Hahó, visszajöttem, próbálom folytatni a reagálást!
Ebanót hasra fordítottam, és az én ölbebabám nézelődött, majd magától elaludt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juhéééééééééééééééé!!
És aaaaaaaakkorát sétáltunk, majdnem 3 órát!!! Olyan jól esett, ő meg édesen szundított!
Lili, én is azt szedtem előtte, nekem is ok volt. Azért vigyázz, ha nem védekeztek, mielőtt megjön, abban a hónapban már lehet tesó!
Annyira jól esett, párom mondta, h beszéljek a dokival, kérdezzem meg, pasiknak milyen fogamzásgátlás lehetséges a gumin kívül. Végre egy férfi, aki úgy gondolja, ő is tehet valamit az ügyért, nem csak a nő… (tisztelet a kivételnek)
Andi, igazából én sem tudok semmi okosat írni sajna. Éjjeli autókázás oké, de attól ti még ugyan úgy hullák lesztek, csak babó alszik, bár ez is nagy lépés lenne!!
Én fekvő-szopikor mindig egy nagyobb párnát teszek a fejem alá, és általában be is alszom!!
És pizsiben nem friss levegőzünk, irgum-burgum!
Cumibenntartós kép szupi!!
Piciibo, de örülök, h sikerült ülést és dokit találni!!! Mikor utaztok? Mennek a drukkok!!!!! Ákosra vigyázó maci, bűbájos, nagyon tetszik!
Almás-sztori

tényleg, hol volt az anyuka?? Ez az egész nagyon gáz és szomorú!!! És a baba hogy van, lehet tudni?
Cumi: én nem akartam, akkor kezdtem el, mikor csak cicin hagyta abba a sírást, és képtelenség volt 24 órán cicin nyammogni, nem a szopizásra gondolok. Nem is vált be mindegyik, csak az Avent, az hasonlított legjobban a bimbóra. Bár most Süti képén láttam egy kéket, az még jobb!! De már maradunk az Aventnél. Alváshoz nem kell, csak az előtte való bekómáláshoz, általában ki is esik. De egyre kevesebbet kell neki, és ennek nagyon örülök!!!
Peppino, T-gyás nekem aránylag hamar jött, mielőtt leállították volna az any.kiv. hiánya miatt, mindig hó elején utalják 7-e körül: Banktól telón nem tudsz érdeklődni (mindenféle adatok elkérnek, készülj fel) vagy online banking, sms szolgáltatás bejövő pénzről?
Lépegetés, tényleg, most rémlik, hogy nézték már… de akkor meg jó, hogy minden oké
Nem gyakoroltatjuk vele, csak mikor fogtuk, lelógott a lába, és akkor egyszer nézegettük. Edzést se úgy értsétek, hogy most napi progi ez, csak tornáztatni fogja, azt meg amúgy is.
Boboka, Niki is mekkorát nőtt!!! Nagyon szép kislány!!
Rita, beszéljünk akkor vasárnap!!! De jóóóóóó!
Szopi:
Köszi Süti, felhívom akkor a lll-t. Tápit azért adtam, mert hiába tettem mindig cicire, csak üvöltés volt, semmi nem jött, és nagyon fájt. És inkább táp, mint éhezés. Előtte volt tejci, hirtelen apadt el 2 nagyon stresszes nap után.
Mecsek teát iszom, ízlik is, és hat is!!
Ma nem fújtam magamat be a dezodorral, csak hintőporral picit. Ma volt szopi, nem hosszú, de intenzív. Lehet, h mégiscsak a dezodor volt a ludas???
Most akkor minden szopi előtt megmosakszom, és meglátjuk.
Cikkeket köszi mindenki, elolvasom majd!!!
Andi, köszi a táblát, bejelöltem!!
Madar, bocs, ha félreérthető voltam, világért sem happolná el Apikádtól a főzést, nem a mostani talira értettem!!!! Ez egy másik tali lenne!!!
Lina, doki monnyon le!!! Képtelenség, h itt semmi nem működik normálisan!!! Inkább nem is reagálok többet!!!
Astrid, én mindenki őszinte véleményének örülök, nem annak, amit sokan hallani akarnak (ne vegye senki magára, általánosságban írtam, ez itt nem jellemző). A sajátomat is ki szoktam mondani (mondjuk van is belőle bajom

)
Dorka, én akarok babaúszásra járni majd!