A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Még jövök,csak kelnek a nagyok,és csinálnk kell a kajcsit nekik!meg noszogatni,h haladjanak már :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Hello!

Honey Maldiv-szigetek biztos gyönyörű lesz ja és én is voltam egyszer fiaim nélkül Thaiba, kicsit rossz volt, de komolyan mondom neked hiányzott már nekem az a kis kikapcsolódás 10 év után! Kövezzetek meg!!!!!!! :lol:

Mátyás: estére már 40 °c láza volt hűtőfürdőztettük, lázcsillapítottuk kb. másfél óra múlva lement neki 38,4-re akkor letettük aludni hajnal 2-kor megint 39,6 volt neki lázcsillapítótól még 1 óra múlva sem ment le! Megint hűtőfürdő! fél 4-kor már csak 38,6 volt neki azóta alszik. Az előbb néztem még nem annyira lázas! Borzalmas! Egyébb tünet továbbra sincs! Dokim meg azt mondta adjam 3 napig a nurofent ha még mindig lázas lesz majd vigyem vissza :shock: Nem vittük kórházba ott sem tudnának többet tenni érte mint én és apa itthon. Egyébként eszik-iszik mintha semmi baja nem lenne, ja és ha épp lent van a láza még bohockodik is ahogy szokott. Hogy mi lehet ez :?: :roll:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Köszönöm a jókívánságokat Hunci nevében is!

Szegény Mátyás! Jobbulást neki! Pannának is jobbulást! Rossz látni,mikor a gyerekek betegek,elesettek.

Honey,gratula a kellemes hétvégéért és a januári nyaralásér! Csak úgy kaptad vagy ünnepeltek valamit?

Megmondjátok nekem is a g-mailes fotókat hol lehet megnézni?

Kép

Kép
betti030
Budapest

Honey!
Elképzeltem a szitut... :lol:
Hú, Maldív-szigetekért irigy......
Képzeld mi "csak" Skóciába megyünk ki a tesómhoz, és az is majd csak május-júniusban lesz, de már előre azon dilemmázok, mi lesz, hogy lesz...pedig ránk fér a kikapcsolódás kettesben!
Na, majd fotózz sokat!!! :)

Kép

Kép
ditta76

Klarissza:szegény Mátyásod :cry: remélem hamar meggyogyul .Nagyon rossz lehet .Sok sok gyógypuszi.A diki mit mond mitöl lehet?

000kata

Hello

Jobban van :lol: doki se tudja mi a baja párom most fogja megnézni és kitenyészteni a vizeletét hátha abban van a bibi! (még jó, hogy a kutyáknak is van ilyen baja így van hozzá felszerelésük! :roll: )

Dóri boldog szülinapot!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

HOney, szuper Maldív szigetek!!! Basszus ezek a férfiak!

Kép
Kép
dalminha

Klarissza, szegény Mátyás! Remélem hamar meggyógyul! Férjed állatorvos?

Kép
Kép
dalminha

Most csak gyorsan , mert megyünk ebédelni

Klarissza

Matyikának jobbulást!! Remélem nem a csúnya influ!!! Gyógyuljatok meg, sok-sok puszika a pofijára!!!

Honey
Hallod!! Nagyon jók lettek a képek és nagyon szép vagy és csini!! Nem csoda, ha megvolt a hatás. ;) Maldív szigetek... Az igen!! Szégyelld magad!! :)

Hunornak utólag, de annál nagyobb szeretettel:

Kép

Kép
Kép
anya1118

Na meg a tábla :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést. Honey és Anya :D Teszek képet Dórimról. Kép Kép Kép Kép
Vendég

Na gyorsan ,míg alszik írok

Klarissza!

mi van Matyival????van még láza??apa mit mondott?kitenyésztette már?szegénykém.de ha eszik meg jó kedélyű,akkor csak nincs baj!volt a 3napos láza?mert az tud ilyet produkálni!jobbulást a kismanónak!!

