A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi: Zsófi :lol: :lol: :lol:

Vindo: hát a lényegre meg nem is reagáltam (bocs :oops: ): Rugó szuper!

Na futok még a dógomra.

Kép
Kép
irina

UI:
Mesi, a honlapod nálam is abszolút első - GRATULÁLOK, NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK!!! :D

Kép
Kép
irina

Na, csak a szemem meglátott valamit. (Lehet, hogy ki kellene szúrni? )
Mindjárt megmondom, hogy miért.

Nem is régen a diszfóniáról tanultunk. Ami tul.képpen nagyon érdekes és pont idevág. Az ilyen idős gyerekeknél sajnos tényleg nem normális a nagyon mély hang. Nekik még szépen csengő szoprán hangocskájuk van, ami az egyvonalas C-nek felel meg, ha jól emlékszem. Meg kellene figyelni, hogy beszéd közben mennyire erőlködik esetleg a gyerek, hogy hogyan veszi a levegőt, mert bizony ezek is másként működhetnek ebben az esetben. Budapesten ennek a nagy szakértője dr. Balázs Boglárka, aki fül-orr-gégész, nekünk is ő tartott előadást. Egyszerű gyakorlatokkal nagyon könnyen orvosolható, amelyekkel megtalálja a manócska a saját hangját.

Remélem nem bántottam meg senkit ezzel, csak segíteni szeretnék. :oops:
dmaggie

Na, csak vannak itt éjszakai baglyok :wink:

Szia Maggie :!: Erről még nem is hallottam:O

Irina, hát igazából majd hiszem, ha hallom :lol:

Ébresztem Gábort, hogy jöhet dolgozni, szabad a gép :arrow:

Holnap van a tudomány napja, kb. három órás rendezvényre kell mennem :roll: :shock: :?:

Kép
vindolanda

No, találtam is egy jó kis cikket. Bár azt férfiasan bevallom, nem tudom, hogy ilyen kis manóknál használnak-e már terápiát, azt tudom, hogy ötéveseknél igen. :oops:
http://www.mentor-konyvesbolt.hu/fejles ... zfonia.pdf
dmaggie

Hehe!!! :lol: :lol: :lol:

Így jár az, akinek egy halom beadandó dolgozata van. Ma lassan másodjára fekszek le. Először hajnali egykor, meg mindjáááárt. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Fleur, Isten hozta Danit! Áldott életet neki és nektek is vele együtt!!!

Én is akartam írni (zenetanárként tudom, hogy hogy van ez a hangképzőszervekkel), hogy azért nem árt az a vizsgálat, ha kiderül, hogy semmi baj sincs!!! Higgyétek el, hogy egy ilyen kicsi mukinak (bár sosem hallottam a hangját, szóval nem tudom, mennyire öblös) csak abban az esetben lehet normális a mély hang, ha nagyon eltérő a fejlődése a hangképző szerveinek kortársaihoz képest. Balázs Boglárkát szerettem volna én is ajánlani, engem ő gyógyított, amikor kiderült, hogy a gégefőm nem fejlődött ki egészen, és nem zár jól, nem beszélhettem-énekelhettem fél évig. :!: Hozzáteszem, elvileg, mert azt egy zenei középiskolában elég nehéz lett volna megoldani, de nagyon pihenőre kellett magam fogni, és biztos azért tartott fél évig, mire rendbejöttem. Szóval csak ajánlani tudom, hogy nézessétek meg, nehogy vmi gond legyen, ha esetleg semmi baj, akkor meg legalább tutira tudjátok.
Bocsi, csak szakmailag-lelkiismeretileg le kellett írnom... :oops: :oops:

Nem felejtettem el a taliidőpontot leírni, fogom is, csak nagy egyeztetés zajlik az egész családdal, hogy tényleg ne jöhessen közbe semmi, és ma mindenki este 9 után jött haza, és kidőltek anélkül, hogy kialakulhatott volna a végleges időpont. Remélem, holnapra meglesz!

Zsozsi, Zsófi nagyon viccesek, meg Rugó is a kormozással... :)

Bekerülhetünk mi is a táblázatba?
Meg van vmi esély "amoda" és a g-mailbe bejutni? Ha nincs, nem baj, elvagyok itt :lol: , csak jó lenne tudni. :roll:

Emese, jajszegény! Jobbulást!!!

