A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Rita, Andi, mindenki más! Nagyon ügyik vagytok a képekkel!

Dorka, 1 órán keresztül hallgattuk apával a kis gitárost, nem ismertük!!! Készek vagyunk tőle!! Nagyon ügyes!

Scooper, krémes huuhhh nyammmm
Törpilla nagyon édes, kacaj, elolvadok!

Babcika, 3 perc, wooow!! :D :lol:
Lááátod, tudtam én, hogy apa bezsong a tangától :wink:
Tesód férje, hát elég fura hozzáállás :evil:

T-pk, kontrollon mi volt?

Rita, oltás ok?

Kata, mikulássapi :D

Spirál, nekem is az a bajom, hogy megtermékenyült petesejt van… tehát abortív… most ezen rágódok, hogy ezen túl tudom-e tenni magam… nem bizti, h nekem sikerül…
Ha viszont hormonálisnál maradok, akkor valszeg gyógyszer, mert állítólag ezek az egy adagosak lórugások… nagyon megterhelik a szervezetet.

Manó, örülök, h megnyugodtatok picit! Bízom benne, h minden rendben lesz Ákossal, időben elkezdtetek utána járni!

Piciibo, sajnálom a rossz híreket! :( Magadat semmiképp se hibáztasd!!!!

Lina, ügyi vagy, asztalborogatás hatásos!!!! :lol:

Én nem adok sapit fürdés után. Csak törölköző.
Ti kenitek valamivel a testét? Krém, olaj v hintőpor?

Süti, örülök, h minden ok volt a vizsgálaton!
Az éjjelért simi :(

Véletlenül idekeveredett Bende :D, köszi a szeminfót!!!!

Mennem kell, ébredés!! :)

floranan

Akkor most aludj,míg Barni engedi,mert éjszaka buli lesz!!!!

:lol: :lol: :lol: kibuggyant a cici bimbóig a topomból ,nyomva azt és elázott a polóm,de jó :?

sutimano76

Flora,én nem kenem semmivel babót.

sutimano76

Moncsie,ma 2 hónaposak a csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

ezt meg akartam mutizni nektek:

http://www.okosbaba.hu/e-mail-tanfolyam

én feliratkoztam, kíváncsi vagyok, milyen lesz :) ...

Mabe: említetted, hogy okosbabáztok Mollival ... te milyennek találod ??? ... én is hallottam már róla, de Lillával végül nem csináltuk ...

Baby Einstein (valaki kérdezte): bábokkal tematikus fejlesztő dvd-sorozat ... Lillával 9 hónapos kora körül kezdtük "nézni", én előtt nem kapcsoltam tv-t a közelében, csak zenét hallgattunk sokat :) ... persze így is "rákapott" a tvre :? :? :? :? ... akit érdekel, annak szívesen mesélek róla, meg át is lehet írni :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti: én sem kenem semmivel :) ... csak 2-3 naponta fürdetés előtt gyógyszertári olajjal a oszmóra hajlamos részeket ... és minden fürcsi után alapos átdörzsölés ezeken a helyeken, plusz a fejecskét átkefélem .. ezt serkenti a vérkeringést, és nem koszmósodik a bőr ott :) ... és mi sapit nem tezsünk rá fürdés után: mivel gyakorlatilag nincs haja, teljesen szárazra tudom törölni ...

Tegnap voltunk a homeos dokinéninél: végül arra az elhatározásra jutottunk, hogy a homeos szereken túl apika beoltatja magát, de mi nem ... Lilla és én most is náthásak vagyunk egyébként (főleg én hülye, kell nekem pl a postás elé félig felöltözve kirohangálni ilyen időben ... Lilla meg jön utánam, igaz, csak az ajtóig, de ez is elég a megfázáshoz :? :cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi,nem én kérdeztem,de így is megkapja akié a kérdés volt....pusz

sutimano76

Kép
v.andi

Süti,Moncsie,gratula a csajoknak a 2. hónaphoz!

Flora,mi sem kencézünk.

Brumi,üdv újra a fedélzeten ;)Jobbulást a két dáthásnak!

