A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Te jó ég, mennyi hozzászólás! Ha ezt tudom, bent maradok, de haza lettem engedve és húztam is a csíkot a szabadba. Így utólag is köszi a sok megosztott gondolatot, nagyon jó, hogy vagytok csajok, de karácsonyig aztán tényleg sipirc innen mindenki!!!
Hajni
hajnesz

Szia Zsuza!
Ilyen remek hírrel visszatérni???????????egy óriási gratula,jó egészség.
Vendég

Most esett csak le, hogy péntek 13. van!
hajnesz

Borso!Stella!

Koszi a jo szavakat, ilyenkor minden jol esik. Velem az a helyzet, hogy tavaly oktoberben voltam a dokinal, o megvizsgalt egyszer es szerinte minden rendben. Azota mindig ebben biztam. Harom honapig mertem a homet, mindenki szerint normalis, van leszallo es felszallo aga.Sajnos ettol is elment a kedvem, mar nem csinalom. Az igazsag az, hogy mindig adok magamnak egy honap haladekot es ezt mindig meghosszabitom. Ha oktoberig nem latogat meg engem egy kis angyalka, akkor biztos megyunk a dokihoz (mindketten).

A munkahelyemen nem az a baj, hogy van ket kismama, hanem az, hogy az egyik lanynak teljesen veletlenul jott, nem is akarta, a baratjaval akkortajt bekult ki. A terhesseg alatt mindig azt mondogatta, hogy neki most el fog romolni az alakja, hogy utalja, hogy nagy hasa van es ezert inkabb nem is eszik, hogy ne nojjon a pici.
A masik lany a legjobb baratnom volt. Neki sem sikerult masfel evig es akkor egyszer csak ... Az volt a baj, hogy elfelejtette, hogy o is min ment keresztul es hirtelen erzeketlen lett es elkezdett sertegetni. Hosszu a tortenet.
Mas kismamaval nincs semmi bajom, sot orvendek nekik, hogy sikerult.
Nem tudom, hogy mas hogyan volt vele, de nekem az elso negy honap volt a legrosszabb, en azt hittem, hogy egykettore harman leszunk, mivel soha nem szedtem semmi gyogyszert es mi is negyen vagyunk testverek. Azt hittem, ennyi eleg. Tevedtem. Most mar oda jutottam, hogy kezdem ugy felfogni, hogy biztos nem volt jo az idopont. Lehet, hogy a sok sikertelen honap megerositett.
Nagyon sokszor hallom, hogy a masodik ev az eredmenyes, ugy mint Jimbone-nek. Kezdek mindenben hinni, mert hanem akkor belebolondulok.

A pocakosoknak minden jot es a remenykedoknek meg tobb remenyt kivanok
Ildiko
etyike

Ildikó!
Tényleg elég dühítő lehet, ha ilyen emberekkel vagy körülvéve!
Én biztosan nem tudnék októberig várni. Egy vizsgálattal nem lehet teljes bizonyossággal megállapítani, hogy esetleg nincs-e valami gond.
Nagyon drukkolok nektek, hogy mielöbb hárman legyetek és kicsit jobb hangulatú üziket tudj írni.
Addig is fel a fejjel és szerintem gondold át még egyszer, hogy tovább halogatod-e a dokit, vagy minél elöbb belevágtok.
Beszéld ezt át otthon a férjeddel, aztán döntsetek. Én biztosan nem tudnék várni.
Fel a fejjel és pihen sokat hétvégén!

Stella

Kép
stella9

Ildikó Kép
Én is úgy gondolom, ahogy Stella írta, irány a doki. Először neked biztosan egy vérvizsgálatot csináltat, ahol megnézi, hogy hormonálisan minden rendben van-e? Esetleg rákszűrés, manuális vizsgálat és UH. A párodnak első lépésben szerintem elég egy spermavizsgálat is. Ezek a vizsgálatok nem szörnyűek, és viszonylag hamar meg van az eredmény, és akkor tudjátok, hogy minden ok. Ha esetleg van valami gond, akkor meg minél hamarabb tudnak rajta segíteni, annál hamarabb sikerülhet a terhesség !

