A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Mi az, mindenki sziesztázik? Vagy buliztok, mint Mónikáék?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna én itt vagyok, csak mivel nem merül fel túl sok téma, így hallgatok :lol:

Kép
babcika

Én fiam sziszuja sajnos már nem fog megoldódni :cry: doki ezt mondja

Kép
babcika

Én is vártam, hogy valaki írjon :)

Akkor épp nem voltam, Anna, a kilencedik végül fiú lett vagy lány, és mi a neve? Remélem, megoldódik a fütyis probléma :)

Kis ügyesem nyolckor már aludt, szóval ezek hatalmas alvások voltak :)

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Szép estét!

Csak ezt az oldalt volt időm visszaolvasni.Barni mostanáig ordibárotkodott.Valamitől nagyon fáj a hasa :( Most tudtam elaltatni.Délelőtt is csak 1 órát aludt.Remélem éjjel fog aludni.

Anna,igen 94.,mint a te nagylányod :wink:

Nálunk egy pici műfenyő van,évek óta.Pontosabban,amikor "lebuktam" Daninál Jézuska ügyben,akkor váltottunk.Ilyen:
Kép

Kép
v.andi

Pöttyös, remélem Anna megbocsátja,hogy én válaszolok helyette, kislányuk van, és Emese Mária a neve.

Kép
babcika

Ja,még valami eszembe jutott a fütyiről.Nem aaaaaaz :lol: :lol: :lol:
Hanem anno nekem egy barátnőm azt mondta,mikor Dani született,hogy születése után egyből kell "húzogatni" fürdés után.Nem erősen,csak éppen csak.HOgy mire már alatta is meg kell mosni,akkorra hátra menjen,ne kelljen orvosilag beavatkozni.Ezért én ezt csináltam,és lekopogom,soha nem volt baj vele.Barninak még nem húztam semerre,majd a 2 hós oltásnál kifaggatom a doktor bácsit,ő mégiscsak pasi :wink: .Jobban tudja :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

[quote="babcika"]P írta:babcikaöttyös, remélem Anna megbocsátja,hogy én válaszolok helyette, kislányuk van, és Emese Mária a neve.

Én még hozzátenném,hogy gyönyörű!!!!! :)

Kép
v.andi

Igen! Ezt elfelejtettem :oops: ,mármint tényleg gyönyörűűűűűűűű!!

Kép
babcika

Babcika, Andi, köszi az infót, szép a név, és nyilvánvalóan a baba is!

Andi, nagyon tuti az a csíkos fal!!

Fütyi, nagyfiamnál a doktornő csinálta ezt, és mutatta, meddig jön fel, addig húzzuk mi is, de csak addig. Magamtól én nem próbáltam. Van olyan baba, akinek abszolút nem jön fel picikorában, és neki nem is szabad. Regőnek más a doktor nénije, ő még nem nyúlt hozzá, így én se.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Fenyő: nálunk évekig volt gyökeres, de nem fér a kertbe már (1-et a szomszédnak is adtunk, de ők elköltöztek, a mostani meg nem locsolta, és kiszáradt :shock::(, mert kell locsolni tavasztól őszig nálunk (elég homokos a talaj), sőt ha elég korántól van kezdve, mikor az első fagyok már elmúltak, akkor sokkal szebbe hoz új hajtásokat). Volt pár év, amikor nem vettünk, nem itthon karácsonyoztunk, pár éve meg vágottat veszünk.

Huzogatni vs. nem: két álláspont van általában az orvosok között is, én személy szerint a nem mellett vagyok, vagy csak nagyon-nagyon óvatosan, amíg a bőr engedi. Ha műteni kell, azt úgyis csak pelusos kor után szokták.

Madar!

Mi 3-an mennénk, Dóri, a legkisebb fiam meg én. Esetleg, ha úgy alakulna, akkor még a nagyobb lányom is.
Az a télapós ruci nagyon tetszik! :) (Miért nem láttam én ezt korábban, pedig elolvastam még ma hajnali 1/2 3-kor is a topikot.)

Fénykép: én csak egyet kérek majd, hogy ide a topikra ne kerüljön fel képünk! A pic-ra bármennyi mehet.

Babci!

Nálunk is van ilyen, néha nagyon nehéz az embernek visszafognia magát, amikor a nagyobb épp akkor ugrik az ágyra, akarja megsimogatni, kezd el hisztizni stb., amikor a legkisebbet végre sikerül elaltatni.
Nekünk is egy fiúnál kellett a műtét (nem biztos, hogy nem volt oka az akkori dokinénik, akit egyébként nagyon szerettünk, de ő huzogatáspárti volt, én meg nem tudtam, hogy nem kellene). A sima letapadásos eset tud még oldódni, de a valódi szűkületes nem, gondolom Janónak is az van.

