Csak visszaolvastam , főleg Gio miatt, hogy hogy vagy szegényke.
Felháborító ez az ügyelet! Nekem anno egyáltalán nem problémáztak, elmondtam mi a baj és azonnal behívtak, ott megkaptam a szurim, pár jó tanács és viszlát. nagyon kedvesek voltak.
A SOTE-ról, jobb nem is beszélni!

Múlt hét kedden mikor rossz lett a CTG-m, a dokim oda írt beutalót, mivel az a területi kórházam. A doki nem fogadott, így még az sem lehet, hogy oda menjek, ahol a dokim szülést vezet.
Telefonáltam a Klinikára, hogy mennék áramlásvizsgálatra, most kaptam a beutalót. Erre mondja a nő, hogy nem tudnak fogadni, mert nem ottani dokitól kaptam a papírt.

De mondom, hogy az a területi kórházam, hát akkor hova menjek? Erre: tudja, elvileg igazam van, oda kellene mennem, de ez nekik házi szabály, mivel az állam nem fizeti a vizsgálatokat ha nem ottani doki állítja ki a beutalót. Hallottatok már ilyet?! Mi a francnak fizetem már 10 éve a TB-t, ha nem mehetek a területileg illetékes kórházamba sem??? A "kedves" kormány szüleménye ez is, mikor "megreformálta" az egészségügyet.
Aztán hívott egy másik nőt, mondta, hogy elküld ott a klinikán belül egy ottani doki vizsgálatára, vigyek könyvet mert hosszú a sor, ő majd ad beutalót és csak úgy mehetek át a másik ajtóhoz, ja és jó lesz-e két hét múlvai időpont.

megkérdeztem és ugyan már mi van akkor ha a gyerekem tényleg nem jut elég oxigénhez, igaza van a dokimnak? Én meg várjak nyugodtan az időpontra????
Kocsiba ültünk és úgy mentünk oda, hogy kötelesek megvizsgálni és valaki meg is fog!!! Így sikerült elintézni.
Tudom hosszú volt, de annyira mérges voltam a múltkor, hogy inkább felejteni akartam, de most hogy szegény Gio téged is lepattintottak, jól feldühödtem megint!