Sziasztoook!
Bocsi,hogy eltűntem, de pénteken átvittem anyuhoz a bébit, mert a tesóm a kórház óta nem látta (nincs kocsija, és nem akart idebuszozni

), én meg leléptem, voltam templomban, meg barátnőztem, aztán körbehurcibáltam a gyerekemet, mint a véres kardot

. Este áthoztam magunkhoz anyut, és tegnap este ment haza, ezért nem voltam.
Velünk (megint) minden rendben

. A mensim miatt 20-40-eket evett Botond a múlt héten, teljesen kivoltam

. Bezzeg neki fülig ért a szája, és teljesen elégedett volt a mennyiségel

. Aztán mivel rendesen gyarapodott is (

), nem aggodalmaskodtam tovább. Ahogy elmúlt a mensim, egyből dugig voltam tejjel megint

. Gondolom ilyenkor táplálóbb a tej, vagy nem tudom, de hihetetlen, hogy elég volt neki (az almát is csak azért ette, mert ízlett neki

), sőt tökéletesen gyarapodott! Szóval ki van ez találva

. Megint csak egyszer kel éjszaka, de akkor rendesen bekajál

. 120-at evett éjszaka, reggel 160-at. Ilyenkor mindig Roló jut eszembe, a maga 200g-jaival

. De ahogy Ronmay is írta, biztos eltérőa tejünk is, meg más a babák anyagcseréje (Botond pl. csak 3 naponta kakil, akkor is keveset, mert ő majdnem mindent beépít), meg ugye Botond nagy baba, nem is baj, ha lassabban hízik

.
Sillia!
Nagyon édes a babatabló

!
Mindjárt teszek fel képet, csak a másik gépen vannak. Kösziköszi!
Norka!
Tök jó a táblázat, sztem izgalmas így látni

. A mi adataink:
Botond júli. 15-én született,
születéskor 4280g/58cm
1 hónaposan 5010g/61cm
2 hónaposan 5900g/64cm
3 hónaposan 6500g/68cm
4 hónaposan 7160g/69cm
Boo!
Anyu azt mondta, hogy tápszeres babáknál már 3 hónaposan el lehet kezdeni a hozzátáplálást, friss gyümölcslével, vagy répalével. Kb.egy hétre rá lehet adni sűrűbben, pépként is, és be lehet vezetni a vízben főzött zöldségeket turmixolva. Amúgy a kiskönyvben van egy tök jó táplálási táplázat

.
Én azóta nem adtam a bébinek gyümit, vagyis minden nap kap 10ml-t kb.,mert azzal adom neki a Béres-cseppet, meg a cebiont. Az anyatejbe nem teszem bele, mert gondoljátok el az édeskés anyatejet a savanyú cebionnal, meg a vasas csepekkel, fúúúj. Ma pl. 3 szem szőlő héjját lehúztam, és szűrőn kinyomkodtam a levét, azzal kapta. 10 militől kutya baja nem lesz, de sztem neki ez a nap fénypontja

. (pedig még így is undi íze van

).
Köszönöm azoknak, akik hiányoltak,jól esett

.