Flora!

Jó, hoyg mondod, nagyon gyorsan fodrászhoz kell mennem. Legutóbb sikerült akkor elmenni babaszületés után, amikor már elkezdett hullani a hajam, elől röviden nőtt utána, és olyan borzasztó frufrut sikerült a fodrásznak vágni, hogy hűűű... Gyorsan meg is növesztettem, megint nincs frufrum. Pedig szeretnék. Még nem hullik úgy a hajam, hátha most még tud rendeset vágni.

Astrid

Kép
astrid

Nekem már brutál hullik a hajam, remélem, ennél már nem lesz rosszabb... Fodrász majd csak karácsony előtt.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Sziasztok!

Akit érdekel autóra való fényképes háromszög matrica, annak szeretném a figyelmébe ajánlani egy nagyon jó barátunkat, aki most elkezdett ezzel foglalkozni, a háromszög eső és időjárás álló, bármilyen kép megfelelő hozzá, és a rajta levő szöveg is bármi lehet, mintának beteszem ide a sajátunkat.

Kép

Két matricát gyárt le (mivel a legtöbb családnak biztos van még egy olyan autó a családon belül, amire fel tudják tenni) ennek a kettőnek az ára 1800 Ft., az elkészült háromszöget nyomtatás előtt mailben meg lehet nézni, és ha megfelel, akkor megy a nyomdába, aztán a készet postázzák.

Mail cím: dvst2001@gmail.com

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Jaa, igen azt elfelejtettem eddig írni, (anyu írásáról jutott eszembe)hogy a dokinő mondta, hogy nagyon figyeljek, mert lehet köldöksérve lesz. Persze ennek a hasmenéshez nincs köze.
Csajok, tudom milyen az anyatejes széklet. Már elmúlt 8 hetes, eddig is én pelusoztam.....sofkéle volt már, de ez nagyon folyékony vízszerű. De nem akarom elkiabálni, úgy néz ki kezd múlni, de lekopogtam. Mindegy. A sok részlet összességében aggasztott. Az, hogy hasfájós oké, remélem hamar kinövi. Bár ezt sem értem, "lehet kicsi vagyok még" :lol: :lol: , de nem attól fáj, hogy nem tud büfizni, pukizni??? Mert neki minden megy. Akkor mi feszíti?
Mindegy, egyenlőre nyugisabb vagyok. Az éjszakánk jól alakult. Szerencsére mégsem ébredt fel, csak fájdalmában fészkelődött. 6-kor kelt, csak belestem a pelusba, fekve ettünk és visszaaludtunk. 10:30-kor kelt megint és akkor 160-at evett. Mint a betegség előtt. Aztán anyóséknál voltunk. 4 óra eltelte után ébresztettük. Mama is tudjon unokázni kicsit. De evés után visszaaludt. Mi lesz éjszaka???
Most anyuéknál vagyunk volt vigyori, magyarázás. Fürdés, etetés és alvás. Ebben a pillanatban ébresztette a fájdalom. :cry: Majd 2-3 óra múlva megyünk csak haza szerintem, de még nem tudom.

Talira mi valószínű csak ketten megyünk.

Fütyit nekünk kamillázni kellett. Dokinő azt mondta, hogy 1 ujjal húzzam, azzal nem tudok bajt csinálni és úgy törölgessem kamillával.

Kriszta gratula!!! Szép látvány lehet a mérleg!! Nagyon örülnék, ha tudnátok jönni Ti is.

És sajnálom, hogy Vikivel, Dorkával, Manóval, Mabe-bel, Babcikával nem bizti, hogy talizunk. Remélem senkit nem hagytam ki!

Kata még valamikor kérdezted, hogy nem múlik-e az arcáról.
Sokkal szebb, de nem fog elmúlni teljesen. Majd legfeljebb 1 éves kora körül.

Más most nem jut eszembe... :oops: :oops:
bex13

Bex, én úgy tudom, vízszerű is lehet.

Regőnek volt köldöksérve a viszonylag korai születése miatt, le kellett ragasztani 3-4-szer is, mára szépen elmúlt.

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert van még tenni-és pihennivalóm.

Madar: Mi ketten megyünk Mátéval (Andrisra Anyum vigyáz addig).