Örülj, hogy megromlott a barátságotok a kolléganőddel, mert szerintem az ilyen ember nem is barát !!!

Fel a fejjel, kitartás, és számolj majd be, hogy mire jutottatok a pároddal ! Kép

Jó hétvégét mindenkinek,
Borsó
borsó

MilenaKép
Vágjatok bele a lombikprogramba. Hidd el, hogy ennyi küszködés után minden más tévút, és időhúzás. Tudom sokáig reménykedik az ember, hogy hátha Ő megússza, de közben lelkileg egyre sebezhetőbbé válik. Nagy bajod nem lehet, legfeljebb úgy jársz mint énKépKépKép Ideje lenne a könyved végére a boldog zárszót is odabiggyeszteni, két pici iker fényképével! Én biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog!!!!!!!KépKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Ildikó, én sem olyan régen kezdtem el ebbe a topikba írni, és olyan deprinyák hangulatom volt hónapokig, hogy állandóan elsírtam magam az utcán, ha terhes nőt láttam, vagy csecsemőt.
Mára ez elmúlt, nagyon sokat tanultam a topiklakóktól, és csak azt tudom, hogy egyszer mi is átmegyünk az alattunk lévő topikba.
Az a tudat éltet, hogy ez lehet a jövő hónap, lehet, hogy csak 5 év múlva. Ez ad erőt. Írj sokat arról, hogy mi bánt, írd ki, és ne hárman, legyetek rögtön négyen karácsonyra :-)

Puszi
Noémi

Ne haragudjatok, hogy napok óta nem írtam, semmi sem történik velem, bolondokháza van a munkahelyemen. A 20. cn.en vagyok, úgyhogy várok :-)))))

Cat, meghatottál azzal, amit tegnap írtál. Találtam ma egy képet a neten, szeretném elküldeni neked és Orsinak. És mindenkinek, aki szeretne még két krumplicsát karácsonyig:-)
Jó hétvégét nektek.
Puszi
Kép
Vendég

Milena, most látom Cat hozzászólását.
Neked is küldöm ezt a képet ...
:-)

Csak a dátum kérdőjel, a többi biztos
Puszi
Vendég

Sziasztok!

Most már tényleg megjött, de nem baj. Megyünk dokihoz. Egyelőre a Családtervező Központtal szemezgetek. Járt ott már valaki közületek? (Vagy ez itt naiv kérdés?)

Olyan jókat írtatok apa-ügyben, hogy mindjárt ideültetem őt is a gép elé. Az lenne a jó hely, ahol nem ott kellene az "anyagot levenni", hanem vihetnénk itthonról. Vajon a OCsK-ban hogy van?

Hajrá Stella!!! Kép

Üdv Mindenkinek, Pilinke
pilinke

Szia Noémi Kép

köszi a gyönyörűséges képet!
Nem olyan régen még rá sem bírtam volna nézni az ilyesmire, de mostanában azt vettem észre, hogy megváltozott a helyzet.
Ma kaptuk meg az új IKEA-katalógust, végiglapoztam, és képzeld el, sajnáltam, hogy csak egy oldal foglalkozik bébibútorral! Mert szerettem volna azt nézegetni! Én, aki nemrég még elfordultam a rózsaszín bababoltok kirakatától, mert oda sem bírtam nézni!

Kedves Cat Kép Kép Kép

köszönöm újabb erősítő szavaidat - megint igazad van! Mindenben.
Már kértem időpontot az orvosomtól, hogy megcsináljuk az összes vizsgálatot, ami a lombikhoz kell.
Gondolom, leghamarabb novemberben kerülhet sor a beültetésre. Szeretném, ha még idén megtörténne az első, mert február elején 30 éves leszek.

Most néztük meg Michael Moore "Fahrenheit 9/11" című filmjét, amely George W. Bush-ról és az ő iraki olajháborújáról szól.
Elszégyelltem magam, mert épp azon törtem a fejem, beszínezzem-e a hajam vörösre holnap reggel, mert az talán feldobná a hangulatomat, vagy ne.
Rájöttem, milyen szerencsés vagyok, hogy nem Irakba születtem.
Minden viszonyítás kérdése.