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Falevés!

nem hiszem h mészhiány,mert az ott nem fal,csak farostból csinálta még az előző tulaj.le van tapétázva,azt szedi fel a fogaival.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Ditta!
Az én férjem is eléggé odavan, ha beteg lesz, de most tényleg komoly baja van/volt.
A rétes nem gyógyította meg :wink: , de legalább jobban volt kicsit tőle :) .

Dalma!
Én Annát pont az ilyen "atrocitások" miatt (is) féltem az ovitól :roll: . Annyira nincs tapasztalata a durva helyzetekben......, ha itthon elesik, mert butáskodik, és szanaszét töri magát, még akkor is először bocsánatot kér, majd csak utána kezd el bömbölni :? .
De Kori végül is egy belevaló fickó :D ! Remélem majd ilyen férjet választ magának Anna is ( ha az apukájához nem mehet hozzá :D , ezt nagyon sérelmezi egyébként :lol: ).

Akíra!
Nálunk is valahogy így zajlik a délután...... és közben a fáradtságtól már esnek-kelnek :?

Katica!
Katus fogait tegnap megvizsgáltam...... fölül mind a 4 metsző dudorodik, sőt kettőnek látszik a pereme is az ínye alatt :shock: . Ma vettünk is gyorsan chamomilla-t, és kihasználjuk ama jó tulajdonságát, hogy mindent bevesz a szájába, amit talál, és a bogyót bevette a szájába, majd elszopogatta :)

Klarissza!
Nagyon rosszul hangzik ez a magas láz, és érdekes, hogy nincs más tünet :shock: !
És ezek szerint a férfiak kicsinek még nagyon is jól viselik a betegségeket, csak később romlanak el :D .
Mennek a gyógypuszik!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Hello Lányok!

Rövid ideig nem jövök és már nem lehet lépést tartani :lol:

Kata, hogy vagytok ? Kevin meggyógyult? És Te köhögsz még?
Sajnálom ami tesóiddal történt, ijesztő ez a magas láz :cry: gyors gyógyulást nekik!

Klarissza, szegény Mátyás annyira sajnálom én nagyon megijednék ilyen makacs láz esetén ( nagyon be tudok pánikolni ) mondjuk Neked ott van apa és így könnyebb szerintem.
Nálunk apa csak nagyobb pánikot képes generálni :mrgreen:

Dalma, édes kicsi Panna is beteg :cry: jobbulást neki is, olyan c@r kedve tud lenni az embernek, ha betegek a kicsik inkább rosszalkodjanak, ne aludjanak csak ne legyenek betegek :(
Jobbulást a kis tündérednek!!!
Kori köhög még? Ovi miatt sajnálom nagyon, anno nekem is volt ilyen problémám, nem szerttem volna ha verkedős kisfiam lesz, de sajna nekem is meg kellett tanítanom, ha kell védje meg magát.
Lillával, hogy oldom meg nem tudom, de előre féltem.

Ilba, nem írtad mi lett a kezeddel, vagy csak én olvastam felületesen vissza?
Megnéztem a vidit, hááááááát Benid gyönyörű fiú és olyan pozitív kisugárzása van (ezt már múltkor is akartam írni) könnyen fog boldogulni a nagy betűs ÉLET-be :)
Kicsi Bercid is tünemény egy kis pasi !!!

Csuri, gratula a 4 cm-es HÁRMASKÁHOZ :lol: én nagyon szerertném ha írnál róla, olyan jó érzés, hogy van egy várandós is közöttünk :)

Anikó, sajnálom az éjszakáitokat, majd csak kibújnak már azok a fogak és tudtok pihenni!