Mi legyen a kajával, itallal? Megbeszéljük, hogy ki mit visz? Mi pl. a szülinapokon mindig úgy csináljuk a másik fórumon, hogy valaki visz salit (pl majonézes), valaki süt kenyeret, valaki készít pl hideg húst/fasírtot/baconos csirkemájat, valaki sütit, muffint, stb. Amihez kedvetek van. Italt általában mindenki hoz 1-1 üveggel, amit szeret. Csak hogy ne minden Móniék nyakába szakadjon. :wink:

Andi: Jó éjszakát nektek megint!

Süti: Új haj, juhhéj! Már alig várom, hogy lássam, és persze téged is!

Flora: Köszi a fuvart, előre is! Kedden vagy szerdán nincs kedvetek sétálni a tónál, ha szép idő van? Nem néztem milyen idő lesz, remélem jó!

Kép

Kép
hgrita

Ja, és Kriszti: Gratula a 7xeshez! Ügyi vagy! kakaóscsiga ide is jöhet fénypostán, hamar elpusztítanánk. :wink:

Bex: Máténak is általában nagyon híg a széklete és zöld is, már hetek óta. Van, hogy olyan folyós, hogy ki lehetne önteni a pelusból. Én is reménykedtem, hogy elmúlt már a hasfájás, de 2-3 napja megint sokat szenved, puki alig jön. :( Nem mondom, hogy Tominak nincs semmi baja, de ilyen tünetek nálunk is vannak. Persze ha meg tudod nézetni valakivel, az nagyon jó, és tedd is azt, hogy megnyugodj. Ilyen családi előzmények után mondjuk nem is csodálom, hogy aggódtok.

Fütyi: Nálunk Andrisnak anno az akkori dokinéni felrántotta, vérzett is :x :? :roll: , akkor kezdtük húzogatni neki. Szerencsére azóta már eléggé rendeződött, nincs szűkülve, csak 1/3ig letapadva. Máténak a mostani dokinéni még nem bántotta, remélem hagyja is még egy darabig.

Kép

Kép
hgrita

Süti nézd:
Kép

Kép
v.andi

Köszi Pöttyös. Öcsinek is volt köldöksérve is, csak ragasztani kellett neki is. Remélem ha ki is jön teljesen elég lesz nekünk is a ragasztás!

Jó, hogy vagytok tényleg! Éjszaka ezt már elfelejtettem írni. Bizti a levegőben is volt valmi ha minden babó nyűgibb volt! Ez is közrejátszott abban, hogy kicsit nyugibb vagyok. Csak sajnos nem tudtalak napközben olvasni titeket.... és az előzményekre rájött még ez a nem evés is és ezért volt aggasztó. 2 szomszéd kismami is aggódott érte, mert ők is látták mi van vele.
De befejeztem a magyarázkodást :wink: :lol: :lol: :lol: nem vagyok para!!!
bex13

Bex, Lucának is volt köldöksérve, most már nagyon szép kis pofás köldöke van :) viszont fájni az egyáltalán nem fáj, csak ijesztő látvány, ahogy a köldök kidudorodik. Nekünk nem kellett ragasztani/ez is orvosa válogatja, mint a kukis témánál.

tali: holnap beszéljük meg Atesszal mi és hogyan legyen, mennyi lóvénk van stb, mert az ikeába is kell mennünk kanapéért meg egy két dologért, ne kelljen kétszer menni. Az van, h a havi fix keményen befigyel így fűtés szezonban és karácsony előtt :evil: /is/

vicger

Bex Kép Kép Barni kaksija is folyik 2 napja,ahogy Rita is írtra,szinte ki lehetne önteni a pelusból.Ja,melegfront van.Barni egész nap üvöltött,úgy mint azon az ominózus 4 iccakán,és volt,hogy a cici előtt is üvöltött.Tökre megijedtem,hogy ennyi volt,de szerencsére nem.Biztos van valami a levegőben.

Kép
v.andi

kakaóscsiga: háát, ha nem is minden héten, de elég gyakran süt a Dédi :) persze isteni finom... 8) :D :D :D

vicger

Andi: Tényleg ne sértődj meg, mert nagyon csíplek, de ez nekem most nem tetszik. :oops: Nálam ez már a túl sok kategória. :wink:

Ja, és nem is meséltem, hogy ma voltunk Gryllus Vilmos koncerten Andrissal. Annyira élvezte, mozgott keze-lába végig, énekelgetett és csak úgy csillogott a szeme. :lol: És a koncert egy igazi influ bomba volt, annyian köhögtek-tüsszögtek, szülök-gyerekek, és persze nem a kezükbe. :( :roll: :x

Kép

Kép
hgrita

Rita,viccelsz :lol: :lol: :lol: épp unatkoztam,mert Barni alszik,és találtam egy oldalt,ahol mindenfélét lehet kreálni.Nem ez lesz a karácsonyi üdvözlőnk :lol: (www.imikimi.com)
Kicsit egerésztem a neten :wink:

Gryllus Vilmost én is bírom,a Levente Péterrel együtt.Reméljük nem kaptatok el semmit.Gondolom Andris örült a programnak.

