Aranyosak vagytok, jobb szurkolótábort nem is kívánhatnék magunknak.
Ha röviden írnék, akkor csak 4 petesejtről tennék említést, amiről a többség valószínűleg azt gondolná, hogy a 4 nagyot sikerült leszívni. A helyzet sajnos nem ez. Volt ugyan 4 nagy, meg 3 pici, de most egy új kaki került abba a bizonyos palacsintába. Az egyik oldalról mindent sikerült leszívni, a másikról meg semmit.

Magyarázat nuku. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy van 2 jó, meg 2 pici, amit továbbérlelnek, aztán holnap eldől, hogy jók lesznek-e valamire. A legkisebb szerintem tutira nem, tehát a legjobb esetben 3 lehet, de ehhez már nagy szerencse szükségeltetik és nekünk valamiért ez nem jár. 2 nagy + 1 pici tökéletes lenne, de én 1 nagynak és 1 picinek is örülnék. Sajnos még ez sem biztos. Ez van. Nem igazán vagyunk feldobódva.
Pozitívumként kb. annyi van, hogy a sereg minden tekintetben javult, magyarázat szintén nuku. Talán a hűvösebb idő...
Volt még egy dolog, ami nem igazán hiányzott: egy rendkívül pokróc aneszteziológus. Aki persze tudja, hogy mi fáj és mi nem (jobban, mint a páciens) és aki a hozzáállása alapján - érdem szerint - hetente csináltathatna egy új műfogsort. Annak a Szimbánénak, aki egy arcrándulás nélkül végigcsinálta a szondát, meg a merev katéteres beültetést jó pár alkalommal, ne mondja egy ilyen tahó, hogy "ne hisztizzen".

Aztán amikor kiderült, hogy Szimbánénak igaza volt (az előzetes figyelmeztetés ellenére eldurrantotta a vénát), még akkor is ugyanolyan "váza" volt, mint előtte. Ezt megemlítettem Dévisznek is, mert az egész intézetre nézve ciki lehet, ha egy ilyen tuskó is ott ólálkodhat a páciensek körül és nem csak Szimbánéval viselkedett úgy, ahogy egy civilizált helyen az én fogalmaim szerint nem megengedett. Szerencsére ő csak helyettesített. Kár, hogy pont ma...
Most várakozó állásponton vagyunk, aztán holnap érdeklődünk. Lesz ami lesz...