Regi, sajnálom, hogy ott kellett hagynod a helyet, remélem, hamar lesz sokkal jobb!

Most nem tudok már többet, majd remélem, holnap sikerül.

Jó éjszakát!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára zdori 2009.11.19 01:16-kor.

Kép
Kép
Kép
zdori

Maggie-kém, Te sem vagy semmi, ami az energiákat illeti!!! :-)
Hú, én nemrég láttam ezt a Boglárkát egy nyelvészeti konferencián, igazi egyéniség ;-) A diszfóniához semmit nem értek , de jó, hogy írtál róla. (A szemeddel meg ne viccelődj! ;-)).

Vindo, te szegény, vigyél olvasni valami jót arra a 3 órára. :-)

Áh, sose lesz nyugtom, a jövő félévben is két új tárgyam lesz (igaz, az egyiket én kértem). Ezzel már a tizenegyedik tárgyamat fogom ezen a helyen tanítani. Ilyet azért ritkán látok másutt.

Ja, új oktatóm van, szegény régi oktatóm nagyon beteg lett. Egy teljesen másféle kocsit vezettem, az elején állandóan lefulladtam vele (dízeles). Más vele fékezni, váltani, kormányozni - hogy csak néhány dolgot említsek. :-)

Jó éjt mindenkinek.

Kép
Kép
irina

Na tényleg utolsó: Dóri, neked is köszi, hogy ezt leírtad. Cipész maradjon a kaptafánál - ezt fogom mondogatni magamnak sokszor...
A talit ne érezd kényszernek, össze fog jönni, csak azért írtam, amit, hogy tudd, mi igenis nagyon akarjuk ezt. :-)

Kép
Kép
irina

Utolsóutáni: Dóri, igen, beengedlek amoda (én vagyok az admin ott), csak egy-két nap türelmet kérek (a kezelőfelület linkjét kell előkeresnem). A gmaileset ugyancsak elő kell ásnom, de azt talán tudják közülünk néhányan, és vki megírja Neked.
Puszi!

Kép
Kép
irina

Irina, köszi! :) Én ráérek, eddig is ráértem... :) Az a 2 év... :lol:
Nem vettem sürgetésnek, nagyon köszönöm, hogy nem haragusztok, és türelmesek vagytok ehhez a nagyon szeleburdi Dórihoz. :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :D !

Sok szeretettel köszöntjük Dani babát és a kis négytagú családot! Sok örömöt, tejcsit kívánunk, puszit küldünk!
Gyönyörű méretekkel rendelkező kislegény :D .

Mesi, jobbulást, próbálj meg pihenni.

Tegnap este bölcsis szülőin voltam, és nagyon jó volt. Pankával nincs semmi baj, bár ő alszik el legkésőbb, és ébred legkorábban, azért 1-1,5 órát szokott aludni. Az oltásról is szó volt, illetve a vírusról: mint magánemberek beszélgettünk róla, és senki nem javasolja. Bence iskolájában, az első osztályosok között (akik külön épületben vannak) már végigsöpört valami, múlt héten pl. hugom islányának az osztályában hárman voltak :shock: . A köjál mintát vett, jövő héten derül ki, H1N1 volt-e. Dorka is elkapta, akármi volt is, de néhány napos lázon és enyhe tüneteken kívül nem volt más bajuk.
Egyenlőre nyolcan vannak a csoportban Pankáék: hét lány és egy fiú :lol: . A nyolc gyerek mind két év körüli, plusz mínusz 2-3 hónap. Vindo, ezt a részt elsősorban Neked szánom :wink: : a nyolc gyerek közül kettő beszél, a többieknek minimális a szókincse, leginkább mutogatnak, de remekül megértetik magukat. Ezt mindenki normálisnak tartja.
Ili néni szerint Panka felér egy gondozónővel, úgy irányítgatja a többieket :lol: . És hát ő az egyik, aki beszél (sőt, be nem áll a szája :oops: ).
Ja, és vannak cumisok a csoportban, van, aki még pelusos, és van, aki szopizik! Úgyhogy senki ne aggódjon a beszéd, a cumi és a pelus miatt :wink: .

Megyek dolgozni, már alig várom a szombatot :roll: !