Kép
v.andi

Kriszti,olyan jó lenne,ha össze tudnátok hozni arra a napra az ikeját is,és akkor látnánk titeket is.Remélem sikerült ++++++

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]R írta:v.andiita,viccelsz :lol: :lol: :lol: épp unatkoztam,mert Barni alszik,és találtam egy oldalt,ahol mindenfélét lehet kreálni.Nem ez lesz a karácsonyi üdvözlőnk :lol: (www.imikimi.com)
Kicsit egerésztem a neten :wink:

Gryllus Vilmost én is bírom,a Levente Péterrel együtt.Reméljük nem kaptatok el semmit.Gondolom Andris örült a programnak.

Gondoltam, hogy csak szórakozol, de akkor is... :wink: Mit fognak szólni gyerkőcök tiniként ha ezt meglátják? :wink: :)

Krisztit én is akarom látni!!! :)

Kép

Kép
hgrita

Rita,majd nem mutatjuk meg nekik :wink: :lol:

Kép
v.andi

Enyim baba egész nap alszik, alig eszik, most is szundít, tök kómás… nem szokott ilyet, biztos az idő. Délután barátnőm kilátogatott hozzánk, Ebano teljes alfában, csak az utcsó fél órában volt hajlandó felkelni. Remélhetőleg nem pótolja éjjel :D

Kriszti, gratula a 7-eshez, juhééé!!!!
Nekem is neki kell kezdenem leadni bakker, a térdeim teljesen kész vannak, a hátam is… magamon kívül ügye a gyerkőcöt is cipelem, és le-fel lépcsőzők így hármunkkal, én + Ebano + a vendégségben rajtam lévő kilóim
Kakaós csiga, ááá, nyammm, én ma egész du teába mártogattam kekszet… így nehezen fog menni a leadás :( Ja, tepsit Budaörsre is küldheted ám azért :D :wink:

Madar, Apát még nem tudom, jön-e velünk, de rajta vagyok az ügyön! Az érkezés Ritától függ, nekem semmi dolgom aznapra!
Én egy címet kérnék azért, bár gondolom, mindenkinek küldesz :wink
Mit vigyek??????????
Kori-indulós képek nagyon szuperek!! A tesók tüneményesek!! (jaj, tényleg jön a tél, korizni mentek :( Apát 2 tél óta próbálom rávenni, h legalább próbálja meg, de hajthatatlan…)

Babcika, én szétröhögtem magam :lol:
Egyébként a kép sem elég néha, üres flakont, csomagolást kell adni nekik… :wink:

Anna, csilis csoki nem rossz!!! Forró csokiban is nagyon jó, kiválóan átmelegít!!

Beatrix, reméljük, Tomika nem örökölte a hajlamot! Tényleg nézessétek meg minél hamarabb, hogy tudjátok, bármilyen eredmény lesz!

Andi, a falatokat még mindig imádom!!
Barni-Berni kép :D

Astrid, én látom, h kezd hullani hajam picit, szeptember elején voltam nyírbálónál, ha nagyon rákezdi a hullást, akkor megyek újra.

Rita, én is erre gondoltam pont, még nem tudom 100% a progit, Apa nincs most itthon, és ő napközben általában itthon van, de szerintem meg tudom oldani a sétát! Térjünk rá vissza hétfőn, ok??

floranan

Rita, írtam neked sms! :)

floranan

Hú, most nagyon fogtok utálni, el tudnátok küldeni nekem a fotós oldalak linkjeit?? Én béna nem mentettem le őket, és szerintem képtelen leszek megtalálni... plííz, Rita, Andi,Dorka, Süti...
Kép

floranan

visszatértem, folytatom a visszaolvasást! halkam súgom, a 470. oldalt nyitottam most meg, és ma még egy beépített-szekrény is meg kell terveznem, hogy holnap utánanézhessek az anyagnak és áraknak :oops: :lol: :shock: :?

tengdi: nagyon jók a képek!!