(Lehet, hogy nem vettétek észre, de most épp fel akartam vidítani azt, akinek esetleg még rossz kedve van, de lehet, hogy nem a legjobb utat választottam.)Kép

Na jó, megyek aludni
jó hétvégét mindenkinek

Milena
milena

NoémiKép
Köszönöm ezt a képet. Gyönyörűek!!!! Azt hiszem mindenki ilyen babákra vágyikKépKép

MilenaKép
Jól teszitek, hogy elkezditek a kivizsgálásokat, mert nagyon el tud húzódni, akár egy vizsgálaton is az egész. Például a Chlamydia szűrés is nekünk 1 hónap alatt lett meg, nem beszélve az AIDS-ről stb. Decemberben leállnak ezek a fránya meddőségi központok karácsonyozni, addig jó lenne, ha meglenne a beültetés, és már egy kétcsíkos tesztet tehetnétek a karácsonyfa alá.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok

Cat

Fentebb olyan meghatókat írtál és nagy nagy igazságokat. Túl vagyunk a Kaális beszélgetésen és olyan jó érzéssel tértünk haza. Nagyon kedves, szimpatikus, bizalmat árasztó volt a Dr Úr, és teljesen megnyugodtam és legközelebb bátran fogok majd menni, nem úgy mint most. Mert most eléggé izgultam, hogy mi lesz ha az egész mindeség, a környezet, meg az orvos, rossz érzéseket fog majd bennem ébreszteni. De nem így történt!!! Kép Kép Kép
Számításaim szerint kb. okt. első vagy második hetére fog esni a transzfer.

Vanda

... hol vagy? Mi van Veled?

Potykamanó

Kép
potykamanó

Sziasztok!
Nagyon el vagyok keseredve. Ennek oka a kovetkezo: regota szeretnenk babat, tobb honapja (marcius ota) hormon gyogyszereket szedek. Eddig mindig azt mondta a dokim amikor kesett, hogy ez tuti nem terhesseg (vizsgalat nelkul) Csutortokon azt mondta, hogy a progeszteron szint olyan magas, hogy ez valoszinuleg terhesseg. Most eloszor megvizsgalt, es elkezdett vigyorogni, hogy szerinte tuti baba, de nagyon fiatal meg. Csinaljak reggel tesztet es hivjam. Nem is kell mondanom, hogy mennyire orultunk a ferjemmel. Szinte szarnyaltunk. Reggeli teszt negativ. Teljes osszeomlas. Mire a doki, hat akkor megsem,varjuk meg mig megjon, es folytatjuk a gyogyszerezest.
Szerintetek lehet ez meg terhesseg? A vizsgalatnal arra alapozta a terhesseget, hogy megnovekedett a mehem. Honnan tudja, ha meg sosem vizsgalt meg. Lehet, hogy alapjaraton nagy, vagy esetleg meg fog jonni, es ezert nott meg.
Kerlek irjatok, ha jartatok mar ilyen cipoben, vagy hallottatok mar hasonlo sziturol
Koszonom!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szia Ezvicc! Kép

Látom nincsenek itt a lányok. Én ugyan nem vagyok különösebben járatos a témában - mondhatni kezdő vagyok, és nem tudok okosat mondani. De a többiek biztosan meg fogják kérdezni, hogy:

-hányadik ciklusnapodon vagy?
-milyen hosszúak általában a ciklusaid?
-milyen gyógyszert szedsz?

Azt mondják, hogy a tesztek is csalhatnak, én személy szerint hiszek bennük, de mindig csak a várt mensi ideje után nézem. Te ott vagy már? Lehet hogy az a bizonyos szint még nincs meg, ami a teszthez szükséges.

A többiek gondolom hétfőn jönnek, addig lazíts egy kicsit (tudom nem könnyű), de ha baba van a dologban Kép, akkor nem tesz jót neki az idegeskedés.

Ja, és írjál több adatot, hogy könnyebb legyen a válaszadás!

