A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Scooper, én semmit nem írtam, én is kérdeztem!!

Madar, oké, édes rágcsa! :wink: Hányan leszünk kb?

Sztem van olyan gyerkőc, akinek néha kell hideg zuhany, mondom ezt, pedig nem biztos, h jó módszer, viszont hatásos lehet! Egyelőre nem tudom elképzelni, hogy megtegyem, de ki tudja. Senkit nem ítélek el, minden érmének 2 oldala van, gyerkőc esetében is.

Viszont, képzeljétek!!! Megvolt első anyai hőstettem!!!!!!
Pénteken látom, hogy egy pók masírozik lazán kisori hordozójába befelé (gyerek nem volt benne). Halált megvető bátorsággal odaugrottam, kézzel levettem és eldobáltam másfelé!! Nehogymá később rámásszon galádul a gyönyörűségemre!!!
Eddig, ha láttam egy pókot, közömbösen ott hagytam, ahol van, kertes házban lakunk, nem izgatnak. Demostmár anyatigris vagyok!!!!!!!!

floranan

Szerintem nálunk is Apa lesz, aki inkább pucérkodik majd kisori előtt. Én is fogok vele pancsizni, míg pici, de egy bizonyos kor után sztem azért kapok magamra valamit.

floranan

Madar:ha jól emlékszem senki nem lakik errefelé a közelben.
Vendég

bocsi, remélem nem bántottalak meg erika! csak ami a szivemen, az a számon....... :oops: :roll:

KépKép
Kép
scooper

Pucérkodás,nálunk apa az aki végnélkül,de mondta hogy enmsokára rá kell szoknia,mi lehetőleg nem fogunk pucérkodni!

hidegzuhany....én hál istennek nem kaptam,talán jobb mint a verés,de néha nem árt popsira egykét verés,mert én is kaptam pofonokat,mégis jó ember lettem, :lol: :lol: :lol:

megyünk fürcsi,csak ennyire volt idő

sutimano76

flora: pók :lol: :lol: :lol: én sikítóófrászt kapok tőlük...nem félek tőlük, simán undor...nem bírom az ízelt lábakat :?

KépKép
Kép
scooper

pöttyös: fogzásra??????? :shock: nem korai az még.... vagy rosszul tudom? :roll:

KépKép
Kép
scooper

bocsi, de tudom, elég hülyén fest egy-egy "bekiabálásom", de még csak 474-nél járok asszem... :shock:

gyerekm tiszta ideg volt az előbb... zabálta a kezét, de szó szerint, pedig nem is volt éhes, mert előtte nyomott be két cumisüveg tejet :shock: (kettőt az egy helyett :lol: ) zabálta egy darabig aztán vörösödő fej, tekereg meg nyekkeny, én meg szívbajt kaptam, hogy úristen, valami baj van!!!! kapom fel, rámvigyorog, és tömi tovább a szájába a kezét, és rúgdos közbe, és újra vörösödik a feje...hát nem felidegesítette magát azon, hogy nem fér a szájába az egész ökle? :shock: :lol: én meg elhalálozok infarktusban, úgy megijedtem....

KépKép
Kép
scooper

brazil gyerekdal, nagyon édi
arról szól, hogy:

a varangy nem mos lábat
nem mossa meg, mert nem akarja
a tóban lakik
nem mos lábat, mert nem akar
hu milyen lábszag :)

http://www.youtube.com/watch?v=0JkSpPZJDkE

floranan

475 sose érlektiteket utol.....
láttam süti tettél fel képeket a taliról, én is mindjárt dobok párat :wink:

KépKép
Kép
scooper

filmek...én a Kegyetlen játékok című filmet csipálom... :wink: főleg a végét, mikor a sírból visszanyúl a srác, és a szerelémével közösen derékba törik a kiccsaj gondosan felépített életét

KépKép
Kép
scooper

jaj, van egy recim....anyám szerint naggyon jó, majd minnyá megkeresem a papírkámat, leírom, hátha érdekel valakit

KépKép
Kép
scooper

ja, nem is írtam, manóm erőteljesen próbál ülni, vagy legalább is gondolom, hogy azt akar. hasból emelei a fejét, ha háton fekszik, főleg, ha fekszik a kádban, 5 centi vízben. de figyeltem, ha a háta megvan van támasztva kb50 fokban, akkor is huzza fel magát, még a kis kezét is ökölbe szorítja, úgy erőlködik :lol:

KépKép
Kép
scooper

látom, megint egyedül vagyok...murphy............

