A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

A p..ába :evil:
Laptető átirányitás Szimbáéknak és Csomeeénak!!!
kislibus

Csomee: nagyon bízunk abban a kettőben, meg persze abban, hogy a lehető legjobb helyen csücsülnek. Bár a természetben nem túl gyakran fordul elő, hogy a tigris találkozik a zebrával, remélhetőleg nálatok bő két hét múlva ez is bekövetkezik. 8)

Madrin: sajnálom, hogy le kellett állnotok. Ha Dévisz a kinti sor miatt aggódik, akkor megkér, hogy kint dönts a hogyan továbbról, aztán később megint behív, hogy elővezesd a döntést. Valószínűleg nem látta komoly esélyét annak, hogy a kisebb is hozzánőjön a nagyhoz, eggyel meg valóban minimális az esély a sikerre. Ha jól számolok, akkor nektek még belefér egy program idén. Általában Mikulás (ez most az igazi) környékén vannak az utolsó beállítások, tehát ha átlagos hosszúságú ciklusaid vannak, még jó döntésnek bizonyulhat a mai. Ha Te is úgy jársz, mint a múltkor Miciona, akkor elképzelhető, hogy a mostani hormonkezelésnek hála dec. elején 3-4 tüsző is lesz és érdemes lesz belevágni. 8) Ehhez csak az kell, hogy ne legyen ciszta. További előny, hogy a mostani programhoz beszerzett összes vizsgálati eredmény érvényes egy hónap múlva, tehát elvileg elég a következő mikuláskor telefonálnod.
Örülök, hogy sikerült összefutnunk reggel. (Ha nem indulsz meg felém, sosem jöttem volna rá, hogy Te vagy az. :oops: )

Rólunk: először is köszönjük a drukkokat, aranyosak vagytok. 8)
A helyzet most már nem olyan rózsás: 4 beindult, ezen kívül van kb. 3 db, ami nem igazán mozgolódik. :? Dévisz szerint a 4 biztos, esetleg egy ötödik. Amikor elővezettem a hormonok adagolásával kapcsolatos agymenésemet, Dévisz aszongya: "most már árulja el, melyik konkurenciának dolgozik?" :D Alapvetően egyetértés volt közöttünk, de ő csak szombattól mérsékelné a hormonadagot, mert szerinte ha most tesszük, akkor megállhat a történet. (Más se kéne még.) Megint gratulált az első helyhez, bár mi jobban örülnénk annak, ha most már máshoz gratulálna... Reggel iszonyú hideg volt, a szél és az eső egyvelege tökéletesen undorító körülményeket teremtett a várakozáshoz. Remélem, hogy Szimbáné nem fázott meg... :(

Moncsi: érthető, hogy a szememre tettél egy nagy hányást, valóban figyelmetlen voltam. :oops: Örülök, hogy a lakásprobléma megoldódott, annak viszont nem, hogy elkerültük egymást.

Modrooka: ahogy Moncsi is írta, legközelebb feltétlenül tedd szóvá a dolgot. Ha nincs visszajelzés, a Doki nem lesz rákényszerítve arra, hogy megtaláljátok az ideális pozíciót. Közben rájöttem, hogy a popó lenyomása a szondánál előnyös, nem az UH-nál. :oops: Azt is el tudom képzelni, hogy a "trutyiból" tett a kelleténél kevesebbet a vizsgálófejre. Mi is jártunk egyszer így, igaz akkor Ironnál, de újra bekente és akkor már nem volt gond.

Emerenc: sajnos a ciszta benne volt a pakliban, de januárig van idő eltüntetni. Az FSH valóban nem alacsony, de ha a Doki emiatt nem különösebben aggódik, az mindenképpen pozitív. A lényeg az, hogy a januári ciklus elején mit mutat az UH. Szerintem mindenképpen sportolj addig. Ez az egész rendszert egy kicsit felpörgeti, talán a cisztától is könnyebben megszabadulsz.

Szolgálati közlemény: pénteken Dévisz csak délután 4-ig lesz bent (reggel 7-kor kezd), utána Németh tart ügyeletet. A szavaiból ítélve igyekszik mindenkit letudni 4-ig, de az ügyeletet meg kellett oldania az esetlegesen későn telefonálók miatt. Ha valakinek csütörtökön, netán pénteken reggel jön meg a mikulás és beállításra menne, reggel lehetőleg minél korábban telefonáljon!!! :!:
szimba

Szimba már a kapuban hezitáltam hogy menjek oda, de inkább rátapadtam a falra hogy a szél vhogy elkerüljön :)
Azt hiszem nekem nem tett jót az a félóra a hidegben :(
Kicist megijedtem mikor kijöttetek, azt hittem nagybaj van, mert úgy tűntetek....

Igen azt hiszem tényleg ez volt az egyetlen jó döntés, remélem.
Én semmit nem voltam képes megkérdezni,mert sokkolva voltam...
Annyit kérdeztem hoyg ugyan a stimu leállt de lehetne-e terminált együttlétet csinálni, hátha :oops: :oops:
Azt mondta hoyg semmi jónak nem az elrontója :)
Így pénteken még bemegyek uh-ra , szerintetek kell majd fizetnem?
Ezek szerint a következő ciklusban indulhatok is? NEm kell várni hogy kiürüljön a gyógyszer?

ÉS az uccsó kérdésem Szimba et talán Te tudod, ki volt az férfi aki bent volt Dévisznél? VAgy nálatok még nem volt bent?
madrin

Sziasztok!

Mindennek utána olvastam, bár Moncsiék lakás eladásáról valahogy én is lemaradtam.

Kislibus!
Egy baba legalább akkora boldogság, mint kettő!

Csomee!

Giga drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Szimbáék!

HAJRÁ!HAJRÁ!HAJRÁ!