Mindenkinek további jó hétvégét,

Pilinke
pilinke

Ezvicc Kép
Na, én azért itt vagyok, mert a fiaim épp nem hagynak aludni Kép
Azt, hogy megnagyobbodott a méhed bármelyik nőgyógyász meg tudja állapítani, ez egy egzaktul tapintható dolog, nem függ attól, hogy mekkora volt előtte. A másik, ami terhsségre utal, hogy a méh efl van puhulva, ez is elég egzaktul megállpítható.
Azért valami furcsa a dokidban. Miért egy tesztet kért, miért nem küldött vérvételre? A vérből egyértelműen meghatározható a terhesség, és a vizsgálat eredménye pár óra alatt bármely laborban megvan.

Hogyhogy már most gyógyszert szedsz? Mi alapján írta fel a dokid?

Ahogy Pilinke Kép is írta, a tesztek bizony csalhatnak, mert a vérben lévő terhességi hormon (betaHCG) szintje sokkal magasabb, mint a vizeletben. Az, hogy a vizeletben mennyi van pedig egyénenként elég változó.
Cat Kép nagyon magas HCG mellett is több napig még negatív teszteket produkált, pedig iker babákat vár.

Összefoglalva. Ebből még bármi lehet Kép Holnap vegyetek egy tesztet, és lehetőleg reggeli vizelettel végezzétek el. (Ez azért lenne fontos, mert a reggeli vizeletben magasabb a hormonkoncentráció)

Ha még van kérdésed, akkor írj bátran!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

oktoberben hagytam abba a triregol szedeset, es hat honapig tikre pontosan megjott. Aztan kesett par napot, negativ teszt. Ra egy hetre megint negativ teszt. Biztosak voltunk, hogy baba, mert meg tuneteket is produkaltam. Elmentem dokihoz, aki biztos volt benne, hogy ez nem baba, es elkuldott vervetelre, mert emlitettem neki, hogy a petefeszkem televan cisztakkal. Kiderult, hogy PCO van, nincs peteeres. Azota minden nap szedem a medrolt, es havonta a clostit. Igy minden honapban megjott, csak mindig egy par napot kesett. Persze mindig azt hittem baba. Pont ez volt az a honap, amikor biztos voltam benne, hogy most nem jott ossze. Meglett a szokasos vervet, ami 61progeszteron szintet mutatott. Ez nekem nem mond semmit. A doki mondta, hogy ez "altalaban" terhesseg szokott lenni, es meg akar vizsgalni. Vizsgalatnal ugy mosolygott, mintha o lett volna az apuka, es kozolte, hogy o terhessegre saccol, csialjak tesztet. Juli 10.en volt meg utoljara. Ha a normal ciklust vesszuk, akkor 8napos keses, ha az enyemet, akkor csak 1-2nap. a ciklusaim 30-35 naposak. Annyira izgulok.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

A legrosszabb az volt, amikor a ferjem csalodott arcat lattam. Tavasszal, amikor 45napja sem jott meg, es azt hittuk baba lesz a dologbol, akkor minden reggel es este koszont a babanak, beszelt hozza. Szoval nagyon aranyos volt, nagyon beleelte magat. Azota tobbet nem. En minden honapban azt hittem, hogy na megtort a jeg, de o tobbet nem hitte el, csak most. Mert en olyan lelkes voltam, annyira akartam, hogy igaza legyen a dokinak, hogy arra nem is gondoltam, hogy tevedett. Szerencsere, csak egy fel delutanra elte bele magat, mert az esti elso tesztnel, mar rogton fel is adta, a reggelit ki sem varta. Az is negativ lett, ez penteken reggel volt. Nem is haragszom ra, hogy nem kelt fel velem. Ugy patyolgat mint egy kisbabat. O mondta, hogy vegyem meg a legdragabb tesztet, es hetfo reggel csinaljam meg. Szoval valahol azert meg is remenykedik.
Bocsassatok meg, hogy ilyen sokat irtam, csak gondoltam meg kell osszam valakivel ezeket a gondolatokat.
Szerintetek a hefo meg tul korai? Az a 38.nap lesz.
Tudja valaki mit jelent a 61progeszteron szint?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Jo ejszakat lanyok! Holnap jovok!
Koszonom!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc Kép
Hétfő semmiképp nem korai.
A 61 nmol/ml-es progeszteronszint szerintem annyira nem magas (20 ng/ml), ez pedig a minimum, amennyinek lennie kellene egy nem babás ciklusban is. Korábban mennyi volt a progid?
Szerintem hétfőn menj el egy HCG vérvtelre, és abból egyértelműen kiderül, hogy mi van.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sajnos ma megint megjott

