A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

gabi ja értem, Dorkinak látszik, pici piros dudorka. nem baj az akkor ismétlik és kész :wink:

f.nikici

Jó reggelt :D !

A kisfiam egyszer kelt éjszaka, 3-kor, 10 perc alatt bekajált, és fél 8-ig aludt 8) :D :D :D . És amióta gyümit kap, azóta minden nap kakil is, pedig előtt voltak kaki-gondok :lol: .

Kispiskóta!

"mindenfele uveges trutyival nyomatni oket,mert az olyan kenyelmes...kozben meg hangoztatjuk hogy a gyerekem egeszsege,meg mindent megtennek erte,mindennel tobbet er,hala az egnek hogy egeszsegegsen szulettek,meg ez egy csoda...hat szamomra ez az ami ertehetlen!!! "

Lehet, hogy titeket ez nem bántott, engem igen :( .
A vélemény nyílvánítás, és mások anyai elkötelezettségének kétségbe vonása két naaaagyon eltérő dolog!
Én tudomásul vettem, hogy Ancsurti pl. bizonyos oltásokat nem fog beadatni. Mégsem kezdtem vagdalkozni, hogy aki ilyet csinál az úúúúristen milyen felelőtlen.....stb. Ez a szíve joga, és nincs jogom bírálni őt, de éppen így neki sincs joga másokat!

De én tényleg nem úgy jöttem ma fel, hogy folytatni akarom a vitát, eszemben sincs!!! Nem akarok HP-nak tűnni, de szerintem ismertek már annyira, hogy nem szoktam "kiatálni" másokat ok nélkül.... Csak magamra vettem a fikázását, és amiatt is megbántva éreztem magam, hogy azzal, hogy sokadjára írja le ezt a hozzátápi dolgot, édesanyám 25 éves szakértelmét vonja kétségbe a maga 4 hónapos szülői tapasztalataival. Tudom, hogy túlragoztam, hiba volt. De így éreztem, és kész! Csak nem kellett volna ezzel titeket "terhelni".
Nem kellett volna szóvá tennem, mert legkevésbé sem Ancsurtinak, vagy másnak akarok megfelelni anyaként. A férjem, és a szeretteim szerint jó anya vagyok, és ami a legfontosabb: a kisfiam boldog, kiegyensúlyozott kisbaba. Nekem ez bőven elég! Biztos lesznek még millióan, akik az évek során minősíteni fognak, de nem szabad felvennem és kész.....
Tényleg nem szeretnék vitázni már!

Azt nem tudom, miért lenne baj a "kiflizés" :oops: . Hacsak nem arra gondolsz, hogy pár hetes korban valóban nem jó, ha "kitekerednek", mert az idegrendszeri elváltozásra utalhat. De ebben a korban sztem tényleg csak a forgást próbálgatják így. Botond is csinált/csinálja.

Megyek reggelizni.... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispiskóta!

Köszi a gratulációt! Szegény ma is egyfolytában ezt próbálgatta, azt hittem sosem fog elaludni...annyira cuki, leteszem hátra 2 pillanat múlva már hason van és pont úgy, mint Ikokánál, nézelődik, kacag, majd elfárad, de mivel hason nem alszik el, elkezd sírni, akkor hátra teszem, akkor meg egy picit azért hüppög, hogy most elrontottam, hogy Ő hasra fordult, de aztán megint rájön, hogy újra hasra akar fordulni!

Gabi!

Mi is mindent beadattunk (ha jól tudom az a Neissvac-C)! Majd ha eljön az ideje a bárányhimlőt is. Anno én is átestem rajta...gond nélkül. Viszont védőnőm is tanácsolta, ugyanis Fiúknál még "kukacgondokat" is okozhat, nem beszélve arról, ha kisgyerekként szétkaparja az arcán! Én már 8 éves voltam, mikor megkaptam és Anyu mondta, hogy csúnya lesz az arcod, ha kikaparod...így felfogtam és szóltam, hogy Anya gyere fújjad, mert viszket, de ha piciként kapja el???? :wink: :cry:
BCG szépen nő, ahogy Minotaurusz is! Pedig nekünk sem volt semmi...el sem akartam hinni, hogy beadták....de nekünk BCG pozitív a doki be is írta a kiskönyvbe! Eddig Minó 10 db oltást kapott!