KépKép
Kép
scooper

Scooper: jó receptek engem mindig érdekelnek, különösen, ha gyorsan elkészíthető étel. :) Tényleg aranyos, ahogy olvasol vissza és be-bejön egy-egy "régebbi" hsz-hez a hozzászólásod. :wink: ugye, tudod, hogy egy hős vagy ezzel a visszaolvasással?
Ököl-hami aranyos :)

Babcika: én is azt gondolom, hogy kb. 5 évig nem kell különösebben ebben a pucérkodós témában szigorkodni, apával sem. :wink:
Babcika: üdv. a táborban. :)

Flora: én úgy tizennégy főt számoltam eddig + gyerekek. Nem tudom Ebano, hogy áll a kérdéshez, de a kicsiknek még nem adunk édességet, jó?! :lol: :lol: :lol: Viccet félre téve lesz néhány nagyobbacska gyerkőc is.

Megyek aludni, majd holnap teszem fel a találkozós anyagot a pic-re, összeesek. Azt hiszem, kicsit leamortizálódtam így a hétvégére. :roll:

Jó éjt. :)

KépKép
KépKép
madar

... bocsánat a hét végére amortizálódtam le ... na, mondom én :oops: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Flora,gyerekdal....őőőőőőő nem valami értelmes!!!!! :roll: :wink:

Scooper,hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!azért nem írunk mikor itt vagy ,hogy ne kelljen annyit olvasnod :lol: :lol: :lol: :lol: így hamarabb utolérsz!!!!!!!!!!!!

jó éjt

sutimano76

madar: szerintem elég könnyű megcsinálni:

almáspite tésztát kell gyúrni, kétfelé vágni úgy, hogy az egyik egy picit nagyobb legyen, ez kerül a tepsi aljába úgy, hogy a tepsi oldalára is jusson belőle. kikent tepsibe kell tenni, amibe plussz zsemlemorzsát szórjunk. ha beletettük a tésztát, arra is szórjunk egy kis zsemlemorzsát

- 2 nagy üveg meggybefőtt levét leszűrni egy lábosba, 8 deci kell belőle

- ha kevesebb, valami piros folyadékkal (higított málnaszörp, üdítő) esetleg vízzel pótolni

- 2 csomag vaníliás pudingport főzzünk ki ebben a lében, ha kész, borítsuk bele a meggyet, majd ha kicsit dermed és hűl, de még folyós állagú, mehet a tésztára

- erre is mehet a zsemlemorzsa

- tészta másik felét kinyújtva tegyük a tetejére, szúrkáljuk meg villával, tojássárgával kenjük meg, és 180-200 fokon süssük pirosra

azt mondják, naggyon fini

a tésztára ezt a receptet kaptam:

45 dkg liszt
1 sütőpor
12 dkg cukor
1 vaníliás cukor
2 egész tojás
1 evőkanál tejföl
1 egész kocka ráma

KépKép
Kép
scooper

[quote="sutimano76"]F írta:sutimano76lora,gyerekdal....őőőőőőő nem valami értelmes!!!!! :roll: :wink:

Scooper,hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!azért nem írunk mikor itt vagy ,hogy ne kelljen annyit olvasnod :lol: :lol: :lol: :lol: így hamarabb utolérsz!!!!!!!!!!!!

jó éjt

hehehe........... :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

Nem bííírom tartani a lépést...

Dorka, én siófoki vagyok eredetileg, mi érdekel?

Madar, köszi a meghívást, hova is kéne mennünk csütörtökön?:) :oops: azt hiszem, kicsit hirtelen lenne, meg meg kéne szervezni, hogy a nagyfiam úgy kerüljön haza vagy valahova, hogy egyen, leckét csináljon... de miről is van szó pontosabban?

Jézuska, nálunk még úgy tudom, teljes Jézuska, Mikulás és nyuszi-hit van, vagy tapintatos a fiam és nem árulja el magát... de tavaly még együtt csináltunk nyuszifészket, és a nyúl reggelre megette a nem is tudom, milyen leveleket... sóskát. Jézuskára, Mikulásra meg szerintem teljesen a valóságnak és a hitemnek megfelelően mondom, hogy létezik, és a valódi történeteket is mesélem hozzájuk.

Babcika, én most kezdek nem meztelenkedni Marci előtt, hat és fél éves. Szerintem kb. az ödipális korszak a vízválasztó ebben, amikor anyát akarja feleségül venni... de nem vagyok nagyon oda, ha véletlen meglát.

