A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ezt találtam az elszürkült fogakról:
[url]
http://videoklinika.hu/video/eros_utest ... orumvalasz

[/url]

Móni, bevetettem a titkos technikát, de hiába.
Megyek, főzök egy kávét :arrow:

Hiszti :?

Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

No, kérdésem, kinek jó a jövő 7 szombat kb. de 10-től kb. du. 4ig??? :D Mármint TALIra... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Nekünk most sajnos nem jók a hétvégék egy darabig, a mostani lett volna jó :(
Vendég

A medve, az oroszlán és a disznó találkozik.

A medve azt mondja: Ha én ordítok az egész erdő remeg a félelemtől.

Az oroszlán azt mondja: Ha én ordítok az
egész dzsungel retteg.

Mire a disznó: Ez semmi... ha én köhögök már az egész világ
összeszarja magát

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

megvagyunk mi is:-)

Jaj micsoda overálok vonultatnak itt fel:-)

Nagyon szép kislány továbbra is Emma, helyes az overál:-)

Gegi meg már hogy megy :shock: nálunk is állandóan csak állna Áron, már azon gondolkodtam a minap, hogy lehet cipőcske kellene rá :shock:

Hát ez Rugó :shock: hozza a formáját:-)Vindo tessék kibékülni!!!!!

Hogy vannak ZSófik?????

Kispocc sajnálom, hogy végig kellett szenvedni a vizsgálatot, de legalább megnyugodtál:-)

Rendeltem 2 relax fotelt, hát kedvenc helye lett apának és Péternek is:-)

Era üdv ismét!!!! Elfogyott a domestos????:wink:

NEkünk valószinű már nem jó a tali ebben a hónapban, elért minket az anyagi csőd:-(

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Akit érdekel autóra való fényképes háromszög matrica, annak szeretném a figyelmébe ajánlani egy nagyon jó barátunkat, aki most elkezdett ezzel foglalkozni, a háromszög eső és időjárás álló, bármilyen kép megfelelő hozzá, és a rajta levő szöveg is bármi lehet, mintának beteszem ide a sajátunkat.

Kép

Két matricát gyárt le (mivel a legtöbb családnak biztos van még egy olyan autó a családon belül, amire fel tudják tenni) ennek a kettőnek az ára 1800 Ft., az elkészült háromszöget nyomtatás előtt mailben meg lehet nézni, és ha megfelel, akkor megy a nyomdába, aztán a készet postázzák.

Mail cím: dvst2001@gmail.com

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Még mindig nem olvastam vissza :roll: :oops:

Az anyagi csőd minket is elért :roll:

Relax fotel :wink: :D

Kibékültünk :wink: 8)

Kép
vindolanda

Végre itthon!!!! :) jajj annyira jó már :) Lilla tündér volt mikor hazaértünk.

Képek:
http://picasaweb.google.com/gikan76/Dan ... irectlink#

KépKép
KépKép
fleur

Szia drága Fleur :lol: :lol:
Gyönyörű husi-musi Danika :lol: :lol:
gratulálok hozzá mégegyszer :lol: :lol:

Vindo az jó :lol:

anyagi csőd ismerős :? hasonló a helyzetünk :(
de ha a jó Isten is úgy akarja a januártól könnyebb lesz :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleu!!!!

Köszi, köszi, köszi! Annyira édes, szépséges ez a legényke!!! Ismét csak gratulálni tudok hozzá! (Már megint könnyes a szemem. :oops: ) Úgy, de úgy irígykedek!!!! :lol: Ha lesz időd, energiád, akkor mesélsz majd?
Ölelem Lillát is!!!

Rugó: :shock: :shock: Na, ez már nem semmi!!!! Le a kalappal előtte.