Anya, holnap nagy nap lesz :lol: 8) :lol: :lol: :lol: készülsz már vagy hétvéhgén tartjátok? Ja meg kereszteltek is!!! Sok-sok képet csinálj a kis gyönyörűségről!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Honey, aztaaaaaaaa anyám Te szuper jól nézel ki 8) :lol:
Én kb. 20 évesen se néztem így ki.
Apa nagyon vagány Maldív szigetek, de szuper lesz tiszta romantika...na meg a hétvége is az volt nagyon jól sikerült :lol: :lol: :lol:

Nálunk a helyzet változatlan, tegnap megint volt vér a kakiba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nem tudom mi lesz :roll: ma adtam fel székletet tenyésztésre kb. 4 nap az eredmény, ha el nem kallódik valahol.
A doktor azt mondja ne aggódjak, már nem olyan híg a széklet mint múlthéten, de még van mikor nyákos.
Pénteken volt benne vér utoljára , már örültem erre tegnap ebéd után megint.
Komolyan mondom már kezem-lábam remeg mikor tisztába kell tenni, hogy mi van a pelusba. Tegnap már bőgtem is :cry: egyébként jó kedvű, jó étvágya van láztalan :shock:

Dalma, Korinál a tejallergia később derült ki vagy rögtön mikor elkezdted adni neki a tejes ételeket?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

láz megint 40! pedig mikor letettem aludni már csak 37,5 volt, pisi nega. köszönjük a ránk gondolást! csak ne lenne nálunk ilyen trutyi a kórház már bevittem volna. Evi én is paraanya vagyok! :twisted: Tényleg még jó hogy itt van apa aki meg magába folytja az idegességet, hogy engem nyugtasson!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Évi: Kevin már jol van de még mindig köhöd adom neki a stodalt,nekem mondta a doki hogy szedjek Sinupret- et hétfön kell vissza mennem és akkor beadja az oltást is.Sajnálom a véres kakit és ez mitől lehet?remélem hamar rendbejön és jó lesz a tenyésztés.

Klarissza: juj pedig azt hittem hogy már lement a láza,sokat gondoltam rátok,én is nagyon parás vagyok én azért be vinném a kórházba ha ma se megy lejebb.Sok sok gyógypuszit Mátyásnak.

Beagle: nagyon édes Dóri baba :lol:

000kata

Jaj Klarissza, én is úgy aggódok Matyi miatt! 40 az nagyon sok! a nagyoknál is volt ilyen?

Évi, úgy derült ki, hogy elvittem gasztrora, és ott a véréből. Amíg megjött az eredmény, addig is diétáztunk már, de nem javult akkor. Aztán kiderült (vérből), hogy tejfehérje, tojás allergia, de nem nagyfokú, mert kiütés, hasfájás nem volt, csak alacsony szintű. Elkezdtük a durva diétát (pont mikor P született), 4 hónap után mentünk vissza, akkor már csak ételteszt volt, de volt addig is fosi, szóval nem javult semmit. Akkor kezdtem adni neki azt a szert, amit már írtam, és attól 2 hónap alatt helyreállt a fosása, ma 1x, vgy 2xkakil normálisat.

Kép
Kép
dalminha

Boldog szülinapot Dórikának!!!

( Mi nem vagyunk a táblázatban. Úgy veszem észre,h minket nem nagyon fogadtatok be a topikba. Nem ebből a táblázatból derült ki... )

Kép

Kép
betti030
Budapest

Évi
Köszi a privit megkaptam. :)
Sajnálom a kakis dolgot :(, remélem semmi komoly! Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly!!!
Nagyon készülök már jó pár napja! :) Izgulok is nagyon!! :) Holnap tartjuk 3-asban, aztán vasárnap keresztelő, de már pénteken lemegyünk, mert ugye nem itt van. aztán majd 28-án barátokkal is megtartjuk, de persze a holnapi lesz az igazi. :) Majd csinálok sok képet, abban nem lesz hiba, meg készül a klipje is. :) :) :)

beagle
Nagyon édes Dóri baba. :) Látom tetszett Neki, hogy Őt ünnepeltétek. :) Panelban laktok?? A radiátorok árulkodnak. :) Én is laktam 20 évig panelban, de vissza nem mennék.

ilba
Jó lett a tortás klipp nagyon édesek a gyerekek!!! :)
Te elkérted a pasastól a képeket?? Ha igen, átküldöd nekem??

