A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Olvasgattam, de reagálás most csak a találkozós kérdésre, többi du, vagy este, mert főznöm is kell. Apa hazajön ma este juhééééjjjjjjjj!

[b]Találkozó: - Móka és a Többiek:
Kell Autópályamatrica! Móka megelőztél, pont, most autóztam vissza Bp-ről és eszembe jutott, hogy ezt feltétlenül meg kell írnom. Ha valaki inkább a 3-as úton jönne, mert nem akar matricát, akkor azt is leírom este.
Aztán, az autópályán megnéztem, hogy ugyan az van kiírva, hogy 27-es km a kijáró, de ez valahogy nagyon gyorsan a 25-ös km után jön :shock: :shock: :roll: :roll: , szóval tessék itt, a 25-östől nagyon figyelni!!!
[/b]

Peppino: pont ma emlegettünk Sütivel, akartalak is hívni, de Te is megelőztél. Sajnálom nagyon.

Pedig, ha tudnátok, hogy itt is milyen csudásan süt a nap?!!!

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Mabe, Babcika:
Köszi Anna nevében. Szegény pont ma van sokáig suliban, mert negyed 6-ig szolfézs van, mire hazaér 6 óra, úgyhogy ő már nem ül le a géphez, de átadom, biztos örül neki.

Madar: a te üzid megnézte tegnap, nagyon tetszett!

a szülinapos:
Kép / a másik az uncsitesóm, ő a 40-et töltötte/

tesók:
Kép

ajándék:
Kép

Kriszti: Mi hűségesek vagyunk Mollihoz, de szívesen csapjuk nektek is a szelet ha gondolod :lol: :lol:
Marci szereti a szép lányokat!!!! :lol: :lol:

Mabe: köszi, utána néztem a gyógszernek, nem sok jót olvastam, úgyhogy most nemtom micsin????????? A dokim azt az 5 évre valót javasolta amit fel kell helyezni, valami hormonos bigyó, gyógyszert nem szeretnék, szóval meg vagyok lőve :(

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

www.bambino.hu naggyon szép dolgok vannak, és szerintem egész tűrhető árak

KépKép
Kép
scooper

Kriszti!

Dórim sem volt ajánlgatva, pedgi ügyes, okos, szép, vigyorgó nyuszibogyó. :):) De nem baj, majd idejében megtalálja az életre szóló párját! :):)

Köszönöm a jókívánságokat, lánykám már jól van, de a fiam nagyon lázas volt éjszaka is, a Nurofen nem vitte le, úgyhogy kellett a másik is (Germicid, annak ugye más a hatóanyaga, cikis helyzetben lehet az egyik lázcsillapító után 2-3 órával másik hatóanyagút adni, hát ez cikis helyzet volt, lévén 39,5 volt a láza), meg hűtőfürdőztük. Ma hányt is.
Még mindig nem tudom, mi bajuk (orvoshoz nem megyünk még, ő se tudna okosabb lenni, csak hogy lázcsillapítás, köhögésre köptető, folyadék, stb.), mert annak alapján, ahogy a lányom túl lett rajta, nem influenza.
Az jó, hogy Dórinak továbbra sincs semmi baja, pedig az elkülönítés nem megoldható...

Scooper!

Mindig utólag kapod a járandóságot, azaz a szeptemberit október elején. Nem szokásuk nagyon hóközben utalni, de reméljük neked most igen.
Ha viszont elmaradt járandóság van, akkor egyben is utalnak.

Én végre megkaptam, hogy jogosult vagyok a csp-re, így remélhetem, hogy dec. elején kifizetik Dóra után járó szept-nov. csp-t is. Tgyásról még mindig semmi hír... Pedig már telefonálgattam, és kifizettem a 860 Ft-ot is, sőt el is faxolta a párom az igazolást. :D Ezek után kíváncsi leszek, mennyit és mikor utalnak.

Astrid

Kép
astrid

Taranee!

Annádnak utólagos boldog szülinapot!