flora: akartam már írni neked, hogy ugye mi eszünk üvegből is meg szopizik is...olyan gumit vettem, nuknak az 1-es méretű tejese, ami kaucsuk, nem szilikon, és mellbimbó formája van, és csak abból hajlandó cumisüvegből enni....( itt halkan megjegyezném, hogy Süti, nálatok ezért nem akart enni Noncsa, mert rossz gumit tettem (a teását) az üvegre(illetve mindkettőre, hiába cseréltem ki, nem kellett neki)) esetleg megpróbálhatnátok ezzel etetni, hátha jobban rákap a cicire :wink: Apa-anyukád egér stori :lol: :lol: :lol:

tejszaporítás: nekem úgy sikerült elérnem, hogy több legyen, hogy többször fejem, mint ahányszor Noncsa eszik, és én nem csak simán lefejem, hanem az utolsó cseppig kimasszírozom. Igaz, nem valami kellemes érzés, de már kezdem megszokni :)

boboka: képek nagyon arik, főleg, ahol alszik, és közben kinyújtotta a mutató ujját :lol: :lol:

süti: biztos írták már, csak még nem tartok ott, a ricinus golyóra gondoltál? nekem ez nem vált be, a laktoherb nálam többet ért

tali: eljutottam a tábláig, jelöltem én is :oops: :lol:

astrid: néztem a webáruházat, ezek ilyen hobbis dolgok ügye? majd ha lesz több időm, tüzetesen átnézem, hátha találok magamnak valót!

lina: h1n1-oltás törid :? :evil: kabják bee....nem néznek tv-t? tele van vele, hogy kisbabások ingyen kapják...

piciibo: cumi: nálunk apa döntötte el, hogy ad neki cumit, mert állandóan cuppogott, és kiabált, és este is órákig nyügizett cuppogva a kiságyba. Egyszer próbaképp odaadta neki, és 10 másodpercen belül aludt. Azóta egyszer aludt el cumi nélkül, viszont magától köpte ki :lol:

most értem a 471. lapra :? Noncsa nyöszörög, pedig ilyenkor már aludnia kéne :?

elküldöm, mielőtt elszáll....

KépKép
Kép
scooper

Csajok,míg el nem felejtem!
Van egy fél (a 90 db-os fele) zacsi huggies kettes pelusom.Nekünk nem jött be.Elviszem magammal,ha esetleg valakinek kell,akkor használja el.
Mentem alunni,Barnit lenyomtam :lol:
Nyugodalmas jó éjt

Kép
v.andi

olvasok még tovább, de előtte egy kis aktualizálás :lol: :lol:

enyém gyerek annyira tündéri volt!!! szopiztattam este, és közbe beszéltem hozzá, és amint meghallotta a hangom, abbahagyta az evést, cici kiesett a szájából, és teljes figyelmével rám koncentrált!! :lol: :lol: :lol: még vigyorgott is! anyának be kellett fognia a száját, hogy babó egyen... :oops:

süti: apa elleste tőled, hogy altatod Bernit a pléddel, kipróbálta itthon nyunyóval, és teljes siker, de annyira, hogy azóta egyszem gyermekem csak így hajlandó aludni:

Kép

Kép

süti: elevit miatt szólj rám vigyem a talira! aprópó tali:ott még nem tartok az olvasásban, hogy lesz akkor? valaki írtaa, hogy üllőn fel bírna minket venni, de nemtudom, már ki volt :oops: :? viszont nekünk az is jó, ha kimegyünk sütihez, és ő visz minket. Ami eddig nálunk tuti, hogy apa is jön velünk...

KépKép
Kép
scooper

andi, szurk a jó éjszakához!!!!!!!!!!++++++++++++++

KépKép
Kép
scooper

ja, még valami, létezik, hogy a koszmótól büdös a gyerkőc fejbőre? jó nem büdös, de elég kellemetlen szaga van. El nem tudom képzelni, mi mástól lehet... :roll: pedig próbálom eltűntetni róla, több-kevesebb sikerrel...

KépKép
Kép
scooper

Már írtam egy csomót,erre elszállt........(most káromkodok)..........(még mindig káromkodok) :evil:

Megjöttek barinőmék,hát ki vagyok cserélve….kaptam arc és dekoltázs maszázst,plussz a leszedett őserdőmből már áll egy lakópark,ezentúl majd még jobban fogok fázni sétakor :wink:

Babcika,frizurás kép,csak a tali után!!!!

Beatrix,sztem jó hogy ezt elmondtad.

Ti annyi minden észrevesztek,lehet hogy én béna vagyok,vagy Berninek nincs semmi baja???? :roll: :roll:

Tengdi,köszi a teraszos infot,hát kb én is így,de az ajtót résnyire nyitva hagyom,csak bejön a hideg.