Magunkról:
Nincs indulás, kenet gomba pozitív lett. :( Jucus pedig nagyon szeretett volna indulni. Esténként elalvás előtt itt bőg a vállamon, hogy neki kicsi baba kell. Mondtam, hogy addig is míg nincs saját, fogadjunk örökbe! Azt válaszolta, majd utána néz, hogyan lehet. Januárban okvetlenül neki kezdünk újra, már megbeszélte Dévisszel, hogy kap három féle krémet.

Sajo
sajo

Madrin: a gyógyszerek max. 2 nap alatt kiürülnek, ezért is kell naponta szúrni. Hogy hosszabb távon milyen hatásuk van, az nehezen számítható ki előre. Bízzunk abban, hogy a következő ciklusban jobb kiindulási állapotot eredményez a mostani stimu. 8)
Nem tudom, hogy kell-e fizetned. Az tény, hogy az eddigi 3 alkalmat senki sem fizeti meg neki, így ha a negyedikért kér egy konzultációs díjat, még mindig nincs okod panaszra. (Önköltségi alapon 80 rugó lenne csak a stimu.)
A férfi Németh doki volt. Nálunk a legelején még ott volt, de amikor a vizsgálóban voltunk, akkor már nem. Ő amolyan beugrós, ügyeletes orvos. Jellemzően akkor ő a "valaki", amikor Dévisz nincs az intézetben.
szimba

Sajó: sajnálom, hogy az a rohadék csiperke keresztbe húzta a számításaitokat. :( Drukkolunk, hogy januárban minden OK legyen. A "szerzetességet" nem javaslom, legalábbis azután, hogy a krémek elvégzik a feladatukat. Amint látjátok, nem sok köze van a házaséletnek a keneteredményhez. A stressz által az immunrendszer sokkal sérülékenyebb, a leggyakrabban ezért találnak valamiből többet a kelleténél. :x
szimba

Sajó! Sajnálom, hogy le kellett állnotok, remélem január nagyon jól fog nektek alakulni!
kislibus

Sziasztok!

Kislibusom, nagyon sajnálom picibabád angyalkává válását, de Hála Jó Istennek, hogy a másik picivel minden rendben!

Csinálom a felüléseket és futok is, lehet, hogy valami komolyabb edzés tervet kéne csinálnom,most két nap pihenőt adtam magamnak, benyomtam a beigért gesztenyepürét is, legalább lefutom.

Csomee, továbbra is drukkolok! ++++++
Szimbáék:++++++++++
Sajóék, úgylátszik nekünk a jövő év hozza meg a sikert! Kitartást Nektek is! Gombák, ciszták :evil: fuss..
emerenc

Jaj, Szimba! Dehogy akartam én pont rá a szemedre....(hacsak a meghalós megjegyzés miatt nem) Ne kezdjél nekem realistáskodni! Jók lesznek azok a tüszők, ne aggódj! Legyél olyan lelkes, mint a múltkor, mikor beszéltünk. Na, az nekem nagyon tetszett! :lol: :wink:

Sajo, de nagyon sajnálom a gombicokat! Szegény Jucus! Emlékszem, én is mennyit bőgtem és látod, csak sikerült. Nagyon nehéz kivárni,de innen visszanézve nem is volt olyan rémes a küzdelem sem.

Madrin, sajnálom, hogy le kellett állnod, de hátha a kis rásegítés is elég lesz és terminálva sikerül.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szép estét!

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat! 4 óra várakozás után megkaptam kicsiny embrióimat, akik 4 és 5 sejtesek voltak. Apánk és Gyöngyi szerint annyira szépek, hogy elég ikergyanúsak. Hát...nem bánnám, ha most bejönne nekik (Persze tudom, hogy másnak is ezt mondják! :D )

Madrin: Sajnálom, hogy le kellett állítani, de majd a köv. ciklusban több sikerrel jártok.

Sajo: Nekem is volt gombám, de az a Canesten kombival 3 nap alatt kikezeltük és újabb kenettel már folytathattuk a stimut (mert ugye úgy kezdtük, hogy még volt gomba)

Szimba: Nálunk találkozik majd a tigris a zebrával, ha kb 2 hét múlva tesztelek! :lol: Nagyon drukkolok, hogy jók legyenek a tüszők nálatok!

További drukkjaim mennek mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee-kám!
Kép

Kép
bodza2005

Csomee! Hajrá babák!!! :D

Kép
kislibus

Csomee!
Nagyon nagyon szorítok! És most már pihenni azokkal az ikrekkel! :) Néha azért majd adj jelt magadról, hogy "mi a helyzet"! Küldöm Neked a pozitív energiákat, remélem segíteni fognak Neked! :)

Madrin!
Sajnálom, hogy le kellett, hogy álljatok! Hidd el ennek most valamiért így kellett lennie! Fel a fejjel, és csak pozitívan, anélkül nem fog menni! Drukkolok januárhoz! Új év, új esélyek, erre gondolj! :)

Szimbáék!
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy legközelebb Dévisz ne csak az "elsőséghez", hanem a terhességhez gratuláljon! :) Küldöm a drukkokat!

Természetesen Mindenkinek küldöm akinek szükséges! És azért mert nem írok "rendszeresen" - fene a pofámat - azért még olvaslak benneteket ám! :)

Mindenkinek szép napot! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Szimbáék,
szerintem Ti mindent megtesztek, hogy az a 4 ,esetleg 5 végig menjen! A mérséklés mit jelent? A 3-3 helyett 2-2 ?
Most akkor cetrotidere nem is megy?
Hu, jó vacak időt fogtatok ki szerdán, ma szerencsére már nem esőben álltatok.....

Madrin,
Most ,hogy leálltatok beszéltetek meg vmi konkrétat a jövőhónappal kapcsolatban? Most hányadik napon álltatok le?
Mennyi hormon ment? Ha megvolt az első 3 adag akkor az már hat a következő ciklusra is.

