A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Húúú, most már tényleg csorog a nyálam a billentyűzetre. Van itthon úgyis fekete olajbogyóm... múltkor láttam is jó kenyérreceptet vhol... csak meg kell keresnem...

Kép Kép
manósziget

Ja, ezt még elmondom, min húztam fel magam ma nagyon, sajnos a történet nem egyszeri :?
Valaki sportot űz abból, hgy a teli szemeteszacskóját a kapunk elé teszi, hol egyet, hol kettőt, hol hármat. Ezt általában este teszi, amikor már nem veszem észre, csak reggel, amikorra már a kutyák szét is szedték ... :twisted: :twisted: :twisted: és akkor jövök én, meg a gumikesztyű, meg a lapát és összeszedem. Már írtunk ki cédulát, semmi ... volt, hogy vettem a fáradságot és végignéztem, hogy nincs-e bene árulkodójel (érkezett levél borítékja a címzettel), hogy honnan jön a csomag, de nem... pedig tuti vissza vittem volna és beborítottamvolna az udvarára. Milyen lelke van az ilyen embernek? :roll:

KépKép
KépKép
madar

Manó:ha megvan a kenyérrecept és nem túl bonyolúlt, sztem mehet a pic-re. :wink: :D

jaj, én olyan jó recepteket kaptam fel is teszem ... a csajbulin a barátném csinálta ... ezek is amolyan beszélgetős összejövetelre valók ... :) ... de holnapra nem csinálom mert, azért frissen jó és reggel nem lesz időm ezekre.
Csak valaki elárulja, hogy hogy tudom a receptesbe tenni, mert a csirkemájpástétom sem oda sikeredett :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
madar

Móni, csak fogod és belehúzod abba a mappába.

Kenyér receptek... húúúúú mennyi jót találtam, most válogatom őket.

Kép Kép
manósziget

Szemeteszsák :twisted: Emléxem már írtad. Basszus hogy lehet vki ennyire tirpák? Én is tuti beszórnám az udvába, úgy jól szétteríteném, hogy jó sokáig tartson neki összeszedni.

Kép Kép
manósziget

Fura, hogy nincs Süti... :(

Kép Kép
manósziget

Ja, már egyszer kipanaszkodtam magam??? Bocs :oops: :oops: :oops: De mindig bedurran a fejem tőle.

Kösz Manó, már húzom is :wink:
Úgy látszik ketten vagyunk :wink:

KépKép
KépKép
madar

Nekem is hiányzik. :( Remélem, ma azért visszakapják a gépet.

KépKép
KépKép
madar

Manó annyira béna vagyok, nem megy át, ha át akarom húzni :oops:

KépKép
KépKép
madar

Csudacép időnk van!!! :lol: :lol:

Piciibo!! Jó hogy jöttél, örülök,hogy az út és a hírek a körülményekhez képest pozitívra sikeredtek, fel a fejjel!!

Móni!

Szemét :evil: :evil: , mi egyszer úgy jártunk, hogy elvitték a szemetet és a kuka még kint volt,mert melóban voltunk, aztán behoztuk, apa látta,hogy egy szatyor az alján van, gondolta nem öntötték ki rendesen, 1 nap múlva meg írtó dögszag volt, és képzeljétek egy lefagyasztott nyulat tettek be a kiürített kukánkba, de mi sem tudtuk honnan :evil: :evil: Apa elásta, mert a bűzt nem lehetett kibírni.

Lánykám alszik, elaludt a fáradtságtól..., de lassan kelni fog, kaja, játszási és elviszem sétálni 2 körül.

Kép
babcika

Babcika: Te kukás storyd se semmi .... egyszerűen nem értem ezeket az embereket ... :roll: :roll: :roll:
Nálunk is nem sokára ébredés, kaja, játék és séta szintén :wink:

KépKép
KépKép
madar

Hellóka:)

Madar, köszi a létszámot, gyártok vmi apróságot, csak azért kérdeztem

dokinéninél voltunk, most gyors kaja, aztán megyünk jógára:)
hát kíváncsi vagyok, h mit szól hozzá kis Ember!!!

utána jövök...