Szép ajándékot kapott!
Vikimnek is ilyenmacija van, bent van az ágyában. Szerintem addig ben t is marad, amig egy pasi el nem foglalja a helyét és ki nem túrja onnan :lol:

Találka: jó bulizást nektek, irigyellek, de sajna nekünk kivitelezhetetlen, talán tavasszal...legalább jól kipletyizhettek minket, lemaradókat :lol: :lol:

Képzeljétek, ma gyerekestől-babakocsistól akartam menni Skálába mozgólépcsőn. Mindig sikerülni szokott, tudom a koreográfiát, hogy hogy kell felrakni úgy hogy ne legyen gond, most meg ahogy rakom fel a babakocsit, Fanni utánam, de hirtelen elengedte a kezem, mi felfele, ő meg lent maradt. Üvöltözött, sikított torkaszakadtából, szerencsére egy pasi segített és felhozta. Én tök nyugodtam nyugtattam, hogy semmi baj kicsim, a bácsi felhoz, de ő üvöltött. Na, mire felértünk kisebbfajta csődület, emberek félkörben, pénztárosok kiszaladtak a helyükről, hogy láthassák, ki lehet ez a gyerekgyilkos :oops: ÁÁÁÁÁÁÁ, nem égtem...

Kép
arvaerika

Kriszti!

Luca ügyes lehet ahogyan kezezik. Lotti is pár napja megtalálta a kezeit, próbálja megfogni őket, irtó muris látvány. És kúszik szépen, először háttal hidalt felfelé és úgy dobott magán egyet, most meg körbe-körbe forog.

Kép
arvaerika

Astrid!

Kisfiadnak jobbulást, nagyon rossz lehet látni, ha egy gyerek beteg és szenved :cry:

(azért írok több részletben, mert nem tudom, mikor kell mennem a gyerkőcök valamelyikéhez, és nem akarom, hogy elszálljon)

Kép
arvaerika

[quote="móka:)"]J írta:móka:)elentem itt is kisütött a napocska!!:)
hipphipphurrá!!!

Madar, még egy kérdés... inkább kérdezek, nincs erőm most böngészni..
kell pályamatrica hozzátok??
Múltkor dunakeszire mentem , oda kellett, de az tovább van ....

Rita, már többször akartam mondani... mi is sokszor sétálunk a töltés mellett, a gellért hegyen, meg a villányi környékén, és a tónál is:)
szóval séta alkalmával is talizhatunk :):)
A lakás még várat magára.. az önkormányzat még egy engedélyen ül. ..lassan 3 éve!!! brrrrrrrrrr

Anna, most jutottam el a pic.-re.. Nagyon szépp Mese!!! igazi nőies vonásai vannak.. nem az a tipikus kisbaba:)) tündéri!!!

no, lépdelek, mert megyek szépítkezni, h csütörtökön szép legyek:)

Süti, rémlik, h Te írtad a koszmo eltüntetési fortélyt..
amikor dörzsölted a türcsivel, lejött teljesen? vagy hányszor ismételted??
nálunk előjött:(
uhhhh. most jut eszembe, lehet h nincs most géped?!:(

DorkaTimi, ha van időd, írj pár instrukciót a sok babás fotózáshoz!!köszike!!

télleg megyek,majd jövök:D

Móka, koszmo: fürcsi előtt fél órával kend be olajjal, hagyd rajta, majd fürdéskor mosd le ... jó alaposan töröld a türcsivel, és picit kapargatni is lehet !!! ... 3-4 nap, és elmúlik ... valaki kérdezte, lehet-e büdös: szerintem igen ...

én Lotti fejét minden nap leápolom (csak áttörlöm olajos vattával, és fürdés után körömkefével megfésülöm :) ... a kórházban tanultuk :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kép

Kép
bibiesbrumi

Tara!!

Az 5-éves, felhelyezős bigyó, amiben hormon is van az a bizonyos Mirena nevű spriál, és 44.000 Ft., de ha nem lettek volna a terhesség alatt A tipusos sejtjeim, és még nem kellenének vizságlatok, ami meg késik, mert még nem voltam a 6 hetesen, mert nem tudok eljutni, én bevállalnám.

Kép
babcika

Folyt.

Párom köszöni a köszöntéseket, átadtam mindet. :)

Boboka, húúú, Nini felcserélte az éjszakát a nappallal... :? Próbáld meg napközben keltegetni éjjel meg nem beszélgetni vele, hanem csak a legszükségesebb dolgokat tenni. A kialvatlanság nagyon rossz.

Kata, mensi. Nekem már 2x megjött és mindkétszer első 2 nap iszonyat mi mennyiség jött (szülés után nem volt ennyi), de 3. napra már normál, aztán 5.re el is múlt. De nem görcsöltem.