Scooper, fogzás: jól tudod, korai, de a gyerekemnek tapinthatóan fog van a szájában, nem is hittem én se a kezemnek, meg őszintén szólva egyre kevésbé, mert látni azóta se látom... 30-án megszakérti a doktornő. De amikor ez először felmerült, akkor véres nyál jött a szájából, és nem kis foltot hagyott a lepedőn is, és el nem tudok képzelni mást, amitől az lehetne...

Nna, ennyire futotta ma, megyek aludni, jó éjt mindenkinek!

Timi

Kép
Kép
Kép
pöttyös_labda

halihó!

Sajna nem jön össze most ez a tali, :( :( de majd a legközelebbi tutira! ... hiába na, hóvége, év vége... :oops:

hideg zuhany. Én ezt nem is olvastam :oops: Mondom én , h vaksi vagyok, bele sem merek gondolni, h hány hsz maradt ki :oops: Nos, én Vicámat hideg zuhanyoztam, lájtosabb verziót kapta, zuhany megengedve, s arról arc mosás. EGy olyan brutál hiszti után történt eme eset, hogy én még ilyet nem láttam, amolyan hálivúdi stori. Toporzékol, földre vág, magát csapkod. A hideg víztől csend lett, azóta nem volt hiszti. Ja, ez 2 és fél évesen volt.
Na, mondjuk Atinál ez nem jött be, úgy esett az eset, ahogy Madaréknál, rosszabb lett. Atit hagyni kell, majd megunja :lol:

Nálunk most az van, hogy Lucának megint fájdogál a pocak, de már nem úgy, ahogy régen. Látványosan javult az elmúlt időszakban, de most már fejlődött a pocak/emésztés és társai, így nincs napi 4-6 kakis pelus, most napi 1 vagy 2napi 1 van. S ez még okoz neki diszkomfort érzetet szegényemnek...

Atesz tanul gőzerővel, én gyerekezek gőzerővel. Estére már csak gőz marad erő nem... na mindegy...

Valamit még tutira akartam, de kiszállt az agyamból minden...
:oops: :oops:

Jóccaka Istennők! :)

vicger

476 haladok......... :lol:
madar, miért vagyok hős? :lol: ja, a visszaolvasás..lelkierő kell hozzá, meg idő :lol:

KépKép
Kép
scooper

lányok, csak nekem fáj a hátam a tejcsárdától? :roll: vagy másnak is?

KépKép
Kép
scooper

bex, ha te üllői vagy, ide jöhettek bátran!!! nincs is messze, max fél óra, de akkor totál óvatosan jössz az autóval...szólj, mikor vágsz egy kis kikapcsra, és gyertek...én általában mindig itthon vagyok a törpével, max a boltig megyünk...vagy kivételes esetben az önkormányzatba, mint mondjuk holnap :lol: megyünk borogatni :lol:
2005 ben volt két negyedévi szemétpénz elmaradásunk, az is azért, mert elfelejtették küldeni a csekket, kiküldték egyszer csak egybe, befizettük, és azóta minden évben felszólítanak minket, hogy fizessük be, mert különben.... de mi minden évben bemegyünk, és elmondjuk-megmutatjuk, és minden évben kitörlik a rendszerből, és minden évben bocsánatot kérnek, de kövi évben küldik megint :evil: :evil: :evil: :evil: meguntam..a szemem előtt fogja kitörölni a gépből, vagy én törlöm ki, esetleg képen törlöm :lol: na csönd és olvass üzemmód.............

KépKép
Kép
scooper

velem lesz tele az oldal............. :lol:

KépKép
Kép
scooper

laptetóre hajtok ám :lol:

KépKép
Kép
scooper

babcika: én sima ániszmagot főzök Noncsának teát, és kis mézzel ízesítve adom neki, ha kéri..de van, hogy napokig nem igényli, aztán meg egymás után többszőr is....
ha már rég kakilt, és láthatóan küzd, nyom állandóan, szoktam pici kamilla teát adni neki, de ilyen már rég volt

KépKép
Kép
scooper

ánizs :lol: fáradt vagyok már.........

KépKép
Kép
scooper

prevanart tényleg ismétlik?????????? :shock: nekünk erről semmit se mondtak!

