A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Hali!!!Alig vannak szemeim,én 4-től vagyok ébren :(

Jajj,de kedvesek vagytok,köszi szépen a köszöntéseket!!!!egy barátnőm is most írt,h milyne vicces lenne ma szülni,együtt ünnepelhetnénk :) hát inkább mégse!!!

Olga,de jó,h ma már jól vagy!!!Elég durván hangzott ez a tegnapi eset,bátor vagy,h nem indultál el...messze vagytok a kórháztól egyébként????

Gio,az izzadás szabad terhesen???Nem okoz vérbőséget????Bár a láznál nyilván nem veszélyesebb!!!!Örülök,h jobban vagy!!!!!

Csajok,nem hiszem el,h még mindenki 2in1!!!!Ill van,aki 3in1(heheeh)
Azt hittem a tegnapi front előcsalogat valakit 8) 8)

Ma megyek a klinikára,belgyógyászhoz,meg a dokimmal beszélünk,mert segít elintézni a köldökvérlevételhez a kötelező vizsgálatokat!Jókor kapunk észbe,mi???
Nem jön valaki talizni velem????

Judy,te is kriónál veteted le???hogy kötöttetek szerződést???online???Vagy személyesen????

Kép Kép
meli1118

Pumi, az édesítő neve stevia (magyarul sztívia), és szerintem mindenhol kapható, valószínűleg nálatok is. Elég drága, de többszázszor édesebb, mint a cukor, így baromi sokáig elég. Én a csepegtetős változatot ajánlom, az egy kis üvegcse és kb. fél évig elég úgy is, hogy szinte naponta használom. A por változat szerintem kevésbé praktikus, mert ha szórod száll, és annyira édes, hogy beül mindehova, az orrodba és a torkodba, és az nem túl kellemes. Még azt kell tudni róla, hogy bármit is állítanak a gyártók, főzni nem jó vele, mert megváltozik az íze, tehát a főtt kajákba csak utólag lehet belerakni, mikor már nem forr.

Inzulint a combomba adom, a hasam már túl feszes hozzá. :lol: De nem csak azért, hanem én mindig is a combomba adtam, mert a hasam valahogy eleve érzékenyebb a normálisnál, és baromira fáj ha megszúrom. Mikor véralvadásgátlót kaptam a hasamba műtét után, akkor is magyarázták a nővérkék, hogy nem is lenne szabad érezni, olyan vékony a tű, és nem értik, hogy nekem mi a problémám vele. :lol:

/
lemonsong

Sziasztok!
Hát a mai éjszakám már nem volt az a csodás, ami szokott lenni. Fél négykor olyan fejfájásra ébredtem, hogy csak na...szenvedtem-szenvedtem, aztán fél ötkor felkeltem, egy órát járkáltam, meg tévéztem meg ilyenek, aztán visszafeküdtem, hátha akkor jobb lesz. Nemrég keltem, de nem sokkal jobb.
A férjem meg közben aggódik, hogy biztos tegnap a kórházban begyűjtöttem valami influenzát. Hiába mondom, hogy a fejem fáj...be kéne vennem rá valamit, de ha eddig kibírtam gyógyszerek nélkül ezt a terhességet, akkor nehogymár az utolsó pár kelljen beszednem valamit. Asszem főzök egy jó kis teát, és olvasok valamit, hátha attól elmúlik.
Meli!!! Boldogságos születésnapot! Azért én se javaslom a mai szülést, annyira ráérsz még.
tedorka

Meli
hát épp a napokban beszéltünk hogy vagyunk egy páran akik eleve izzadnak éjszaka és vizesen ébredünk reggel.
remélem nem árt az izzadás, mert most ez az egyetlen mentsváram, ugyanakkor gyanítom doki lesz a vége a légcsőfájdalom miatt, mert nem hinném hogy az puszira elmúlik :(
Hogy fog telni a szülinapod? Lesz valami fennforgás? :-)

A front front, de azért mégiscsak még a legtöbbünknek van min. 3 hete, nem??
Amúgy a láz okozhat méhösszehúzódást és előbbre hozhatja a szülést. Hát nekem egy darab keményedésem nem volt tegnap, pedig pár órát eltöltöttem 38 fölött míg a gyógyszer ideért. Remélem gyermek jól van, azt figyeltem, hogy a hasam pl. egyáltalán nem meleg
Vendég