Viki, végre te is itt újra!!!!! :) Barátnőddel nem beszéltél? Jelentem nem vagyunk betegek és már úúúgy taliznék veletek (is). Most még olyan szép idő van, nem jöttök el vmikor? Remélem Timiék is seperc alatt túl lesznek és akkor ők is csatlakozhatnak hozzánk.
Könyvecskét naná, hogy ebayen lőttem. :lol:
Édes hajas baba, ollan szééép.

Pöttyös, gratula Regő hatalmas alvásaihoz. Ügyike! :lol:
Apikád :? Nem lehet eccerű...

Timi, nekem 2 gyerkőcös fotózási instrukciók kellenének (milyen ruciban, milyen pózban... stb) vagy ha tudsz mintákat mutatni az is nagyon jóóó. Kéne gyártanom ilyen tesós képeket a naptárra...
Ha meggyógyultok eljöttök???

Tara, Annádnak nagyon boldog szülinapot kívánunk! :lol:

Babcika, Jancsika milyen szótfogadó. Asszrm meggyűlne a baja a lányommal. :lol:

Brumi
, nem mondod hogy ennyire tecc neki az a kép! :shock:

Astrid
jobbulást a skacoknak. Bízzunk benne semmi komoly nem lesz.

Mabe, nagyszemű Molli. :lol: Nekünk is ilyen akváriumos FP pihiszékünk van, csak más a huzata. :)

Móka, Momóról is micsudi jó képet raktál fel.

Lina, Viki fürcsis képe is tecc. :)

Móni, küldtél Petrának sms-t? Múltkor én is írtam neki privit de nem válaszolt... már én is gondoltam írok neki vagy hívom... remélem nincs semmi baj náluk...

Anna, 5 centi! :shock: az nem semmi. nemsokára lehet cicafarkat csinálni. :lol:

Peppino, majd jövő szerdán kell újra Pécsre mennünk egy újabb vizsgálatra, ami után valszeg már kicsit okosabbak leszünk... remélem...

Nagyjából végigértem, bocsi akinek nem reagáltam. Most ledőlök kicsit, aztán meg vacsira halat sütök... após tegnap fogta... nyami.

Kép Kép
manósziget

Manó: felhívhatlak?

KépKép
KépKép
madar

Manó!

Majd megregulázza Janó, megvannak a módszerei :lol: :lol:

Scoop!

Ez tényleg jó oldal, csak egy baj van vele, amiket kinéztem 30.án lejár az akció,és én meg csak majd később kapok lóvét a vásárolgatáshoz. :cry:

Kép
babcika

[quote="madar"]M írta:madaranó: felhívhatlak?

Persze.

Kép Kép
manósziget

Kata!

Mensi, hát én nem görcsöltem a mútkor sem és most sem, de a múltkorinál volt, hogy 1-2. nap brutál, óránként egy tampi, aztán meg 3. nap alig, 4. nap semmi, örültünk is apukával, hogy hurrá, ezt gyorsan letudtuk, majd 5. nap kicsi barna, 6. nap kicsi piros, és 7. nap megint vége. Most a 4. napnál járok, és már alig van.

Kép
babcika

Tara, Annának mégegyszer Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!! Nagyon jók lettek a képek, a maci a polóval zseniális!!!!!! A torta fincsi volt? Én már inzulindiétázom így édes kizárva. :cry:

Rita, nem akartam Viki Dóriját elhappolni tőletek! Mivel minden kislány csudiszép így én a fiamra hagyom a választást! Bár a lányok is tudnak rámenősek lenni! :lol:

Peppino, nagyon sajnálom h nem jössz!!! :(

Astrid, fiadnak jobbulást, reméljük nem a h1n1, és h Dóri nem kapja el. Ma is lázas amúgy?

Gyerek büdös a fejénél, az lehet attól is hogy az anyatej rászárad.

Erika, ezt az infót gyerekorvos mondta, tehát valakinek rossz az infója.... :roll: csak azt lenne jó tudni h kinek, és a neve az amit én leírtam (legalábbis nekem ezt mondták).
Sajnálom a mozgólépcsős sztorit, nem lehetett kellemes.

