Felhívott Kata fél 5 kor ! Szegénykémnek elég fáradt és nyuzott volt a hangja! Mondta h fájdalmas volt de megérte , eléggé össze van stoppolva , fél napot labdán töltötte de jó volt neki . lehet h én is kiprobálom majd mert van a Péterfyben is labada! De jól vannak, mondta h majd még hív csak nagyon elfáradt , meg jönnek a szülei is és ment kikérni Márk babát hogy meg tudja mutatni a szüleinek, Ja és a férje tesz majd fel képeket is!

!
Fájások megindultak neki elöször 10 majd 5 perces lett , tusolással se múlt , így indultak el!
Mangora jó volna ha lenne már nekünk is valami, de egyenlőre még semmi esély rá, ma alig volt fájásom , pedig még takarítottam is , és fényképezőt is vásároltunk apával! Keményedés volt de az se vészes!

!Örülök h egyre jobban alakul Marcival a dolog!
Fleur de jó h te neked is van már valami történés!
Enikő, lehet h mi együtt fogunk szülni tényleg itt maradunk a végére de nagyon!

!Ja az ismerösömnek se voltak fájásai és egyszer csak elfolyt a magzatvíz!

! Tegnap kérdeztem a dokit ,hogy meddig hagyja ha nem jön ki egy hét múlva azt mondta h pár napot szoktak hagyni , ha más nem sztem jövö hétvégére meglesz !

! Itthon már mindenki mondja h ő szerinte mikor...... sogornőmék sz. két három nap, párom szerint jövö héten mikor a doki mondja h be kell menni! ÉN a csüt v pénteket érzem hát Friday is mondta h a héten hát majd lmeglátjuk mikor unja meg a jólétet!

! De tartsunk össze így a végére!

Mer már mi vagyunk így itt a finishbe!
Fleur, a bábakoktél az jó a bnőm is azzal probálkozott és bejött neki beindult a szülés, de szegénykém 21 órát vajudott, de remélem h te ennyit nem fogsz!
Zsuzsi, hát ez valoban elég gáz a 7. ről levinni a kocsit plusz még a picit is! Nincs valami ismerős a földszinten? HÁtha reggel míg nem kapcsolják le az áramot levinnéd hozzá a kocsit? Vagy valami jó kis szomszéd aki segítene?
v
Vick örülök h jól alakulnak a dolgok a gyerekek körül, Hanginak külön gratula , ügyes!!!
Friday bár csak igazad lenne, itt a család tagok is tippelnek erre a hétre, jaja ez a védőnő eléggé megijesztett egy picit, de ő csak tudja hisz már látott pár kismamát, hát kiváncsi leszek h igaza lesz e vagy nem!
Na megyek pihizni ,
Majd jelentkezem , ha bármi van írok Mangorának!
Puszika
Sz