Csomee,
lemaradtam a kórházi tartozkodásom miatt és nem látom, hogy megkérdezted a tovább vivést?
Azt látom, hogy 3 naposan kaptad őket vissza és gyönyörű szépek :)))
Szorítok értük!!!!

Emerenc
végül elküldte neked vki a pü-t?
Ha nem megkeresem és átküldöm neked is.

Rólam:
ma hazaengedtek a kórházból. A ciciműtét másfél óra volt, de nem lettem lázas és elengedtek előbb. Jövőhét kedden kapom meg a hepatológustól a leleteket, hogy semmi gond a májammal és utána kérek időpontot Apánktól.
miciona

Micikém,örülök,h itthon vagy,s minden oké!!!! :lol:
Mindenkinek mennek a drukkok!!!
Puszi.
Andi

Kép
cs.andi

Sziasztok!

Szimbáék: Mi volt ma?

Miciona: Örülök, hogy túl vagy a műtéten és minden rendben van. Végül nem kérdeztem meg a továbbtenyésztést, mert úgy gondoltam, ha ez a 2 embrike már eddig eljutott, akkor nálam vannak a legbiztosabb, és legjobb helyen. Ha meg akar(nak) maradni, úgyis velünk marad(nak).

Ercsikati: Köszönöm a pozitív energiákat, most nagyon-nagy szükségünk van rá! Remélem jó hírekkel tudok majd szolgálni.

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Lányok-fiúk! Nem ígérem, hogy most minden nap fogok írni, mert próbálom elfoglalni magam és Kittit, hogy nem a leendő terhességen járjon az eszem. De olvasni minden nap fogok és ha kérdés van, jelentkezem. (Meg persze akkor is, ha pozitív tesztet tudok mutani.)

További szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Miciona! Örülök, ogy rendben ment a műtét, remélem mielőbb kezdhetsz!!! :D

Csomee! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kép
kislibus

Csomee!
Természetesen az energiákat továbbra is küldöm! :) Nem akarom, hogy lemaradj róluk, ezért nyiss ablakot kicsit sűrűbben! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok.

Jöttem én is.

miciona:gyors felépülést kívánok!! Pihengélj,gyógyulj!!!

csomee,szimbáék:küldöm én is a sok pozitív növesztő és ragasztó energiákat.+angyalkák vigyázzanak rátok,segítsenek nektek,hogy SIKERÜLJÖN A BABÓ!!!

Kép
Kép
melánia

Szimbáék,
mi volt pénteken????

Sajó & Jucus,
Ti mikor kezdtek?

Csomee,
azért gyere néha? Most is minden nap csinálsz tesztet vagy inkább majd csak 3 hét múlva? Persze nem kell elárulnod a teszt eredményeket, ha csinálsz és nem akarod leírni. Mondjuk annyiból jó volt, hogy tudtad, hogy vmi elindult akkor is.
miciona

Szép estét!

Nagyon köszönöm, hogy ennyien szurkoltok nekünk! :lol: Mindannyian nagyon sok energiát adtok nekem ahhoz, hogy bizzak a csodában és végre legyen testvére Kittinek! :D

Ercsikati: Gratulálok a kisfiúhoz! (Apánk nekem is fiút mondott, igaz, hogy kicsit korábban, mint a 12.hét)

Miciona: Mielőbbi felépülést kívánok neked! Most más taktikát választottunk. Nem csinálok tesztet, majd csak ET+10. napon először. ET+6-on kell adnom reggel egy fél ovitrelle-t, így ha a 10 naptól kezdem és esetleg erősödik a csík, akkor az már babát jelent(het). Úgyhogy egyenlőre várunk! :)

Melánia: Túl az első trimeszteren! Gratulálok! Ti tudjátok már a baba nemét?

Szimbáék????????

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Már elég rég óta olvaslak Titeket. A kisfiunkat mi is az intézet dolgozóinak köszönhejük.

Nagyon sok, türelem és kitartás kell hozzá, de higyjétek el mindenkinek előbb vagy utóbb, de sikerülni fog. Akikkel én kezdtem már mindenkinek sikerült és meg is születtek a is apróságok.

Nagyon nagyon drukkolok nektek. Kitartás!!!!!!
Üdv. :wink:
adikam05

Moncsi: miért ne kezdjen el az ember "realistáskodni"? A múlt havi állapot a maga tüszőszámával egy eléggé gennyes dolog volt a sorstól, mert a mézesmadzag elhúzásán kívül semmire se volt jó. Ha gondoltuk volna, hogy így alakul, a hosszú protokollt jó eséllyel meg sem kockáztatjuk, mert értelmetlen. Most már mindegy, mert az utólagos kesergés pont ugyanolyan "hasznos", mint az önámítás. Ehelyett megpróbáljuk a lehető legjobbat kihozni a mostani helyzetből. 8) Ha az eddigi 6 stimu részeredményeit nézzük, akkor a mostani állapot szerint ez kb. a 3. legjobb. Két dologban bízunk még, a petesejtek minőségi javulásában, illetve a vastagabb endometriumban. Az előzőt csak a punkció másnapján értékelhetjük, az endometrium viszont a stimu félidejében már 10-es, ami egész jó. (Egy hét múlva már 14 körülinek kéne lennie, de ezt csak halkan merem megjegyezni.) Őszintén szólva a méhnyálkahártya vastagsága miatt alig-alig aggódunk. A 2. alkalommal, a méhenkívüli terhességgel bebizonyosodott, hogy az erős kisoroszlán még egy olyan szövetben is meg tud tapadni, ami teljesen más funkcióval bír, más szerkezetű, stb. Ez szerintem elgondolkodtató (nem is kicsit). Lehet, hogy sokkal kisebb jelentőséget kéne tulajdonítanunk az endometrium vastagságának, mint ahogy általában tesszük? 8)