Manó, a robotüzemmód mellé küldök napocskát:D

Kép

Kép
móka:)

Móni, nem vagy béna, már ott van, az összes elemből nem fog eltűnni, hanem csak odaírja mellé, hogy melyik mappába van.
De ha katt a receptekre, akkor ott már láthatod is.

Kép Kép
manósziget

Móka: jóga? Húúúú, ez naon érdekel. Majd holnap mindent tessék elmesélni. :) Ti szerinted mikor érkeztek kb.? Ha már írtad, bocs, de mostanában nekem is olyan szita a fejem. :wink:
Doki néni mit csinált?

KépKép
KépKép
madar

Nálunk meg most lesz újra alvás... Akkor szoktunk sétálni... MOst még ciccen lóg. :lol:

Móka kösz a napocskát, süt itt is. Micsudi jógára mentek? Baba-mamás? :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.11.25 10:54-kor.

Kép Kép
manósziget

Manó: köszönöm. :) :) :)

KépKép
KépKép
madar

Madar!

Köszönjük, az éjszakával nem volt semmi gond (és Dóra is 11-1/2 8-ig aludt egyben). Igaziból tegnap késő délután elaludt a fiam, és azon látszott, hogy az már a gyógyulós mélyalvás, közben le is ment teljesen a láza. Azóta nem volt még hőemelkedése sem. Ma már csak egy dolog aggasztott, hogy tegnap délelőtt hányt, azóta viszont nem akart semmit enni, csak valamennyit ivott. És ez a magam esetében nem is aggasztana, van tartalékom, de ő csak 12 kg, nem fér bele, hogy fogyjon belőle. Végül sikerül most tejbedarával megetetni, lászik, hogy használt, már huncutkodik... :D

Dórit meg teljesen elkerülte a dolog, talán lehet valami abban, hogy az anyatej védi. :):)

Piciibo!

Örülök, hogy jól sikerült az út, és azért kaptatok jó híreket is.És talán a bizonytalanság a legrosszabb...

Manó!

És én milyen csúnya nézést kaptam a múltkor egy szállítótól... A csöngőnk csak akkor működik, ha tetszik neki (tegnap délután egyszer nem, egyszer igen volt az arány), de én ezt nem tudtam, mert előtte rendesen ment. Hív a férjem, hogy a szállító az ajtó előtt áll, kimegyek, ő meg mérgesen mondja, hogy nem tudom mióta áll ott, és miért nem írunk ki telefonszámot a kapuhoz, ha nem jó a csengőm. (Mondjuk az intelligens szállítók e-mailben értesítenek, ha jön a csomag, itt meg nekünk kellett utánakérdezni, hogy vajon mikor, melyik nap jön.) Egész nap rendszeresen néztem ki az ablakon, direkt olyan munkát csináltam, de eddigre már du. 4 óra volt (reggel 8 óra óta vártam már), volt olyan munkám, aminél nem tudtam kinézegetni az ablakon...

Astrid

Kép
astrid

Astrid, na ja... ez is MPL, szóval nem az az igazi futár. De azért jó bunkó volt, kopogás pl. nem jutott eszébe?

Örülök, hogy kezdtek gyógyulgatni.

Kép Kép
manósziget

Raktam fel picre pár kenyérreceptet, csak a teljesség igénye nélkül, mert rengeteg jót találtam. Akinek van tuti jó, kipróbált receptje az írja már hozzá. Köszike.

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!

Ma van a 3. házassági évfordulónk, de jóóó, hogy ilyen szépen süt a nap :) :) :)

Délben jön a "dotttónénibácsi" és Lotti végre megkapja a 2 hó oltást, meg a prevenárt ... és Lilla is beáll a sorba egy szuriért ... na, ettől kiver a víz, hogy milyen cirkuszt fog csinálni ... talán először őt fogju oltatni, és utána a picit ... nem tudom, hogy kellene, egyedül vagyok itthon velük ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kriszti!

