Póki, Te már rutinos vagy!

Esküszöm nem pakoltam sok cuccot, de tényleg a köntös és a törölköző annyi helyet foglal.

Papucs kettő, egy fürdős egy sima és már tele is a táska. Sampont én sem raktam, ha nagyon gáz lesz a tusfürdő is megteszi. Volt, hogy itthon is azt a flakont fogtam meg tévedésből és nem lett semmi baja a hajamnak.

Krémek, testápolók is maradnak itthon. Intimmosakodó lesz még, így sem tudom majd hova tenni őket, polc még véletlenül sincs a zuhanynál, sőt ahol a missed ab. után feküdtem még zuhanyrózsa sem volt, csak a cső.

A wc-nél is mindig gondban voltam hova tegyem a papírom. Most a fertőtlenítő kendővel letörlöm majd, (addig fogom a wcpapírt, a papírülőkét) aztán papírülőke rá, a gurigát meg fogom közben ja és a többit is, ha betétet cserélek. Hú lehet én bonyolítom túl, de semmit nem tennék le ezek közül, igaz nincs is hova.
Babának születés után adnak rucit, bár nővéremnél külön le kellett fizetni a csecsemőst, hogy keressen már valami normálisat és azt a szakadtat cserélje le rá.

Így inkább viszek annyit, hogy rögtön sajátban lehessen.
Máshol sem biztos, hogy jobb, bár a Jánosban említették, hogy az ő ruháik elég szépek/jók így megkülönböztetni sem feltétlen tudják ezért sajáttal vigyázni kell, nyomon követni, mert könnyen bedobják a kórházi készlet közé ha baleset éri és nem állsz ott fölöttük, hogy az a te bevitt rucid.