Dodi!

Kiflizés gond lenne :shock: :shock: :shock: ? Szerintem sem, így csinálta Minó is az elmúlt 1 hétben, aztán így lett a hasra fordulás belőle! Szerintem Ancsurti nem pont Neked szánta ezt az egészet, kár hogy magadra vetted! Nincs ezzel gond, ha az ember üveges kaját is ad! Pontosan Gabi is írta miért!!!! Én is be fogok tankolni velük, ami finom, mert ha megyünk egész napra, akkor jól jön! Csak ha valaki elkezdi a hozzátápit, akkor nézzen utána (Nem Rád vonatkozik) és ne naranccsal kezdjen már könyörgöm, vagy inkább ne írja le, hogy milyen ügyi, mert narit adott a bébinek....NO COMMENT!

Ikoka!

Annyira aranyos: "engem annyira boldoggá tesz ez a kis tökös".....Pontosan megfogalmaztad, amit én is érzek...ezért nem is jövök sokszor....egy percet sem akarok elmulasztani ha fent van, amikor meg alszik sok más dolog van! Időm lenne, de olyankor a képeit rendezem, vagy Neki nézek valami jópofa dolgot (ha nem házimunkázom)!

Ancsurti!

Én nagyon szeretlek Mindkettőtöket!!! A védőnőm nekem is a zöldségeket javasolta és én hallgatok Rá, ennyi. Attól még nem azt jelenti Dodi, hogy megkérdőjelezem Anyukád szakmai hozzáértését. Ha Csepelen maradunk, az ottani védőnőt be sem engedtem volna a lakásba..annyira sötét volt szegényke...kár lett volna, hogy rabolja a drága időnket!!!!
Amúgy ugye Hangi már oroszlán???? Hát nyilván sokkal nehezebb egy oroszlán gyerekkel, mint egy Rákkal!

Tickerplayground.com
breki76

Breki eddig én is mindent beadattam, rotát is, és a pnemo ellenit is. A bárányhimlő ellenit azt nem hiszem. Nekem mind a 3 nagy túl esett rajta, szerencsére nem kapargatták magukat. Rék ugye tavaly mikor terhes lettem, de megértette hogy nem szabad kapargatni. Betti 3 évesen, Norbi meg tőle akkor volt 8-9 hónapos. De amennyire vissza emlékszem nem volt annyira vészes vele, pedig rajta több volt mint Bettin.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kispiskóta, Ikoka!

Kérdésem: Amikor átfordultak a Fiúk, akkor éjjel nem sírtak fel egyszer-egyszer?

Nálunk ilyen még nem volt, de tegnap 2x rövid időre nagyon erősen sírt Ármin...de gyorsan visszaaludt, csak annyira sajnáltam...talán sok volt Neki az élmény???? Vagy álmában nem tudott megfordulni :wink: :? ???

Nikici!

Ha jól emlékszem Nektek is CAM Cortina X3 evolution kocsitok van ugye????? Ti hogy vagytok megelégedve vele????? Mi nagyon-nagyon! Csak ilyet vennék megint!

