Sziasztok!
Marica!
Természetesen a Net-et tessék megvárni,de ha otthon is lesz,akkor minek bejárni a melóhelyre?!
Tényleg,mikor is kötik be?
Dehogy akarom azt,hogy eltűnjél!!!
Ti már készülődtök az esküvőre?
Gigi!
A férjed higgadt tudott maradni az áruházigazgatóval?Ha igen,minden elismerésem az övé.
Én is nagyon feledékeny lettem mostanában,pedig ez nem volt rám egyáltalán jellemző.Remélem azért majd elmúlik.Ugye ez még nem az,ami a korral jár?
Jó,hogy Neked ilyen Anyósod van,az enyémet még az esküvő sem érdekli,az ég világon semmit nem kérdez erről sem.
Remélem tudok majd képet feltetetni valakivel.
Érdekes,mos már olyan- minden mindegy- hangulatom van.
Dia!
23.hét?
Én csak bámulok,hogy rohan az idő,hamarosan ezen a topikon is beindulnak a babák,pedig olyan,mintha csak most kínlódtunk volna a hányingerrel és társaival,nem?
Bringa!
Vércukor
Tabletta formájában milyen vaskészítményt szedsz és mennyit?Mennyire alacsony a vérképed?
Szorítok,hogy ne kelljen injekciókat kapnod!
Nem terhes állapotban a megnövekedett süllyedés utalhat valamilyen fertőzésre,de terhességben több laborértéknek is változik a norm.tartománya.Van egy jó laboros lap a neten,ha megtalálom leírom Neked.
Tüni!
Az a 3 kg tényleg nagyon jó!!!
(Én már 11-nél tartok.

).
Uh
Pancsa!
Jobban lettél?
Azt hiszem Pocó tett fel tök jó listát a bevásárolnivalókról,pontosan nem tudom mikor,talán a múlt héten.
Erdemes mmegnézni,én tudtam belőle mazsolázni.
Anikó!
Sok-sok puszi Neked és Bencének is!

Nagyon kiakadtam a fiam születése után,amikor megjelentek a kértelen fényképészek az erőszakos ajánlataikkal.
Valamelyik topikon volt már szó arról,hogy végül is ki az aki kiadja a címünket.
Ti mit tudtok erről?
Puszi mindenkinek!
Kata