Nos én már voltam vérvételen! MOst nagyon fájt pedig a babás időszakban hetente jártam és minden kedden 2x szurtak, de valahogy ez most nagyon fájt! Kell a H1N1 miatt! Mert beadatom magamnak! Holnapra lesz eredmény és csütörtökön megyek vissza a dokihoz felirja kiváltom és már kaphatom i smeg!
Holnap jön a szülésznő barinőm! Elbizonytalanodtam kaja ügyben! Pláne a palacsintára koncentrálok, de nincs kedvem korán kelni meg sütni! Pedig tudom, hogy szereti! Na majd meg látom, hogy hogy ébredek! Levest fözzek ne fözzek??? nem tudom!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
Kitty! Nekem is ezt mondogatta apácska és láss csodát!! Hinni kell! És nyugodtan légy biztos benne, hogy egyszer csak jön a gólya, ha nem is most akkor a következő hónapban!
Minden héten nagytakaritasz?????????????????????????? Akko minden héten ablakot pucolsz?????? Jáááájjj!
Enis! Látom a zöldborsó fözi is jó ötlet volt!!!
És de hogy is gondoltam komolyan!!!
Amugy nálunk vasárnap volt vacsira melegszendó!
Brid! Én vazza nem értem ezeket a leleteket! Ez sose volt és asszem sose lesz az erősségem! Na de a cukor eredményt azt vágom azok nagyon jók! Látom glükozos vizet ittál! Jajj az olyan borzasztó!!!!
Megfáztál?? Akkor szólj apának kuráljon ki gyorsan!!!
És bejárónőt még nem találtaok megfelelöt?? Vagy még nem is kerestetek?? Azt ti ilyen közvetitön keresztül kerestek?? Vagy feladtok egy hirdetést?? Vagy hogy???
És én fullra megértem, hogy nem jó dekorácio neléküli lakásban lenni! Ha nem érzed otthonosnak akkor hogy lehetne belakni?? Na de azért biztos jó! És mikorra érkeznek meg a butorok??
Beze! Na majd utána leselkedem!