Anna, számítógép,ha többször elmondják,leírom,akkor egy idő után megy,csak most erre nincs időm. :roll:

Astrid,már Andi is priviben küldte,és kérte hogy a topikba ne rakjam ki,így utólag jó is hogy mondta,mert tudom sokan nem szeretnétek itt látszódni,ezért ígérem csak a pic-re fogom felrakni.

Bex,remélem iccaka jó lesz…..

Én sütök muffint,viszek gyümilevet,meg mentes vizet!!!
Andi,Rita nekem kép naon tecc,bár Berni feje kissé nagy,pedig nem.

Kriszti,annyira szeretném,hogy gyertek!!

Rita,bátor vagy ilyen helyre mentek az influjárvány kezdetén,remélem nem kaptatok el semmit….,nehogy aztán emiatt ne gyertek!!!!

Flora,
[quote] írta:én + Ebano + a vendégségben rajtam lévő kilóim
Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.11.21 23:07-kor.

sutimano76

[quote="floranan"]H írta:florananú, most nagyon fogtok utálni, el tudnátok küldeni nekem a fotós oldalak linkjeit?? Én béna nem mentettem le őket, és szerintem képtelen leszek megtalálni... plííz, Rita, Andi,Dorka, Süti...
Kép

te galád,ilyen képet felrakni,hát így nehéz nemet mondani,de igen:

amire én emlékszem,
www.loonapix.com
http://www.scrap.hu/showarticle.php?show=277
http://download.chip.eu/hu/photoscape-3.1_658287.html (ezt innen tudod letölteni)
http://www.widdlytinks.com/phototinks/
Nekem ennyi jutott eszembe.

Scoop,Bex lakik üllőn,neked mi a jobb,oda menj,hogy kihoz-visz,már tök mindegy :lol:
Kendő,na tök jó hogy bevált nektek :D :D :D
Na,szegény Noncsi,látod ezért jó a csak szopi,cici nem változik :D

sutimano76

Most a teljesség igénye nélkül,illetve párotokról sejtem miért nem jön a talira,DE
Móka,te folyton jösz-mész,vagy nem is tudsz róla????Holnap küldök sms-t.
Kaposvári csajok,kérném összefogni,kocsiba vágódni és meglepni minket pestieket!!!

Boboka??????????????????????????????????????????????????

Aranynappal beszéltem,Bogi jól van ,szépen fejlődik........egy tavaszi talira majd szívesen eljön!!!!!

Na,most megyek aludni,mert Berni hajnaltól szórakozott velem,kb 15 perces turnusokba aludtunk,félek ma is így lesz,mivel apika már egy ideje elaltatta,(mert hogy én beadtam a kulcsot,szó szerint tele lett a tököm :oops: :oops: :oops: ),na szóval van kb egy órás lemaradásom!!!!!!

Jó éjt!!!!

ja nem még valami,Madar légyszi kérd meg a szomszéd nénit,hogy süssön olyan virslis mitoménmit,amit aug.20-án ettetek.........légyszilégyszilégyszi :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Scoop,a koszmos kérdésedre én nemtom a választ......mikor itt voltatok én még a koszmot se vettem észre

sutimano76

hű, süti, csak úgy ömlik belőled... :lol: nemtom, mi lenne a jobb.... illetve de: ha bevágnám magunkat az autómba, és gooooooooo :lol: de ilyen már sose lesz :( :cry:

KépKép
Kép
scooper

HelllóHAlló!!

Nem volt sajna időm a héten jönni,mert kicsit felgyorsultak az események, s nem tudtam gép elé ülni....
Most gyorsan írok, s aztán visszaolvasom, h miről is csacsoráztatok mostanság:)

Szóval túl vagyunk a szupi Diana koncerten:) Zseniális volt!! szerelmünk hajnalát idézte :oops: :oops: :oops:
Momóka jól elvolt Nagymamijával.. úgyh befejeztem megint egy időre a fejést... - ez nem nekem való :wink:

aztán pedig haza mentünk megint Zalába.. családozás meg ügyintézés...(hétköznap "annyira nem hiányzunk Apának",mint hétvégén)
Imádja KisEmberem az utat, szereti ha rázva van popója:D

Holnap megyek kis Barátnőnk 1 éves szülinapi zsúrjába fotózni, úgyh holnap fiú nap lesz, végre!!
Régóta terv, h csak cicire jön hozzám kisEmber, mert Apának ismerkedni kell még jobban!! kisFiával:)