Kép
v.andi

Andi: KÖSZI !!!!!!! :) ... remélem, holnapra jobb lesz .... bevetek minden homeos cuccost ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Én is vagyok csak olvasó üzemmódban...

Kontrollon minden rendben volt...

Én gyógyszertári kevert testápolót használok a lányokra.

Képzeljétek:
Flóra pár napja kezdte, hogy sír, ha meg akarom szoptatni. Nem mindig, de..na jó, sokszor. Ha nem farkas éhes, akkor bekapja a cicit, kiköpi és ordít, mint egy kismalac...hiába küzdök vele, nem tudom megszoptatni.

Tegnap du-án 1kor evett, utána szoptattam volna 4kor, fél óra küzdés árán 20ml szopott -szinte semmit-, majd este fürdés után 7 körül, detto, mint du-án, de most evett 40 ml. Teljesen kétségbe voltam esve, már mindenre gondoltam: fog, torok fájás stb.... Végigaludta az éjszakát üres pocival, reggel 5.15kor evett 170ml :) , de utána délelött szintén küzdöttünk és 40 ml evett. Utána csak akkor szoptattam meg, mikor már sírt, hogy éhes, és akkor evett ismét 130ml. De ha nem "időre" etetem, hanem csak amikor éhes, akkor napi szinten csak négyszer fog enni. Ami pedig kevés, vagy nem??

t-pk

Én hétfőn megyek beoltatom magam infulenza ellen, nekem az mondta eddig minden doki, hogy ajánlja, mert a védettségemet át tudom adni a tejjel a lányoknak..

t-pk

Azért egy képet rakok fel, séta után a járókában:

Kép

t-pk

Sziasztok!

T-pk: nagyon aranyosak a lányok.

Floranan: mi kaptunk gyógyszertári testápolót, mert kicsit száraz Zoé bőre, de fürdés után olyan hisztit képes levágni a törölközés miatt, hogy van hogy kimarad a kence :( :( :(

Süti: gratulálok a hófordulóhoz! sajnálom az éjszakát.

Andi: reméljük ez a laptető csak jót hoz!

Brumi: szuper a szőnyeg! Köszi!!! Írtam privit is!

Mókuskám múlthét vasárnap óta nem kakilt, de ma délutánra sikerült egy akkora adagot produkálnia, hogy még a nappali követ is fel kellett mosni!!!! :shock: :shock: :shock: 2 perc zuhany kellett a lemosáshoz, és még csak ezután jött a fürdés, mert majdnem nyakig lettünk kakisak!

Mennem kell Mókuska felébredt!!!

KépKép
Kép
s.vera

Köszi Andi! :D

T-pk,szerintem ha 130,de főleg 170 ml-t szopizott akkor tuti elég neki akár 6 órára is!!!!bár én is első babás,csak sejtek dolgokat,de picurkád bizti tudja,volt hogy enyimé is csak nyammogott többször egy nap,de ha nem hát nem!!!!

Vera,1 hetes kaki,szegénykém......taccs a kövön :lol: :lol:

sutimano76

testápoló - fürcsi után nálunk is üvöltés van.... vagyis ha van hajmosás akkor van üvöltés...:))) ....mert a fürcsi oké.... de ha a haja lesz vizes naaa az nem tecc
úgyhogy én azt csinálom, hogy olyan 5 óra felé általában amikor már jönne a nyűűűgi a sok input miatt.... bevetem a masszír tudományom.... és wellneszezünk dorkival...:)))...teeljes test és különösen talpi masszírt kap:))))
van, hogy annyira bealszik utána hogy elmarad a fürcsi:)))

tpk - irtó aranyosak a lányok (az a barna cucc rajtuk:)) azt meg naon irigylem.. én totál barna bézs mániás vagyok:)))
figyeljcsak...... barátnőm mesélte, hogy az első gyereke 45 percig szopizott.. a máásodik viszont 15 perc alatt kiszívott mindent.... folyton habzsolt... mert ugye ott van a másik és enni kell nehogymás ne maradjon...
és sokat eszik... vagyis a kövi kajcinál még nem éhes mert jóóól telette magát...

