Halihó!
Két oldal lemaradásom van ismét...
Flora, gyönyörűek vagytok
Madar, remélem jól sikerült a Villányi kiruccanás. Mennyi idő alatt sikerült a két gyerkőcnek a cuccait összepakolni így elsőre?
Vicger, éjszaka

Vica: megjövetel: húú, én anno annyira nem tudtam mit kezdeni az első pár mensivel... még nem nagylány az ember, de már nem is kicsi, hááát, nem lesz könnyű
Taranee, utólag is boldog névnapot kívánok
Csajszik, a spock könyvében azt olvastam ha jól emlékszem, hogy hat kiló alatti babókat 15 fokban és az alatt nem ajánlatos levegőre vinni.
Nekem nagyon ég a pofim, mert mióta levegőztetni lehet Nikit, azóta csak párszor volt jó idő és én csak akkor vittem ki. Viszont a szabadban is kell azért lennie (meg nekem is hiányzik), úgyhogy ma is erkélyeztünk kb. fél órát a 14 fokban.
Ti milyen gyakran és mennyi időre viszitek ki a babókat?
Rita, köszi, olyan koszmó elleni sampont kaptunk anyutól amilyet írtál. Nálunk az a durva, hogy nem is annyira a fején, inkább a szemöldökön van (még jó, hogy Süti írta múltkor, hogy ez az), és szerintem egyre erősebben. Most ebből a samponból teszek a kis szemöldökére picikét, hátha rendbe hozza.
Priviben megírod nekem lécci, hogy a Manducát hol és mennyiért vettétek? Anno tudom írtál róla, de már nem tudom visszakeresni.
Amit Manó is írt kengurukat, hogy csak kb. három hónapos kortól lehet használni, Ti a Manducát már jó ideje használjátok ugyi? Vagy az nem is kimondottan kenguru? Mert a képeken ugyanúgy néz ki.
Azt hiszem emellett döntünk mi is.
Ahogy írta Manó, hogy nekik bejött a Premaxx megint belepróbáltam, de vagy én vagyok a béna vagy nemtom, de naddddon kényelmetlennek találtam benne a babó fekvését, úgyhogy többet nem is próbálkozok vele.
A két hós oltáson hány oltást adnak? Kettőt vagy hármat?
Végül is ki adatta be a rotát és a prevenart? Azt is ilyenkor adják ugye?
És a h1n1 ellenit magának?
Apum beadatta és rá kb. két napra lázas lett (ami nála extra gáz mert van más problémája is)
Pont mentünk haza, de már fél úton lehettünk és csak otthon tudtuk meg, hogy beteg, ahogy hazaértünk egyből dobtunk egy hátra arcot, abba bele is őrülnék ha Nininek valami baja lenne.
Persze rosszul esett nekik, hogy nem unokázhatnak de mindenki megértette.
Kislányom két napig megint egy percet sem volt fent az etetésen kívül nappal, ma már talán kezd visszaállni a rend
Jajj, majd elfelejtettem: a nunija egy picit piros (nagyon kicsit), lehet, hogy kicsípte a pisi egy kicsit. Sudocremet kenhetek rá szerintetek nagyon vékony rétegben?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.16 17:27-kor.