testvérféltékenység
háát Móni a Skorpió amúgy is szuper érzékeny alkat...
Dorkamartini
ugye te kérdezted? sztem nincs ideális korkülönbség.
Nálunk Jetta 18 volt, mikor Máté született, s mégis komoly problémák voltak, hiába beszéltünk róla, sajnos ő nagyon sok sérülést szenvedett el kb 7 éves koráig, ezt próbálva kompenzálni nálam abszolút első és egyetlen volt...már azt is rosszul viselte, mikor 16 éves korában megismerkedtem a mostani férjemmel. Az öcsit meg!!!!!!!!! húúúúú
és még tudta is, de hát más intellektuálisan tudni, azzal még nem oldja meg az ember az érzelmi gubancait.
Máté abszolút nem féltékeny, nem is hittem, hogy fiú létére így odáig lesz Ábelért.
De az nem könnyű, hogy ott ugrabugrál, ha szoptatok ( nálunk csak matracok vannak, s Ábel csak fekve szeret szopizni ) fél kezemmel a pici fejét kell védenem.
Mindig a fejét, a kutacsánál akarja megsimogatni, mostanában ijesztgeti, s kacag rajta, hogy kiált egy nagyot, s Ábel megijed, vagy ráz egyet a kiságyon...van, hogy egy nap 5-6-szor ébreszti vissza mert épp hisztizik, s akkor aztán nem alaht senki.....úgyhogy tudom miről beszélsz Erika!!!!
egy pisilés erejéig sem hagyhatom őket magukra, mert nálunk csak harmonikaajtó van, s Máté figyeli mikor nem vagyok ott, hogy olyankor tudjon garázdálkodni

a tesó környékén...s ez elég kimerítő állandóan résen lenni, szervezkedni...de amikor hazajöttünk a kórházból, első nap kölesgolyót akart az öcsinek adni, másnap egy folyékony szappa adagolójával mg akarta tankolni Ábelt is, mint az autóit....
egy héten belül irgalmatlanul taknyos lett, majd átment tüszős mandulagyulladásba, mindez tartott bő 3 hétig...és állandóan az alig 2 3 4 hetes öcsike mellett akart lenni, s ugye el kellett küldeni, amiből ő annyit vett le, hogy csak szeretni akarja a picit és ez nem megengedett, eg abszolút pozitív érzelem kinyilvánítása meg lett neki tiltva.
féltem át ne forduljon ellenkezőjébe az érdeklődés és szeretet, de szerencsére nem.
nagyon hálás vagyok drága Máténak, én fel vltam minden rosszra készülve.
viszont a dackorszak s a hisztik emelkedése biztos a tesó hatása...az éjjeli alvás romlása is, én ennek tudom be.
Erika
általánosban sztem még a szülő döntsön.
Kriszti
nagyon irigy vagyok a fogyásért! nekem 50-52 a cél, most 66-68 közt ingázom.
rendben lesz ott minden Gergővel! Megőszülni meg úgyis meg fogsz 4 gyerek mellett
Nagyon szép, s vidám család vagytok! Nálatok már milyen csúcs lesz a karácsony!!! én amúgy is imádom, de ahol a gyerekeknek még meg lehet teremteni a varázslatot, na ott az igazi!!!!!! azok az izgatott, csillogó szemek!!!!!!!!
Manó
Ábel épp így tömi állandóan a kis öklét, sokszor mindkettő, akkor is, ha épp egy perce ette magát dugig. Tündéri Ákos, biztos nem 3 kg.
Bibi
Nagyon édesek a csjszik, nálunk épp fordítottak a nemek, de a kor hasonló.
Na reklamálnak, épp ideje, ma eddig még szinte csak aludt Ábel. Máskor ennyiszer nem jövök, mert ez azért nem jellemző. Mármint, hogy egész nap alszik.