Nna, megvolt a palacsinta :):) Tortat akartam, de aztan rajottem, hogy jobb a sima, mert azt rogton lehet nyomni befele, nem kell varni, mig mind keszen lesz...de aztan csak kettot sikerult legyurnom..nna jo..ez rendes liszttel 4 is lenne :):) nem hasznaltam el tul sok lekvart :(

meli! Sok boldogsagot...hanyadik? 18.? Azert tenyleg jobb a kulon szulinap :)
Bar nem engem kerdeztel, de mi is a krional kotottunk szerzodest, online, bar nekunk minden iratot elinteztek ok, nem kellett a netes utat vegigcsinalni, mert paromnak pl nincs TAJ szama, innentol kapabol nem engedett tovabblepni. 8% volt igy a kedvezmeny. jo, hogy nem mkapkodtad el a vizsgalatokat...en azonnal, a 34. heten megcsinaltam mindet, de az itteni engedelyekhez meg csak a 37. het utaniak jok, vagyis ujra meg kel csinaltatnom mindent, ami azert gaz, mert egy csomoert (hepatitisz, HIV...) csak szemelyesen lehet menni...termeszetesen a fertozo-osztalyon levo irodaba....pffffff...

Gio! Meg szerencse, hogy nem most kell szulnod...de azt hiszem, hogy a natha tuneteit eszre sem venned utkozben. Mindenkeppen maszkban menj, neked is rosszul esne egy beteg kismamai...kedves toled, hogy gondoltal ra, sokaknak biztosan eszebe sem jutna. Persze, hgy van egy halom kepem, de irtam is ma reggel (az sem ment at? akkor elkuldom megint) a levlistara, hogy nem kuldok, mert az elejen mar ugyis szinte mindenkinek kuldtem priviben...de lehet, hogy te akkor meg nem voltal a forumon.

nekem is ma kellene mennem ctg-re, de anyospajti tok beteg lett, lazas, igy majd penteken a dokim megcsinalja, amikor ugyis megyunk.

Kép
pumipumi

Dorka
lehet a frontot érzed, nem? Most van a váltás vhogy melegből hidegbe. Már nagyon várom hogy hűsebb legyen a levegő. mert sztem a bacik is jobban pusztulnak..a dögök..
Vendég

Hu de piszok mazlim van nekem ebben is...en is nagy fejfajos vagyok, bar migrenes, heti rendszeresseggel...miota terhes vagyok, meg sosem fajt!!! :):) SZerintem is pihengess Dorka...nem zavarja a fejed az olvasas? Marmint arra gondolok, hogy erolteted a szemed, es ki tudja. natha sokszor szokott fejfajassal kezdodni, mert azt nyomja belulrol a cucc...bar te ugyis erzed. nehogy mar itt a vegere mndenki elkapjon valamit!

Fmelinda merre vagy?

Kép
pumipumi

Lehet Gio, hogy a front miatt van...eddig persze ilyen sose volt, de még mindig jobb, ha a fejem fáj, mintha fájásaim lennének. Azért én feltétlen ki szeretném húzni a novembert egészben.
tedorka

Hát csajok most megsírattak!
A Danubius utolsó reggeli adásának most lett vége! :cry:
Olyan furi,mert minden reggel hallgattam....már gyerekkorom óta....!
Vendég

Én a Slágert hallgatom. Nem sírok rajta, de tuti még hetekig az lesz az első, hogy felkelés után bekapcsolom, és várom a megszokott hangokat :? :(
Szívás...

briell

Hello lányok!

Na, a végére értem a sok olvasnivalónak is, mindig ha elolvastam, már nem volt erőm írni, másnapra meg ismét rengeteg lett... van termés, bőven, szerencsére... Szerintem nálunk van a legnagyobb pörgés :)

Szülinaposnak sok boldogságot kívánok! :)

Akik gyengélkednek, azoknak pedig jobbulást!!

Bocsi, azt hiszem, hosszú leszek, de szeretném megosztani az érzéseimet, mert feszítenek és túlcsordulnak teljesen...
Mostanában olyan vagyok, mint egy mosómedve :) Mosok és vasalok már napok óta, szép apránként, de ma már az ágyneművel kész is vagyok. Be is vagyok pakolva, egy-két apróság kell még nekem a kórházba, azt még ma beszerzem. Szuper érzés, hogy minden rendben és most már nem kell aggódnom, hogy nem leszek kész...