Panka sztori: aki nézi a BK-t, talán látta, hogy a múltkor Valter elővette a tárcájából a kislánya fotóját, aki egy könyöklő szöszi kiscsaj volt. Panka éppen látta, és megkérdezte: "Mit csinál a Panka a bácsinál?" :shock: :lol: . Jót nevettünk :lol: .

Mesi, tojik a pókot mi is bevetjük néha :wink: :lol: ...

Tényleg :arrow: ...
dettyk

Sziasztok!

Ágica! Gratulálok az új munkádhoz!!!!! :D

Mesi! Jobbulást!!! ++++++++++ Rosszul hangzik... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Egyik nap a bölcsiben egy kisfiú megharapott egy kislányt, kíváncsiskodtam, ki volt az a kisfiú, mert sejtettem, de mondták, hogy nem adhatják ki a nevét. Hazajöttük, Szelit meg is kérdeztem, hogy kis harapta meg Jernét (így hívják a kislány), erre közölte, hogy "Nonó" (Noel beceneve, a kisfiú, akire tippeltem)... :lol: Kis árulkodós! ;) :lol:

Böngészem a netet állásügyben, de alig van valami. Vidékieket is nézek már, de annyira rossz innen a közlekedés, hogy azokat el is vetettem, pedig volt 1-2 jó is köztük... :(

Egyébként tudtok valamit erről a passzív táppénzről???

Ja, Heni! Még Neked akartam írni a kérdésedhez kapcsolódóan, hogy munkanélküli járadékot csak akkor fogok ám kapni, ha visszamondom addig a gyest, a kettő egyszerre nem mehet. De egyértelmű, hogy az a több... De majd bemegyek (talán ma délelőtt), és megérdeklődöm, hogy mik a lehetőségeim... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, bejelentkezek a reggeli etap előtt.

Dóri, írok privit :wink:

Dettyk, mindig vigasztaltok, olyan aranyosak vagytok. De nekem ugye csak ez a fórum a viszonyítási alapom, itt meg mindenki olyan ügyes :D :oops:

Irina, én dízelesen tanultam, meg nekünk is az van. De mikor az itthonit elkezdtem vezetni, hát... Lerobbantam párszor, a sebváltó meg csak úgy kattogott, ahogy váltottam :lol: :shock: G. teljesen ki volt készülve :wink:

Na, készülök is lassan, megyek dolgomra.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Hú, Ágicának még nem is gratuláltam az álláshoz. Mesélj majd, hogy miket csinálsz, hogy érzed magadat, hánykor kezdesz stb. :wink:

Tényleg megyek, puccparádéba kell vágnom magamat.

Ja, tegnap este a kályha nem volt rettenetesen forró, és Rugó meg akarta fogdosni. Mondtuk neki, hogy nem szabad, meleg stb. De addig sertepertélt ott, míg suttyomban megérintette, és kicsit megpörkölte a kezét. Akkor eltávolodott tőle. Ennek ellenére nem adta fel, mert előkereste a hőálló kesztyűt, felhúzta a kezére, és két perc múlva megjelent a kályha mellett megint :lol:

:arrow:

Kép
vindolanda

Vindo! :lol:
De most már megtanulta, hogy az tényleg forró! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok :D !

Csajok, köszi a hozzászólásokat mély hang témában. Meggie, hálásan köszönöm a cikket, el is olvastam :wink: , s megnyugodtam, nem rekedt a fiam :lol: . Annyira nem durva ám a helyzet :D , jó, mélyebb a hangja, de nem az a brutál mély, kisgyerekes mély :D , szóval izééé :D Nem erőlködik a hangképzésnél, nem görcsös a nyakizma, nem halkul a beszéd, nem krákog soha sem :lol: , stb... Tegnap leírtam a "tüneteket" egy fül-orr-gégészes gyerekorvosnak is, szerinte sincs miért aggódjak. Nekem is mély a hangom, anyukámnak is, apukámnak pedig nagyon mély. Nem rekedt, csak mély. :lol: Szóval genetikailag van kódolva a dolog, valószínű vastagabb kicsit a hangszálunk :lol: ...De tényleg köszi Lányok a véleményeteket :wink: :D Anyunak van egy gégész ismerőse, azért futok egy kört még nála is :wink:

Vindo :D :D Rugó :D :D Mi is most veszünk éppen egy kályhát, kíváncsi leszek :D

Regi, Nonó :wink: :lol:

ÁÁÁÁ, Boti hív
kispocc

Kispocc! Jó azért, hogy így utánajártál! :) Meg ha meg is nézeted, akkor aztán tényleg megnyugodhatsz! :)

Panndi! Hánykor mentek a dokihoz Zsófi szemével???

