Gio, nekem is és tulipnak is 99 mm volt a BPD mikor szültünk. De megszültük!
Lányok, most már nem aggódom, mivel ahogy olvasom a magas vérnyomás a fő tünete a toxémiának és nekem pont az nincs. Csak a vérképem mutatja, hogy annyi a májamnak és a vesémnek, fehérje van a vizeletemben, vér és nitrit, tehát nem a vizesedés és a viszketés alapján jött a gyanú Gio. De nincs magas vérnyomásom! Szerintem ez jó...nagyon jó. Nem tudom mikor érek haza a dokitól, délután valamikor, mert előtte CTG-m is lesz.
Briell, ha be kell feküdnöm, azért nem mehetek oda ahol a szülésznőmet is fogadtam és ahol szülni szeretnék, mert nem az a területi kórházam és nincs ott fogadott dokim sem. Csak szülésznőm, de az ilyen esetben nem számít. A körzeti nődoki, csak a területileg illetékes kórházba adhat beutalót. Ha lenne ott fogadott dokim, akkor természetesen oda is befeküdhetnék.
Judy, szép méretei vannak babócádnak, most már itt az idő!
Kata, ne aggódj, ha ennyire mocorogtak, akkor nem is lehet jól lemérni őket, ráadásul itt mm-erekről van szó. Hajdú doktornő szavában te is tudod, hogy megbízhatsz, gyere a hírekkel, mit mondott, de ne aggódj!
Sprite! Biztos voltam benne, hogy nálad már nyílt a méhszáj, ilyen sűrű és erős fájások után. De jó ez így, maradjon csak még Hubus!
Kicsi, többségben vagyunk mi nagy babások, nekem a 35+0 napomon volt utoljára uh, akkor 2940 g-mot mértek. Ez a gyerek sem áll meg 4 kiló alatt.