Megyek mert jön a fürdetés

Kép
Kép
anya1118

betti
Ne haragudj, a táblázatot Én csináltam, szerintem akkor Te pont nem jártál még nagyon ide, bocsánat ha kihagytalak.. :( Nem volt szándékos!!

Kép
Kép
anya1118

Betti!

ne hülyéskedj már!itt mindenkit szivesen fogadunk,fogadnak.én se tudtam jönni csak néha nyáron is,de mindig örültek nekem.neked is örülünk mindig.
miből gondolod,h nem fogadtunk be??

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Évi!

szegény kis Lillád!a kakin kívül amúgy semmi más?lehet akkor valami bacit benyalt.én csodálkozom,h Bettinek még nem ment így a hasa,mert mindent bekap.mikor lesz meg az eredmény?doki adott rá vmit?amúgy kihez jártok?oda,ahol laktok,v bejártok?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Bocsi,h nem írok mindenkinek,de rohanás van,fürdetés,vacsi,de pótolom,és válaszolok mindenkinek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Betti ne csináld már.

Szerintem csak szimplán lemaradtál és ennyi. hiszen ritkán is jössz.

húú én ezt akarom kivédeni hoyg 40 fokos láza legyen nekik:((( jobbulást.

ma megkapták a fiúk a szurit.

harivera
Budapest XXI. kerület

Bettike sajnálom ha így érzel remélem elmúlik :wink:

A mi dokink sajna szabin van ezért ha holnap is ilyen marad a láza akkor elviszem egy másik orvoshoz, egyébként azon gondolkodom, hogy lehet Mátyásnak nem is magas ez a magas láz, mivel nagyon magas az alaphője is (37,5) mindig elfelejtem mondani a dokinak. Fura mert nekem meg annyira alacsony az alaphőm, (35.3) hogy én meg már 37,2-nél nagyon rosszul érzem magam.

Vera édesek a képek. Nálunk még csak a nagyobbik gyerek kapta meg a kisebbik majd talán a hét vége felé.

Dóri baba is nagyon édes, mosolygós. :D

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Lányok!

Tegnap este óta rengeteget írtatok! :shock: :lol:

Katica, köszi a linket, mindjárt megnézem :)

Honey, Maldív szigetek? Nem semmi :shock: De jó nektek! Irigy irigy! :oops: :lol:

Klarissza... nekem 3 év után is hiányzik a kikapcsolódás :lol: Én csak egy kis wellness hétvégét tervezek jövőre kettesbe párommal mielött visszamegyek dolgozni :lol: Szóval azt hiszem nincs olyan aki megkövezne :lol: :wink:
Sajnálom Matyit, remélem hamar túl lesz rajta! Nem tudom mi lehet!? 3 napos láz? Vagy hogy is hívják? Nekünk volt ilyen egyszer! 3 napig magas láz, utána semmi :shock: meg más tünet se! :shock: :roll:

Beagle, nagyon édes nagylányod van :) Látom ő is belemászott kicsit a tortájába :lol: Bejött neki a FP. járássegítő? Nem gurul túl gyorsan? :roll:

Évi, kiváncsi vagyok mi lesz az eredmény! :roll: Sajnálom szegénykét! Remélem semmi komoly!

Betti, miért érzed így? Én itt voltam az elején, amiíg meg nem született Fanni, és most kb. 1 hónapja tértem vissza, és mindenki nagyon kedvesen visszafogadott! Te miért érzed máshogy? Nem figyeltünk rád valamikor? :roll:

Klarissza, ja hát ha az alaphője magas akkor persze más... bár akkor is magas ez... de úgy jobban hangzik! Fanni is ilyen! Mindig mindenki megkérdezi, hogy nem lázas? :lol: Én meg magyarázkodhatok, hogy nem, nem, csak magas az alaphője :lol: De azért akkor is vidd el szerintem másik dokihoz! :?

KépKép
KépKép
akíra

Klarissza
jobbulást Matyinak! (Hugomnak volt egyszer ilyen h40 felett állt a lázmérő,neki sem volt semmi egyéb baja. Soha ki sem derült mitől.)