Apa most teszi fel a fregolit! :)
(Ne tudjátok meg, mi van a fürdőben... lesz mit takarítani utána... de legalább készen lesz végre!!!!!!!!! :))

Kép

Kép
regcsiken14

Kispocc, örülök, hogy akkor vlsz. tényleg nincs baj. :) Ne haragudj tényleg... :)

Oanndi, Zsófinak drukk! :roll:

Regi, ügyesen nyomoztál!

Rugó+hőálló kesztyű... :lol: Ne mondd már, hogy nem ügyes! Hát ilyen az én gyerekem eszébe nem jutna! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Négykor megyünk :(
Vendég

Oanndi=Panndi... :oops:

Kép
Kép
Kép
zdori

Gratulálok Fleur!!!! Gyors felépülést és sok-sok tejcsit.. :)

Ünneplősöknek is sok boldogságot!:)

Panndi... :( szorítok!

Regi: biztos találsz valamit.. :)

Rugó és a kesztyű :lol: :lol:

Emese: pihenj amennyit csak tudsz.. tudom min mész keresztül. :( ha valamit kellett csinálnom,akkor apa derékvédőjét vettem fel,elég szoros és jól tartja a derekat,úgy nekem könnyebb volt mozogni..próbáld meg,ha van otthon.. hajolni áhh kizárt csak egyenes háttal gugolva tudtam az alsó polcot megközelíteni..emelni semmit..meg talán magneB is jó ilyenkor.. amúgy nekem jó volt a flector tapasz is,most krémmel kentem az is jó.. nekem azért vált be vagy a krém v. a tapasz,mert nem a gyomrot cseszi,mint a fájdalomcsillapító,így azt valamelyest tudtam kímélni..

Elküldöm....
varga tünde

Ma gonosz voltam Domival,bekentem az ujjacskáját.. már ott tartottunk,hogy ha már kicsit unatkozott vagy ment akármi,nem volt a kezébe semmi már kapta is be.. :( Így bekentem ujj cucizás elleni rossz ízű krémmel... Bevált eddig.. Eleinte szegény köpködte a nyálát,de rájött nem kéne bevenni.. Muszáj nem szeretném,hogy így szedjen össze valamit is...

Irina te írtad a 11 tantárgyat...? Azta.....

Benim ma segített,leszedte a száraz ruhákat,felporszizot a nappaliban,és segített a leves készítésnél,csináltunk ketten kuglófot is,nekem a hozzá valókat kellett össze rakni,meg néha-néha tartani a robotgépet,egy két instrukció és kész.. :)
varga tünde

Még valami-valaki Kaqk? miújs van veletek?
varga tünde

Hello Lányok,

MÓni, köszönöm szépen!

Kispocc, :shock: :shock: :shock: Szerintem simán lehet Botinak mélyebb hangja. Én is ismerek ilyen kisfiút. Én sem hurcolnám a fertőbe... :roll:

Juba, most olvasom a nagyszerű hírt! Gratulálok! :D :D :D (khmm, khmm, ugye aki nem olvas rendszeresen!) Ha dobsz adatokat, akkor igyekszem fölrakni hamarosan egy táblát.

Van még új kismamink?

Zdori, a kistesós táblára gondolsz? Ha igen, légyszi küldd át az adataidat, amik a táblában szerepelnek.

Regi, Lizi is mindig mondja, h ki kit püfölt, ki sírt (sőt a kis színésznő elő is adja, h hogyan). De ugye tudod, h most már nincs többé családi titok, mert majd visszafele is mondja a dolgokat? :D (emlékszem, h a szüleim mindig átváltottak németre, mikor bizalmas dolgokról volt szó otthon. Aztán egyszer csak már ez sem működött, mert megértettem.)

