Nóri, Lilla 37-tel született

amúgy én is úgy tudom 33-34 az átlag. 37 hetes fejű gyerekre akkor számolj, ha minden uh-s úgy kezdi, jaj de nagy feje van a gyereknek. Én Lilluval mindig ezt hallgattam

A végén majd mondok bpd számot, nekünk már a 37. héten közelített a 10-hez

Léninek nem mutat ekkora buksit a gép
De ránk pl. az újszölött 0-ás sapik nem igen voltak jók

inkább a 62-es vagy 1-es cuccok
Lányok, ezt a fotel projektet átgondolásra ajánlom. 15 hó tapasztalat után

Szoptattam ilyenben, nem voltam oda-meg vissza a gyönyörtől.
Ellenérvem a lábtartóhoz: lehet neked marha kényelmes, de miután leültél a gyerekkel szopipárnával könyvvel a kezedben, ki a fene fogja a lábad alá tolni azt a szart. Na jó még esetleg Apa, az első 3 hétben. (tudod ez úgy működik, hogy Apa először szívesen ugrik, ha megszomjaztál, hoz vizet, aztán a harmadik héten megkér, hogy vigyél vizet magadnak a fotel mellé, mielőtt leülsz).
A másik bajom, végzel, elaszik a gyerek, mind a két kezed azon van, hogy visszacsempészd az ágyba, akkor arrébrúgod, az mennyi zajjal jár?
Én ülve, szopipárnával szoptattam, általában hónajltartásban (ezt nagyobb méretekkel rendelkező lányoknak nagyon jó szívvel ajánlom), de ahhoz ezeknél a fa karfáknál a sima hagyományos fotelek széles karfája százszor jobb, mint ezek a nyikorgó fa valamik
Én aludtam el fotelben amíg Lilla szopott, szar arra ébredni, hogy nem tudod leejtetted-e a gyereket vagy a kezedben van, ilyenre ne számoljatok, hogy abban alszotok
Nálunk a szivacs rendszer bevált, most is visszakerül majd. A lényeg, bármi legyen, amin Te tudsz aludni
Ja és Nórihoz hasonlóan befogom a szám, enyim első gyerek 0 napos kortól pár fogzásos éjjelt leszámítva végigaludta az éjszakát
Csilla? Diétát hogy bírom? szarul, de büszkén

és rohadtul várom, hogy megszülessen a gyerekem februárban

egyrészt, hogy tudjam minden ok Lénivel, nem jön hamarabb, de piszok éhesen vannak ötleteim miket fogok utána enni arról is