KépKép
Kép
scooper

ja, egy kis reklámozás.... :oops: :oops:
ha valaki felújítani akar, párom vállal felújítást, főleg belsőt, de szerintem külsőt is, meg én is, vagyis együtt, na értitek.... szóval ha valakinek kell, szóljatok bátran..és persze normális, megfizethető áron, és nem a legdrágább anyagokkal...na bedugultam......... :oops: boccs a reklámért

KépKép
Kép
scooper

babcika: éjjen a monk!!!!!! én imádom! ...elmondom, mi történt :lol: :lol: :lol:

anyatej mellé szerintem csak akkor kell plusz folyadék, ha igényli...szerintem..de ez magánvélemény.....

KépKép
Kép
scooper

látom mindenki elkelt :lol: csak mi nem :? de nem is baj!!!!!!!!!!!! :lol:

KépKép
Kép
scooper

andi, az az élményajándékos oldal állati!!!!!! egy olyan újságot csináltatok a páromnak szülinapjára!

KépKép
Kép
scooper

Barni nagyon cuki azokon a képeken!!! megzaba

KépKép
Kép
scooper

hű, tényleg tele van velem az oldal..amúgy nem azért küldöm így a hsz-eket, mert feltűnési viszketegségem van! :lol: küldhetném egybe is, ha már elolvastam mindent, de ez a szar tuti elszállna, miután már egy egész regényt leírtam..szóval bbocsi, ha egy kicsit sok belőlem :oops: :?

ja, amúgy akartam ám írni, hogy szoktam regényeket, novellákat írogatni, főleg fantazi-fanfic, de ha gondoljátok, szívesen megpróbálkozok a mese műfajával...amolyan személyreszabott mesékkel...persze ahogy Noncsám és időm engedi... ez már megint a reklám helye volt :oops: :lol: de komolyan, szeretek írni, szóval ha gondoljátok, csak szóljatok...amúgy már egész közel járok! :lol: 477 lap alja...

KépKép
Kép
scooper

Scooper, én nagyon jól szórakozom, ahogy így egymagadban írogatsz :D :lol: :lol:
A retró-hozzászólások is jók, tornáztatom a memóriámat, hogy mire is reagálsz :wink:

Apa most jött haza!! Juhé szmájli!

Süti, így magyarul leírva tényleg nem az, de én nagyon szeretem!!

Vicger, sajnálom, h nem jöttök :(
Kaposváriak????

floranan

csajok, nem lehetne, hogy bármilyen hasznos linket, aki kitesz, felteszi picasára is? mondjuk egy külön mappába... asszem van pár ilyen mappánk már, meg is nézem, csak azok témák szerint vannak, nem? vagy van vegyes is? nem tudom, mikor tudtam rendesen leülni picasát nézegetni...... csak azért, mert én mikor átpörgetem a hozzászólásokat, nem mindig mentem a linkeket (az én hibám, tudom :oops: ) és utána képtelen vagyok elővarázsolni őket újra, mert nem találom meg :(

floranan

süti, szegény cinke! sajnálom.. :?
képzeljétek, egyszer megmentettünk baártnőmmel egy rigó-fiókát! nagyobbacska volt, de még alig bírt repülni. egy nagy árok fölött volt a fészek a fán. a hülye szomszéd meg mindig kivezette az árokba a mosóvizet, és valahogy a fióka egyszer beleesett...alig élt szegényke, mikor megtaláltuk. megtisztítottuk, szárítottuk, fogtam neki legyet, etettük-itattuk és másnapra jobban lett! annyira ari volt, ahogy visszakecmergett a fészekbe!

barnabás mackó-linket én is benéztem :lol:

tengdi: enyém gyereknek is potyog a könnye, ha nagyon sír..főleg ha pocija fáj, vagy kajáért kiabál, és nem tudok rögtön szaladni

478...ja, és valaki tud valamit arról amit koszmó ügyben kérdeztem? mármint hogy lehet-e attól büdi a buksiján a bőr...ma is sikáltam neki, úgy néz ki, talán kevesebb van rajta, és már kevésbbé büdi, mint tegnap...illetve órára nézve már tegnap előtt :? :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

flora: szóval jól szórakozol rajtam :lol: :lol: sebaj, elvagyok...linkes dolog jó ölet, már akartam írn én is valami hasonlót...
apika otthon, juhééééééé!!! enyim csak holnap jön haza :? csináltam neki kókuszgolyót, meg zserbót..aminek a tésztája végre jó lett, erre a tölteléket basztam el :evil: még egyszer sem sikerült normális zserbót csinánom...de ezt legalábbb kis cukorral meglehet enni...