Kivételesen gépközelben vagyok, mert mikulásváró naptárt csinálok Lizinek. Imádja számolni a napokat, és, h még hányat kell bizonyos dolgokig aludni. Eddig a névnapjára számoltunk, most mikulásra fogunk :) Este ünneplünk, alig bírtam ki, h reggel ébredés után ne nyomjak minden ajándékot a kezébe
Kép

silka
silka

Panndi!Nagyon szorítok!!!+++++++++++
Zdori!Jaj, dehogyis haragszom!!!Inkább köszönöm a véleményedet, de tényleg! :wink: :)
Mesi,derekad?
Irina,11edik tárgy? :shock: :shock: :shock: Hát, nem semmi!
Új oktató: :? , reméelm, hamar megszokod!No és az új autót is :wink: !Képzeld, mikor csináltam a jogsit, nekem is volt ilyen tapasztalatom. Forgalmi vizsga előtt 2 nappal felhívott a töketlen oktatóm, hogy ő biza új autót vesz. Most azonnal :roll: :twisted: . Na, ilyen egy őrült embert, hát marha mérges lettem. De hogy menjek be a vizsga előtt 2 órával, és majd gyakorolunk :roll: . Akkor meg nem jött el, és egy másik úriember várt rám, egy szintén vadidegen autóval - ráadásul Puska volt a vezetékneve(=mármint az új oktatónak). Mikor ezt meghallottam, majdnem hangosan felröhögtem, annyira szerencsétlen volt a szitu :D :D :D . Megbuktam :twisted: :D :D . No, aztán megérkezett ez a Jómadár régi "jól bevált" oktatm, az új autójával, vennem kellett plusz öt órát, aztán levizsgáztam :roll: :D .
kispocc

Sziasztok!

Huh de sokan előkerültek a nagy hírre! :-)

Mesi: jaj Te drága..próbálj piheni amennyit tudsz! Jobbulást+++++++++++++

Panndi: szorítok kicsi lányodnak hogy ne fájjon! Nagyon Hősies!!!+++++++++

Kispocc: mélyhangú kislegény! Azért meghallgatnám a hangját! :wink: Ügyes volt az oltással is!!

Rugó: csak megcsillogtatja a tudását! :wink:

Ágica: hurrá! jó napod volt..Mesélj mit csinálsz stb....

Fluer: jaja nagyon várjuk a beszámolót meg a képeket! .oké..nem türelmetlenkedek!!! :lol:

Maggie: szia! rég beszéltünk..hogy vagytok..ááá látom van mit csináljál!

Dettyk: Panka....hát valami tünemény..a BK beszolása :lol: :lol: :lol:

Emma meg anyu beszéltek arról hogy a Annakeresztnek Éva néni az anyukáéja, Tibi bácsi az apukája.. erre emma megszólal: igen tudom,a szülei!! :shock: :shock:

Olyanokat mond, hogy kész vagyunk tőle..de nem bírom megjegyezni... :shock: :lol:

Mesi: tojik a pók.. :lol: :lol: kipróbáljuk..bitos itt is nagy sikere lesz!

Emma jobban van...jó pár napja nincs láz, az orr váladék bezöldült tegnap..mára megint átlátszó és sokkal kevesebb, a hurutos köhögés is csilapodik..már csak 1x-1x van mi felszakadjon...Este NEM volt jó éjszakánk...Nem csak 5 kor kelt pisilni, tejcsizni..és NEM aludt tovább f8 ig..VÉGRE!!!!

szóval így vagyunk...munka ügyben semmi...semmi visszajelzés...és most itt sincenek jó ajánlatok! :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Még egy szüretelős képet gyorsan... ha már így idevergődtem.

"jómunkásember"

Kép

silka
silka

Silka! Azért Szeli annyira még nem beszél, de unokatesóm is figyelmeztetett már, hogy neki mondták is a bölcsiben, hogy már ott rengeteg dolgot elárulnak a gyerekek! :? De azért tudnak kamuzni is... :lol:
Jó a szüretelős kép! :)
Akkor Lizónak boldog névnapot! :)

(Ezer éve nem néztem táblát... :oops:)

Elaludtam ebéd után :oops: (asszem elfáradtam mostanában, úgy idegileg is meg mindenhogy), úgyhogy Zs hozza Szelincit a bölcsiből! :D Bár nagyon várom! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Bár = Már

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Adatok: Dániel, kiírás időpontja: 2009. 05. 26., született: 2009. 04. 25. 2480g és 49 cm. Császár. Nagytesó amúgy, hogy egy kicsit megtudjatok róla is vmit, ha már Daniról leírtam: 2007. 10. 23-ra volt kiírva, 10. 16-án született. 3500 g. 52 cm, normál szülés.

