Sziasztok ismét!
Én teljesen felfokozott állapotban vagyok.
Egyrészt a mai események miatt, hogy olvaslak Titeket, Ohara babája, meg hogy mindenki dokinál volt, rám jött a drukk nagyon!
Másrészt egész éjjel és egész nap folyamatosan keményedtem. Ügyintézni kellett mászkálnom, egy fél órás mókát kb három óra alatt végeztem el. Közben meg volt egy mini koccanásom is a kocsimmal
Most este meg vettünk egy "családi" autót, már csak el kéne adni apa régijét, mert most kicsit sok kocsink van, jut egy a pocaklakó kiskirályfinak is
Amit viszont el akartam mondani...
tegnap voltunk szülésfelkészítőn apával.
Apa itta a gyermekorvos szavait. Majd a végén kijelentette, hogy minden úgy lesz, ahogy ajánlja az orvos (mindent csak ajánlhat, mert ez magánintézmény, ezért nem kötelezhet semmire senkit). Vagyis, bemegyünk szülni, a kórházban senkit nem akar látni látogatóban, ha valaki kíváncsi, menjen át hozzánk haza, bent lesz a laptopom, van webkamera, és apa gépével össze leszek kötve, és megnézhetik a babát. De nem akarja, hogy bárki is bejöjjön. - hatással volt rá nagyon, hogy a bébinek nincs immunrendszere kialakulva, anya meg le van gyengülve, így mindenkitől óv minket. Valamint közölte, hogy amink kijöttünk a kórházból, oltást meg kell kapjam, és egy hónapig otthon se akarja, hogy bárki átjöjjön hozzánk. Webkamera.
És ebből nem enged, még ha bárki meg is sértődik a családból. Most hétvégén elkezdi mondogatni, hogy mire számítsanak.
Nagyon szigorúnak hangzott a dolog, de tényleg elég meggyőzően beszélt a gyerekorvos, komplett biosz órát kaptunk másfél órában. Most nem részletezem, mert gondolom mindenki hallotta már ezeket az érveket, főleg aki volt már ilyen felkészítőn... és nem akarok vitát se kelteni az érvekkel - ellenérvekkel. De ha valakit érdekel, priviben szívesen elmesélem részletesen.
Egy szó, mint száz - én nem vitázom se a dokival, se apával, aki uff-szólt, és úgy lesz. Nagyon félt minket, ami jó érzéssel tölt el... Komolyan veszi a feladatát

Olyan jól esik ám! Főleg ilyen felfokozott állapotban!
Egyébként apa ma megkapta az oltást, rossz közérzettel és némi fázással (de láz nélkül egyelőre) el is vonult a másik szobába aludni... Remélem, nem lesz baja. Büszke vagyok rá, mert nem ájult el, amikor szúrták! Apa a hős
Jajj, azt hiszem, sok dolga akadt estére megint a Kiskirályfinak... rákezdett, és rugdos mindent, ami hozzáér a pocimhoz, az asztal szélét, a kezemet, a bögrémet - ki is ömlött belőle egy kis tea
Nagyon vicces, hogy helye az már nem nagyon van, de energiája annál több
Lehet, hogy a meccs izgatta fel ennyire...
Szép jó éjt mindenkinek! Kíváncsi vagyok, az éjjel hoz-e babát valakinek