Tickerplayground.com
breki76

Apropó Cebionról akartam írni: ugyancsak a védőnőm javasolta, hogy 2 részletbe adjam a Cebiont, mivel ugye ez nem retard (mint a Cetebe) és gyorsan ürül a szervezetből a pisivel. Szóval ezért is hallgatok Rá, minden kérdésben ilyen alapos! :) :wink:

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! :)

A nap ajánlata:

http://www.babazo.hu/tipeg/20091118-kisgyerekek-kedvencek-alvos-jatekok.html

Illetve tart még a fényképes játék. :wink:
Összefoglalva:
1. ?
2. ?
3. ?
4. Addig már eljutottunk, hogy az a pesti rakpart. De mi hiányzik? :roll: :lol:
5. Norka81 megfejtette: Pécs, és a dzsámi
6. Sopronig is eljutottunk, de itt sincs meg, hogy mi hiányzik a képről. :lol:
7. Szegedi Dóm megfejtve á lá ancsurti. :D

Szóval, hajrá tovább! :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond
A soproni képről (6.) a Tűztorony hiányzik. :)

bertina

Dodi, elismerem összekevertem a kiskori kiflizést a mostanival. :oops:
Lehet azért nem bántott ez a mondat, mert nem vettem fel. Amúgy meg a gyermeknevelés elején mindenki elhatároz mindent és szép sorban rájön, hogy azért nehéz tartani. Így lesz szerintem Ancsurti a bébikajával is. Bár abban igaza volt, hogy az elején nem olyan gáz egy fél almát lereszelni.

Breki, nem vettem észre. Mondjuk ő nem csinálja sűrűn. Max. egy nap kétszer. Amúgy, ha jól belegondolok az elmúlt három napban elviselhetetlenül sírós volt (Ancsurti átéreztem a helyzeted)-lehet ettől volt. Viszont ez volt a második éjszaka, hogy csak egyszer kelt enni.

Bond, azt hittem a megfejtést írod. Nagggyon kíváncsi vagyok. Sopron-Tűztorony? A rakpartól meg a Parlament a bal csücsökből?

kispiskóta

Éééééééééééééssss bertina utazhat Sopronba! :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Így már az 5., 6, és 7. kép van megfejtve. Már csak az első három illetve a negyediknek a fele várat magára. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.11.25 12:34-kor.

Kép
Kép
200907?

Kispikóta Sopronról lemaradt, de a Parlamentbe nyert egy látogatást. :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:Amúgy jobb csücsök. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond
Köszönöm a megtiszteltetést...Karácsonykor fogom beváltani a kupont. :D :D

bertina

Kispiskóta
Ha gondolod...jövő tavasszal segítünk bejutni. :D :D :D :D

bertina

Bertina :lol: köszi-köszi-köszi!!!!!

Bond, jobb? Ahol a hajó van? Nekem baloldalt fent, ahol a híd van.
A második képre nagyon kíváncsi vagyok. Először azt gondoltam Citadella, Szabadság szobor hiányzik róla, de elvetettem.

Na megyek sütni, fiúk alszanak, ma van párom szülinapja.

kispiskóta

Első kép, Eger és a vár hiányzik?

kispiskóta

kispiskóta! :)

A nem teljesen jó megfejtésért a Kossuth tér meglátogatasára szorítkozott volna a jutalmad :twisted: :twisted: :twisted: , de az egri megfejtéssel korrigáltál. Oda mész, ahová akarsz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Csak, hogy lássátok is:

1. Eger:

Kép Kép

4. Parlament:

Kép Kép

5. Pécs:

Kép Kép

6. Sopron:

Kép Kép

7. Szeged:

Kép Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.11.25 13:12-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Isten hozott, boo! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
orsi777

Boo!

Remélem nem baj, ha azért egy kicsit lereagálom mégis, ugyanis szerintem mi ketten meg Nikici volt az, akinek gyorsan tápszeres lett a Baba sajnos! Totál átérzem...soxor sírtam én is, mikor melegítettem a tápit Neki...amit írtál azért, mert hiába volt készen előtte már 30 perccel Ő üvöltött (nem beszélve arról, mikor már idő előtt megéhezett). Amikor ketten vagyunk Apával megoldjuk, egyikünk addig ÁLLVA (csakis állva, mert ha ülünk, akkor úgy gondolja nem készül a kaja) rázza, amíg a másik csinálja a kaját! De ha egyedül vagyok itthon, olyankor egyetlen dolog segített, arra a 5 percre TV-t néz....de csak is akkor (nálunk 1 éves koráig nincs TV a szeme miatt).
Igen rossz érzés, hogy nem tudsz szoptatni...de ilyenkor eszembe jutott, hogy na és a kisebbségiek tudnak szoptatni és attól ők most jobb anyák??? Mi van??? Náluk ott pont vége is van az anyaságnak....szóval nincs miért aggódni!!!!!!