Ismét rohanok. :arrow:

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok Lányok!

Emlékeztek még ránk?
A lányom volt az első topic baba. :-) 31 hét 930gr 40 cm

Már rég jártam erre, de szoktalak olvasóként követni titeket hébe-hóba.

Gondoltam lejelentkezünk, hátha valakit érdekel mi van velünk.

Jól vagyunk hál' Istennek.

Örülök h Ti is, látom sok új taggal bővült a csapat, és még mindig ez a topic a legjobb, a legforgalmasabb, legirigylésreméltóbb :P

Gratulálok a második gyerkőcös anyukáknak, picit irigykedve...
Vendég

Bocs, most csak rólunk:

Voltunk szemésznél: Zsófit megnézte, még egy pici darab benne van, de ezt már benn is hagyjuk, már nem fog problémát okozni, kapott szemcseppet,. azt vasárnapig használjuk, hétfőn meglátjuk hogy lesz, és kedden kell visszavinni, ha problémás lesz, de elvileg nem lesz :)

Jajj, megnyugodtam ám!
Vendég

Megérkeztem én is.

Irina!
Le a kalappal,hogy honnét szedtek Ti ennyi energiát? :shock: 8)
Köszönöm kérdésed,sajnos egyre rosszabbul vagyok,Bertussal csak reggeli rosszullét volt,most egész nap kitart,néha még este tízkor is ezzel küzdök :? Várom már,hogy vége legyen ennek a szakasznak!
Köszönjük a dicsértet,a nagyszülők is teljesen oda vannak tőle :D

Emese!
Hogy vagy???

Panndi!
Hogy van Zsófika?
Köszönjük ! :D

Dettyk!
Panka beszólásán teljesen kész voltam :lol: :lol:

Silka!Köszönöm!
Jövőhéten készülök az orvoshoz,utána küldöm az adatokat a táblázathoz!
Csodás Lizi a szüretelős képen!

juba0

Szia Era!

Persze,hogy emlékszünk Rád/Rátok!
Mesélj kicsit bővebben rólatok,hogy van a kiscsajod??

Panndi!Ez remek hír! :D

juba0

Sziasztok!

Micsoda hírre jövök :D
Fleur!Tiszta szívből Gratulálok Dani babához!
és Kívánok nektek egészséget,sok örömöt és még több tejcsit!

Juba!
Neked is Gratulálok a tesóhoz :D

Szia Era De jó,hogy írtál.
Bár mostanság én se sokat vagyok.
Írj többet magatokról!

Meg próbálok holnap írni.

Szép estét!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Juba: már bölcsis a "nagylány" ami neki különösen nagy dolog, mert a koraszülöttsége ellenére normál bölibe jár.

Szerencsére teljesen utolérte társait. Már a doktor aki a koraosztályon kezelte is azt mondta, hogy nem lehet róla külső szemlélőként megmondani, hogy kora baba. És én ennek annyira de annyira örülök!!!
Vendég

Fleur: GRATULA és SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK A CSÖPPSÉGHEZ!!!
Vendég

Szia Era!
persze h. emlékszünk :) vmelyik talin vkivel épp beszéltük,h. mi lehet Veletek,úgy eltüntél :?

Dóri!
Samu 1 hónappal hamarabb született? oka volt,v. csak úgy döntött elég volt bent lés jobb kint?

ma itt voltak Móniék :) Bés G. ahogy találkoztak rögtön elkezdtek komolyan fecsegni egymással :9 haláliak voltak :) G. annyira édesen gondoskodott néha Bről :) ahogy elmentek mondta is faim,anya fordítsd vissza Gétát :) s jönnek holnap is :)

:arrow: készen vannak a fürcsivel :)