Évi
hiányoltalak is magamban tegnap. Mikorra lesz eredmény? Sok tejes cuccot eszik amúgy Lilla?

Beagle
nagyon édes Dóri! Utólag is ISTEN ÉLTESSE ŐT!

Betti
sajnálom ha így érzed, sztem csak a sok betegeskedés elvitte a beszélgetésünket. Amúgy az előző oldal szinte csak Hunor köszöntésével van tele. :wink:

Honey
juuujjjj már tényleg kezdelek uuuutálni! :wink: :lol: nem elég h. lefogysz...még Maldív is?

Kép
katica_75

Dórikát és Hunor babát ISTEN ÉLTESSE

Kép

Beagle, Betti ne haragudjatok, hogy így utólag írok, de annál nagyobb szeretettel !

Beagle Zsuzsi, helyes kis huncut kislányod van és látom neki is olyan "sok" haja van mint Lillámnak :lol:

Betti, teszel fel képet Hunorról? Nem szeretném ha megsértődnél, biztos nekem is rosszul esett volna, de tényleg a betegeskedéssel voltunk elfoglalva.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Lányok!

Bocsi a kérésért... de akinek van nagyobb gyereke, inkább annak szól a kérdés :oops: Bár lehet, hogy tévedek :lol:

Szóval... Kyrának karácsonyra szeretnék egy íróasztalt! Most csak egy kis ikeás asztala van kis székekkel, ami jó arra ha jönnek hozzá akkor le tudnak ülni, de nagyon szeret rajzolni, festeni, gyurmázni, stb. és most a konyha asztalt használja erre, mert ott nem éri el a Fanni... a cuccai meg minden felé a lakásba... szóval egy olyan íróasztalt szeretnék ami elég magas Fanni ellen :lol: van legalább egy oldalán legalább 3 fiók, és ha felette lenne még polc vagy kis fakkok is az lenne a legjobb, hogy minden ilyen cucca elférjen :lol:

Szóval ha esetleg van valakinek valami hasonlója, vagy tud ilyen honlapot ahol lehet ilyet kapni.... szóval ha valakinek valami ötlete... akkor kérek képet, linket :lol:

Köszi!

KépKép
KépKép
akíra

Katica, nem kap sok tejterméket Lilla, reggel este van fix tejtartalmú ital ( Milupa junior gyerekitalt kap ) azonkívül sajt, joghurt vagy túró.
Mióta az igazi fosás elkezdődött csak a napi 2x junior italt kapja.
A doki szerint semmi komoly és ma nem volt vér :lol:

A vér egyébként élénk piros és nyomokban található ami azt jelenti, hogy akár a végbél nyálkahártyáról is származhat. Doki szerint ez tuti, hogy a vírusos hasmenés miatt alakult ki és szép lassan rendbe jön.
A popsi már szépen rendbe jött, nem piros.

Honey, azt hiszem Te kérdezted, nincs más tünet "csak" ennyi, de ez rohadt ijesztő ám, ide járunk helybe ez itt a volt kollégám és a felesége is munkatársam volt, Martinnak volt ott a doktornéni a Városkert úton, szerettük nagyon.

Dalma, köszi az infot, most egyenlőre várakozunk én meg bedilizek mire megjön az eredmény :mrgreen: komolyan már arra gondoltam, jobb lenne ha lenne benne valami baci és célirányosan lehetne rá szedni gyógyszert, de ha negatív akkor biztos gastro kivizsgálás kell, bár a doki szerint nem lehet allergia :roll:
Ő nem antibio. párti, de szerinte már múlt csütörtökön kellett volna neki adni ( Ő ugye akkor nem volt és a doktornéni nem adott )
Most meg már kár lenne , majd célzott kezelés kell pozitív eredmény esetén.
( megjött a Pediped csizmink, hát ez valami fantasztikus és Lilla úgy kotort tegnap ez volt a lábán én meg toltam mellette a babakocsit, jaj de édes volt, tetszik neki, kényelmes nagyon )