......sok minden történik most körülöttem, s sajnos váratlan dolgok is, amit pakolgatok hátra az agyamban, mert úgy érzem nincs erőm foglalkozni a megoldással...biztos másnál is van/volt már ilyen....

s gondolkodtam gondolkodtam, s rájöttem, h mennyire jó, hogy baba körül nincs semmi baj.. ha valami nem megy, vagy nem tudom, h hogy kéne, akkor ide jövök hozzátok, s legtöbbször fel se kell tennem a kérdést, mert már valakinek volt hasonló gondja vagy ugyanolyan "tudatlan", mint én, s megvan a válasz...
ami olyan jó nyugodtságot ad nekem:)
.......Anyum egy régi kolléganőjével összefutottunk, s egy -két mondatot váltottunk, .. mondta, h mennyire megváltoztam - kicsit meglepődtem, h jaaaj mit fog mondani , mert ugye ilyenkor mindenki naaaggggyon okos:) - eddig is talpraesett voltam, de most még jobban:) :oops: :oops:

És ez Nektek köszönhető, mert Tőletek tanulok!!! :!: :!:
és ez olyan jóóó!!

No, olvasok vissza..

Ja,a lényeg, amit azért már elkaptam, h akkor a héten csütörtökön tali?!
Madar Jönnék én is kicsiMomóval:), ha még beférünk!!

Kép

Kép
móka:)

Süti, de cuki vagy!!!!! Köszi!!

Menj aludj gyorsan sokat!!!

Kép

Kép
móka:)

erre tellett este :lol:

Kép

floranan

flora, ez a kép....... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Scooper, köszi a cumi-infót, megnézem!!!! Szerencsére szopi-téma javul napról napra, ma 2x csak szopi volt, no tápi utána! De édesek a képek!!
Koszmó, nem tudom sajna…

Süti, irtás, juhéé!!!
Köszi a linkeket!!!!

Móka, de jó, h előkerültél!!

Megyek pihi, erőszakkal, mert legszívesebben hajnalig képeket gyártanék!!

Jó éjt csajok!!

floranan

hjajjj.))) 2 óra óta vagyunk fenn....
kutya mostanában (szerintem tesós féltékenységből) direkte 2 óra felé nekivágódik a radiátornak...amit úgy kell érteni, hogy a lefekvés azt jelenti, hogy álltából szabadesésben érkezik a földre...csak ugye félúton a radiátor az útját állja...itt óriásit koppan ami ugye visszhangzik egyrészt az adott radiátoron aztán sorban mindegyiken...
persze egész family szívinfarktussal ébred..... babó 3 nap alatt hozzászokot annyira, hogy nevet rajta....de ugye felébred..... és mivel nálunk este 6 tól van szundi és éjszaka egy kajci háromkor....aztán hatkor indul a nap..... a két órai riadó pont betesz...mert ugye a pocak már éhes.... enni kell.....

most nemtom mi van vele..... letettem 3 kor....apája elkezdett horkolni mire felébredt és azóta magyaráz ezerrel meg nevetgél..... Ki is hoztam a szobájába a kiságyba had aludjon a két babafelkeltő(kutya meg párom) aztán majd délelőtt műszakot váltunk és én szundizok.....Mindenesetre annak örülök, hogy nem sírásos ébrenlét.)))) édesen mondogalódik..
nnnnna talán elaludt......
most már csak az a macera..., hogy én hol és hogyan aludjak?....bár lehet 1 perc és felébred...mindenesetre a hálói kiságyba már nem viszem vissza....max köv kajciig netezek.....

ja azért vagyok mostanában reggel mert átvettem páromtól a 6-tól időszakot...sokat utazik mostanság és nem lennék nyugodt ha kómás fejjel ülne autóban....szóval kelek én mindig..... és kezdek totálisan elfáradni.....de evvan....
Párom már azt várja mikor lehet dorkival mesét nézni meg délutánonként együtt aludni.))))
mondtam neki ez oké.... de ha 3-at akar akkor hiába fog dorki mesét nézni meg aludni... mi majd örülünk ha kistesópöttöm nem hasfáj éppen:)))

Kérdés: Ki ismerős siófokon meg törekin? Szeretnénk költözni balcsi déli partra....és megtetszett ez a rész (meg egy házi:)))....és nagyon gondolkodunk, hogy lehet bele kéne vágni - valójában pár év múlvára terveztük.... de naon megtetszett......