Mi is készülünk jövő hét végén ikejába ... ti tudjátok már, mikor mentek ? ... talizhatnánk, vagy hozzánk is lehet jönni teázni, és ez a többieknek is szóóóóóóóól :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Brumi!!

Lilla mire kap curit?

Kép
babcika

BRUMI, SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!!

Kép

Kép Kép
manósziget

[quote]S írta:cooper, nekem is szétszakad a hátam, de hát ez sajna normális, mert hát csak cipelgetjük a "kis" csomagokat meg ringatjuk, meg hát a megnövekedett cickóméret is jobban húzza. Konkrétan ma én is ott tartok, hogy ordítani tudnék, mert minden mozgás fáj. (tegnap este kicsit sokáig kellett riszálni a sejhaját mire kegyeskedett elaludni), de majd egy massz ideiglenesen jót fog tenni. Szóval nem kell neked se mindjárt rosszra gondolni.
Jesszus mennyi tejci! De figyusz! Ha csak főzibe akarod ezeket elhasználni, akkor sztem túl nagyok az adagok... abba épphogy kell és felengedés után max. 1 napig lehet a hűtőben.... Arról nem is beszélve, hogy fagyiban is 6 hónapig lehet csak tartani... de te nem írtál rá egyikre se dátumot... honnan fogod tudni ez mikor jár le?
Segítek én kendő ügyben, csak mond meg hogy milyet szeretnél, mert ezerféle van. Kukkancs körbe.

írtam rájuk dátumot, csak nem látszik a képeket :lol: nem főzibe akarom, hanem rendesen enni neki...pl ha nem vagyok itthon, és megéhezik, és épp nincs a hütőbe...vagy sűrűbben enne, szopizik, lefejem, az se elég, akkor csak kikapom a fagyiból.... ha meg úgy adódik, vannak benne kisebb adagok is, az jó lesz főzibe... a kendő úgy néz ki, mégse kell, de azért köszi :wink:

madar: Kocka megette az anyatejet :wink: szemetes zsák, már mesélted... én tennék fel egy pici kamerát, és bevinném a felvételt a rendőrség feljelentést

brumi:boldog évfordulót! ( a napot én rendeltem mára :wink: :lol: )

KépKép
Kép
scooper

Brumi!

Én is csatlakozom! Boldog évfordulót Nektek!!!

Kép
babcika

Bruminak!!!

Kép

Kép
babcika

Sziasztok!!
Megkaptuk a 2 hós oltást tegnap, végigvigyorogtuk az egészet. Elájult az asszisztens, a dokinéni, anya melle meg dagadt a büszkeségtől, úgy nyelte a rotát is a kis tündérem. Egy hónap alatt 1,2 kg-ot híztunk, amiért jól lecsesztek, majd lemértük hosszra is, 5 cm. 5cm!!!! Hát nyújtom én ezt a gyereket? Akkor meg azért cseszegettek... Nem lehet jót tenni :) :)
Apa itthon van a pár napot, végre van időnk kicsit egymásra, annyit beszélt délelőtt, h fáj a torka :lol: :lol: Gyönyörű idő van, sétáltunk egy jót, feljöttünk enni, és megyünk tovább :) :)
Örülök, hogy mindenki jól van! Érezzétek jól magatokat a talin!!!!!
Puszmákos nektek! :)

Kép
lili34

elszállt amit írtam :evil: :evil:

Kép
Kép
tengdi

na ez nagyon bő trmés volt az eltelt napokban, mindenre nem is írok, amire pedig szeretnék, mert addig úgysem alaszanak a fiúk.