Miciona: először is örülök, hogy minden rendben és hogy már otthon lábadozhatsz. 8)
Dévisz végre belement a mérséklésbe. 8) Ahogy sejtetted, most 2-2 lett az adag. Most már határozottabban kértem, mert a napi növekedési ütem 2 mm lett, ami sok. (Rövidnél ideális, hosszúnál egy kicsit sok.) Ha így ment volna tovább , szerdai punkció lett volna max. 4 jó tüszővel, ami a 15. nap, tehát semmit sem profitálnánk a long protokollból. A mostani csökkentéssel a pénteki műtét valószínű, de igazándiból én a következő hétfőn szeretném, ami egy újabb kis mértékű hormonadag csökkentést kíván hétfőtől, vagy egy nagyobb mértékűt szerdától. Majd Dévisz megmondja a tutit. :wink: Akkor minden jel szerint már 5 jó tüsző lenne... 8)

Csomee: ráértek tesztelni 2 hét után. A 10. nap eredményében én még nem bíznék. Reményeink szerint tegnap este 17:38-kor megtapadtak a picik. :D Szorítunk!

Madrin: remélem, sikerült jól kikalkulálni, hogy mikor lenne ideális spontán próbálkozni. Nagyon-nagyon drukkolunk!
szimba

Sziasztok!

Miciona, örülök, hogy már otthon vagy és rendben lezajlott a mütét!
Nem kaptam püt! :cry: Kívánom, hogy miharabb kezdhess és gyözhess! :wink: Miharabbi gyógyulást! ++++++++++++

Szimbáék: +++++++++++++++

Csomee:++++++++++++++

Mindenkinek mennek továbbra is drukkok!

Én továbbra is várakozó állásban vagyok....olvaslak benneteket,de nem tudok mit írni! Csak drukkolni! :)
emerenc

csomee
drukk az ikrekhez :wink:

irta rencsike, a másikon, hogy moncsika kórházban van, mert keményedett a pocija. Beszéltem vele 5 napig kap infúziót, igy már jobb neki, de eddig a napi 3x2 magne b6- és a magnesolv se használt, úgyhogy jobbnak látta igy bennt maradni.
Egyébként jól van , ő is és a baba is!

na pusz mindenkinek mennek a drukkok amihez kell... :wink:

ágnyes
húú, de rég hallottam felőled, mi újság veled?
chilike1

Emerenc,
elküldtem :)

Adikam5
gratulálok a babához. Hát türelem + kitartás az már megvan nálunk is..
Hányadik próbálkozás lett sikeres Nálatok?

Csomee,
csak egyszer kapsz ovitrellt?
Pihengess amennyit csak tudsz Kitti mellett!!
És kívánom, hogy Déviszt már csak a pozitív teszt miatt kelljen hívnod!!

Szimba,
amint olvasom ,annyira mégsem lett szimpatikus a long..
Gondolom Dévisz már a harmadik lombik után váltott volna, ha sokkal több esélyt lát benne. Egyszer én is beszéltem vele a kettő közötti különbségekről, de ő nem nagyon híve. Se a jól stimulálhatóknál, a kevésbé jól stimulálhatóknál meg pláne.
Attól függetlenül most Szimbáné hormon adatai voltak annyira biztatóak, hogy ha bejönnek a számításaid akkor ez az alkalom lesz a nyerő. Én amúgy is már régóta ebben a novemberben hiszek, you know :))
miciona

Sziasztok!

Csomee,
Drukkolok az ikreknek!
Szerintem is egy picit korai az ET+10 tesztelés... én ET+ 11. napon teszteltem, de 5 napos beültetéssel, és így is csak nagyon halványka lett az a teszt...Ha bírjátokk, talán még pár napot jó lenne várni!

Micikém,
A másikon is akartm már írni, de olyan hülye vagyok: szóval örülök, hogy minden rendben ment! És hogy érzed magad? Sikerült otthon kialudnod magad?

Szimbáék,
Drukkolok nektek!

Emerenc,
Nem használod ki az alkalmat, hogy még utoljára elmenj decemberben síelni? :) Tudod, aztán már nem mehetsz a baba miatt :)

Mi jól vagyunk :)

Puszi!
vjulcsi

Szimba! Nagyon drukkolok továbbra is!!! A realitások helyett néha nyúlhatnátok némi hithez, de ez csak az én meglátásom! Tudom, hogy ti már nagyon sok mindenen vagytok túl, ezért tisztellek is nagyon titeket, de szerintem a sikerbe vetett hit fontos tényező ilyenkor. Nomeg persze a giga-mega drukkok!!! :D

Csomee! Babaragacsok! :D

Kép
kislibus

csomee

Én az ET-13 napom teszteltem először (3 naposan kaptam vissza 3-embrikét) és igaz, hogy halványan, de pozitiv volt a teszt.A 15. napon mentem vérvételre, ott meg máe egyértlemű volt a 2 baba :wink:
Habár te már "tapasztalt vagy sajnos" szóval úgyis tudod mikor érdemes tesztelni :wink:
Kittyke hogy van?

Emerenc
A sielés jó ötlet kislibus részéről. :wink:
Én most jöttem rá, hogy az ember csak csinálja a programokat ebben él, hogy mikor mire kell mennie, mi a köv.-lépés, aztán egyszer csak ott lesz a baba(babák) a pocijában és rájön, hogy mennyi minden megváltozik, mégha nem is akarja az ember a változást , akkor is elkerülhetetlen. Persze ez egy édes "teher".

drukk mindenkinek :wink:
chilike1

Sziasztok!

Csatlakozom Emerenchez, igzából nem tudok mit írni, de nagy örömmel olvaslak Benneteket és NAGYON NAGYON DRUKKOLUNK NEKTEK!

Olyan jó, hogy a babások is vissza-visszalátogatnak és reményt öntenek belénk! Adikamnak külön köszönet, írhatnátok Magatokról bővebben!