de nemtom....
dorkinál is volt 1,5 hét amikor jó esetben benyomta a 90-et.... már kezdtem aggódni de aztán már vissza is állt... - hogy mitől??? gőzöm sincs....
mindenesetre nőtt egy nagyot közben:))))
mert ő úgy nől, hogy elkezd zsömisedni (széltében bővül) aztán elkezd felfelé nyúlni......:))))
most megint zsömisedik:))))

nna mennem kell.. ennyire futotta:)

KépKép
dorkamartini

Dorka,
a barna rucit intersparban vettem és nem is volt olyan vészes az ára - és olyan cukik benne, hogy mindig meg akarom zabálni őket....
t-pk

Kata,nagyon édesek a lányok.
Amíg jó a kedve,és hízik,biztos minden okés.

http://www.kismama.hu/baba/mit_mondasz_kisbabam/5386/

Kép
v.andi

Bibi
Nem kifejezetten a programot csináljuk, hanem onnan vettem ötleteket...
http://www.okosbaba.hu/jatekok/jatekotl ... eves-korig
Ez is jó
http://home.hu.inter.net/~prochess/lovass/babylearn.htm

Floranan
Én csak a fürdető kenőcsöt kenem rá, mielőtt a vízbe teszem... és az tökéletes a bőrének...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.14 20:01-kor.
Vendég

Kata
Gyönyörűek :lol:
Vendég

andi: lottó :lol: jöhet bármikor........

KépKép
Kép
scooper

Flóra a kis nem evőm vacsira benyomott 140ml Jázmin meg 150-et. Én is megyek aludni...

Jó éjt és hosszú alvást mindenkinek!

t-pk

Sziasztok!
Rend nincs, kitakarítva sincs, de amit mára elterveztem (leves, 2féle sós süti, 3 féle hús, krumplipucolás + a vendégek tegnap este óta), az megvan :D :wink: Várom a holnapot!

Kata, gyönyörűek a lányok!!!! :D

Én mandulaolajjal kentem Mesét fürdés előtt, de elfogyott és most nem kenem.

Jó éjt! (megyek mert elájulok a fáradtságtól)
Ja, nem 50-en leszünk, hanem 65-en :wink: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kata,gyönyörűek a kiscsajok!!!!!mindig egyformában vannak????

Anna, 65 :shock: ??????????nekem az is képtelenségnek tűnt,hogy holnap jönnek Ritáék és rend legyen a házba.......nagy nehezen megoldottam,és még kaja is lesz......

Enyim gyermek kész van...................ugyi az éccaka szinte óránként ébren,volt egy órás traccsparti,is,9.15 óta kb. aludt egyszer 1.5 órát,egyszer kb felet a porszavóra,de az nem lehetett az igazi,mert porszívó kikapcs után ébredés volt...és este 7 körül aludt még fél órát a nővéremen(elmentünk a tescoba).....ennyi.......ennél azért többet szokott......este 20.30-22.30 -ig igyekeztem elaltatni,cici-cumi-cici-cumi stb.a végén még dumcsiztunk is pelusozásnál,és aztán egy kis nyugicici és végre beájult,de úgy hogy olyat én már 2 hetes kora óta nem láttam.....
No megyek én is alukálni,nehéz volt a mai nap,és kérdés milen lesz az iccaka.......

Jó éjt!!!!!

sutimano76

köszi a hófordulós jókívánságokat!!!

sutimano76

Joó reggelt!!!! :D :D :D
(Az enyém sajnos ennyire nem vidám - még ami kis rend is volt, a rokonok felfordították :( - úgysem tudom megcsinálni..., hát nem eszem magam :wink: -ja, nem hát, mindjárt elbőgőm magam, jó lenne egy nagy adag pozitiv energia

Szép napot!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna.megy az energy,de egy jó tanács(én se szoktam betartani)....sose vendégség előtt takaríts,mert kupit és koszt csinálnak,utána kell takarítani!!!!

sutimano76

Sziasztok!

Először is köszi mindenkinek a névnapi jókívánságokat!

Aztán gyorsan feldobom Madarnak a képet a függönyről:
Kép [img]
Kép
Aztán a két barát, lehet találgatni ki is a másik??? :lol:
Kép Kép

Bocsi, de most nincs időm reagálni, ne harizzatok :(
Pusszzzz mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Jó reggelt!