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Cat Kép

Így jobban belegondolva, lehet, hogy mégsem lesz meg még az idén az első...?
A lényeg, hogy beindítjuk a gépezetet.
Furcsamód azt vettem észre, hogy az idő múlásával türelmesebb lettem...

Veled / Veletek mi újság?

Ezvicc Kép

Sajnálom,hogy neked is megjött. Kép
Nekem is volt, hogy magas volt a progeszteronértékem, ami terhességre utalt, mégis megjött. Az orvosom szerint valószínüleg elindult a terhesség (megtörtént a megtermékenyülés), de aztán nem tudott beágyazódni.
Talán ez történt Veled is.
Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön továbblépned ezen a fázison is!

Milena
milena

Cat Kép

Így jobban belegondolva lehet, hogy mégsem lesz meg még idén az első...?
A lényeg, hogy beindul a gépezet.
Furcsamód az idő múlásával egyre kevésbé vagyok türelmetlen...

Veled / Veletek mi újság?

Ezvicc Kép

Sajnálom, hogy megjött. Kép
Nálam is előfordult már, hogy magas volt a progeszteronszint, mégis megjött. Az orvosom szerint ez azt jelenti, hogy elindult a terhesség (megtörtént a megtermékenyülés), de nem tudott beágyazódni.
Kívánom Neked, hogy minél hamarabb tovább tudj lépni ezen a csúnya akadályversenyen!

Minden jót
Milena
milena

Mégis elment az első! Kép Kép
milena

Sziasztok LányokKép
Megjöttünk a nyaralásból ami jól sikerültKépNem akarok ám alkalmatlankodni ezért ha kérdésetek vagy elemezni való hőgörbétek van akkor kérdezzetek, irjatok nyugodtan mert nem tudom lesz-e időm visszaolvasni az egy hetes termést ami bőséges voltKépFel a fejjel mindenkinek akinek megjött...új hónap,új reményekKépKép

Puszi:Doris
doris

Picit visszaolvasgattam...
PotyakmanóKép
Jaj, dehogy bántottál meg csak én többnyire mindent pozitiv szemszögből nézek és látok és pont ezért irtam ide a történetünket mert teljesen pozitivKépKépEzért irtam amit irtam Te csupasziv LeányzóKépKépKépRemélem Te sem bántódtál meg, ha igen, bocsiKép
VandaKép
Köszi, jó volt a pihenés, csak iszonyatos dugókban autóztunk... Remélem jó lesz majd az őszi pihenésetekKép
VikiKép
A lapar biztosan segit majd a babásodásban hisz mindent kipucolnak és átjárhatóvá tesznek amit csak lehetKépBár az lenne a legjobb, ha addig már el sem kéne jutnotokKép

doris

Szia Doris!
A lapart elhalasztottuk a doki javaslatára,mert szépen alakulok peteérést illetően.addig elmegy a férjecskép,utána okosabbak leszünk.
Pá!Kép
Vendég

VikimiKép
Ez jó hirKépKépDrukkolok nagyonKépHol tartasz a ciklusodban?

doris

Sziasztok!
DorisKép
Üdv újra "itthon".
Hétvégén nem jutok nethez, de visszaolvatam és látom, hogy nagyon sokan drukkoltatok nekem.
Mindenkinek köszönöm.

Hogy mi van velem? Én is szeretném tudni.
Az utóbbi két ciklusom 34-34 napos volt és a menzi elött három nappal 37 alá esett a hőm és utána folyamatosan csökkent.
Ha tartom a 34 napot, akkor ma kéne megjönnieKép
Tegnap még szép 37,1-et produkáltam, ma reggel viszont már csak 36,8-ra voltam képesKép
Még nem jött meg, de szerintem nem kell túl sokáig várnom rá.