Miciona!
A gombapozitív keneteredmény miatt "nem tudtunk kezdeni"! Következő kezdés januárban. Az idéző jel azért van, mert egyszer már mi is sikerrel vettünk egy akadályt a Canesten tabletták segítségével és azt hiszem Dévisz nagyon be van havazva, így nem nagyon erőszakoskodtunk az indulást illetően.
Nagyon örülünk, hogy jól alakult a műtét! Mielőbbi gyógyulást!

Izgulunk Moncsiékért!

Csomee!
Ne tesztelj túl korán, mert aztán csak filózgathatsz az eredményen!
ÓRIÁSI DRUKKOK TESÓKÁ(ÉK)NAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szimba!
Nagyon reménykedünk a sikeres kimenetelben! Egyet értek Kislibussal, lehet, hogy egy kis lazítás hasznotokra válna! Akárhogy is HAJRÁ SZIMBÁÉK!

Sajo
sajo

Köszönjük a drukkokat. 8)

A helyzet most olyan közepesen rossz. Úgy néz ki, hogy a pénteki punkció elkerülhetetlen, pontosabban a hétfői került elérhetetlen távolságba. Sajnos hiába csökkentették a hormonadagokat, a tüszők nőnek, mint állat, így a méretkülönbségekből fakadó hátrányokat ennél a stimunál már nem sikerülhet orvosolni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a 6-ból 2 eleve esélytelennek tűnik, de ez akár 3 is lehet. Mivel eddig 2 esetben is üresnek bizonyult a legnagyobb tüsző, a legrosszabb esetben az is előferdülhet, hogy csak 2 használható lesz.
Aminek nagyon örülnék: 4 használható petike, amiből kettőt (hármat már nem is merek mondani) visszakapunk. Az a baj, hogy ehhez már szerencse is kell, nem is kevés, ráadásul ez nem kívánságműsor.
További félelmünk, hogy a nem kellően érett petesejteket a hétvége miatt esetleg nem tudják továbbérlelni, így ha valamelyik pici időközben "magára talál", már nem játszhat hétfőn. Netán Ti tudtok olyanról, hogy Kálmán szükség esetén szombaton is bent van az intézetben? :o

Kislibus: bizonyos tapasztalatmennyiség mellett a hit már csak púder, ami legfeljebb elfedi a bajt, megoldani viszont nem képes. De! Ha nem hinnénk a végső sikerben, nem is csinálnánk a programokat, de ettől még bosszantó, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy az várható lenne. Ilyen következetlen stimunk még sosem volt. Eddig egy számológép elég volt ahhoz, hogy a következő UH eredményét szinte teljesen pontosan megsaccoljuk, most meg minden egyes alkalommal csak nézünk, mint hal a szatyorban és ami még szörnyűbb, Dévisz sem tehet másképp. Minden alkalommal van valami megdöbbentő, ehhez nem vagyunk hozzászokva. Ez a bizonytalanság eléggé idegtépő tud lenni. Az egyetlen pozitívum, hogy ez a stimu (is) roppant tanulságosnak bizonyult. A probléma ezzel csupán az, hogy nem azért járunk az intézetbe, hogy az emlékirataim izgalmassá tételéhez kapjunk némi muníciót. :)
szimba

Sziasztok Mindenki!

Sajnos nem jött össze a pénz a 6. beültetésre és én nyugis karácsonyt szeretnék,nem stresszelőset,ezért elhalasztottuk januárra a köv. próbálkozást.

Addigra szerintem tuti nem lesz cisztám.(az előző két alkalommal is felszívódott magától)

Csomee Márti!
Nagyon szorítok neked!!!! Beírtam a naptáramba,hogy dec 2.-án leszel ET +21 napos!!!!

Várom a híreket,mindenkinek a legjobbakat!!!

Sziasztok! Évi

Katica
évi7104

Halihó!

Szimba!
Rossz kilátások és kiszámithatatlan stimu ellenére.......
Lesz ami lesz! Vagyis.... (Ezt táltosként nem mondom ki!)
Nálunk pénteken volt a punkció és szombaton a mobilján kellett hívnunk Gyöngyit, hogy megtermékenyültek-e, tehát elképzelhető szerintem, hogy Kálmán is bemegy szombaton, ha kell.
Jucus bal petefészke a méhe mögött van ezért punkciókor előre kellett nyomni, amihez Dévisz behívta Németh dokit, mert UH-knál a nővéreket nem találta elég ügyesnek. Biztos, hogy mindent megtesznek Nálatok is a siker érdekében!
BORZASZTÓAN, RETTENETESEN SZERETNÉM amit ki sem mondok!!!!!

Sajo :shock: (Így szorítok, hogy.......)
sajo

Sziasztok!

Chilike! Julcsi küldött decemberben síelni nem Kislibus! :lol: :lol:
De igazatok van, a baj az, hogy tök egyedül nem szeretek menni, a barátaim meg januárban mennek, pont akkor amikor nekem esedékes a dolog. Nagy dilemmába kerültem, bevallom, mert nagyon vágyok menni a hegyekbe és száguldozni a lejtőn lefelé.
Két hét múlva kell(ene) az elöleget befízetni. De a mi drága Dokink decemberre vissza rendelt, hogy januárban kezdhessek, ha nincs ciszta(nem lesz) akkor meg inkább elhalasztanám a síelést.
De ha meg ott a ciszta.....tudnék menni....banyek.
Tényleg nehéz dolog, mert az ember mindig az indulásra koncentrál, közben meg elfelejtünk élni.....de ha egyszer ez a gyerek csak így akar jönni! Na majd lesz hozzá pár szavam! :lol:

Szimbáék, én továbbra is drukkolok! Érdekes dolog ám a sors amikor nem gondoljuk, hogy sikerül akkor fog sikerülni!
:wink:
Nagyon sok erőt ad nekem, a Ti kitartásotok, erőtök és mindez humorral fűszerezve. Az az emlékirat nem rossz gondolat, hogy az unokák is tudhassák milyen kincs az életük! :)
Mindent bele! Hajrá! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Csomee: már csak a napokat kell számolni.....drukkolok! +++++++++

Évi: Januári kezdéshez kívánok Nektek sok sikert! Nagyon hamar eltud telni a december, szerintem ez a leggyorsabb hónap. Aztán hop! itt van a szerencsét (gögicsélőt) hozó 2010es év!
Mindent bele! :D

Mindenkinek Drukkolok!
emerenc

Sziasztok lányok!