Kiskirályfi nagyon jól érzi magát. Én már egyre kevésbé, de érdekes módon, ahogyan többen is írtátok, csak éjszaka vannak nehézségek. Feszül a pocak rendesen, de én nem csíkosodom még, a köldököm viszont kisimult és most kezd átfordulni. Néha olyan, mintha annyira feszülnék, hogy nem tágul a bőröm és nagyon fáj.
Amikor én fordulnék éjjel, néha zokon veszi a babus, és kitámasztja magát, csak rossz helyre támaszkodik. Két napja meg úgy kell fordulnom, hogy fogom a hasam és átpakolom először őt, és vele együtt fordulok én is... :) Furcsa nagyon...
Érdekes módon kb egy hete azt is észrevettem, hogy a gyermek minden egyes mozdulatát érzem. Érzem, ha kicsit is fordítja a fejét, érzem, ha a kis keze vagy lába picit is mozdul, érzek mindent. Most már napi 10-12 helyett max kétszer csuklik, de képes ramazurit csapni bármikor, amikor szükségét érzi egy kis mozgásnak... Olyan hullámzásokat szoktam levideózni, hogy hajjjaj :)
Időnként meg olyat rándul, mindenféle átmenet nélkül, hogy én is megijedek... Szoktunk játszani is, itt-a-lábam-hol-a-lábam-osat :D
Szóval csöppömnek nagyon sok dolga van ám odabent... Remélem, ezzel karácsonyig elfoglalja magát :D

Én is eléggé lefáradok a napi teendőkben, de szép lassan haladok mindennel. Tényleg könnyebb napközben aludni, és valahogy nem zavar olyankor semmi... Ha lehetne, én megfordítanám az éjszakákat és nappalokat, csak apa vágna ki :) Gondolom nem tetszene neki, ha járkálnék éjjel, mint egy holdkóros, meg menne a mosógép, a tévé, és csörömpölnék a konyhában :D

Képek nagyon jók, amiket küldtetek a listára. Nekem is fura, ha nézem a korábbi fotókat. De nem is azok, amikor még nem volt pocak, hanem azok, ahol még csak minikét kezdett látszani, hogy baba lakik odabent... Az a bajom, hogy nemsokára vége, és olyan üresnek érzem majd magam. Hiányozni fog a dübörgés, hullámzás, és a látvány, amikor lenézek rá.
És az, hogy van hova tenni a tálcát evés közben, amit ha ébren van a bébi, simán lerúgja :) És az, hogy fekve nem látom a gyerektől a tévét :D Nem is emlékszem, hogy nézett ki a hasam laposan, és hogyan kell bekötni egy cipőfűzőt... És hogy milyen lesz, ha látom a hasam alatt lévő dolgokat ;) És még sorolhatnám.
Én nem akarok még szülni, az összes nehézséget felvállalnám tovább is, ha egy kicsit még tovább tarthatna... Igyekszem ezt a hátralévő kb 5 hetet kiélvezni. Persze alig várom már, hogy meglássam a kisfiamat, és a karomba zárjam! Jajj, ez olyan kettősség, nem? :)
Egyetlen dolgot hagynék el szívesen, ezt a nagy érzékenységet, hogy mindenen bőgni kezdek ... most megyek zsepiért, mert romantikus jelenet megy a tévében...

Milla

Kép

Kép
millababa

Végre nem esik az esőőőőőőőőőőő és süt a naaaaaaaaaaap!
Szia mindnekinek!

Gio, Lemon, nem lesz itt semmi gond egy kis megfázás, légcsőhurut állhat csak a háttérben! Este elalvás előtt azért titeket is beleszőttelek a kis imámba! :wink: ' hét és már nem is fogtok emlékezni a betegségre... :D
Tedorka, szerintem nyugodtan vegyél be egy fájdalomcsillapítót, mert a babók is érzik a fájdalmat , vagy azt hogy veled nem minden ok. Ha eddig nem szedtél semmit, akkor, ha most veszed be tuti nem lesz belőle semmi. Nekem az elején és a közepén nagyon sokszor szinte kétnaponta volt olyan migrénem, hogy mindig hányás lett a vége... Pedig előtte nem voltam fejfájós. Muszájból szedtem rá Panadolt, de hál Istennek babónak nem lett baja belőle.