ÁTÉRZEM MINDEN EGYES SZAVAD ÉS PUNK-TUM ÉS JÖHET A MÜZLI IS!!!!

Benkő: Hát az csúcs...ja a tünde lányról beszélsz...hát pont én is ezt mondtam Apának, hogy ez egy polgárpukkasztás, mert ennek a nőnek annyi esze sincs, mint egy marék lepkének a Benkő meg sztárolja...idézem: "szeretem a harmónikát, amikor ilyen összhang van" :D :D :D :D majd be fostam a röhögéstől...akkor talán lányom húzzá má el egy zenekarba aztán harmónikázzá...
Jövő héten meglesz a Benkőnek az Edit is meg az Andi is, ha jól láttam!!! :lol: :lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na, Bond én pont oda képzeltem a parlamentet!!!!! :wink:

kispiskóta

kispiskóta! :)

A folyásirányt tekintve tényleg bal oldalt és fent van. :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Fogóval. :wink:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo, a botmixer azért jobb, mert annak csak a fejét kell elmosni, míg a turmixot lehet szétszedni. :oops:
Az üveg reszelő naggyon tuti, alma és banán reszeléséhez, máshoz nem de én imádom mai napig az üvegreszelőn reszelt almát. :lol: Ha jó leveses az alma nem kell higítani.

kispiskóta

Boo

Az én kslányom is már kezd hisztzini egy-két napja.Ma pl. 3/4 órát eljátszott magában. Láttam, hogy unja már a banánt, odamentem elé és mondtam, hogy mindjárt jövök, csak még van egy is dolgom. Azt hitte, hogy felveszem repesett, mosolygott, és mikor elmentem, úgy sírt, hogy csak na. Vasárnap azért sírt, mert kivettem a most kedvenc könyvecskéjét a kezből :roll: .

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :D

Nikici: lefejelés, karmolás, rúgás azért bejátszik nálunk is :lol: :lol: De legalább már belülről nem rúgja szét a bordám, és idekint már el tudok menekülni :lol: :lol:
Dorka nagyon édes "kis" huncutka :lol: :lol:

Orsi: köszönjük szépen :lol: Bár mi majd Kata napot fogunk tartani, az meg majd febr. 2 :D Merthogy van hivatalosan Kata nap, nem csak Katalin, de sok naptár nem írja :( Mint ahogy a Sárát sem, csak a Saroltát :roll: Jól sikerült neveket választanunk :lol: :lol:
Konyhaművész tippem: Boo? :lol: :lol:

Gabi1: mi egyelőre úgy néz ki, hogy nem adatjuk be, aztán ez még változhat... holnap megyünk a 4 hósra, ott majd megbeszéljük a doki nénivel.
Nálunk bcg- vel minden ok :D Nórát sajnálom, hogy ismét meg kell kapnia :(

Babóca felébredt, majd folyt. :lol:

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nálunk apának anyós mondta,hogy ő és a nővére sosem pakolászott, és nem sikítozott.
Erre mondom apának, hogy biztos össze volt kötve a kezetek és a szátok (vagy szájatok?) meg be volt tapaszozva :lol:
Vagy csak az emlékek halványodtak.
Inkább az utóbbi :roll: .

Boo
Nálunk is szegény kutyák mellőzve vannak, be is ígértem nekik egy labdázást, de még nem volt rá időm :oops:

Ági

Pedig direkt azért maradtam itt éjfélig, hogy tudjam köszönteni Katát. Sára a mostohaanyám és , ha jól emlékszem, akkor jan. 19-én ünnepeljük.