Holnap megyek végre az intézetbe. Van valakinek valami jó tanácsa, amit érdemes tudnom?

rodina74

Sziasztok.

Hoztam a mai drukkokat,ragacsokat kinek mi kell. :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

szimbáék:én szintén Gyöngyi mobilszámát hívtam hétvégén mert ő bement a sejtikékhez. :lol:

Kép
Kép
melánia

Valaki szólt, h nézzem meg, látjátok, h a Cirisesek hogy mocskolódnak igazságtalanul és alaptalanul Apánkra????
Pl.Apánk MINDIG ad számlát, erre az egyik azt írja, h ott legalább kap számlát...
A másik hsz.-t már ide sem másolom, mert annyira lesüllyed az illető, h mi ennyire ne...
Mire jó ez???
Ezen viszont átsiklottak a kedves lányok ott:
A CIRIS INTÉZET babanetes oldalán látható:
"rebeka00
Új felhasználó
Üzenetek: 1
Elküldve: 2009 November 05 Csütörtök - 16:13
Sziasztok Lányok!
Sokáig tanakodtam, hogy megírjam-e nektek a velünk történteket. Mi is Cirisesek vagyunk, eddig a kivizsgálások folytak nálunk, illetve nézegettük, hogy van-e peteérésem. Szakács doktor az orvosunk. Régóta olvaslak már benneteket, és drukkolok mindenkinek a háttérből. De a minap valami olyan történt, amiről úgy gondoltam, hogy meg kell osztanom veletek. Inszeminációnk volt a Cirisben. A férjem reggel azzal keltett fel, hogy rémálma volt, miszerint elcserélték a mintáját. Gondolhatjátok, milyen idegállapotban ment be... Én csak később érkeztem a beavatkozásra, a mintaadásra egyedül ment a párom. Már azt furcsállotta, hogy a recepción nem kérdezték meg a nevét, de gondolta, ismerik már. Be is kísérték a szobába, amikor észrevette, hogy a pohárkán nem az ő neve van, hanem egy másik férfié. A rémálma miatt nézte csak meg, egyébként nem foglalkozott volna vele. Az asszisztens után ment, aki szegény sűrű bocsánatkérések közepette kicserélte a pohárkát és a papírt, mint kiderült, nem ő tehetett róla, mert neki már készen adtak mindent a kezébe... De aznap 2 inszemináció volt. Azt hiszem, jobb bele se gondolni, mi lett volna, ha nem néz rá a pohárkára... Szakács doktor sajnálta a történteket, de szerencsére nem lett belőle komolyabb baj. Ha ez utólag derült volna ki, én nem is tudom, mit csináltam volna! Nem szeretnék senkit bántani, csak arra figyelmeztetnélek benneteket, hogy nagyon figyeljetek oda mindenre, ellenőrizzetek le mindent, mit írtok alá stb.! Ha ez mindössze 2 inszeminációnál megtörténik, nem is tudom, mi lesz, ha tényleg beindul a klinika... Mi Szakács doktorban nagyon megbízunk, miatta járunk oda, nem a Ciris miatt. Ott voltunk már akkor is, amikor mindenféle botrány keringett a klinikáról, mégis maradtunk. Pedig érdekes változások történtek, konkrétan nem értjük, miért olyan ember ül a recepción, aki nem érti ezt az egész rendszert. Nekünk ez jött le. Sok sikert kívánok nektek! Ezentúl is foglak olvasni benneteket. És ne haragudjatok, de úgy éreztem, hogy ezt muszáj megírnom..."

Kép
bodza2005

Sziasztok Lányok!

Én most csak olvasó módban vagyok nem történik most semmi várom hogy decemberbe beleférjünk.

Bodza miattad írok, sztem felesleges idegesíteni magad.Azt ír mindenki amit akar. Minket ez ne is érdekeljen. :) Lényeg hoyg mi megbízunk Dévai dokiban. Én pl amikor kértem számlát mindig kaptam... (de a nyugta mindig alapban )
NEm úgy mint egy két nődoki magánrendelőjében...
Én nem írok a másik intézményről ahova jártam se jót se rosszat .Ott is volt ami nem tetszett, de volt ami jobb volt mint a Dévai Intézetben (pl ott minden vérvétel megcsináltak ) de ez van váltottam, mert úgy gondoltam hoyg több szem többet lát alapon hátha itt szerencsésebb leszek.
Viszont amit idemásoltál hozzászólás,azt láttam, én akkor sikítva rohantam haza a páromhoz hogy ezentúl mindig nézzen mindent, de megnyugatott hogy ő nem bízik senkiben és mindig megnézi és mindig megkérdezi hogy az ő neve van e mindenhol :)
madrin

[quote="bodza2005"]V írta:bodza2005alaki szólt, h nézzem meg, látjátok, h a Cirisesek hogy mocskolódnak igazságtalanul és alaptalanul Apánkra????