Scooper
Én is 20 évesen szültem ugye Jettát, aki most 20, ergo Noncsi unokám lehetne :shock: :lol:
De abszolút nem érzem magam 40 évesnek, talán 30-nak, nem tudom, valójában mindegy is a szám. 40-nek nem. Mikor huszonéves voltam akkor öregnek tartottam egy 40 évest, ez most nagyon furcsa.
Szerintem Erika is ugyanígy van vele, hogy nem érzi ennyinek magát, de majd ezt megírja ő.

Nevelőapa ügyben kezet fogahtunk, tesós ügyben dettó, olvasás ügyben szintén....érdekes volt ezeket olvasni. Én menekültem a valóság elől a könyvek világába, bár akkor még Potter sehol nem volt, amit mellesleg nagyon szeretek, bár a hetedikre nagyobb csattanót vártam. Valami nagyon váratlant, valami olyat, ami eszméletlen nagyot szól....ehhez képest nekem ez nem jött be, de csak ahetedik. A többit imádom.

Feri ügy :lol:
Nagy csattanóval nem tudok szolgálni :(
Óvóvnéni azt mondta nem igazán ment át anyukának, hogy mit is közölt vele kicsi lányom, legalábbis akkor ott még nem, csak visszakérdezett, hogy igen? Na estére, mire Feri hazaért, addigra leesett a tantusz.

mostmár ezt elküldöm inkább

Kép
Kép
tengdi

Manó

Nálunk is kell alváshoz pelus, illetve ha hosszabban elmegyünk akkor is adok rá, mert csak bilibe megy apisi. Most ugye tél is van, ami plusz nehezítés, de valójában mindegy, mert eddig nem ment neki, hogy állva pisiljen. Annyi nehezítés van nálunk, hogy a kaki az csak pelsuba. Egyszerűen nem akar bilibe, visszatartja akármeddig, de bilibe nem. Még várok ezzel, mástól is hallottam már ilyet, nekem amiatt volt furcsa, mert Jetta meg először kakilni tanult meg bilibe, utána jött a többi.

Na egyedül öltözködés??????? Annál az én Mátém sokkal lustább :( esze ágában sincs! Nem tudom rávenni, még a sapka levételre sem. Pedig már túl vagyunk azon a koron, mikor épp abból van balhé, hogy már egyedül akarnak csinálni mindent.....naaa hát minket ilyen veszély egyelőre nem fenyeget!

Kép
Kép
tengdi

[quote="tengdi"][ írta:tengdib]Manó
Annyi nehezítés van nálunk, hogy a kaki az csak pelsuba. Egyszerűen nem akar bilibe, visszatartja akármeddig, de bilibe nem. Még várok ezzel, mástól is hallottam már ilyet, nekem amiatt volt furcsa, mert Jetta meg először kakilni tanult meg bilibe, utána jött a többi.

Dettó, Míra sem akar. Még nyáron a Balcsin is, ahol 1 szál semmibe flangált, akkor is kérte a pelust, mondván kakilni kell. Hát erőltetni nem lehet az tuti... csak már nagyon jó lenne ha elhagyná.

Kép Kép
manósziget

Kedves Kata és T-pk!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok Nektek! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Halihó :)

Na, nem hó lett, hanem majdnem hóvirág, olyan idő van :) :)
Bibi, boldogságos 3.-at :D :D :D :D még 20x ennyit :D :D :D :D

Katák, boldog névnapot!!!!!!!!! :) :)

Manó nem fáj a pocakja semmi kajától, hála az égnek! már szépen dolgoznak az emésztőenzimek :)

Bibi,még nem tudom mikor megyünk ikeába, jövő hét már tele van Atesznak zh-kal, egész héten Pesten lesz.. lehet, h a fenébe zavar el, ha hétvégére programot szervezek 8) bár kitudja, majd megkérdezem, h mi a terve, hogy készüljek.

Banyek, ez az én szegénységi bizonyítványom, hogy szinte wellnes hétvégét jelent nekem egy vásárlás az ikeában? :oops: :oops: asszem kalitkaszindrómám van...

na, meg is kérdeztem, dec 7-8 előtt nem megyünk, csak utána vmelyik hétköznap.

