Sniky! Gratu neked is az új kis pocaklakóhoz! Azt hiszem én is lemaradtam anno a hírről.
Ugye egyenlőre nincs más gratulálnivalóm ilyen téren?
Mert sok névnappaladós vagyok: Boldog szülinapot Szilvik, Zsombi, és még az elmúlt pár hétben ünneplők.
Rólunk:
Most egy kicsit lazítok Pécsen, az elmúlt 1-1,5 hétben BP-en voltunk, én az építkezést jártam, ügyintéztem, anyum Rékára vigyázott. Elég kis nyűgöske volt ebben az időszakban RÉka, vagyis igazán az éjszakák nem voltak zavartalanok, sokszor kelt, nehezen aludt vissza, majdnem minden éjjel: valószínű, hogy megérezte ő is (én is), hogy sokat voltam távol, aztán meg az oltás utáni mellékhatások is ekkortájt jöttek elő. Kb olyan volt, mintha beadtam volna bölcsibe: vagyis én reggel-délelőtt elhúztam otthonról, du. 3-5 között érkeztem csak haza. Megviselt mindkettőnket, holott én tudtam, hogy jó kezekben van.
Mióta visszajöttünk Pécsre, ismét átalvósak az éjszakák (szerencsére), nem nagyon van nyügi.
Kaja: Kiscsajom tovbbra is igazi haspók, az apja néha aggódik a pocakmérete miatt.

Lehet, hogy már csak mi tápizunk-sinlacozunk lassan? Az itt felsoroltakhoz képest sztem tök sokat eszik Tücsi:
8 körül ébred, akkor kap 1,5 dl tápszert (3-as)
Reggeli f10 körül: kevés gyümi, +kb egy kis szelet kenyér (margarin, méjkrém vagy felvágott, sajt, paprika vagy paradicsom vagy savanyú ubi)
Aztán két verzió van, mert van, hogy már csak egyet alszik, van hogy kettőt alszik napközben:
Kétalvásos verzió: f11-11 körül álmosodik, akkor leteszem aludni (ha a progi is engedi), alszik 1-1,5 órát. Ébredés után kap egy kis gyümit+kekszet.
Ebéd 1-f2 körül, azt eszi amit én, mikor mennyit, de általában jó étvágya van. aztán megyünk sétálni, 1-1,5órát. Utána még bent sertepertél, uzsizik túrórudit vagy gyümijoghurtot (velem közösen), 4-f5 körül megint álmosodik, megy alukálni, néha már ilyenkor küzdelmes az elalvás. Kb 1 órát alszik, utána játék.
Vacsi 6-f7 körül, hasonló mint a reggeli (csak van, hogy 2 kis szelet kenyeret is begyűr), vagy néha üvegeset eszik.
Fürcsibe menés előtt kb 8-kor 1 dl tápit kap, olyat mint reggel. Aztán fürcsi után közvetlenül lefekvés előtt még bepuszil kb 2 dl sinlac-ot. Alvás kb 9-másnap 8-ig.
Egyalvásos verzióban f11-11 körül megyünk sétálni, közben gyümi vagy keksz a tízórai, 1-kor ebéd, utána megy szunyálni kb 2-2,5 órát. Így nagyjából kibírja 8-ig, de van hogy már hamarabb elkezdjük az esti rutint....
GOnd akkor van, ha a délelőtti alvás nem igazán sikerül, és nem tudom kivinni sétálni, mert akkor már f12-12 körül olyan nyügi, hogy nem bírja ki ebédig, lefekszik, kb 2 órát alszik, csak utána ebéd. A du. 2-8ig időszak viszont nagyon hosszú neki, de aludni már nem bír, csak nyűglődik. Úgy 6-f7-kor kb elaludna, de akkor már nem engedem neki, mert akkor lefekvéskor kukorékol. Azt hiszem olyan 5 óra egyben fentlétre van hitelesítve jelenleg picim, utána csak kínlódik.
Na jó bő lére erseztve kb ennyi hirtelen rólunk. Még volt egy csomó minden eszembe amit írni akarok vagy kérdezni, csak ilyenkor vhogy sose ugrik be.... Na majd holnap hátha.
Mostantól úgyis minden este gép elé kell üljek, mert dolgoznom kell, akkor meg már ha megy a gép biztos bekukkantok ide hozzátok...
Nyugodalmas jó éjt mindenkinek!!!!