Anya, voltam Müllerbe és lemaradtam a zebráról, mert csak másnap tudtam menni ( aznap lett Lillus beteg ) meg lehetett rendelni ugyanazon az áron és ma hívtak, hogy megérkezett :lol: de haza nem hozom mert olyan messze van még karácsony és kísértésbe esnék.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi :)
Képzeld így jártam Én is. :) Múlt héten megrendeltem és pont ma telefonáltak, hogy megjött. :) :D :lol: Sajnos Mi el is mentünk érte, de Apa már ma oda akarta Neki adni, mondom legalább várjál holnapig. :lol: :lol: :lol: :lol: Holt ideg vagyok, mert tutti holnap oda adjuk Neki. Én se bírom ki. :lol: :lol: :lol: Pedig már vettünk Neki egy csomó mást is....
De hogy karácsonykor mi lesz??? :roll: Ááááááááááááá :)

Na megyek aludni. Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
anya1118

Akira, nekünk (Martinnak) fenyőből van 6 éves kortól használja van kihúzható klaviatúra tartója és 3 fiókos, nekünk külön van a polc.

HA nekem most kellene venni én az Ikeaba venném és ott tudsz venni külön fiókot is amit oda görgetsz ahová szeretnéd, azaz nem fix fiók és olyan polcrendszert variálsz hozzá, vagyis rá az azstalra amilyen Neked praktikus.

ezt nézd ezek fenyők
[url]http://www.rs.hu/alcsop.php?cs=9&al=65

Szoktad használni a Google-t ? Ott találsz több félét színbe, fazonba...[/url]

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Anya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[/img]

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Így sírt, mert bejöttünk az udvarról

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Na megint lemaradtam. :oops:
Nem jó a taktikám, mert benézek, olvaok, hogy majd ha jobban ráérek reagálok, de addigra már összecsapnak a fejem fölött a hozzászólások. :lol:

Először is minden kis szülinaposnak nagyon boldog szülinapot utólag is, mára meg kicsi Kincsőnek és Ske kisfiának és tudom, hogy van még valaki, majd mindjárt visszalapozok. :D

Tényleg Ske, hogy vagy lelkileg? Remélem napról-napra jobban!

Honey,
nem semmi képek! :shock: Na persze ehhez Te sem vagy nem semmii! :shock: 3 gyerek után, a 2 nagyot azért nem nagyon hiszik el, nem? 8)
Na és férjed se semmi, Maldív szigetek, ez igen! Nagyon irigy vagyok! :lol:
Milyen alkalom is volt, házassági évforduló? Kicsit lemaradtam. :oops:

Évi,
és a többiek! Nagyon szépen köszönöm a gyerekek dicséretét! :D

Évi,
nem is tudom, hogy a kezem írtam-e, múlt csütörtökön sínes rögzítést kaptam rá. pár nap alatt teljesen rendbejött, bár most megint érzem kicsit már, lehet visszateszem mára megint. :roll: A szopi miatt gyógyszert/kencét nem kaptam.
Jajj Lilla, de édes, én anyira imádom, mikor biggyesztenek. Zabálnivalóak! :D Persze nem bőgetem egyiket sem egész nap! :D

Rólunk: Beni 1 hete itthon, semmi komoly nem volt, először kötőhártya, aztán életében először középfülgyulladás, kapott AB-t (életében másodszor), de 2 órát volt szarul, mire orvoshoz mentünk már nem is fájt neki, hétfőn gyógyulttá nyilvánították, de az AB miatt csak holnap mehet oviba.
Berci 2 napja brutál módon köhög, egyenlőre semmi komoly, remélem nem lesz hörghurut belőle. :?

Mennem kell, mindkettő felébedt, folyt.köv!

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza se kellett lapozni :oops:

Tehát Kincsőnek, Reginának és Ádámnak nagyon vidám szülinapot!

