltam. :)

Szép napot! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Dani gyere ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fleur örömmel hozom majd a hírt :lol:
Te jobban vagy?

Rugó képek csudajók mint mindig :lol:

Ágica :lol: csak beszokott a kis szépség :lol:
naja ma elaludtunk :shock:
Cica 7-kor kelt velem együtt. Akkor pedig már a kocsiban kéne ülnünk és Z-t vinni a HÉV-hez. Ma kocsival ment :roll: Így kevesebbet késett 8)

Viranka Míra :( puszi a buksijára

Mesi Zsozsi drága :( , mennek a gyógypuszik.
Gondolom most már büszke a sebére 8) Mindenki sajnálja, kérdezgeti :)
Én legalábbis büszke voltam rájuk :lol: Kb 7 éves koromig rendszeresen mentünk az ügyeletre. A doki bácsi már ismert mint a rosszpénzt :roll: 8)

Irina Ádó hogy van?

Regi veletek mi újság?
Szelike taknyos még? Benned még van lendület?
Mesélsz már? Vagy még titok?

Tündi lámpás kép tuti :lol:
én is láttam a másikon, mert szintén tudtam hol kell keresni :lol:

Maggie kitartás a rossz éjszakák miatt. Egyszer csak helyrerázódik.
Mondom én 8)

Sense nagyon rég voltál

Csajbuli az ott lenne ahol megbeszéljük.
Akár mehetünk moziba is utána meg iszunk egy kávét vagy valamit :roll: 8) :lol:

:arrow: Sense féle kakaóscsigát kell sütnöm.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Mik vannak!
Zsozsi szegényke puszika!!!!
Míra drága puszi....jazz balet, szuper!!!

Ágica:aja aja..ez méga bölcsi is lehet..nálunk is ez volt...

DANI GYERE MÁR!!!!!!!!!!!

Maggie: hogy vagytok?

Irina: és Ti?

Este Emma belázasodott..:-( de olyan kis hős, a kúpot, vizes ruhákat hősiesen viseli..:-)
De is volt hőemelkedse..dlre megint felkúszott. Reggelire piritóst evett..:-) nagyon ízlett enki...( az enyém volt mert ő semmit nem kért :-)
délben 2 kanállal evet...:-( mondjuk ivott sok teát, 10 óaira gyümilevet.....11 kor bealudt...

hv-n kapná a oltást...itt nagyon riogatnak, emg azt mondják hogy a gyerekekere a legártalmasabb, főleg ha közösségben van könnyebben megkapja.... szóval mi beadatjuk neki...már ha meggyógyul...addig meg nincs bölcsi......itt 1-2 héten belül várjá a tömeges lebetegedést
hát meglátjuk

KépKép
kaqk
Debrecen

Mikor nekem két ujjnyi volt, akkor kb. két napra rá meg is szültem :wink:

Szegény Emma!
Gyógyulj meg gyorsan :!:

Móni, milyen lett a kakaóscsiga?

Viranka, ez a hajszín engem is érdekelne :wink: :D

Az enyém még sosem volt festetve vagy színezve, natúr barna vagyok. Várom, hogy elkezdjek őszülni :roll:
Várom már egy ideje mondjuk :roll:
De szerintem később is a színére fogom festeni :roll:

Kép
vindolanda

Na, még két szerelős kép.
A foteleken kellett meghúzni a csavarokat :wink:

Kép

Kép

Teszek egy altatási kísérletet, mert rengeteg dolgom lenne, de éjjel a jó gép Gáboré :roll:

:arrow:

Kép
vindolanda

Vindo még nincs kész
időközben hoztak fát és azzal kellett foglalkoznom :roll:

Kaqk Emmának jobbulást+++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emmának gyors gyógyulást! :)

:arrow: másikba
varga tünde

Vindo: jó képek :wink:

Írtam oda át...

Emese: jobbulást Zsozsinak! Egy kérdés újra hozzád:
még mindig azt mondod amit a múltkor,oltás terén?

Teljesen össze vagyok zavarodva..... :?
varga tünde

Elaludt 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Dolgozni kezdek, de gép előtt vagyok :wink:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?