KépKép
dorkamartini

apa most indult el Horvátországba ... :( ha a csajok hagynak, akkor most megpróbálok visszaolvasni. :)

KépKép
KépKép
madar

laptetőőőő ... :) ... pedig nem is volt bajom az éjszakával. :wink:
valaki? .... szívesen átadom. :)

KépKép
KépKép
madar

Kata: karácsonyos Lőrinc fotó nagyon szép ám. :)

Lina: pénteken Nálatok karácsony volt, fa, mikulás, botmixer, robotgép ... ? :D :wink:

Sütikém:
Bernit bármikor szívesen elhoznám ... de előbb Te hozod el, csütörtökön. :wink: Infot találkozóról, kösz, csak az maradt le, hogy nagyjából mikorra vagytok várhatóak.
"babának viszek ülőhelyet!!!" Kép
Gyerek a teraszon: én is csak kikukucskálok a jó melegből az üvegajtón át. :)
Képet akarok a hajadról!!! Nem tudok, csütörtökig várni. :)
Baba-mamás képet csinálok majd, vagy csinálsz Te csütörtökön :) mert még Mogyoró nem három hónapos, de akkor már az lesz. :)

Mabe:
én is legtöbbször telefonnal fényképezek. :) Apának hogy telnek a napjai?
Mondtam apának, hogy írtad, hogy ott nem nagyon beszélnek a H1N1-ről, apa erre elmesélte, hogy most beszélt valakivel Dániából ... no, ott sem, pedig az kicsit közelebb van. :roll:

Andi: ez a tesós kép annyira jó. Dani már kész komoly pasi (csak halkan jegyzem meg, hogy ráadásul nagyon jó) ... és kezében a pici Barnabással ... jó a kontraszt ... nagyon szeretem ezt a képet :)
Andi Jézuska mikor bukott le Daninál, hogy viselte?

Tengdi:
mély hangon ordítás :lol: :lol: :lol: na, ennek a fontosságát elmagyarázom én is Julcsinak. :wink:
Lányod aranyköpései :lol: :lol: :lol: meg :oops: :oops: :oops: ... én annyira bírom, hogy ilyen őszinték, és pont ezért sosem mondtam/mondom Julcsinak semmire, hogy ezt vagy azt ne mondja el ennek, vagy annak ... :9 szóval én is tudnék írni storykat, de csak egy a barátnőm kislányáról ... panelházan laktak és mentek fel a lépcsőn, amikor szembe jött velük egy néni, a kislány fennhangon kérdezte meg "anya, ugye ez az a néni, akit utálsz?" :oops: :lol:
Szóval, vigyázni kérem, vigyázni!
:wink: :wink: :wink:

Scooper: Julcsi meggyógyult azóta :) tegnap már kori edzésen is voltunk. :D Úgy mutatnék róla videót, mert olan nagyon ügyes, de nem tudom feltenni.

Flora: apa mikor jön haza, meddig lesztek apátlanok? Simi-simi :)
Aranyos az új vonalzód :)

Bex: a délelőtti kezdés alatt mit értesz? Ne haragudjatok, csak szeretném tudni, hogy pl. aznap még ovi-menet után tudok-e vásárolni, bankban menni stb.? Szóval, nagyjából??? :)
Én is azt mondom, több szem többet lát, ha tudod, vidd el máshová is. Drukkolok és várom a híreket, de nem lesz gond, hidd el, főboszi megmondta. :)

Kriszti: én most a mellnagyobbítást kihagyom, kösz :wink: de azért szólj, ha lesz más akció is :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy jöttök??? de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :) akkor én most ennek drukkolok nagyon +++++++++++++++++++++
húúúú, de ügyes vagy ... súly ... gratulálok, egyre nagyobb kedvet csinálsz hozzá :)
enyim anya is sok mindent másképp lát és gondol, mint én ... :roll: kitartás! :)

Pöttyös:
Regő átaludta az éjszakát - hipp-hipp hurráááááááá Kép
Figyu, Ti sem vagytok ám messze ... olyan jó lenne, ha tudnátok jönni csütörtökön. :) naaaaaaaaaaa, lécccciiiiiiiiiii!!!!!!!

KépKép
KépKép
madar

Astrid: nagyon jó, jöhet az egész család, várlak ám Benneteket, nagyon. Csak Nálad is lemaradt, hogy kb. mikorra vagytok várhatóak. Nem b...gatás, kérem, csak hogy tudjam, hogy mikorra érjek vissza a reggeli körutamról. :D :wink: :wink: :wink:

Találkozó - fotó: egyetértek Astriddal, ezt én is szerettem volna írni, kérni, hogy vannak, akik ide nem tesznek fel képet, tehát mindenki, aki fotóz majd csak a pic-re tegye ezeket a képeket, van is ott azt hiszem találkozós album. :)

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?