Kép
Kép
Kép
ilba

Itt ülünk Kornéllal, mindjárt nyomom neki a kisvakondot. benéztem, mondja Kori, ott a Panna! Mondom neki, nem a Lilla az. ellenkezett, hogy nem, az a Panna! HIszen olyan a cipője is, meg a haja is! tényleg, én is mintha Pannát látnám! Cukikám de mérges! Megzabálom! Micsoda divatos kabátja van!!!! :)

Betti, ne haragudj, szerintem nem volt szándékos, ha esetleg nem írtam neked, majd bepótoljuk! :wink:
tegyél szülinapos képeket! Olyant is, amin Dorisz is rajta van!

Kincső drága! Nagyon boldog első szülinapot kívánok neked szüleid kis kincse!!!

Kép
Kép
dalminha

Regina, Ádám, nektek is boldog szülinapot kívánok! Nőljetek nagyra! (bár ez Ádámnál evidens :wink: )

Kép
Kép
dalminha

KINCSŐ BABA ISTEN ÉLTESSEN

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

ÁDÁM ISTEN ÉLTESSEN

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

REGINA BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Szisztok!

Kincsőnek, Reginának és Ádámnak nagyon boldog első szülinapot kívánok!

Nyugi lányok, nam akartam pánikot kelteni! :) Lehet,h tegnap kicsit feszültebb voltam,mint kellett volna... Nem haragszom ám senkire!!! :wink:

Nagyon aranyos a Dórika a fotókon. Kis mosolygós.

Évi,van még vér a kakiban? Kislányodről ez a sírós kép nagyon aranyos :)

Klarissza, még lázas a kisfiad?

Mi a Dorisz szobájába a bútorokat csináltattuk, az íróasztalt is. Kigondoltuk, megterveztük és megcsináltattuk.

Sajnos ritkán tudok jönni írni. Délelőtt főzök vagy vasalok,pakolászok, utánna ebéd. Ebéd után lassan készülődunk a Doriszér. 4óra után lehet elhozni a suliból. Útközben bevásárolunk. Estefelé már olyan nagy a forgalom,h mindig 5-fél6 körül érünk haza. Utánna megnézzük,h aznap mit csináltak a suliban. 6óra felé jön a férjem,etetem a Huncit,közben vacsi. Aztán fürdetem a Doriszt,lefektetem, kb. 8órakkor. Ezután furdetjük a Huncit. Megissza a tápszert, majd tente neki is. Így telik a napunk. De tényleg nem haragszom senkire. Puszi nektek.

Vera, nagyon aranyosak a gyerekek a fotón.

Kép

Kép
betti030
Budapest

Ilba, jobbulást a fiúknak és persze Neked is ! Nálunk Martin volt köhögős bronhitises, azonnal kellett az AB és a hörgőtágító, de kinőtte :lol: lilla meg fosis :lol: :lol: :lol:
Én se vagyok sírni hagyó anyuka :lol: de ezt a foto kedvéért nem tudtam kihagyni, gonosz anya vagyok :mrgreen:

Dalma, olyan jót nevettem Korin, egyem a kis pofiját!
Panna hercegnő jobban van már?

Tegnap elfelejtettem megírni, a Hipp ORS hasmenéses itóka nem jött be, olyan bűn rossz íze van, rögtön kiköpte Lilla :roll: ( 2 üveggel rendeltem :twisted: )

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Betti, van ez így sajna nincs mindig jó napunk :lol: örülök, hogy minden oksi!
Doriszodnak kötelezően 4-ig van suli??? Nálunk bevezették az egész napos isit a kicsiknek én ennek nem örülök, de mire L. iskolás lesz remélem megváltozik.

Nem szoktad őket együtt fürdetni?

Nem volt tegnap és ma vér :lol: kopp-kopp-kopp

Szerinted mikor tudjuk elhagyni az esti itókát, mert mi mossuk L. fogát, de cumisüveggel alszik el azaz így adunk a sz..nak egy pofont, olyan mintha nem is mostunk volna fogat :evil:
Lövésem sincs, hogy aludna nélküle :roll:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Vera, klasszak a fotok, szépek a gyerekeid, gondolom ők a két kisebb, a nagyok már nem engedik magukat fotozni?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?