Sziasztok Lanyok!!!!
Gyors bekukk, mert most ertem haza a melobol ( vezetes) es 6-ko rmar mehetek tovabb a repterre melozni.....Tegnap megcsinaltam az ablakpucolast, tornaztam, föztem, itt volt a baratnöm....Olyan szepen eltötöttem a napot itthon, hogy elfelejtettem boltba menni

...Erre este a munkaban jöttem ra, hogy nincs otthon egy dkg kenyer se , se felvagott reggelire

...Itt nincs ejjel-nappali, se Tesco, se semmi Ausztriaban, minden bezar max 7--kor...Szepen elvarazsolodtam

...De reggel korabban mentem es hoztam kenyerket, ugyhogy nem haltun ehen, se az Uram se en
Iner- Gratula a szupi AFP-hez!!!

Ez nagyon jo hir, nagyon örülök nektek!!Druukjaimat küldöm az amniora is
Csip- Hogy vagy ma??Vannak meg tüneteid??
Onlany- Halkan akkor lehet gratulalni a "lehet", hogy fiunak??
Zus- Hajra spontankodas!!!Faj meg a fejed??En olyat is hallottam, hogy aki nem iszik eleg folyadekot, az is tud fejfajast okozni!!Jobbulast neked te lanyzo
Gtunde- Ugrottam am tegnap este lefekves elött Apjukra

...Ma mar halvanyodik a teszt, ugyhogy mar meg volt a pe.....Mi mindent megtettünk az ügy erdekeben

...Cukik lehettek Skype közben...Mondjuk ezt en is nagyon attudom erezni, en is igy beszelgetek Anyuekkal
Susytunder- 4d-s uhu-hoz szurkolok, de mindenkeppen kerünk kepeket
-J- Gratula neked is a szupi eredmenyeidhez, lassan azert helyre pofoztatod magad minden teren
Csajok lepnem kell, vigyazzon mindenki magara!!!
Szeretettel:
Ancsa