Hadd zsibbadjanak, ha nincs jobb dolguk. Ha valaki egy-két Dévais program tapasztalatával a háta mögött kritizálja Déviszt, váljék a kedves egészségére, ha viszont nincs kellő tapasztalata, netán kifejezetten ellenérdekelt, akkor meg ki nem szavazza le a véleményét? 8)
Amíg Déviszről jók a tapasztalataim, nem igazán öntenek el érzelemmel az effajta megnyilvánulások. Legfeljebb némi szánalmat érzek amiatt, hogy egyeseknek csak erre futja, de ha ez jó nekik, nem veszem el az örömüket. Hogy jönnék én ahhoz... :)

A pohárkás sztori nem semmi. Nyilván ritka, mint a fehér holló, de - ha jól csalódom - a Déviszt mocskoló emberkéket azonnal elkapná a sikongató lábrázás, ha egy ilyen élmény alapján általánosítanánk és az intézetüket fikáznánk. Nem tesszük. Van jobb dolgunk is...

Madrin: Minden mintaadás előtt az orrom előtt írják rá a tégelyre a párom(!) nevét, ráadásul a kupakra is, amit le kell csavarni, tehát csak egy analfabéta, vagy egy világtalan nem venné észre egyből, hogy valami nem OK. 8)

Melánia & Sajó: hála nektek, sikerült megnyugodnom a szombatot illetően. Jó, hogy legalább a továbbérlelés miatt nem kell aggódnunk... 8)
szimba

Szimaboy/girl and babies! DRUKKOK továbbra is!!!+++++++++++++++++++++++++++

Igen, ha Dévainál ez 1x is megtörtént volna, abból világvége lett volna, ott pedig simán szóra sem méltatják, pedig ez beláthatatlan következményekkel járt volna.
Tényleg szánalmasak, de rosszul érint, h Apánkról hazugságokat terjesztenek, mert mi tudjuk, h ez nagyon nem így megy, de sokan nem tudják. Baromi inkorrekt dolog.
Na, leszállok a témáról, ígérem. :oops:

Kép
bodza2005

Mandrin! Aranyos vagy!!!
Drukkkkkk a decemberhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt Mindenkinek!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Még élek, de látom nem nagyon pörög a fórum. Na nem baj! :)

Miciona: ET+3, és ET+6-on kaptam fél ovitrelle injekciót.

Madrin: Hajrá december!

Évi: Aranyos vagy, hogy így figyeled, hogy mikor lesz a 21. nap. Én még meg sem néztem! :D Sajnálom, hogy most így alakult a dolog, de a január remélem a ti hónapotok lesz! Nagyon-nagyon drukkolok!

Szimba: Drukk nektek a puncikóhoz! Szerinted ennyi ovitrelle inj. után mikor érdemes tesztelni először, amikor már talán a valós eredményt mutatja? (Nehogy azt írd, hogy a 21. napon :lol: :lol: :lol: , mert addig biztosan nem bírom ki!!!!!!)

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Szia Csomee!

Szerintem , ha úgysem birod ki tovább 11-12. napnál. Elvileg addigra ki kell ürülnie a tegnapi Ovinak is. És az már csak 4-5 nap :)))
És hogy érzed magad? Valami hasonlóság ,eltérés az előzőekhez képest?

Szimbáék,
Sajnálom, hogy ma is esik. Bár reggel még tűrhetőbb volt talán az idő ,talán nem áztatok ott az Intézet kapujában.
Remélem ma jó hírekkel jöttetek el : pl. "beindult az 5. és a 6. is mocorog...."
Ma akkor már végleges lett, hogy péntek vagy hétfő?

Madrin,
decemberben mikor jönne meg?
Lehet már tudni, hogy mikor lesz zárás?

Szerintetek mikorra tud adni Apánk időpontot? Mennyire van elhavazva?
Csak konzultációra mennék.
Viszek neki egy csomó leletet.
Hepatológus is vagy 8 oldalon keresztül taglalja, hogy semmi bajom, a citológia a fibroadenomáról + zárójelentés a sebésztől + újabb EKG, tüdőszűrő, labor, amiket a kórházban csináltak (speciel ez jól is jött). Na ez a sok papír a büntetés a csúszás miatt.

Évi,
sajnálom a decembert, de talán így találkozunk januárban :)
miciona

miciona nekem azt mondta,hogyha dec 2-ig megjön akkor decemberben kezdhetünk egy új stimut utána már nem csak gondolom januárban.
Ünnepek alatt között hogy szokott lenni van vmi ügyelet pl?

csomee nagyon drukkolok.
Lányok - Fiúk :) Megkérdezhetem hogy beültetés után miért (és kinek) adnak még Ovitrellt?
NEkem már volt 3 lombikom de soha nem kaptam. csak leszívás előtt 1,5 adagot. De amikor kevés tüszőm volt csak 1-et.
madrin

Sziasztok.

szimbáék:örülök ha segíthettem egy kicsit!!! :lol:
csomee:én is kaptam Ovitrillét.Én legelöszőr a beülti utáni 12. napon teszteltem halvány csíkosat.Aztán a 14. napra erösődött a 20.napon meg már egyforma volt a controll csíkkal.

madrin:Kaáliba én sem kaptam Ovitrellét.Itt igen.Segíti a beágyazódást!!! Punkció elött én is úgy kaptam mint te.Aztán 3naponként fél ampulla Ovitrilt háromszor.

Drukkok,RAGASZTÓK mennek továbbra is++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia akkor ez nekem jó hír :)
eddig ugyanis mindig szépen eljutottunk a beültetésig de nem akart beágyazódni...(most ezért is sokkolt a hír hogy le kellett a stimut állítani :( )
Pedig 3*3 hüvelyi progi (utro), 3*2 szájon át utro + 2 adag progi szuri a fenékbe (naponta!!!) el lehet képzelni hogy fájt a hasam mellem :(
De semmi eredménye nem volt.
Remélem ez lesz a tuti :)

Akkor már értem hogy mi a másik helyen már ET+10-dik napon tesztelhettünk, mert nem volt ami befolyásolja az eredményt.
madrin

Sziasztok!

miciona: Engem úgy informáltak, hogy dec16-jan.9ig van zárva az intézet. Nekem 4én lenne esedékes, de már nem kezdhetünk.
Örülök, hogy jól vagy! Januri kezdés HAJRÁ!

madrin: nem semmi mennyi ragit kaptál! Brrr.
Drukkolok a decemberi kezdéshez!

