Mi is megjöttünk Villányból. Nagyon jó volt. Andi jól rendeltél, idő szuper volt, szikrázó napsütés 17-18 fok.

Sokat kirándultunk és persze nagyon jókat ettünk és ittunk.

Ha utolérem magam, képeket is hozok.
Próbáltam követni az eseményeket, olvastalak Benneteket, de reagálni csak néhány dologra tudok.
Baba-buli képek: Máté, Berni, Barnus a sorrend balról jobbra haladva. Bernike jól nyomja, rögtön egy-egy pasi mindkét oldalán.
Egyébként az összes baba kép nagyon jó és a babáink változatlanul szépek.
Lili: már hiányoltalak. Szépek vagytok.
Anna: 65 ember? Minden elismerésem. Hogy sikerült. Képeket mikor láthatunk rólatok?
Andi: sajnálom az éjszakát. Pihenj napközben! Egyébként az én nagyon jól alvó lánykám is "elromlott" két napja, lehet, van valami a levegőben. Tegnap 3-szor, és ma is 3-szor keltett ... remélem, azért visszaáll a "rend".
Mabe: apa szerdán elutazik .... remélem, minden jól alakul és nagyon gyosan utána tudtok menni ... addig gyere sokat .. bár tudom, nagy és szeretetteljes családban élsz, nem lesztek egyedül ... gondolom, apával meg majd tudtok skype-olni.
Kata: én is írtam, hogy nekem sem mindig felemelő érzés a szoptatás ... lehet, elsiklottál felette

szóval, nem vagy egyedül
Tengdi: akkor Te "régebbi" vagy, mint én ...

akkor üdv.

Gratulálok a fiacskátokhoz.

Én is érdeklődve fogom olvasni, ha írsz a nagylányod tanulmányairól.

Képeket, képeket, képeket!!!!!
Tara: függöny

ügyesek vagytok.

És köszönöm, hogy nem felejtetted el és tettél fel képet.
A reagálásom csak fejből történt, így ezer bocs azoktól, akiket kifelejtettem, de lépek, mert ki kell használnom az időt, Mogyoró alszik, este hozzánk pedig vendégek jönnek, ugyan nem 65-en, de nyolcan leszünk és háááát, a menü sor: Hideg előélet kacsamell, Leves cukkini krémleves pirított mandulával, Következő fogás: halkocsonya, Főétel: ludaskása, Desszert: osztrák csokitorta vaníliafagylalttal és eperrel ... a menüt apa állította össze (imád főzni, meg másokat etetni

), de együtt csináltuk meg tegnap este, éjjel, még a levest kell most megfőznöm és a ludaskását megcsinálni, aminek az alapja a libaleves már kész (apa megfőzte tegnap) ...ja, és kicsit takarítani is kellene

... azért nem lehetetlen, hogy jövök ma még.