Pumi, megyek hozzád palacsintázni! Csurog a nyálam, jaj de fincsi lehet, főleg gyümi lekvárral! Ráadásul én minden reggel úgy kelek, hogy azonnal kell ennem valami édeset..... :twisted: Szóval ez egy kicsit kínzás , amit leírtál! :lol: :lol: :lol:

Meli, Isten éltessen sokáig!!!!

Olga, te egy hős vagy! Én mint első babás már tuti rohantam volna a kórházba, de nálad azért működik már a gyakorlat. :D Tarta még ki egy kicsit! Pihizz sokat, ha tudsz! :wink:

Apropó front, én is megéreztem tegnap a változást, mert két-háromszor begörcsölt a hasam vagy mi, de elég kellemetlen volt mert még ikyet nem éreztem! le kellet feküdnöm és akkor múlt el szép lassan. Persze a férjem teljesen bezsongott, hogy akkor most mehetünk és mi van ilyenkor és hozza a bőröndöt.... :lol: Reggel meg csalódottan konstatálta, hogy nem kellett menni sehova.. :D

De most csöngetett éppen és hozzák a kiságyat! Juhéééééééé, megyek beengedem őket! :D
Vendég

Anna
de édes vagy, köszönöm!!

Pumi
Anyósod beteg? Hú drágám, akkor legjobb lesz kerülnöd.
Náthásan szülni gááz. Én a barátnőmnél akinél segédkeztem és náthás volt, hát eléggé belassított és nehezített néhány dolgot hogy nem kapott rendesen levegőt.
De talán erre is megvannak a módszerek, gondolom nátha miatt azért nem császároznak :shock: :)

Meg vhogy bízom benne, hogy a kislányunk higgadtan kibírja míg meggyógyulok és csak utána indul be.

Milla
olyan szép dolgokat írsz. És megértem az érzékenységedet, én is mindenen meghatódom, még olyan reklámokon is amiben kisgyerek van. Pedig sosem voltam egy bőgőmasina, de ami tegnap is utolért a gyógyszertárban hihetetlen volt. HUgom mondta hogy ez totál kismamás hormon:-)
Vendég

Milla: én is gondolok néha arra, hogy milyen fura lesz, amikor nem fog folyamatosan mocorogni valaki a hasamban, és vajon hiányozni fog-e. De azt hiszem, hogy a Babó annyira ki fogja tölteni minden időnket, hogy eszünkbe sem fog jutni, milyen volt, amikor még bent volt.

Végre nekiálltam a hordozó meg pihiszék mosásnak, tisztogatásnak. De annyira fáj a derekam, hogy mindjárt bőgök :cry: Eddig csak hosszabb mászkálás után volt ilyen rossz. De most szinte egyből kezdi, ha felállok. Nem tudom, mit csináljak vele :( Doki nem fog hülyének nézni, ha őt kérdezem erről? :roll:

briell

....nekem a baba hasban való mocorgásával az a tapasztalatom...ami nagyon fura,de szülés után én még néha éreztem majdnem fél évig.... :) ....gondolom ahogy a belső szervek rendeződnek,azt éreztem...de mégis olyan furi volt!Második babásoknak nem volt ilyen tapasztalata?
Vendég

teszek fel egy képet a forgónkról :)
Kép

Kép
Kép
anitaaa03

Anita, jaj de jó a forgó!!

Olga, nem semmi lehetett tegnap, én is biztos elindultam volna. Huba még azért maradjon egy picit!

Milla, természetes az érzékenységed, aranyos amit írtál. Épp tegnap egy bnőm mondta, hogy most alig várom, hogy kint legyen, aztán majd visszasírom, hogy bár még bent lenne! :lol:

Csak ő arra értette, amikor majd létezni sem lehet tőle! :lol:

Azt hallottam, lehet, hogy a dokim azért csúsztatja a labort, hogy ha császár lenne, frissebb lelet legyen a kezében.
Hát, én szeretnék rendesen szülni!!

Meli, képzeld, még mindig nem jutottunk előbbre Krio ügyben, illetve nem téma. Szerintem kihagyjuk most.
Még a szülésre sincs együtt a pénz.