Na, most meg már nem emlékszem, hogy miket olvastam. :oops:
Ma nagyon jól sikerült napunk volt. Differenciáló pedagógia volt a terítéken és egy olyan energiabomba, csodálatos előadónk volt, hogy csak néztünk. Nagyon ott volt. Jó sok gyakorlattal, velünk is megcsinált szinte mindent, amit egyébként a gyerekekkel szokott. Különböző kooperációs technikákat tanulhattunk tőle. Isteni volt. Na, ezért is szeretek ide járni, mert itt olyan emberekkel találkozom, akik uúgy gondolkodnak, mint én.
dmaggie

Anyagi csődről én esszét is írhatnék. :oops: :oops: :twisted: Még csak a nulla közelében sem vagyunk.
dmaggie

Halihó!

Maggie: de jó, szuper lehet ilyen jó órákra járni! :-)

Vindo: éjjeli összezörrenés :cry:, remélem, mielőbb kibékültök :-)

Dóri: szombat lenne okébb, egyelőre így néz ki (egyik nap anyósékhoz megyünk)

Móni: nekem sajnos se dec. 13., se dec. 14 nem jó, lefixált programok vannak. :-(

FLEUR: csodálatosak a képek, nagyon köszi! Teljesen elolvadtam, gyönyörű husimusi kisbaba Dani!!! Sok örömet és boldogságot Nektek!

Anyagi csőd: közelít erősen. Most kezdek el erősen lakásokat nézni, hogy januárban meg is tudjuk venni az ideálisat. Remélem, mielőbb sikerül.
Puszi, még dobok majd egy képet a Furciról.

Kép
Kép
irina

Fleur! Könnyek között magyaráztam Zsozsinak, hogy Ő Dani baba! :oops:
Gratulálok édes "kicsi" Fiadhoz! A "nagy bunyós.." képen nagyon hasonlít Lillára!
Sok tejecskét és jó egészséget kívánunk Nektek, az immár négy tagú Családnak!
És ahogy Maggie, én is irigykedek. :oops: Még egy pár év, és nem fogok. :wink:

Szépek vagytok!!! Várjuk az újabb fotókat! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur, sok szeretettel gratulálok, nagyon szép kisbaba :)

És én is irigy-irigy :oops:
Vendég

Heni, köszi, Zsófi már jól van, már csak holnap szemcseppezünk, és utána véget ér a napi ötszöri dzsungelharcunk a szemcsepp beadása miatt (tegnap már konkrétan ráfeküdtem, hogy nagyjából legalűbb a feját eltaláljam :roll: ).
Vendég

Gratulálok Fleur!!!! Nagyon szép nagyfiad van:-)

Heni
KépKép
heni81

Fleur! Jaj, de örülök! Köszönjük a képeket! Nagyon szépek vagytok! És jaj, de jó, hogy Lilla jól viselte, a tesója megérkezését! :) Hmmm, nagyon meglepődtem, az egyik képen megakadt a szemem egy nénin, akit ismerek, gyorsan visszalapoztam, és megállapítottam, hogy ugyanott szültünk! :) Liilával is ott voltál? Mert akkor 1 hónap és 2 nap eltéréssel ugyanott szálltunk meg. :) Gratulálok nagyon! :) Sok boldogságot neki és nektek is benne! :)

Panndi, amikor Samut kellett szemcseppezni, mi is ilyen dzsungelharcot folytattunk. :lol: Hogy a fejét eltaláld... :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy túl a nehezén! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori

Meli!
csatlakozom az írigyek klubjához :lol: :lol: 8) gratula még1* :)

Dóri!
szerintem nekünk is jó a szombat :) de hülyegyerek módra írd le légyszi h. jutok el hozzátok Megyeri híd felől( v kölcsönkérem Papa gps-ét áés hozom Apát is)

Heni!
akkorát röhögtem az Erának szóló elfogyott a domestos írásodon :) :) még emlékszem én is a vagy 20 l-es flakonra :) :)

Era !
szép lett a kiscsajszi :) S hogy viseli a bölcsit?

