Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Úgy gondolom,hogy ebben a témában érdemes lenne beszélgetnünk.Én nem tudom,hogy mit tegyek.Kislányom gyógyszer mellett született.A védőnő szülés után előrukkolt a nagy ötlettel:szedjek gyógyszert.Ja az előzőt is rendesen szedtem.Persze fel sem merült,hogy nem tartom meg,de még egy gyerek hely miatt nem aktuális.
A másik kérdés!Én még csak szedném,de tényleg nem befolyásolja a tej mennyiségét?Írjon olyan,aki kipróbálta már,hogy hogyan befolyásolta a tej mennyiségét és minőségét.
Előre is köszi!
 


Hali, nálunk is védekezés mellett jött az utánpótlás. Még szoptatok, és mivel az apja most épp távol van, így nem kérdés a dolog, de nemsoká megint együtt a család, és akkor mit? Gyógyszer-naptár-óvszer kombináció? Ok, hogy statisztikailag kicsi az esély a babára védekezés mellett, de nem mi vagyunk az elsők, akik összehozták ;) Viszont bogyótól szoptatás alatt én is NAGYON idegenkedek.
 
 


Ezzel én is így vagyok.Nem ttudom,hogy befolyásolja-e a tej mennyiségét,minőségét.Ha nem,még akkor is meg fogom gondolni!Utána se biztos,hogy képes lennék bízni a bogyóban.De felmerül a kérdés:Akkor most már örökké óvszer?Azt én úgy nem szeretem.Az idegen testekpl.spirál meg ahogy magam ismerem a nap 24 órájában zavarna.Már csak a tudat, hogy bennem van!Te mit fogsz csinálni Adrienn?
 

 
 

Az én fiam is kicselezte a bogyót, most 15 hónapos Kép. Én szedem a Continuint, lehet, hogy naiv vagyok, de bizom benne, hogy kétszer csak nem ér minket "baleset". Amúgy a tejre nálam semmiféle hatása nem volt, a mai napig számtalanszor szopik a fiam, nem vettem észre, hogy mennyiségre csökkent volna töle, és az ize se változhatott nagyon, vagy Máténak igy is izlett, mert sose reklamált.

Kép
Kép
 


Köszönöm,hogy írtál.Lehet, hogy akkor én is szedem majd.Csak akartam egy olyan véleményt aki kipróbálás után ír.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

cron
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó