Vadvirág!
Folyamatosan drukkolunk nektek, és reméljük, hogy most már csak javulni fog a helyzet Márkkal!
Gabi!
Jobbulást a fiúknak! Te voltál bárányhimlős? Én is pont terhes voltam a fiúkkal, mikor Andris és Zsófi elkapta, és akkor azt mondták, hogy ha én nem voltam, akkor lehet valami gond a babákkal.
Azt nem tudom, hogy mitől függ, hogy mennyi pötty van egy gyereken, de mi pont ugyanígy voltunk a tesómmal, én tele voltam pöttyel, még a szememen, a nyelvemen is volt, a tesómnak meg összesen ha 10 volt. Persze mindez 10 hónapos korunkban volt, úgyhogy csak az elmondás alapján tudom...
Mi jól vagyunk, csak mivel semmi extra nem történik velünk, inkább csak olvasgatni szoktam mostanság...
Anyukám elvállalta a két kicsit pár napra, úgyogy ha minden igaz, jövő hét végén elmegyünk Andrissal és Zsófival sátrazni valahová. Már nagyon várom!
Idén ennyi lesz a nyaralás, a férjemnek sincs igazán szabija, és a kicsikkel is nehéz lenne most idegen helyen lenni, még csak négykézláb közlekednek, de elég veszélyesen, még mindig előszeretettel másznak fel mindenhová, ahová tudnak. Erika! Remélem azóta már jobban vagytok. Nálunk Zsófi nagyon nyugis, és eléggé megfontolt is, vele nincsenek ilyen gondok, de a fiúkkal lesz, az biztos. Még nincsenek egy évesek, és már szaporodnak a két foltjaik... Most pár napja pl. onnan tudja Apukám megkülönböztetni őket, hogy Örs homlokán van egy nagy kék folt.
Zizi

Sajnos jó néhányat mindketten elvakartak, nem tudom, mennyire fog megmaradni a helyük.