Panndi!
dzsungelharc :lol: de jó h. holnap vége :)

Mesi!
s ott rendeltétek meg ahol beszéltük? mert engem még nem hívtak vissza,hívogassam őket akkor?
S a csontkovács nem Dr....Ágnes ort. orvos? a vezetéknevére nem emlékszem :oops:

nálunk sincs túró rudi :) :) :) na de B. nem is eszi :)

Móni!
a mézeskalács treceptet és a túrórudi muffint leírod/másolod oda a receptekhez ?

Irina!
tudod mi tetszik még Bálintnak nagyon? felfújjuk a lufit és elengedjük :) visítva röhögve fut a lufi után :)

Vindo!
az állatkert hogy tetszett? S Poccékkal nem taliztatok?

Pocc!
dokinénitek őrület,de milyen jó h. Botinak semmi baja nincsen :) kicsi hős :) nagyon bátor kispasi :)

Silka!
újabb pocakosról Jubán kívül nincs tudomásunk :) Pedig örülnék h a lenne :wink: :wink:

S vmi ötletetek nincs h. tudnám B-t tovább alvásra bírni? lasssan kezdem nagyon unni a hajnali 4-5-ös keléseket :evil: tök mind1 h. később fektetjük este vagy sem...a nappali alvások is rövidültek :roll:

s megvettema gobelint amibe beleszerettem :) nem vok én nooooooormális

Maggie!
nooooooooooooormális :wink: :wink: :wink: édeseka fiúk :) milyen hülyeségekre tanítják a legkisebbet :lol: :lol:

Ági!
h. telt az első hét? kifáradtál nagyon? Petrus hogy van?
az h. B. elkezdett beszélni ez nem jó kifejezés :) be nem álla szája :) :) olyan jó mikor mind2 kölyök mondja a magáét :)

:arrow:

KépKép
viranka

Halihó!

Viranka, nekem is kellene ötlet. B. ma is hajnali négykor jött át, azóta nem nagyon aludtam. De legalább már a kávémat megittam. :wink:

Tegnap Gergőnek volt egy tornája, ma Dávidnak, de megy vele Gergő is. Így édes hármasban leszünk itthon egy darabig. Úgy sajnálom, mert én még nem láttam Gergőt játszani. Apa tegnap a kicsivel elment, hogy megnézze. A Kedves szerint nagyon-nagyon ügyes. Két hét múlva majd talán én is láthatom. Dávid meg válogatón volt tegnap. Nem került be a korosztálya országos válogatottjába, de állítólag majd szemmel fogják tartani. Ez is valami. A termetével van baj. Viszonylag magas, csak olyan kis egyszálbél. Pedig állandóan lesi a mérleget, mindig hízni akar, de nem megy neki. Utálom is érte, mert nekem meg ugye... :wink: :wink:
dmaggie

Irina, akkor tiszta szívemből szurkolok Nektek!!!! Találjátok meg!!!! :lol:
dmaggie

Húúúú én ma 6-ig aludtam csajok 8)
jóóóóóóóóóóóó volt nagyon :lol:
És este cicát lefektettem, sóhajtott egy nagyot és már aludt is.
Mondjuk ennek az volt az ára, hogy tegnap csak fél órát aludt délben :roll:

Gica a tegnap délután is hisztivel telt.
mindenért, egyszerűen nem tudtam a kedvére tenni :?
aztán mikor rájött, hogy eltüntette valahová a Télapó sapkát totál kiakadt.
csak sírt és sírt :shock: én meg nem találom sehol :?
holnap veszek neki, remélem kapok valahol :roll:
ráadásul Z megint kimaradt az egészből mert dolgozott a változatosság kedvéért.