KépKép
Kép
scooper

madar: Veronikának gyógypuszi a könnycsatornamosás miatt! Julcsinak pedig simi a lelkének...remélem hamar megoldódik ez a gond... sajnos ebbe a témában nekem nincs tapasztalatom, egyrészt, mert egy gyerkőcöm van, aki még ugye pici, a másik meg én apám nélkül nőttem fel, a nevelőfateromat meg legszívesebben belebetonoznám a duna medrébe, anyám meg inkább a húgaimmal volt elfoglalva...szóval nem tudom, milyen lelki gondokat okozhat egy gyereknél, ha a szülei távol vannak, vagy apája utazik sokat.... én abszolút magam oldottam meg mindent, szűlői segítség nélkül, mentem orvoshoz, kórházba, nőgyógyihoz 14 évesen először, sebészetre a begyulladt ujjammal, egyedül döntöttem 15 évesen egy operációról, intéztem a személyimet, középsuliba a beiratkozást, később a levelezőbe, 16 évesen már albérletbe laktam, dolgoztam...nagyon elkanyarodtam, bocsi, de ez most kikívánkozott :oops:

szóval biztos rossz lehet neki, de én ezt nem tudom átérezni, és ebben tanácsot adni. remélem, hamar rendeződik... gyerekeid nagyon gyönyörűek!!!!

KépKép
Kép
scooper

mabe: kitartás, ne legyél depis! hamarosan újra együtt lesz a család!

andi: Barni a naagy hajával :lol: cukor

fényképezőről jut eszembe..nekem nikon 4600-osom van, de költözésekkor eltűnt a használatija...kicsi az esélye, de ha még valakinek ilyenje van, kölcsöntudná adni, hogy lemásoljam? :roll: előre is köszi, ha van ilyen közöttünk :wink:

süti: nekem is az a bizonyos pillanat elkapása a gond...ezért kéne nekem a használati, mert pillanatképet akarok csinálni, de ez a szar állandóan 5 secig fókuszál, aztán vakuzik, és kb 7 másodperc telik el attól a pillanattól, amit eredetileg le akartam fényképezni
ezt a szösszenetet régen, még a terhességem előtt már olvastam valahol, jót mosolyogtam rajta, hogy milyen aranyos..most újra elolvastam, a hideg ráz, és potyognak a könnyeim :oops: :cry: ennyit jelent az, hogy már én is anya vagyok

KépKép
Kép
scooper

köd: nálunk akkora volt, hogy az ablakból a két méterre lévő kerítést se lehetett látni :?

süti: Berni kiütötte magát kép nagyon ari :lol:

ezt az összehajtható kiságyra köthető szövetszerű könyvecskét hol lehet beszerezni? én is szeretnék olyat

madar: ötye???? :lol: azt ne mond, hogy öreg tyúkok egyesülete :lol: mert ha erről van szó, nem vagy te öreg... ötye= ismerem özvegy tyúkok egyesületének is :wink: persze az özvegy nem szó szerint értendő

KépKép
Kép
scooper

madar: mi is ugyanott leszünk, mint tavaly a fogantatásnál: itthon :? :shock: :lol: :lol: :lol:

kriszti: én is akartam írni, amit flora, hogy Vicád lehet azért nem olvas, vagy nem akar olvasni, mert kötelező. én is kifejezetten utáltam olvasni, kötelezőt főleg, nem is olvastam el sokat...Bambi meg Vuk megvan, Repülőosztály is, azt ennyi..Koldus és Királyfi, Aranyember, Egri csillagok, Emil és a detektívek, Lessie, Két Lotti, etc. mind azután olvastam, hogy karót kaptam az üresen beadott dogákra :lol: én azóta szeretek olvasni, mióta elkezdeztem a HP 4-et olvasni, mert ugye rögtön az utolsóval kell kezdeni( akkoriban még csak a 4.ig volt megírva) szóval azóta megállás nélkül rengeteget, szerintem nálam többet nem sokan olvastak, ha a 20 ées korig interallumot nézzük...
na arra akartam kilyukadni, hogy talán ha azt érzi, hogy nem kötelező elolvasnia, és ha nem olvassa el, akkor a legrosszabb ami történhet egy karó magyarból, akkor szerintem sokkal szívesebben fogja elolvasni..ha meg mondjuk te is olvastad azt, amit olvasnia kell, igyekezz felidézni, és mesélni neki az izgibb részekről, és ha beleéléssel, lelkesen, esetleg humorosan meséled neki, szerintem felcsigázod, és már csak kíváncsiságból is elolvassa, még ha tök unalmas is :wink: szerintem ez nem lehet rossz, egy próbát megérhet

KépKép
Kép
scooper

nem tudom hogy lehet hszt törölni...ti tudjátok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára scooper 2009.11.23 01:48-kor.