Gio, Lemon, akkor jobban vagytok? Az jó!!! Biztos a sok fotó gyógyító hatású volt. :D
Vendég

Lányok,
a novemberi topicban csakúgy potyognak a babák....
Vicces ahogy átalakulnak fokozatosan szoptatásos-babaápolásos fórummá!! :lol: Majd mi is így leszünk....

Kép
apkata

Én még dögrováson. Megyek patikába természetes gyógymódokat begyűjteni, meg át kell vennem egy babzsákot amit keresztlánykámnak vettünk karira a teszveszen és tök rendes a fazon, eljön ide a közelünkbe, mert mondtam hogy beteg vagyok.

Mit esztek ma? - szokásos napi kérdésem, mivel lövésem sincs...
Vendég

Anita,
annyira cuki ez a forgó!!!
Vendég

Ja, Meli, Isten éltessen!
Vendég

nagyon cuki ez a forgó! Mi végül olyan brendonos, macis forgót vettünk (persze használtat teszveszen). Tüneményes! :D És nagyon jópofa tényleg, ahogy vetít a falra.

Én azt hiszem ma csak zöldséget párolok magamnak, esetleg sütőben sütök hozzá egy kis krumplit. Mert tegnap kissé sokat ettem a kókuszos sütiből. :oops: Még van, de férjem meghagyta, hogy hánynak kell maradnia, és még egy szemet ehetek. :lol: De jobb is, különben tuti mind bezabálnám :?

briell

Én mára mákos gubát terveztem. Úgy kívánom már napok óta, hogy ma már tényleg rászánom magam. Bár nem tudom, hogy szülés után lehet-e egyáltalán mákot enni, de most még gondolom semmi bajom nem lenne tőle.
Meg valami egyszerű zöldségleves lesz. Bár még nagyon ráérek, mert a férjem csak négy után jön haza munkából, és akkor együtt eszünk.
tedorka

Briell, jópofa a férjed, a sütivel. :lol:
Egyémnek kedvence a csokis perec, egy originált zacsi volt itthon, én tegnap betoltam a felét, (hajrá diéta!)pedig nem a kedvencem, és ő is közölte, a többi már az ővé, és mire hazajön, meglegyen ám!!!
Vendég

Megjött az ágy!!!!!!!!!! Édes férjem össze is rakta,a kis ezermester, és olyan mint egy kis királyi rezidencia. Na hozzá is fogok lefertőtleníteni ,megágyazni, zenélő forgót felrakni, és ha kész a nagy mű, küldöm a képeket! Juhééééééééééééééj! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Anitaa nagyon jó a forgó!

Én ma daragaluska levest és kelkápszta főzeléket eszek!
De ha lehetne minden nap egy nagy adag somlói lenne a reggelim,ebédem és vacsorám is!Én nem tudom miért kívánom ennyire,de nagyon....!?
Vendég

EZ a párolt zöldség jó 5let!
Legalább vmi plusz vitamin. Én sajna megint lázas vagyok, ez azér elég gáz, de a házidokim délelőtt rendelt.
Holnapig már csak kibírom, talán mond vmi értelmeset személyesen a nődokim is, este meg akkor házidoki, csak attól tartok hogyha hozzá elmegyek antibio lesz belőle. Azt meg nem tudom hogy büntetlenül meddig lehet ezzel a hol láz holnemlázzal dekkolni itthon
Vendég

Gioia pihenj amennyit csak tudsz és hidegborogass!Gyógyulj meg !
Vendég

na vagyok.
gio örülök hogy jobban vagy egy kicsit.
olga én tuti a kórházban kötöttem volna ki nagyon merész vagy :D
én is azthittem a front elindítja a lavinát de még mindenki egyben van.nekem tuti történt valami a pocakban mert visszatért az étvágyam és kapok levegőt is.
én a beöntésről a barátnőmtől halottam és bizony állítólag nem valami kellemes.melltörlőkendő hát akkor én sem veszek nem valami olcsó.
köszi a dicséreteket a forgóra én is teszveszen vettem.briell az a macis nekünk nem jött be annyira de viszont az auchanba akcióba 10900ft te mennyiért vetted mert amint láttam teszveszen is így mennek.ez 5700ft volt postával és ezen is van olyan funkció hogy természethangjai madárcsicsergés ilyesmi.és ami a kiságyon van micimackós rész az világít.nekem nagyon tetszik a sok szín rajta

Kép
Kép
anitaaa03

gio mire leírtam hogy örülök hogy jobban vagy addigra írtad hogy megint visszatért a láz :oops: inkább maradj ágyban

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!