Madar, :) előre is köszi :) jó lesz kicsit kifújni az előkarácsonyifrász gőzét egy finom meleg kávé mellett :) :)

Éjszakánk tökéletes volt, kezdődött fél éjfélkor s tartott 7ig :) :)

vicger

tengdi: nem lettem volna a feri heylébe :lol: amúgy nekem is volt nős-barátnős pasim, szóval nem vagy egyedül...
sorstárs :lol: amúgy hp-óta írok, valahogy kihozta belőlem a költőt-írót. imádom, ahogy J.K. ír. A hetedik nekem se jött be nagyon, kedvencem az 5. :wink: olvasásba menekülés: valahogy teljesen más világba kerül az ember, ha tényleg élvez egy könyvet, lepereg előtte a történet, beleéli magát. olyankor lehet hozzám beszélni, se hal-se lát :lol: :lol: [/quote]

KépKép
Kép
scooper

Húúúú mennyit bírtok írni egy délelőtt.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Rita...Máté baba nagyon édes!!!! És Andris milyen aranyos, hogy foglalkozik kis vejemmel... :lol: :lol: :lol: :lol: Tényleg már akartam kérdezni... ott mered hagyni egyedül Andrissal? Ne érts félre... és más se... :wink: :wink: de anyum mesélte, hogy tesóm nagyon jó kislány volt... csendes... szófogadó... csak egyszer kipróbálta... hogy ott hagyott a nagyágyon és a tesóm játszott velem, nagyon szépen... amíg anyu ott volt... de amint anyu félrement... elkezdett fojtogatni... :shock: :shock: :shock: :shock: (anyu persze figyelt a háttérből és egyből megmentett... homloktörlős smiley.... :lol: :lol: ) Ez ám a testvéri szeretett... a tesómon így jött ki a féltékenység... DE ez csak egyszer fordult elő... (mert többet nem hagytak vele egyedül... :lol: :lol: :lol: :lol: ) három és fél év van köztünk... :)
Jaaaaa és a legjobb tesó a világon... nagyon szeretjük egymást!!!! :wink: :wink:

Scoop... Noémi nagyon édi!!! A kedvencem a csörgős kép... :) húúúú van ám tej mennyiség... :shock: :shock: :shock: :shock: nem bízod a véletlenre a jövőt.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én pici "poharakba" joghurtos, kefires... ilyenekbe raktam el.. és mindegyikre írtam dátumot... Te honnan fogod tudni, hogy mikor raktad el?? Macsekhez nem nagyon tudok hozzászólni... én nem szeressem őket... :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: pont eggyel küszködök... mert én a teraszon kint hagyom a babkocsit... és egy k@rva macska mindig rámászik, bemászik, felmászik.... úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúútttttttáááááááállllllllllllllllllllloommmm!!! Herotom van tőle... :? :? :? :? :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Állandóan babkocsi tartozékokat mosok...
És akárhogy takarom le... akkor is bemászik... :? :? :?
(Pont az előbb vesztem össze az apámmal... mert szerinte én vagyok a hibás... mert utálom a macskát... :? :? :? :? na mindegy apám egymástészta.... :? :? :? :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jaaaa és mia az, hogy nem vagy szalonképes... tök jól nézel ki!!!!

Katalinok boldog névnapot!!!!

Móni... nagy nagy simi kis Mogyorónak.... milyen egy hős volt!!!! Nálunk is nagyon szép napos idő van... :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8)

Picibo..
. örülök, hogy az utatok jól sikerült! Olyan jól fogalmaztál... hogy már legalább van út... igen... legalább van!!!! Nagyon szorítok Nektek és sokat gondolok rátok!!!!