Fleur milyen volt az első otthon töltött éjszaka?
De sok irígyed van :lol:

Viranka mindjárt felrakom oda őket + megvan a nagyikám isler receptje, azt is 8)

Mesi hát igen, a csontkovács csodákra képes :lol:
én is áldottam a kezét miután 1 hét után a segítségével egyedül fel tudtam egyenesedni :D

Kisült végre a muffin, isteni illata van :D
tagnap a hiszti miatt nem volt türelmem sütni :roll:
ma pótoltam

Maggie honnan van ennyi energiád?
komolyan érdekelne.
Viranka tanúsíthatja, hogy én totál le vagyok merülve :roll:
valahogy fel kéne töltődni

Irina
és mikor lenne jó neked?
melyik hétvége?
Amúgy hülye voltam, mert 11-12 péntek-szombat
illetve 18-19 szintén az.
ezek közül valamelyik?
Viranka neked? És a többieknek?
Csajbuli????

Kispocc tök jó, hogy utánajártatok és nincs semmi gond :D
Kicsi fiad nagyon ügyes :D

:arrow: cicus türelmetlenkedik. Sütit szeretne enni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina ez lemaradt
extrán drukkolok, hogy megtaláljátok álmaitok lakását++++++++++++++++++++++++

Kaqk a híg agyammal totál elfelejtettem feladni :oops: :oops:
hétfőn pótolom, ne haragudj kérlek :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Végre fel is tudtam öltözni, már csak B-t kellene rábírni.
Mónikám, sajnos nekem is fogy. Egyrészt nem vagyok már mai csirke, meg sok egy kicsit a három gyerek, háztartás, munka, tanulás. Most még van két dolgozatom, az egyik megint eléggé nagy lélegzetvételű, sokat kell utánajárani, a másik egyszerűbb, de azért azzal is lesz munkám. Legközelebb viszont majd csak 12-én megyek suliba, aztán már csak vizsgázni, de az meg majd januárban lesz. Legaláb az ünnepek alatt nem kell majd magolnom. Ja, közben meg a j.hét végén disznótorozunk is. Egyszerűen nem engedhetem el magam, mert ha elengedném, akkor nem tudom, hogy mi lenne. Egyelőre igyekszem kipipálni a legfontosabbakat, aztán majd hátha tudok pihenni is. Közben meg elfelejtem, hogy jön a nagy karácsonyi őrület. No, az sem lesz semmi.
dmaggie

Móni!
12-e nekem tuti nem jó,mert Robi megy fotozni :)

fiam rákattant Fülesmackóra :) Míra templomba én meg megyek szomszéd kislány haját fonni :lol: :lol:

KépKép
viranka

Kaqk!
az overáll meg nagyon szép :) ezt még én is hordanám :) jól áll Emmának:)

vége fülesmackónak megy aludni,B. meg pityereg ,h. este van :lol: :lol:

KépKép
viranka

Sziasztok

Köszi a dicsiket!

Meli: de édes a husi musi Dani!!!!!! Köszi a képeket már nagyon vártuk! És én is NAGYON IRIGY!!! :lol:

Huh miket is olvastam...??????????

Koránkelés :? Nekem a f7 és korán van :oops:

Móni: semmi baj.... :lol:

Maggie: le a kalappal...számomra mindig is hihetetlen volt hogy tudsz ennyi mindent csinálni ..és ilyen jól!!!!!

Emma már úgy néz ki meggyógyul....néha köhög kicsit, az orra is jobb..a közérzete meg SZUPER! olyanokat pörög..egész nap.
a kenguru labdán ugrál rengeteget..:-)

most épp az építőkockákat személyesíti meg . a kék Emma, a többi meg a bölcsis társak és így játszik...:-)

Még mindig a babaház a téma nálunk.nehezen sikerül eldönteni mi legyen....de ha nagypapi megcsinálná a házat akkor vennék bele bútorokat .. találtam egy márkát ami olyna szép és kidolgozott..( goki) még wc papir, virág..stb is van egy egy szoba berendezéshez..és ha minden igaz akkor dec.1 től boltbezárás miatt féláron meg tudjuk venni....

másik kedvenc ..van egy felfújható zsiráfja és mindig lovagol rajta...hát megkértem papát ( szánkó mellé ) csináljon már neki egy "lótifutit" olyna hogy egy ló fej fogóval és egy hosszabb rúd..ezzel tud lovagolni......3000ft lenne..de papa megcsinálja.....mi így tudunk spórolni....és legalább papának is van mivel lefoglalnia magát..
:lol:

na lassan megszárad a hajam.....( búrázok net-ezés közben ) vagy fordítva :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

KAqk milyen felfújható ZSiráf?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Csak nagyon gyorsan.

