Sziasztok!
GYorsan a tegnapi napomról.Délután fél 6-kor riasztottam anyumat,hogy jöjjön el (ekkor még nem volt itthon a férjem) mert jönnek a fájások rendesen,nem bírok Zizura koncentrálni.Felhívtam nővéremet,hogy helyezze magát indulásba,ha úgy döntenék bemegyek. Szóval igen sűrűn 10-7percenként jöttek.Minden fájást megelőzött egy hányinger érzés,aztán jött a "kaki" inger.Rohángáltam a WC-re.Anyum meg pánikolt,hogy ne menjek,nehogy Hubus jöjjön.
A párom közben folyamatosan értesítve volt.7kor ért haza.Fél 8-kor leálltak a fájások.20 perc után ismét,4 percenként keményedés.
Gondolkodtam,hogy felhívom a szülésznőt,hogy most mi legyen,mert szerintem nem szülök,de hogy valami zajlik az tuti.De ő megérezhetett valamit,mert soha nem hív fel minket,de akkor csörgött a telefon és ő volt.MOndta,hogy ma dolgozik,menjünk be megnéznek NST-n (ha úgy gondolom)
De ma teljesen jól vagyok,úgyhogy szerintem hagyom a fenébe az NST-t.Délután úgyis doki,ő meg úgyis mond valamit.
Nos "röviden" ennyi volt.
Levlistán az esküvős képek nagyon jók.Én annyira szeretek esküvői képeket nézegetni...úgyhogy tessék küldözgetni őket.
GIO!
Igen,inhalálni szabad.A a légcsöved fáj valószínűleg valami horgőhurut baj lehet.Hívd fel a dokit,hogy gyógyszert szedj vagy kúráld magad inkább természetes dolgokkal teák,meleg ágyba fekvés,inhalálás stb.
LABKAT!
Ilyen későig fent vannak a lányok?Zizukám fél 9-kor már kidől.Na jó van,hogy 9kor.
GOMBI!
A beöntést én is valami irtó kellemetlen/megalázó valaminek gondoltam,de nem az.Ráadásul a szülésznők olyan rutinnal/természetességgel csinálják,hogy szerintem nem fogsz észlelni semmi megalázottságot.Nem vészes dolog.Ok,nem csinálnám minden nap

de ki lehet bírni.
A borotválásról nem tudok nyilatkozni,a szőrtelenítést a kozmetikusommal intéztetem.Pnt beszéltük vele,hogy jó esetben szülésig már csak 1x megyek.