Anna: Kitartást a mai napra!!!!+++++++++++++++++++++ a rokonoknak meg :evil: :evil: :evil: :evil: , ha nem tisztelik a rendet, ha már nem segítenek, legalább vigyáznának a munkádra!

Süti remélem jól telt az éjszaka!

KépKép
Kép
s.vera

Sziasztok!

T-pk, nálunk szinte mindig ez van, hogy üvölt a cicin. Kisori tápot is kap, lehet, h inkább cumisüvegezne, hogy ne kelljen erőlködnie, de nem vagyok biztos ebben, mert nem mindig csinálta... remélem, átmeneti. :( Most fejek, hogy megkapja legalább a tejcit.

Az lehet, hogy a tejem nem megfelelő neki? Mert hiába szopik sokat, utána is simán benyom egy csomó tápit.
Ő alkalmanként legalább 120-140-et eszik, és ezt szopi után is sokszor. De volt már 170 is, csak néztem, és nem is büfizte ki a felét!

Lehet, hogy tápot kéne váltsak, mert egy ideje állandóan tekereg, és 5 percenként pukizik egész nap, nagyon büdiket. Nem sír, de dolgozik a pocó, látom, csak nekem úgy tűnik, túlzottan! Lehet, h terheli a pociját! Kevesebb hamit nem nagyon tudok neki adni, mert üvöltés van...

Most izgulok, mert tej-próbát tartok. Ettem gabonapelyhet hideg tejcsivel... Tejre vágyom 7 hete. Remélem, nem készítem ki a babót...

Andi, ezek a linkek nagyon jók! :)

Brumi, Anna, jó, h megkerültetek!
65 fő??????????????????????? Te jó ég!

Többi eltűnt? Pl Boboka, Petra és a többiek?

floranan

Erika, úgy néz ki, most szerda nagy nap!!! :D 8)

floranan

T-pk, Tarane, képek nagyon édik!!!!!!!
Az a barna rugi tényleg nagyon zabálnivaló!!

floranan

Mosolyalbum plusz egy pucér, h lássátok, alakul a csokibaba!! :D
Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép

floranan

Floranan: Nagyon édesek a képek, vagyis Ebano a képeken, és te is csak úgy sugárzol.

KépKép
Kép
s.vera

Egyedül maradtam AHHH....!!! :shock: :shock: :lol:

Akkor megebédelünk! Jó étvágyat!!

KépKép
Kép
s.vera

Előbb Manó aztán mi!! :oops: :D

KépKép
Kép
s.vera

sziasztok!!

babák tündériek egytől egyig....

t-pk: én is akkor etetem, amikor kéri, és van hogy csak 3szor eszik egy nap, de van, hogy 6szor 150-et is megeszik. Én nem erőltetem a hamit, és mégis nő mint a bolondgomba :lol: manók nagyon édik abba a ruciban!

flora: terasz, előszoba, juhééééééééé! :lol:

brumi: internet brrrrrrrrrrrrrrr :(

süti: lehet kedden ha szép idő van, meglátogatnánk apival :wink:

KépKép
Kép
scooper

flora: nem hiszem, hogy a cumisüveg a baj! ciciből könnyebben jön, mint üvegből. Legalább is én direkt olyan gumit vettem, amin icipici a luk, és nagyon dolgoznia kell vele, mire benyakal egy adagot, viszont a cicit csak az elején kell megdolgoznia, utána már ömlik a szájába, csak nyelnie kell :wink:

KépKép
Kép
scooper

látom mindenki családol.............

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
scooper

apát nem ér nézni, még félig aludt :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Igazoltan távol:

Rita,Andi és én:és hát a gyerekek:
Kép

sutimano76

Nagyon jók a képek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

hali :)

képek csudajók, babák gyönyörűek :) Flora csodaszép vagy!!! :) :)

üveg vs cici :
1: az üvegből könnyebben jön a tej, mint mellből, mellnél sokkal jobban meg kell dolgozni a kajáért.
2. az üveg használata okozhat cumi zavart, mert más technikával kell enni mellből, s más technikával kell üvegből.

olyan nem létezik, hogy nem jó/elég tápláló valakinek a teje.

a dokumentumok között vannak jó szoptatási cikkek, olvassátok el.