Gio!

Borzasztó ezt olvasni, h lázzal küzködsz, nagyon szorítok, h végre menjen le a hőd. Olvastam este is a fórumot, és láttam, h nagyon sokan küldték a pozitív energiát, reméltem, h mára jobban leszel, de szomorú vagyok, h mindig előjön.

Most miattad ültem gép elé, mert aggódok érted, ritkán írok, mert ha leülök a géphez, akkor a bordáim alatt a bőr nagyon fáj, és csak rövid ideig tudok netezni:-(
A férjem is kérdezi mindig, h mi van veled, reméljük,h kapsz megfelelő gyogyit, h minél előbb elmúljon, már arra is gondoltam, h küldök neked algopirint, mert nekem sok van itthon, feltankoltam belőle, mikor még recept nélkül adták! Sok idő még odaér:-(

Anita!

Nagyon édes a forgó, hol szerezted, elárulom, h a mi babaszobánk micimacis, nyáron a vaterán vettem egy micimacis forgót, én is de nincs ilyen aranyos mint a tiéd:-) Teszek fel képet a babaszobáról, kicsi, de nagyon ingergazdag szerintem:-)

Ma volt barnás folyásom reggel /bocsesz/, de meg kell kéreznem, szerintetek ez lehetett a nyákdugó?

Tegnap nst- n minden rendben volt, csináltak páfránylevél tesztet, h nem e szivárog a magzatvizem, mert kevesebb lett az átlagosnál
Baba méretei, amit megjegyeztem, mert a papírnak lába kélt:

BDP: 99mm
Femur: 69 mm

Na megyek átnézek a novemberi topikba, mert lehet még ebben a hónapban előbújik ez a kismajom:-)

Pussz : Bogi
mustyi

Mustyi
annyira aranyosak és kedvesek vagytok hogy mindjárt elbőgöm magam, pedig rossz ómen lenne patikába menés előtt :) A férjem szerzett 4 szem algopirint végül, és 1 belőle ugyan hosszú idő alatt - kb. 3,5 félóra - , de levitte a hőm, az éjszakám jó volt.
Ha nem enyhül ez a történet holnapig akkor elmegyek dokihoz, nyugtat hogy a nődoki is látni fog holnap. Tiszta gáz amúgy a láz tényleg meg ez a köhögés-fuldoklás, eléggé be lennék tojva ha még a szülés is beindulna :shock:
Neked meg már lehet hogy indul is? Beszéltél dokival? Vagy még elvileg zárt a rendszer?
Vendég

Pénteken kell mennem dokihoz, addig várok. 2 ujjnyira nyitva vagyok, már 2 hete szedem a homeopátiás golyókat, szerintem ez is közrejátszik, de a vajúdást mindenképp le akarom csökkenteni. Végül is fájások annyira nincsenek, marad a feszült várakozás:-(

Ha kell algopyrin szólj nyugodtan, és elsőbbségivel köldök neked a postán, holnapra odaér, ha neked úgy nem késő!
mustyi

Biztos én vagyok tudatlan, de mi az a páfránylevél teszt?
Vendég

Szia Judyka!

A magzatvíz szivárgást nézik vele, vesznek a hüvelyből kenetet, és ráteszik egy üveglapra, majd mikroszkóp alatt elemzik, olyan rákszűrésre hasonlít, de egy kicsit kellemetlen volt.
mustyi

Mustyi, köszi! :lol:
Vendég

mustyi köszi.igen van egy másik fajta micimackós néztem azt is de aztán megtaláltuk ezt és a páromnak is nagyon tetszett.teszveszen vettem.
a babád méretei jó nagyok.mekkorának becsülték a súlyát?