Szerintetek van még okom reménykedni?
Ne kíméljetek, csak légyszi írjátok meg Ti mit gondoltok erről - én már feladtamKép
Üdv:
Stella

Kép
stella9

Szia StellaKép
Sajnálom...bár ne lenne igazam, de ez a hőesés sajna elég jelentős. Úgy értem nem csak egy tizedet esett. A babás hőmérséklet elvileg magas marad,37 fok körüli...

Ne haragudj hogy ezt irtamKép

Drukkolok, hogy hamarosan ne kelljen már méricskélnedKép

doris

DorisKép
Dehogy haragszom!
Sajnos tisztában vagyok vele, hogy megint hiába reménykedtem.
Biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki szinte tökéletes terhességi tüneteket képes hetekig produkálni.
De a vége sajnos mindig ugyanaz.
Azért igyekszem összekaparni magam.
Az életnek muszáj mennie tovább.
Köszi, hogy írtál!
Stella

Kép
stella9

Milena, a kiskatona vizsgálattól ne ijedjetek meg, szerintem jobb, ha inkább ott a kórházban csináljátok. A párom nálunk nagyon gyorsan túl volt rajta, és szerintem fontos, hogy minél "frissebbek" legyenek. Szóval, nem rémálom, nyugodtan kísérd őt el, ha megnyugtatja.
Még még poénkodtunk is rajta a végén, kicsit mókás, amikor 10-15 percenként jönnek ki a férfiak, de ott ezt mindenki átéli, egyáltalán nem ciki. Azonos cipőben jártok.
Egy alkalommal egy ismerőssel találkoztunk a BMC-ben, persze, hogy nem kérdeztük, hogy veletek mi a baj, egyértelmű volt...
Puszi
Noémi

Stella, várjuk nagyon, mi lesz holnapig, azért megy a drukk ++++++++++++++++++++++++
Vendég

szia Doris!

Most éppen megvan,de pontosan honnan számoljam nem tudom.Csütörtök reggel jelentkezett,majd pénteken semmi és csak szombaton állított be.Most hanyadik ciklusnapon vagyok 5.?
Vendég

VikimiKép
Én a csütörtököt venném alapul mindenképp hisz aznap már volt a betéteden jele ha jól értem...? Én ezt az ötödik napnak venném. Hőmérőzni mikor kezdesz ha egyáltalán tervezed bár néha nem árt lazitani egy kicsit.KépDrukk-drukkKép
StellaKép
Fel a fejjel, az élet tényleg megy tovább bár tudom, hogy nehéz...Kitartás, Nektek is eljön majd a várva-várt boldogság, csak keményebben kell küzdeni érte de megériKép
MilenaKép
A matyivizsgálat tényleg nem nagy ügy, ha azt veszed alapul, hogy Te hányszor kerülsz kellemetlen helyzetbe a nőgyógyászod elött...Kisérd el a PárodatKépEmlékszem az én férjem egy bálvárosi magánrendelőbe ment vizsgálatra és lerobbant a kocsija odafelé vezetve igy kész hajszával ért csak oda az orvoshoz...csoda, hogy tudott produkálniKép

Puszi Mindenkinek:Doris
doris

Sziasztok!

Már nagyon régen írtam, sajna nem volt miről. A párom eredményei voltak rosszak, de június óta minden OK. Én 3 hónapig hőmérőztem (orvosi utasítás szerint) ha jól veszem ki peteérés rendben, a hormon is. De akkor mi a baj?????????
A topicról is azért "szoktam le" hátha a nagy akarás a gond, de nem jött be!!
gviki

Pilinke!

A páromat 2 andrologus után (genetikushoz küldték a doki magánt ajánlott) de egy ismerősöm ajánlotta a Csalátdrevezési Közponotot. Ott a genetikus miután nem tudta mi köze a gondunkhoz, mert nem genetikai eredetű a dolog átküldte a párom az ottani andrológushoz. Nagyon pozitív véleménnyel jött már első alkalommal. És a korábbi kezeléseket felülvizsgálta, új gyógyszereket art fel, és lám-lám 3 hónap alatt "helyre hozták" /előtte 6 hónapig eredménytelen kezelés után/.
A nődokit nem igazán ismerem, 1x voltam nála de nagyon családias az egész légkör.