Fleur: Nagyon kis édes Dani.Annyiszor megnéztem :D

egy kis segítség kéne:
Tik tak tik tak jár az óra.....

Hogy van tovább?

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok, még mindig csak életjelet adok, adós vagyok egy csomó mindennel.

Reggel felkeltünk, rendet raktunk, takarítottunk, mentünk Db-be bevásárolni, épp most estem be az ajtón - a férfiak kinn motoroznak az utcán, vagyis csak Rugó :wink:

Háromra vendégek jönnek, baba-haver is érkezik (Norbika).

Kedden jönnek a csatornázó munkások.

Viranka, tetszett Rugónak, bár sok állat már nem jött elő. A tengeri malacok jöttek be neki a legjobban :wink:

Fleur, drága, nagyon aranyosak vagytok, örülök, hogy minden rendben, és még egyszer sok boldogságot kívánunk. Várunk vissza :!:

Férfiak jönnek :arrow:

Kép
vindolanda

Ágica

tik-tak, tik-tak így ketyeg az óra
benne jár fel-le a manócska és Ő kalapál
ha megáll az óra és nem jár
alszik a manócska és nem kalapál
tik-tak, tik-tak nem kalapál

én így ismerem

Vindo jó szórakozást mára :lol:

Kaqk akkor elsején kora reggel nyitásra legyetek ott, nehogy elvigye valaki más :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tik-tak jár az óra, tik-tak jár,
benne a manócska kalapál,
de ha áll az óra, és nem jár,
alszik a manócska, és nem kalapál.

Én így :)
Vendég

Így ketyeg az óra tik tak jár
benne egy manócska kalapál
Ha megáll az óra és nem jár
alszik a manócska nem kalapál :)

Anno Irina is kérte :) :)

milyen jó h. mindenki másképp ismeri :) Ágica találd ki melyiket tanulták Petráék :)
aztán nemsokára jön a hétpettyes katicabogárka :)

KépKép
viranka

odáig értem csak h Tik tak tik tak és mutogat az ujjával :lol:

Kép

Kép
agica1126

Köszi csajok!!!

Kép

Kép
agica1126

[quote]o írta:dáig értem csak h Tik tak tik tak és mutogat az ujjával Laughing
:lol: :lol: :lol:

Gica! http://www.mei-tai.hu/termekeink/?item=77

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Csajok!

Most csak gyors bejelentkezés,kevereg a gyomrom egész nap :?

Fleur!
Csodás ez a "kis"legény!,csatlakozom az irigykedők táborába!
Én nagyon örülök,hogy Lilla jól fogadta,ha lesz egy kis szabad időd,gyere és mesél nekünk!

Holnap reagálok bővebben,a mai napot megpróbálom átvészelni:?

juba0

Juba mikor mész orvoshoz?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ágica :lol: :lol: :lol:
Vendég

Móni!

