Jó reggelt
Igen,azért a sok mosolygós,mert végre tudtunk aludni.No nem egész éjjel,de a szokásos enni kel fel éjszakánk volt,egy pici nyűgivel,ami igazán nem vészes.Remélem nem tér vissza az a 4 éjszaka többet,de az az érzésem,azzal a 4 kemény éjszakával elengedtünk valamit.Létezik,hogy egy változás,egy ugrás volt?Olyan sok is apróság megváltozott azóta,persze pozitív irányba,de nem kiabálom el,örülök annak,ami van.Ja,éééééés ma egész éjjel a kiságyban aludt,és még csak cumi se kellett.Szóval ma tényleg ügyesek voltunk.
Madar,Julcsi szerintem tiszta Te vagy,megjegyzem nagyon jó kiscsaj.Bírom nagyon!

Veronika pedig az örök mosolyalbum,és a tegnapi nap kis hőse.Köszi,h leírtad,én nem tudtam miért kell kimosni

,a lényeg,h jól vagytok.Julcsi dáthája?
Villányi képek,csodásak.Apukám tanyája is ilyen szép,csak az a Duna mellett van.
Tali,nekem mindegy,igazodom mindenkihez,mert köze lakom hozzátok.
Rita,nem titok a fényképezőnk,Nikon D40,és tavaly karácsonykor volt 89e.

De,arra,amire nekünk kell (mert ez egy profibb gép,és a férjem ezzel dolgozik), arra ajánlom a fuji finepix 5500 gépet.Egyszerűbb,és ez is nagyon szép képeket csinál.
http://pixinfo.com/fgep/Fujifilm_FinePix_S5500 Ez a régebbi gépünk (2005),de ennek a sorozatnak (fuji finepix)a gépei nagyon jók,inkább ezt ajánlanám,arról nem beszélve,hogy sokkal olcsóbb.
Kata,ha nagyon átalussza a fürcsi idejét,én sem fürdetem,de nekünk egyáltalán nincs rendszer az életünkben,csak kábé.A fürdés az egyetlen biztos pont,és ezért próbálom nem elhagyni.Tegnap is megfürödtünk.
Mano,örülök,hogy Ákost sem viselte meg az oltás.Jól bealudt,ha még alszik.
Jókedvű reggeli fotók:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.11.20 10:00-kor.