Csomee: +++++++++++++++++

Mindenkinek sok-sok drukk!
emerenc

Madrin: az Ovitrelle - más hormonkészítményekhez hasonlóan - a ciklus különböző fázisaiban más-más funkcióval bír. A beülti előtti adag a végső érlelést segíti, illetve gyorsítja, a beülti után meg a sárgatestet erősíti, ezáltal a progitermelésre hat. A Cetrotide-nál is van ilyen. A stimu elején kifejezetten segíti a hormontermelést, a stimu vége fele viszont éppen ellenkezőleg, "megfogja" a hormonokat, így segít elkerülni az idő előtti eldurranást. Ha valakinek spontán ciklusban nagyon jó a progeszteronszintje, Dévisz nem ad a beültetés után Ovitrelle-t, de ez nagyon ritka. Mi már az első beülti után is 3-szor szúrtunk Ovitrelle-t és ez azóta már hagyomány. :) Mindezek mellett mindig megy 3*2 Utro és a 2. program óta napi 2 ampulla progeszteron injekció. (Ráadásul az egyenletességet szem előtt tartva ezt reggel és este is szúrjuk.) Most újítunk. A Doki felírt egy amerikai készítményt az Utro helyett. Ahogy a Doki mondta: "most ez lesz a ragasztó". Mindent be kell vetni. :D

Ünnepek között jellemzően egy nap van, amikor ügyel, ilyenkor látástól mikulásig nyomja az ipart. Egy türelmetlen ember nehezen viselné ezt a napot. :) Közben olvastam Emerenc hozzászólásában, hogy jan. 9-ig nem lesz nyitva az intézet. Furcsa, ha tényleg ilyen sokáig lesz szünet, de a szabadságokat talán így egyenletesebben ki tudják adni és cserébe nyáron nem lesz olyan hosszú szünet... :roll:

Miciona: ahogy sejteni lehetett, maradt a péntek. A nagyoknak a hétfő már messze lenne, a picik meg sajnos nem igazán fognak labdába rúgni, de ez van, emiatt már nem akarunk többet zsezsegni. Az utolsó napra Dévisz még emelt egyet a hormonadagokon, aztán éjfélkor megy a Choragon. (Ez az Ovitrelle nem géntechnológiás verziója.) Dévisz szerint néha ez a jobb, 6 sikertelen program után meg sosem lehet tudni, hogy mi segíthetne még. Mondtam is Dévisznek, hogy már sikerült "beépíteni" vagy 10 változót, így ha minden sikerül, sosem fogjuk megtudni, hogy mi segített. :) Azt is mondta, hogy természetesen bent lesznek szombaton és hogy ez manapság teljesen szokványos dolog. Hozzátette, hogy csak a vasárnap szünnap, de az sem mindig és hogy ezt már 20 éve csinálja. Mondtam neki, hogy még legalább 20 évig tartson ki, mire ő: "nem tudna valami jobbat kívánni? :( " Erre mi (egyszerre): "kell ennél jobb?" :D

Arra a kérdésedre, hogy Dévisz mennyire van elhavazva, a válaszom nem lesz túl pozitív. Reggel megint elsők voltunk és a 3/4 6-os(!) érkezésünkkel is csak 5 percen múlt, hogy nem lettünk másodikok. A reggeli zsufiban egy gyors számlálás után döbbenten tapasztaltuk, hogy 17 stimus van (a műtéteseket nem számoltuk bele) és elképzelhető, hogy a későn kelők ekkor még be sem értek.

Csomee: ha nem bírod ki a 21. napig, akkor a 20. is jó. :wink: Félretéve a tréfát, én az utolsó Ovitrelle után várnék legalább 5 napot a helyedben. 8)

Bodza: az nem baj, hogy megosztottad velünk ezt a dolgot, engem inkább az zavar, hogy magadnak okozol ezzel rossz hangulatot. Igazad van, de nem tehetsz ellen semmit. Ma reggel, az intézet előtt várakozva ismét meghallgattunk jó pár élménybeszámolót más intézetekben átélt eseményekről és megint meg kellett állapítanunk, hogy jó helyen vagyunk. Ha mindehhez hozzátesszük azt is, hogy Dévisz ki sem lát a munkából, egyáltalán nincs nagy baj. 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szimba 2009.11.18 21:26-kor.
szimba

Drága Szimba! Akkor iszonyatosmegagigadrukk péntekre és a további 9hónapra (duplán ;-) !!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++
Aranyos vagy!!!! Köszi, h szíveden viselsz. :D
Nagyon durva, h 3/4 6kor kell menni, hogy ne egész nap dekkolj ott...
Apánk is kész lehet szegénykém.

Csomee-kám drágaság! +++++++++++++++++++++ a teszthez és Fanni tesójával való csodás várandóssághoz!!!!!!!!

Emerenc! Akkor sííííííííííííí! és utána jöhet a Bébikétek!!!!!!!!!!!!!!!!

Mandrin! Hajrá Ovitrelle vagy Choragon és decemberi kezdés!!!!!++++++++

Micikém! Jobb a kedved? Puszik!!!!!!! Apukádnak gyógypuszikák!!!!

Kép
bodza2005

Szimba köszönöm a kimerítő választ Ovitrell ügyben :)
Remélem én is kapni fogok.
Drukk hegyek péntekre...3/46??? Atyaisten Ti se aludjátok halálra magatokat :)

NEkem ez a dec 16 kicsit furcsa bezárásra,akkor nyomunk egy gyors protokollt :)
madrin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?