Kép
Kép
anitaaa03

tegnap hozott a párom 2 nagy tábla milka csokit nemtudom mért jó neki ha gurulni fogok

Kép
Kép
anitaaa03

Le akartam nézni a Takko-ba, ma 30%-os nap van, hátha van v.milyen jó kis kabát, ami hassal is, hastalanul is jó, mert egy kabátom sem jó, mindegyik dekékban szűkülő fazon. És mellesleg a hátamra sem jók. Mellesleg sem. :lol:
De elmúlt a napocska, és olyan ború van, hogy kénytelen vagyok egy forró csokival itthon maradni. :lol:

Gio, gondolok rád, tessék beszívni az energiát, és gyorsan gyógyulni!!!
Vendég

itt ki sem sütött a nap :cry:

Kép
Kép
anitaaa03

Nem mondtak súlyt, csak h azért ilyen nagy a feje, mert szép kerek, és mondták, h ez nem utal nagy súlyra. Nem lehet nagy a baba, mert én sem híztam sokat. 10 kg körül szedtem fel, sehova nem híztam, csak a hasam nőtt meg, kisfiam lesz, és a párom 2 m, lehet, h hosszú baba lesz, de 3-3,5 kg- nál nem hiszem, h nehezebb lesz. Kép 30 hetesen
mustyi

MUSTYI!
Igen,az valószínűleg a nyákdugó!Egyre izgisebb,lehet,hogy holnapra meglesz az első fórum baba?? :roll:

ANITA!
Látom mégis megérkezett a forgó!Nagyon szép!Kár,hogy utálom Micimackót :oops: :D

Ma nem főztem,maradt tegnapról.Holnap fasírt lesz krumpli főzelékkel.Nem viszem túlzásba.Gyúrok a hétvégi mákos guba dömpingre. :lol:
Na lelépek,2 óra múlva indulunk dokihoz,addig még Zizut altatni kéne....
Vendég

Kép Kép

Kép
Kép
anitaaa03

olga majd gyere a hírekkel.
én úgy tudtam hogy ha a nyákdugó távozik akkor irány a kórház.nem így van?nálunk a múlthéten volt mákos guba

Kép
Kép
anitaaa03

Jó nagy a pocid:-)
Nekem elég érzékeny a köldöknél, amúgy nyákdugó-távozás után még lehet egy hét is szülésig, akkor kell indulni, ha magzatvíz elfolyás van nem?
mustyi

Tényleg Mustyi, dokival egyeztettél már a barna miatt?
KÖszönöm az algot, még van itthon 3 szem, remélhetőleg elég lesz és holnap meg doki.
Most meg készülök a patikába de jó trutymó idő lett , én meg csigalassú vagyok.
Azon gondolkodtam, hogy milyen király, hogy kimostam vasaltam múlt héten mindent így nem kell vírusos kézzel összefogdosnom a kisruhákat- apró örömök betegen 8)

Olga
drukkolok!! Remélem még nem tartanak bent azért.
Anita
szééép pocak. Az enyém is ilyesmi. Tényleg majd este csinálok képet hisz betöltöttem a 36ot:-)
Vendég

Mustyi, a te babádnak is szép nagy feje van! :lol: Én holnap megint megyek ultrahangra (csütörtök=uh), kíváncsi vagyok mennyit nőtt a kis bandita. Remélem semennyit, de asszem ebben hiába reménykedek. :lol:

Nekem egyre furcsább ez a hőemelkedés, mert hol előjön, hol elmúlik, semmi rendszer nincs benne.

/
lemonsong

Mustyi
hugim most 3 hete a nyákdugó után azért elindult a kórházba hogy megnézze a doki mi a helyzet - aztán gyorsan meg is szült:-)
Neked első babuci?
Vendég

Lemon
a hőemelkedés még normális is várandósság alatt úgy tudom. Eleve magasabb a hőnk. 38-tól számít láznak ugye? Mert nekem már 37,5 fölött is lázként csipog ez a szuper lázmérő..
Vendég

Annyian írjátok a mákos gubát, hogy hétvégén kénytelen leszek csinálni :D ráadásul még szeretem is :)

Nyákdugóval kapcsolatban annyi az infóm, hogy akár szülés előtt napokkal is távozhat. De ez már egy jel, lassan, de biztosan haladunk arra, hogy itt is meglesznek az első, novemberi babák. Ezután az is kérdéses, hogy esetleg ki marad majd januárra?

Anita szép, méretes pocakod van már! Kérdezem, van már nevetek? Nekünk nincs még :oops: megoszlanak vélemények.

Mustyi nagyon jó a kép a kerek fejű bébitekről, azért a 10 centi körüli bpd-vel én nagyon aggódnék :?

Itt is süt a nap, már második napja, legszívesebben sétálnék... de sajnos Szegeden, kezemben fagyival, imádom azt a várost ilyenkor. De sajnos itthon vagyok :(

Üdv. Gabi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?