Remélem ha őket választod, Neked is hasonló tapasztalataid lesznek.
gviki

GVikiKép
Mi volt a baja a párodnak ? Azért kérdezem, mert a BMC-ben azt mondták az előadáson, hogy sajnos az a tapasztalat, hogy a férfiak eredményén tartósan nem tudnak javítani, csak ideig-óráig. Ha addig nem sikerül teherbe esni, akkor általában lombik lesz belőle. Persze ezt nem kisebb gyulladásokra értették, ahol 90 millióról lemegy a spermaszám 60 millióra/ml, hanem ahol sokkal kevesebb a spermaszám, és esetleg a mozgásukkal is gond van. A párok fele a férfiak okán jut el lombikra.Kép
Persze remélem erre nálatok nem lesz szükség, de nézessétek a párod ereményét folyamatosan.

Cat

Cat
Kép
cateye

GViki Kép
Tapasztalatból én még csak annyit mondanék, hogy a Családtervezőben nem igazán egzakt, amit mérnek.
A mi példánk. A párom eredményei a következőek voltak.
családtervező. 25 Mió/ml
1 hét múlva Krio Rt. 5 Mió/ml
majd 1 hónap múlva a családtervezőben 25 Mió/ml
kontroll a Krioban 3 Mió/ml
és nem mi vagyunk az egyetlen példa, ahol nagyon elszámolták magukat. A Krio Rt.ben van ma szinte a legjobb felszerelés spermaanalízis ügyben, így az ő számuk a megbízhatóbb. Ezen kívül a 3-5mio/ml-es eredményt utána még 2 független andrológus is megerősítette.
Ami a számra igaz, az ugyanígy igaz a minőségi vizsgálatra is.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

lenne egy kérdésem hozzátok. Azt már ítram, hogy Duphsaton szedek 10 napig, most kételyeim támadtak, hogy elég-e a 10 nap, mert mi van, ha van babó, csak mivel leesik a progiszintem, nem tud megtapadni. Mi történne ha tovább szedném, míg meg nem jön, bár nekem azt mondta a dokim (még a régi) hogy amíg szedem, nem jön meg és feleslegesen beleélhetem magam. Szerintetek mit csináljak????

tanácstalanAnita

Anita és Kyra
Kép
anita24

AnitaKép
A legjobb megoldás a HCG vérvétel lenne a ciklusod végén. Az a legbiztosabb, és utánna abba lehet hagyni a Duphastont.

Ha erre nincs lehetőséged akkor a ciklushosszodtól függően csinálj két különböző terhességi tesztet a ciklus 32. és 33. napján (reggel), ha negatív, akkor hagyd abba a gyogyit, mert tényleg nem fog megjönni addig, amíg abba nem hagyod.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Tegnap voltam a régi dokimnál, mindent meg tudtam tőle kérdezni az inszemről és meg is nyugtatott. Mondta, hogy ha kérdéseim-kétségeim vannak, hívjam őt nyugodtanKép)

Ez nagyon jól esett, mert sajnos a BMC-ben nem nagyon társalognak velem...

Jövő héten kezdődik is az első stimuKép))))
macifül

CatKép

köszönöm a választ. Mivel HCG vérvételt nálunk nem csinálnak rutinszerűen, ezért marad a tesztelés, meg a reménykedés.

Anita és Kyra
Kép
anita24

Cat!

A páromnak gyulladása volt és érszűkület. Az érszűkület miatt lehet, hogy műteni, kell de a doki csak akkor javasolja ha újból gyulladást okoz.

Icsilya!