Jövőhétre terveztem de lehet elhalasztom egy héttel,pont emiatt a reggeli rosszullét miatt,nem lenne most jó buszozni :?
És Bertinél 6 hetesen nem láttak csak egy petezsákot,egy hét múlva vissza kellett mennem,aztán megint egy hét múlva és akkor is csak hüvelyi ultrahanggal látták,na ezt szeretném most elkerülni!

juba0

Hány hetes vagy kb?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Áhhh, egész nap próbáltam olvasni, de nem ment... :oops: Csak átfutottam.
Délelőtt főzés, aztán Apának segítettem feltenni a fregolit. Nem volt egyszerű megoldani, hogy mihez rögzítse, mert ilyen álmennyezet féle van a plafonon, de ügyesen megoldotta! Ki is teregettem rá! :) Aztán meg itt volt a húgom (féltesóm)... Jól elment az idő! :) Ő meg azért is jött, mert segít nekem angol nyelvű önéletrajzot írni, mert van egy hely, ahova azt kell beadni. Aztán nem is biztos, hogy az interjún lesz angol beszélgetés... :? De azért arra is felkészülök majd... :roll:

Tegnap mi is összekaptunk, de már szent a béke! :)
Anyagi csődöt ne is mondjátok... :evil: egyelőre nem látom a kiutat, de majd csak lesz valahogy... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur! Nagyon édes baba Dani! :) És azok a kommentek... :lol:
Gratulálok!

Kép

Kép
regcsiken14

Juba! Nekem hüvelyi ultrahangon kimutatták 6 hetesen Szelit, már jól látszódott! :) De ha úgy érzed, várj egy hetet az utazás miatt!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!

Nekem hat hetesen csak egy petezsákot láttak,visszamentem egy hét múlva,akkor,megint,aztán megcsinálták a hüvelyit,na akkor sikerült,de azt hozzáteszem Zircen KÉTdimeniós ultrahang van :roll:
De én már annak is örülök ha oda eltudok keveredni,egyrészt ugye eszméletlen hányingerrel küzdök,másrészt pedig Bertust lesz nehéz lepasszolnom,annyira nem akar mással elmaradni,imádja az anyukámat de ha kimegyek náluk egy percre már kiabál és jön utánam :roll: Nehéz menet lesz...

juba0

Juba kérj időpontot és vidd magaddal
Nem hiszem, hogy szólnának miatta :roll:
Hidd el sok nő van aki nem tudja senkire sem bízni a gyermekét és nincs belőle gond :)
7 hetesen már van szívhang, az viszont tény, hogy hasi uh-al nehezen mutatható ki
de a hüvelyi biztos, ahogy Regi is írta :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nekem csak hasi UH volt, Zsófival a 8., Fruzsival a 7. héten volt szívhang. Juba, Zsófi jött velem mindenhova, sehol sem volt gond :)
Vendég

Kaqk! Tuti az overál! :)

Irina! Szeli is csak felügyelettel gyurmázhat, közben lesem, mi esik a földre... :?

Szeli is mondókázik, múltkor hallom ám, hogy "ziki-zaka zakatol, ez a vonat valahol" :lol: Ezt a bölcsiben tanulta! :) Meg szokta azt is, hogy liccs-loccs, megy a hajó a Dunán... a folytatást csak halandzsázza! :lol: Elkezdett mondatokban beszélni, és ragoz is, persze nem mindig helyesen, de olyan édi! :) Ahogy meséli a kis dolgait! :)
Ma a legóval bölcsiset játszott, leültette a bábukat, és eléjük tette a sárgarépát, kukoricát! Biztos ebédeltek! :)

Megyek, beadom a vitaminját... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

CSak gyorsan, mert Apa fürcsiztet....

Juba!
Szerintem is vidd nyugodtan magaddal Bertust, biztosan nem lesz gond belőle.

Regi!
Akkor ma (sem) unatkoztál!
Örülök, hogy szent a béke! :)

Ágica!
Én is a Viranka és a Panndi féle verzió keverékét ismerem. :wink:

Viranka!
A hétpettyes katicabogár hogy van? Csak részletekben ismerem...

Mesi!
Köszönjük, ez nagyon kedves tőled! :)

Mennem kell, vége a fürdésnek....

Kép
gica1

Juba! Megértelek! Móni ötlete jónak tűnik, nálunk is volt, aki bevitte tesót magával.
Egyébként nálunk is 2d-s az uh! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?