KépKép
viranka

Sziasztok

Ma is elég jól elvoltam az új helyen.Vevőszolgálaton dolgozom és rendeléseket veszek fel.Élelmiszert árúlnak ipari kiszerelésbe.Ma egy órával később jöttem el de mondták h ez benne van a pakliba :roll: Amúgy fél8-fél5-ig van a munkaidő és tőlünk kb 15 perc és bent vagyok igy minden reggel rudom vinni Petrát a bölcsibe :D és az apukája fogja mindig elhozni ha nem ő akkor a nagymamám megy érte :D

most már meg is főztem holnapra :) jobban elfáradtam mint bent :D

Nagyon kedvesek vagytok és köszönöm a gratulákat :D

Lilla és Dani apu én is osztom a többiek véleményét KÉPET!! :D :D

Vera: Megáll az eszem Báló is h bele lendült a beszédbe :D Bölcsi ügybe mi a helyzet?

Móni: Grétusod milyen kis gondoskodó :D

Panndi: De a lényeg h jobban van már Zsófi.Igazi kis hős :D

Maggie:Hogy van Bercó? Utólag boldog névnapot a családod Albert tagjainak :D

Petrát ma vitte vissza Peti a dokihoz hétfőn mehet már a bölcsibe :D és állítólag a képek is kész vannak már nagyon kiváncsi vagyok rá :D

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok, csak egy gyors bejelentkezés, amíg a férfiak fürdenek...

Panndi, hát ez jó hír :D
Szegény Zsófi, mit ki nem kell bírnia :roll:
Remélem, azzal a kis darabbal nem lesz már gond:)
Írtad már, hogy hogy kerülhetett bele a szemébe?

Ágica, akkor minden sínen van :D

Era, szia :D :D :D
Egy képet esetleg kérhetünk a nagylányról? Te dolgozol már?

Juba, hányni is szoktál?
Fiúra vagy lányra tippelsz amúgy?

Irina, 11 :shock: :shock:
Nekem jövő félévben kb. 2,5 új tárgyam lesz, már előre készülök idegekkel és energiával.
Volt, amit tanítottam már, de fele ennyi óraszámban.

Hörcsög, várunk :wink:

Viranka, Ti mindig partiztok :lol:

Emese, Maggie?

Silka, a szüretelős kép nem semmi :D

Holnap gondoljatok rám, megyünk családilag Veszprémbe. Megnéztem a neten, van meki, de élményfürdő még nincs :roll:

Írnék még többet, de mennem kell :arrow:

Regina, bicikliztél azóta?

Kép
vindolanda

Szia, csajszik!
Dóri, privik mentek!

Móni, Verus: örülök a minitaliknak, de néha hozzatok képet is, lányok!

Panndi: de jó, hogy nem kell többet Zsófit kínozni ezzel a dologgal! Remélem, minden hamar rendeződik Nálatok!

Juba: áh, azért nem egyszerre van 11 különböző tárgyam. De rengeteg munka (nekem) 2 teljesen újra felkészülni. Úgy élvezném már, ha egyszer csak a korábbiak lennének.

Vindo: a 2,5 az sok, de remélem, gyorsan fog menni. Holnap gondolunk Rátok! Rád különösen ;-)

Era: helló, csajszi, egy csomót gondoltunk Rátok! Hozz képet a Tündérkirálylányról!!!! Mi van amúgy Veletek! Reméljük, most már maradsz velünk! ;-)

Hörcsög: Ti hogy vagytok, mesélj!

Ágica: ügyes vagy, Petrus is nagyon! :-)

Mesi: hogy vagy?!

Hú, de jó lenne már Dani babát és Fleur-éket képen látni!!!

Juba: szegénykém :-( Remélem, hamar javul ez a fránya helyzet!

Heni???

Mónikám, Te írtad a fémlábosokat: a Fakopáncsban gyönyörűek vannak, de biztos tudod. :-)

Maggie: Bercó hogy van?

A nap fénypontja ma Ádinak a buborékfújó volt, sikongatott, annyira tetszett neki. Egy ideje este mindig buborékokat kellett gyártanunk a tusfürdő dobozával, elég nehezen ment, de most belendültünk. :-)

Kép
Kép
irina

Elég szilánkosan írtam, a hibákért külön bocs. Szóval a buborékfújó mai vétel, mert már nem bírtam idegekkel, hogy kifröcsköljük a tusfürdőt, miközben alig lesz buborék. Hát most aztán van :lol:

Jelentem, télapósapi, csoki és kisvirgács megvéve. 8)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Ui:
Silka: csudaédes szüretelőlány ;-) Kifecsegés: Ádi mindenkivel közli, hogy ha nincs pénzünk, nem tankolunk.