Kép
kata05

fúúúú összeszedek pár mintaképet ha lesz egy kis időm aztán feldobom....de most egy kérdés....

mi a fittyfrancot csináljak kicsidorkival ha ecccerűen olyan mélyre benyomja a szájába a kezét, hogy aztán fele cucc kijön amit megevett...

komolyan már néha azt hiszem mogyorózza a gigáján azt a kis himbilimbit.... - készen vagyok.....

elkezdi szopizni a ujját aztán rágja.. aztán már egyszercsak négyet rág...és benyomja mind....

hihetetlen...

az elején azt hittem nnnya mondom a mi fogaink is jönnek....... de most már olyan mint valami magát hánytató modell..... mondtam is neki azzzé mer szép meg anya fotózza még neeeeeem kell hááááánytatni magát.....
de kiröhögött... és benyomta megint....

heeeelp please! ezt kinövi hagyjam? vagy leragasszam a kezét?:)))))))micsin?

KépKép
dorkamartini

Végig olvastam... nem emlékszem.... :? :? :? :?

Manó... barátnőm még dolgozik... (ő is kismami már!!!! ) de meginterjúvolom egy szombati napról... hm??!!! Ebay... :cry: sajna én nem értek hozzá... aszittem valahol tudok ilyen hasonlót rendelni.... :oops: no sebaj... (ennek csak apika örül... nem költöm a pénzt... )

Tara Annájának nagyon boldog szülinapot!!!!
Kép

Dorka..
. még mindig fetrengek a röhögéstől... Kép
vikiviktor

Dorka... Dóri ugyanezt csinálja, mint Dorki... rendesen meghánytatja magát.... :cry: Kép
vikiviktor

Ja asszem még nem írtam... hogy voltunk múlthéten csípő uh-n... minden ok!!! A héten pénteken még vissza kell mennünk a szakdokihoz oszt jóccakát.... :)

Jaaaa és már 68-as ruhákat hordunk.... :shock: :shock: :shock: :shock: de a 68-as közül is van pár ami már nem jó a "kicsitokánk" miatt.... :lol: :lol: Kép
Pl... van egy cundás kis virágos felső... nem is volt rajtunk... (vagyis Dórin... rajtam elég nehéz lett volna... :lol: :lol: :lol: )
vikiviktor

Jaaaaaaaaaaaaa és lassan már én is barna vagyok... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: asszem vissza szőkítettem magam, mert nemszeressem.... :cry: :cry:
vikiviktor

Erika... uffffff mozgólépcsős sztori... nem irigyellek!!!

Astrid... sok gyógypuszi a gyerekeknek!!!!
vikiviktor

Mabe... huuu nem irigyellek titeket az időeltolódás miatt sem... :? :? :?

Nooo most meg velem lesz tele az oldal.... de most lépek... sziasztok! Szép napot mindenkinek! És lehet ma már nem tudok jönni... szép éjszakét is!!!!
vikiviktor

Ja mézről jutott eszembe... én is ugyanezt tudom róla amit eddig leírtatok... én sem adok Dórinak 1 éves koráig tuti... :wink: (nem venném magamra, hogy miattam lesz allergiás vagy beteg.... :? :? :? :? :? )
De ő nem is igényel az anyatejen kívül semmit.... :wink: :wink: :wink: (már teát sem adok neki...)

Jaaa és babák csudiszépek... megzabálom kicsi Imolát... (aki nem is ollllan kicsi.... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: ) Barniról a felnőttes kockáshasú kép szuper!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és Lotti baba csudiszép mosolyod van!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Dorka, nyugodj meg, kinövi :wink: :lol: :lol: :lol:

Druszámnak én is boldog születésnapot kívánok!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

babcika: minden akció ilyen, mielőtt megjönnének a fizetések, juttatások, előtte lejár az akció...mind ilyen

KépKép
Kép
scooper

Nooo tényleg lelépek... mert éhes vagyok... és rohanok vályúhoz amíg kicsi moncsicsim alszik....

Jaaa még valami... (húú ma millllen szószátyár lettem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) tök jó nagy óriás Moncsicsit találtunk a Zurammal... karácsonyra gondoltuk Dórinak... de még igencsak gondolkodunk, mert azért egy sarokban ülőhatalmasMoncsicsiért bakkerennyitelkérni..... :oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... cts_id=770
vikiviktor

dorka: enyém is zabálja a kezét

KépKép
Kép
scooper

Anna Réka az előbb telefonált, hogy az ÁNTSZ bezárta a suliját, úgyhogy nem holnap, hanem már ma hazajön - egy napért minek??