Rakok fel képeket, sok lesz, de olyan nehéz szelektálni

Kép ez a kedvenc könyve

Kép nevetése

Kép kutyik játszanak

Kép
Kép
orsi777

Ahhoz képest, hogy nemrég volt, képtelen vagyok visszaemlékezni :oops: :oops: :oops: :oops: , hogy Manónál mikortól kezdtem el a hozzátápit. Így lecsekkoltam és a 4 hónapos kor jött ki. Több táblickut összevetve, egy mini, Hippes választékról szóló naggyonn jó füzetecskével a zsebemben mentem vásárolni. Órákat töltöttem így el a polcok előtt. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: (Mindig csak ilyet vettem. A vége felé buliból kipróbáltam a Kecskemétit is. Soha többet :? :? :? .)
Én ezzel kezdtem a hozzátápit, saját főzésű kajaként bizony jó ideig nem nagyon figyelt be más a húsleves aktuális alkatrészeit kívűl. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nem lett volna megerőltető például lereszelni egy almát, de amennyit kezdetben esznek, csak a mosogatni való lett volna több, ugyanis nálunk csak Apa eszi az almát én nem. :roll: :roll: (Boo! Igen, üvegreszelő. Nem éles, de kiválóan végzi a feadatát. :wink: :lol: ) A dolog másik része pedig az, hogy én ritkán fordulok meg a konyhában. :oops: Aki sürög-forog, annak óhatatlanul befigyel valami, ami kapóra jön a kicsi kajájának az elkészítéséhez, de nem én vagyok az, aki két kanálnyi kajáért pöcsöl. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
Szóval én rendesen nyomattam az üvegeset, viszont mindig nagyon alaposan néztem meg, hogy mit adok neki. (A hit sokat segít alapon erősen bízom benne, hogy tényleg olyan f@szányos dolgok benne, ahogy állítják. :roll: :roll: :roll: Egyébként mindig megkóstoltam és néha legszívesebben elcsakliztam volna Manó elől. :roll: :roll: :oops: :oops: De persze nem tettem. :lol: :lol: :lol: )

Egészen másfél éves koráig szopizott Manó, de csak 6 hónapos korától kezdtem el neki a Sinlacot, mint anyatej kiegészítő tápszert. (Hipoallergén, és receptre érdemes feliratni. Már amennyiben nem élből vényköteles. :roll: :roll: :roll: )
Szerette még a tejpépeket. Banánosat és őszibarackosat kapott, de nem állítom, hogy én felismertem volna, ha előzőleg nem tudom, hogy milyen ízű, annyira jellegtelen volt. :roll: :roll: :roll:

(Nemrég odaálltam Apa elé és szemlesütve megkérdeztem, hogy most is mehet-e majd így a hozzátápi. Hiszen most már általában van kaja és azért erősen 300 körül járnak a kaják. Azt mondta, hogy igen. :) )

Kép
Kép
200907?

Kép hello

Kép

Kép ahogy "lobog" a haja

Kép
Kép
orsi777

[quote="boo"]B írta:booond
nincs fogónk :oops: :oops: :oops: így maradt az olló és a techinkai tudás :lol: :lol: :lol:

Nálunk a pillangó egy rúdja adta meg magát. Hegeszteni kéne. Az, hogy nincs itthon hegesztő, érthető. De milyen férfi az, akinek nem figyel otthon fúró, kalapács, fogó és egyéb, minimális szerelőkészlet???? :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Benkőt inkább csak hallottam hétfőn, mint néztem, mert ugye lányom nem akart elaludni :roll: :lol: De elhatároztam, hogy legközelebb fel is veszem, mert olyan hülye pcsák vannak, hogy muszáj rajtuk röhögnöm! A részeges csaj meg pláne kuriózum! :lol: :lol: De a többi se egyszerű eset lenne a pszichiátrián! :lol:

nnb nnnnnnnnnnnnnnnn fb5vvvvvgggggggggggggggggggggggggggg,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ezt a lányom írta :lol:

Orsi: azért nagyon köszi, mindenképp értékelem a kedvességed :lol: :lol:
Odett egy tündér! :lol: :lol:

Bond: ezt a pillangó rúdja dolgot nem értem :roll: :lol:

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

A BCG-t mindenki a bal vállába kapja, azért van ott mindenkinek egy kisebb-nagyobb heg. A kifakadás konkrétan úgy néz ki, mint egy undormányos, gennyes pattanás. Csak nem folyik ki belőle a cucc, hanem "bevarrasodik".

agi125r! :)

Asszem itt az újabb feladvány a többeiknek is? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

huha :shock:
Ne harcoljatok ennyit :lol:

Dodi, Gabi
Üveges kaja:én arra értettem mikor otthon vagy, nyilván ha elmész és még pépeset eszik a drága akkor jöhet ez az. ÉN úgy gondolom, még azokat fogom kipróbálni amik nem szezonálisak (amik nincsennek) pl.áfonya izével(később nem most), vagy ugye most van a barack..
Ami elérhető alma sütőtök....azt inkább én csinálom

Bond
Konyhatündér ÉN??ez komoly? bruhaha-haha :lol: :lol: :lol:
qvra nem, de egy almát lereszelni tudok, avagy botmixer..azt könnyebb elmosni kb.3mp

na vazz mire idejutottam mazyola felébredt... :lol:
visszajövök :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Amennyiszer én találkoztam vele: kutyakaját főzni csirkenyakból...hát...tényleg nem valami gusztáv. :roll: :roll: :roll:

A pacalból meg én csak anyámét eszem meg, mert ő gyönyörűen pucolja meg és kisujnyi csíkokra vágja. A csörömpörkölt 10 évben egyszer játszik. De azt sem szeretem, ha a kocsonyából visszaköszön rám az egykori tulaj. :roll: :roll: :roll:

Azért a rohadó zölség, gyümölcs sem bír felemelő lenni... :roll: :roll: :roll: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Boo!

Köszi, hogy elnézed a hozzászólást :wink: Benkő:vagy amelyik jobban rajzolja a 8-ast, vagy amelyik egyáltalán nem, hogy majd utána rajzoljon!!!! :D :D :D

Igen az a pattanásszerű micsoda az...én is pont ezt kérdeztem, a szép kis szumós karján rajta az a hülye pattanásszerű vacak! Szegény Minotaurusz :cry: !

Gyerekek...készen vagyok, Minó 100x fordult ma meg. De büdöskölke direkt nem engedi filmezni, na de most legutóbb csak összejött. Ugyanis: levegőzés a kertben, behozom, berakom a járókába, elmegyek kezet mosni...mire visszaérek már hason van és nyekereg. Megfordítom hátra, csak sír...odaülök nézem, vigyorog, dumál, kimegyek teát inni...visszaérek hason van és nyekereg....csak tudnám mi a francért fordul meg ennyiszer, ha utána nem is mindig élvezi a hasalást :shock: :shock: :shock: :roll: ???? Szóval elkezdődött a hogyan ugráljon rengeteget anya műsorszám!!!! Ellenkező esetben a rekedtes, abszolút férfias hangján üvölt!!!!! Szóval Boo, Minócska is kezd hisztizsák lenni!!!!!!! Ez van, örülök, hogy forog, de örüljön már Ő is mondjuk 2 percnél tovább!!!!!

Orsi!

Csak ennyi: NAGYON ÉDES ODETT!!!!!! Cuki Kiscsaj!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.11.25 15:17-kor.

Tickerplayground.com
breki76

Boo

Én szeretem a pacalt, és a jó ragadós körömpörit is :oops: :roll: :lol: De megeszem a répát és a karalábét magában is. Igazából nem vagyok egy válogatós fajta.

Tegnap másoltam be egy viccet, erre reagált Ági. A viccről nekem is te jutottál eszembe, de semmi bántó nem volt benne. Hogy ne keress vissza, itt van újra :wink: .
Konyhaművészet
Az ifjú férj hazaér a munkából, és feleségét a konyhában találja. Megkérdi:
- Mit főzöl?
- Még nem tudom. Ha ilyen híg marad, akkor krumplilevest, ha sűrűbb lesz,
akkor paprikás krumplit, ha viszont odaég, akkor sült krumplit.