A párom a szabolcsba járt korábban, ottani eredménye hasonlított a családtervezőnél mért értékekkel, úgyhogy mi -és persze csak a magunk tapasztalataiból tudok kiindulni- nem tapasztaltunk nagy elrétéseket az eredményekben. Amúgy a Krióról még nem is halottam. Én nem a családtervezőbe járok dokihoz, mert az össz hozzászólása az volt, hogy fogyjak le. Ami persze nem ártana, de nem csak ez a mi "bajunk".
gviki

Cat!

A páromnál 1/2 évente controll lesz, úgyhogy folyamatosan figyelik.
Bocsi ez lemaradt.
gviki

Gviki Kép
Ha nem volt nagy eltérés, akkor most biztosan jó eredményt adtak meg. Kép Örülök Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Noémi Kép Doris Kép

Lehet, hogy félreérthetően írtam valamit, vagy pedig összekevertetek Pilinkével?

Mi lombikra készülünk, matyivizsgálaton már voltunk (volt hat inszem!)
De azért köszi a bíztatásokat, és, hogy gondoltatok rám, átváltottam a pozitív gondolataitokat és ma reggel bejelentkeztem a Kaáliba (is)!

Két hét múlva megyünk megbeszélésre a régi orvosomhoz kedden, és pénteken a Kaáliba, hogy ne vesztegessük tovább az időt. Azt hiszem, azokat a vizsgálatokat, amiknek az eredményeit túl sokára kapnánk meg a klinikán, a Kaáliban fogjuk elvégeztetni, hiába kerül pénzbe.

sziasztok
Milena
milena

MilenaKép
Ne haragudj, akkor figyelmetlenül olvastam bele a hozzászólásokba...valószinüleg más hozzászólásából következtettem a matyivizsgálattól való huzakodásra... BocsánatKép
Nagyon ügyesek vagytok, hogy elszántátok magatokat a lobikraKépKépFel a fejjel, menni fogKépKép
MacifülKép
Örülök, hogy jó kezekben vagy és drukkolok a stimudhozKép

doris

Sziasztok!
NoémiKép
köszi a bátorítást, de sajnos nem segített, mert ahogy várható volt hétfőn (35. nap) megjöttKép
Most cickafark teát iszok, mert nem tetszik ez az állandó késés.
DorisKép
ugy látom Te nagyon érted a hőgörbéket. Ezzel kapolatban lenne pár kérdésem. Küldhetem e-mailben? Csak ha nem zavar.
Milyen volt a nyaralás?

MilenaKép
Jó, hogy rászántátok magatokat a lombikra, biztosan minden rendben lesz, drukkolok.
Ugyanígy drukk-hegyek Pilinkének is, és persze mindenkinek!
Stella

Kép
stella9

Halihó!
Stella éppen én is írni akartam neked, hogy nekem is a hőm 37 körül van még mindíg. Erre most ki mentem a wc-re és látom megjött. Ez nem igaz egy héttel hamarabb. Komolyan mondom most már teljesen ki vagyok akadva. Pedig annyira fáj a mellem is már legalább másfél hete, gondoltam hátha egy jel, erre tessék. Igaz a hasam is eléggé fájt, de mensi előtt csak vagy két neppal szokott nem két héttel. De komolyan amióta akarjuk a babát azóta mint akit elvágtak tök rendszertelen lett a mensim. A páromnak már meg sem említem mert abból előbb utóbb hiszti lesz, de még jó hogy eddig nem tört ki rajtam. Még csodálkozom is mert tudom, ha hisztizek akkor meg fog jönni. Hát erről ennyit.
greta

Sziasztok!

Hadd csatlakozzam én is e kis csoporthoz!
Magamról egyelőre csak annyit, hogy 33 éves vagyok ( tehát már nem tartozom a fiatalabb korosztályba), s most jutottam el addig, hogy a párommal babát tervezzünk.
Most kezdjük a 4. hónapot.
Azt gondoltam, hogy ebben a korban már nem megy egyszerűen a dolog...de mégis... annyira szeretném, hogy egy gyermek részese lenne az életünknek. A párom teljesen higgadt, a férfiak valahogy mindig máshogy ( valljuk be őszintén az én esetemben egyszerűbben ) látják a dolgokat.

Na de most új ciklust kezdtem, új remények....

Üdvözlök mindenkit: G.
galagonya15

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?