Szia Erika!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

A moncsicsi akkora, mint Samuka :lol: :lol: :lol: , de azért ez akkor is rengeteg pénz :shock: :shock:

Nálatok is kisebbek lettek a betűk?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Dorka! Blanka is öklözik ,aztán öklendezik és köhög,és könnyesek a szemei, de a kaja eddig bent maradt :lol:

Kép
babcika

Nooo a vályúnál jutott eszembe.... Kép hogy én is túl vagyok a 30-on.... DE nem arról volt szó, hogy itt a korhatár 18... Hm?! Kép
vikiviktor

Anna.... szerintem is rengeteg pénz ez... annyi mindent lehet venni ennyi pénzből.... :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: (ami hasznosabb... ) Samuka nagysága... :lol: :lol: :lol: jaaa múltkor olyan jót nevettem amikor írtad, hogy megette (ha jól emlékszem) a kutyatápit.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Most feláll a kisasztalra, onnan az ablakpárkányra és csak áll, mert leszállni, nem tud. MA már háromszor szedtük le :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Móni akartam neked... csak mindig kimegy a szita agyamból...nagyon édesek a lányok... sapis kép kedvenc... kicsi Hakapeszi Mogyorónak pedig milyen széééééép mosolya van!!!! Apika jön haza... hurrá, hurrá... Kép
vikiviktor

Édes Samuka... megzabálom.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

A keresztanya küldött kicsinyített képeket e-mailban. Épp csak egy kicsit nagyobbak annál, ami ide befér :( . MEgpróbálom a pic-re...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna... nagyon szééééééééép! Samukával van a másik képenŰŰ??? Nagyon arik!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Igen, ő Samuka :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Dorka... nagyon kíváncsi vagyok a karácsonyi Dorki ruhákra.... :lol: :lol: :lol: :lol: Dóra is most kapott ey pihe-puha piros-fehér karácsonyi szerelést... ma fel is adtam rá... minnyá mutizom... :oops: :oops:
vikiviktor

És akkor pár kép Dóriról... :)

Tegnap olvasott...

Kép

Kicsit bepöccentem.... :)

Kép

Mama kötött nekem csini rucit.... :)

Kép

Főpróba miku-ruhában... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
vikiviktor

Nooo asszem ma már tényleg dugulok!

Pussz Istennők! :)
vikiviktor

Kata!

Nemtom :wink:
A neve az lehet amit írtam, mert a tiedre nem dobott ki semmit google

Kép
arvaerika

Ideértem én is...

Rita
Igen, apa pszichológus :wink:

Andi
Csak alakultok Ti is! :lol:

Erika
Passz...

Madar
Mi MSN... :wink:

Dorka
Molli babának is vannak rossz időszakai :wink:

Astrid
Jobbulást a csemetének!
Vendég

KOSZMÓ
Mi ezt használjuk:
http://www.bioszallito.hu/Babe-csecsemo ... rmek-81074
2 mosástól elmúlt

Kép
v.andi

Kép
Kép
Kép
Vendég

Imola!!! :lol: :lol: :lol:

Csak azt áruld el,hogy háttal hogy sikerült feltenned??? :lol: :lol: Gondolom segített az aki fotózott, de Molli ahogy nézem kicsit meglepődött, de élvezte :lol:

Kép
babcika

Én ma ezt alkottam:

Kép

Kép
v.andi

Viki, háát, nemtom a hétvégéket... mostanában eléggé el leszünk havazva a sok név- és születésnap miatt... de ha találunk egy napot, ami mindenkinek jó, akkor ok. Majd megdumáljuk. Lőjjek Dórinak könyvecskét? Ákosé 2.700 volt postával együtt...
Én nem szeressem a plüssöket :? De mindenki más rajtunk kívül igen... Míra mindig kap vhonnan, ill. már nem mert azt mondtam, ha vki azt merészel neki venni, akkor úgy válasszon, hogy azt vissza fogja kapni és játszhat ő vele, mivel az én kicsi lánykám nem szeresse és csak porfogó. Van egy akkkkkora dobozzal elrakva mint a csuda.
Nagggyon csini az új szerkóban is, na de az a kötött ruhácska. Nem csak csini, hanem trendy is. ;)

Anna, és csendben várja hogy levegyétek? Samuka mitől lett ilyen tejfölszőke? Mindenki más barna? 8)

Molli, hogy élvezi a kendőzést! :lol:

Andi, nagyon pöpec. :lol: Ügyi vagy.

Kép Kép
manósziget

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?