KépKép
Kép
scooper

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára scooper 2009.11.23 01:47-kor.

KépKép
Kép
scooper

na, 3szor küldte el ugyanazt :evil: törlés...

KépKép
Kép
scooper

tengdi: most olvasom a leégetős storikat! anyám....... :lol: bocsi, de én jókat röhögtem rajta...anyámékat is égette kisebbik húgom sokat..pl a tömött meki kellős közepén pukizott egy jó velőset-hangosat-szagosat, persze recsegett, szóval hallották körülöttünk páran, aki meg túl messze volt, hogy hallja, az hallotta ezt: anya, fingottam egy kurva nagyot!....ezt persze jó hangosan, alig 3 évesen :lol: :lol:
azért reméelm nem lett nagy gondja belőle annak a ferinek...meg neked se...gondolom a nőci feje robbant....

KépKép
Kép
scooper

csak sikerült úgy teleírnom az oldalt, hogy meg lett a laptető..elszaladok fürcsizni, és olvasok tovább...Noncsám most úgyis alszik, ez van, de csak ilyenkor van időm olvasni, és már annyival elvoltam maradva...de már nem dok van :wink: remélem azért nem rökönyödtök majd nagyon meg, amikor szembesültök a sok hülyeséggel, amit írtam :roll:

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

Ha jól számolom kb. öt oldalnyi lemaradásom van megint... :oops: Visszaolvasás esélytelen.

Már negyedik napja, hogy felcseréltük a nappalokat és az éjszakákat :? Alig alszom valamit... Pedig tegnap is meg ma is tök sokat volt fent Nini napközben is, de éjfélkor úgy kipattan a szemecskéje, hogy csak na és éberen néz rám az "anya játssz velem szemeivel" 8) , amit én imádnék, csak nappal:):)

Az előbb meg már eltörött a mécses, annyira szeretnék legalább egy órát aludni egy huzamban, szegénykémre is olyan csúnyán néztem, nagyon remélem, hogy nem érezte azért meg :oops: :oops:

Pedig ma hajnalban is olyan édes volt, kb. egy órás alvásom után arra ébredtem, hogy fekszik mellettem és nézi a kis kezecskéit és próbálja összeérinteni (és sikerült :) - igaz nem tudom mennyire tudatosan)

Na jól kipanaszkodtam magam :lol: :lol:

Mabe, mindig elfelejtem írni, drukk, hogy minél hamarabb apika után mehessetek és kitartás, amíg távol vagytok egymástól, baromi nehéz lehet :cry:

Pusz mindenkinek
Vendég

boboka: éjszakázás :? bár én is éjszakázok, bár önszántamból..már csak 3 oldalam van hátra, azt most már befejezem, remélem nem fogtok utálni :shock:

fenyőfa: nekünk tavaly nem volt, csak egy 40 centis "legyen azé valami fánk" műanyag vacak, két éve még nem voltunk együtt, albérletbe laktam, nem volt, 3 éve volt szép nagy fám, egyenesen törökbálinti bricoból kőkire cipelte akkori párom, gyönyörű volt, szép díszeket vettem rá, de mire kész lett, és megnéztem az összképet, legszívesebben hajítottam volna le az 5.ről...4 éve is csak műfenyő volt, bár akkor még papáméknál laktam, és még volt értelme számomra a karácsonynak..most is csak Törpe miatt veszünk majd fát, ha veszünk...

nevelésbeli különbségek: én mindenkit meghallgatok, de kerek-perec megmondtam, hogy én úgy csinálom, ahogy jónak látom..eddig bevállt, kíváncsi leszek, mi lesz később...ha meg tanács kell, úgy is kérek :wink:

babcika: jót röhögtem én is..párod csudi édes :lol: süti idevágó fénykép ötlete: el tudom képzelni, ahogy apika odamegy egy eladóhoz, és mutatja neki a fényképet, hogy milyet keres! :lol: :lol: :lol:

éééééééééééééééés..............már csak 1 oldal, és mehetek alukálni!!!!!!!!!!!! :lol: épp ideje...anyósom meg most indul melózni :?

KépKép
Kép
scooper

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?