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 15:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Jesszusss! Nagyon sokat írtatok! :shock: Nem maradt időm a hosszabb reagálásra :( Így csak egy képet dobok amin látszik, hogy Jázmin milyen pózban aludhatott a pocakban!

IMÁDOM!!!

Kép

Orsi!
Odett nagyon édes!!! Ahogy a koncentrál a vízben és lobog a haja! Hát csuda édes!!!

Ancsurti!
Jó volt olvasni a soraidat amit Hangiról írtál! Én már előre félek attól, hogy nálunk is az lesz, ha megfordul Jázmin, hogy nehezen fog elaludni. Ő is hason alvós, de ugye a vasárnapi véletlen átfordulása is alvás előtt volt...és annyira tetszett neki, hogy szerintem eljátsza majd egy párszor.

Most mennem kell, mert felébredt a kis huncutkánk! :lol:

Lehet nekem is egy közvélemény kutatásom? :roll: :lol:
Milyen beceneveket adtatok a babóknak?

Na.Hát nem csak egy kép let :oops:
Vendég

[quote="ronmay"]
írta:
ronmayBond
Konyhatündér ÉN??ez komoly? bruhaha-haha :lol: :lol: :lol:
qvra nem, de egy almát lereszelni tudok, avagy botmixer..azt könnyebb elmosni kb.3mp

Hol állítottam én ilyet, hogy te konyhatündér volnál?? :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Nincs botmixerünk. Sem gyümölcscentifugánk vagy turmixgépünk. Üvegreszelőnk van. Meg hajlamom is a lustaságra. :oops: :oops: :oops: Pláne, ha nem is fogy el utána a maradék... :? :?

Kép
Kép
200907?

Drót kutyát, alias Huncutot viheted, de csak nevelni, mert ő volt múltkor , aki elkolbászolt itthonról :lol: . Mellesleg őt találtuk, azt hittem, hogy azok a kutyák sokkal ragaszkodóbbak, mint , amelyik veled van kiskora óta. Hát nem :( .

És elrontottam a rejtvényt, de már akkor beírtam . Bocsi :oops:

Kép
Kép
orsi777

Még semmi nincs veszve, mert a 486. oldalon megtalálhatod a többi, még meg nem fejtett képet is. :wink:

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777És elrontottam a rejtvényt, de már akkor beírtam . Bocsi :oops:

:?:

Kép
Kép
200907?

Norka

De aranyosan alszik Jázmin, nagyon édes.
Nálunk is pont úgy volt az átfordulás, ahogy leírtad, altatásnál, sírás közben. És ezt már 2-szer csinálta :lol:

Nálunk nem tudom, hogy Odett , hogy aludt a pocakban, de amióta világra jött, azóta, ha álmos, vagy alszik, mindig megfogja az egyik kezével a másik ökölbe szorított kezét. így könnyen tudom, hogy mikor álmos Odi.
Ezzel már el is árultam, hogy becézem Odettet. Itt csak Dodi kedvéért nem hívom Odinak :wink: Igazából direkt olyan nevet választottunk neki, ami becézés nélkül is nyugodtan használni fogom. Például én szeretem a nevemet, de azt mégsem, ha Orsolyának hív valaki. Az olyat hivatalos, nekem olyan szigorúnak tűnik, ha valaki úgy hív.

Kép
Kép
orsi777

norka81! :)

Bár itt még csak egy-két alkalommal neveztem így, itthon notóriusan Mancinak vagy Macának (esetleg Jucinak :oops: ) hívom Hugit. :lol: :lol: :lol: Olyannyira, hogy már Manó is Tündér Macázza :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.11.25 15:41-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond, másra gondoltam :oops:

Macázni én is szoktam Odettet. :wink:

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?