Kispocc: isteni történet (Puska :lol: ), de nyilván ott nem volt vicces... Az új oktatóm amúgy nagyon jó fej és remek tanár, izgultam, milyen lesz (kedveltem a régit), de minden oké. Csak a vezetés is menjen már...

Vindo: na akkor Te mindent tudsz már a dízelekről. :-) Én azon röhögtem, hogy alig tudtam menni pár sarkot vele, gondoltam is, jó móka ez. ;-)

Puszi még egyszer, lányok.

Kép
Kép
irina

Látom, Irina, nem tudsz elszakadni a fórumtól :wink: :lol:

Rugónak is volt szappanbubis korszaka, egy-két hónapig állandóan azt fújtuk neki :roll: Vadászta őket 8)

Kép
vindolanda

Tünde, amit a gmailre küldtél, az nem semmi :shock: :shock: :shock: :lol:

Dolgozni :arrow:

Csinosítgatom a holnapi prezentációmat :P

Kép
vindolanda

Halihó!

Csak gyorsan bejelentkezek. Éppen most fejeztem be két dolgozatot, így szombaton el tudom vinni.
Még mindig marad kettő, de ezek sürgősek voltak. Mondjuk az egyik határideje nem most van, de nem szeretném postázni a fősulira. Jól kitoltam magammal.
Bercó köszöni, jól van. Hétfő óta ismét jár bölcsibe, bár tegnap a szuri miatt nem volt. Hősiesen viselte. Egyelőre nincs semmi, de nem merem elkiabálni. Csak olyan rossz éjszakái vannak mostanság, ráadásul ugye én sem pihenem agyonra magam. Ez csak tény, nem panasz akart lenni. :lol:
Ma adtam neki Nurofent, mert arra gyanakszom, hogy a foga kínozza. A 17. már majdnem kinn, meg több helyen is be van durranva az ínye.
Szóval ennyi, most menyek aludni, ha tudok. (mondjuk a szárító még nem végzett :roll: )
dmaggie

Ez a dízel-dilemma nagyon jó. Albertnek is dízelje van. Annyiban jobb, hogy lehet "rugdosni". Mindig az volt a baja, hogy túl finoman bánok a kocsival. Bár nem vezettem túl sokat, mert alig kaptam meg a jogsimat, B. beköltözött a pocimba. Aztán álmosan, émelyegve, friss jogsival... Nem a legjobb párosítás. Még mindig nem orvosolták a kis kocsimat. Borzasztó a fogyasztása. Valami érintkezési problémája van. Reggelente úgy pörög, hogy már csak a magassági kormány hiányzik. Szerintem fel is tudnék szállni vele.

Bercó meg a m. héten az Aldiban garázdálkodott. Mondta: Anya, mindjárt jövök. Sokszor azt sem tudtam, hogy hol van. Aztán meg szóba elegyedett az öregekkel. Az egyik bácsinak is, meg később nekem is mondta: Nézem a betűket. Közben meg mutogatott hozzá. De a kedvencem, hogy szerinte engem úgy hínak: Kiss Anya. A nagyok meg megtanították, hogy tegye a tenyerét a homlokára és közben mondja: Margit :wink: :lol: :lol: :lol: Azt hittem bepisilek a röhögéstől. :lol:
dmaggie

Megint csak gyorsan... Még most is dolgozom...

Szia ERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Képet!!!!!

Már jobban vagyok a tegnapi naphoz képest, amúgy meg még nem. Szedem a Cataflam-ot, meg kenem Fastummal, és melegítem. A pihentetés nem megy, mert anyagbeszerzésen voltam (most már hordozótakarónk is van). :)

Holnap megyek egy csontkovácshoz. Hátha tud valamit kezdeni az amúgy 5 éve sz.r vállammal. :roll:

Jelentem Zsozsikám 20 foggal rendelkezik. :D
Szappanbuborékot imádja, Gegi meg fel-alá szambázik a teraszon.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?