Sziasztok!
Mesi,

Ez bizony nagyon sz@r, tapasztalatból tudom. Csak az segítene, ha teljesen kímélni tudnád, de azt meg nem lehet, ezt is tudom

. Én már bőgni szoktam, mert idegileg is lemerít a fájdalom. Mielőbbi felépülést!+++
Ágica, gratula ez első lehúzott munkanaphoz, örülök, hogy jó volt!
Panndi,nálunk is így alszik el Bulcsi!Csak éppen hanyatt

. Leteszem, és már alszik is

. Se ujjszoi, se cici, se cumi...egyelőre

.
Ha éjjel felsír, átmegyek, felveszem, megölelem, visszatakarom, és alszik is tovább

. Na, meglátjuk, meddig!
Lányok, képzeljétek, ma úgy felhúzott a dokinénink

. Bulcsit vittem fél éves státuszra, Botit meg második körös bárányszurira. Na, nem is ezzel volt a gond. Boti olyan ügyi volt

, igazi hős. Mondtam neki, hogy azért kap szurit, hogy ne legyen pöttyös, mint a dokinéni dalmatakutyusa

...és beletörődött, mert egy kicsit sem sírt, csak mikor szúrták, akkor szólt: anyaaaaa

. Szóval dagadt a mellem a büszkeségtől. Erre a védőnő előállt a következővel: a fiamnak tán torokgyulladása van, vagy miért ilyen mély a hangja??

Doktornő is felfigyelt erre, és közölte, hogy Botinak tényleg, elég mély hangja van. Torka nem piros, hát mi lehet??

Mondom nekik, hogy Botinak a születése óta mély hangja van, tudom, hogy dörmögős

, de miért gond ez?Miért kéne aggódnom?Na, végül adott egy beutalót a füll-orr-gégészetre. Kész voltam teljesen

. Influenzaszezon teljes közepe, én meg állítsak be az SZTK-ba, hogy mély a hangja a gyereknek

. Írtam a neten egy dokinak, azt válaszolta, hagyjam a gyerkőcöt békén, ne tegyem ki egy kellemetlen vizsgálatnak stb. Úgyhogy ügy lezárva. Fiam nem rekedt, nem fuldoklik, nem krákog, nem köhög, csupán öblös a hangja

, nem fogom meghurcolni...
És mindezek tetejébe begyulladt a bal mellem, szopi alatt már csillagokat láttam

. Na, lépek vacsit csinálni, legalább elfeledem egy kis időre a bajaimat
Mindenkinek nyugis, szép éjszakát!