Anna hogy sikerült a nagy nap? drukkoltam! ;) 65 fő :shock: :shock: :shock:

nálunk éjszaka nem volt, na nem Luca miatt, hanem Vica, s Ati nyűglődött s ébresztették egymást, ugyanis, Ati már Vicáékkal alszik tegnaptól :D Vicámnak viszont éjjel elkezdett durván görcsölni a hasa, úgyhogy volt program, mert a nyüszögésre Ati felébredt, hisztizni kezdett /merthogy ez már hiszti, nem a 2 hós babák sírása/. szóval buliztunk. Luca meg aludt reggelig.
Vicámnak pedig valszeg hamarosan megjön a mensije szegénykémnek :roll: azért várhatna még 1-2 évet 8)

Atesznél kezdődik a vizsgaszezon, nálam meg az őszülés valszeg...

vicger

kriszti: éjszaka: :? nem irigyellek. Nálunk most megy a műsor, és akárki akármit mond, ez igen is hiszti. Ha felvesszük, érdekes mód csönd van. Én meg nem fogok úgy vacsit gyártani, hogy rajtam lóg. Így is eléggé fáj a hátam meg a derekam, úgyhogy kénytelen várni.
Cumisüveg-cici: én nem tudom, de nálunk pont az van, hogy van mikor csak szopizni hajlandó, mert abból nekem ömlik miután párszor mmegszívta, az üveggel meg szenvednie kell végig

süti: jó nagy buli van nálatok!!!! lehet ám hogy holnap lesnénk meg benneteket, de majd még holnap hívlak hogy mi legyen, ráérsz-e egyáltalán, vagy sem

KépKép
Kép
scooper

Apja-lánya :lol: ( 1. Noncsa, mellette Apa

Kép

KépKép
Kép
scooper

Persze Scoop,bármikor,illetve kedden megyünk dokihoz 12.45-re!!!!oltásra :( ,de holnap itthon vagyunk.....romeltakarítok!!! :lol: :lol:
Jó volt a "buli"!!!!!!!!!!!!!!

képek babaókról naon édik!!!!látom Kata és Tara,ti is "buliztatok!!!!simán ment ki kicsoda!!!!Csíkosba Lőrinc,kékbe Marci :lol: :lol: :lol:

Flora,Csokika mosolyától olvadok,majd a csajok is fognak,te meg megint gyönyörű!!!!!

Kriszti,éjszaka.... :(

sutimano76

süti, akkor holnap felhívlak mert megyünk örsre apa befejezi a járólap lerakását a lakásba, ahol újítottunk, és utána. Nemtom kb menyi lesz az idő....
jó éjt anyukák és babucik :wink:

KépKép
Kép
scooper

Derűs Estét!

Süti,köszönjük szépen a jól tartást,szuper volt minden!!!!

Kata,Tara,látom nálatok is buli volt :)

Flora,Csokika tünemény.Annyira bírom,és Te pedig jól nézel ki!

Kriszti,éjszakát sajnálom,kezet foghatunk.Remélem ma már tudunk picit pihenni.

Mi sem aludtunk egy szemet sem.Este 11től reggel fél6 ig szórakoztatott Barni.Hozzáteszem,egész nap aludt.Lehet fordítva él???

TALÁLÓS KÉRDÉS.A HELYES MEGFEJTŐK KÖZÖTT KISORSOLOM BARNIT EGY ILYEN ÉJSZAKÁRA :lol: :lol: :lol:

Szóval,buta szöszi fotózott magasba emelt fényképezővel,és hát lemaradtak bizonyos részek.a kérdés,KI KICSODA???????
Kép

Kép
v.andi

Remélem nem haragszik meg Zsófi,ha ők is felkerülnek a tablónkra.

Süti,"nyúltam" neked az ikres topikból képet a tablóhoz,az édes Málnáról,és Matyiról.Csuda édesek!!!!

[quote="zsófikukac"]
írta:
zsófikukacMálna
Kép

Matyi
Kép

Kép
v.andi

az ikrek édesek!!!!!!! Matyi hatalmas szemei :lol:

KépKép
Kép
scooper