Anna... páratartalom... van valamilyen mérőd, hogy te ilyeneket tudsz... :roll: :roll: :roll: :roll: ok én is érzem, hogy szárazabb a levegő... de 75 %???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: azóta már tuti kész vagy a Kép

Manó... megkaptam... írtam... :wink: :wink: séta miatt simi Neked... pedig olyan szép idő van... :roll: :roll: :roll: :roll:

Babcika..
. én is kaja után pelusozok.. mert ahogy mANÓ IS ÍRTA... SZOPI KÖZBEN JÖN A ROTTY... úúúúúúúúúú bakker megint benyomtam ezt a hüle gombot és nagy betűk lettek... bocsi... :oops: :oops: :oops: :oops:

Hú Móni... Manó... nagggggyon éhes lettem... pedig nem rég ebédeltem... de ez a pástétom... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Móni..szemét... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: háááááát elég nagy szemét aki elétek teszi a szemetét.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nooo ezt most elküldöm amíg el nem száll az éterbe.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Karácsony, Mikulás

Engem 7 éves koromig nagyszüleim neveltek, falun laktunk, és Nagyim mélyen vallásos volt. Mindig elmentünk betlehemet nézni a templomba, közben Nagypapám feldíszítette a fát, s mikor a konyhában vettem le a kabátom megszólalt a csengő a szobában, hogy lehet bemenni, mert meghozta a Jézuska a fát s az ajéndékokat. Én CSODAként éltem meg, s ezt adtam tovább Jettának is, akinél ugyanez volt.
Nála olyannyira, hogy már tudta, hogy nem a Télapó és nem a Jézuska jön, és mégis eljátszatta a forgatókönyvet, mert olyan igénye volt rá. Erről most is szoktunk beszélgetni. Nem élte meg egyikünk sem rosszul, hogy kiderült az igazság.
Én azt gondolom azért ez nem a hazugság kategória, mert akkor minden mese az, márpedig mégiscsak olvasunk mesét a gyerekeinknek, hiszen alapvető igényük.
De véleményem szerint az fontos, hogy a két szülő egyet értsen ebben, ők egyformán gondolják, hogy Jézuskáznak-e vagy nem, Télapóznak-e vagy nem. Ez szerintem nagyon fontos!
És az is, hogy elfogadjuk, hogy egyik család épp ellenkezőleg csinálja, mint a másik, mert özön más dologban sem azonos az értékrendünk, véleményünk...és mindegyik jó lehet.

Egyébként meg amint Madar írta(d), hogy az is nagyon jó, mikor a gyermek cinkos mosollyal összenéz a szülővel, s mint közös titkot, úgy éli meg, mint Julcsi, hogy ő már tudja, hogy nem a Jézuska jön.

Én így gondolom.

Mikulással kapcsolatban meg nem emlékszem ovis koromra, később meg ott volt az ablakban reggelre a csomag ugyanúgy, márcsak öcsém, később húgom miatt is. Itt inkább azt tartottam igazságtalannak, hogy nem egyszer ajándék szempontjából ösze lett vonva anyuék által, mert nekem aznap van a szülinapom is. És ezt nem éreztem igazságosnak gyerekként.

Kép
Kép
tengdi

viki: írtam rájuk dátumot, csak nem látszik :wink:
macska: előző macskám mindig próbálkozott a kocsira-ba mászni, aztán egyszer jól elkalapáltam...utána nem próbálkozott :wink: ( persze csak ésszel, nehogy baja legyen :lol: )

KépKép
Kép
scooper

Manó, Tengdi: Andrisom egészen most nyár elejéig egyáltalán nem pisilt és kakilt bilibe. Már néhány hónappal előtte kérdezgettük, próbálkoztunk, de eléggé ellenkezett, így nem erőltettem. És utána, láss csodát, tényleg 2 nap alatt lett szobatiszta. Hétfőn levettem róla a pelust reggel, mondtam neki, szóljon ha pisilni vagy kakilni kell, még aznap bepisilt 1x, másnap bekakilt 1x, azt ennyi. Azóta egy baleset sem volt és éjszaka is pelus nélkül alszik, felébred ha pisilni kell. És nagyon hosszú ideig vissza is tudja tartani. Ez tényleg idegrendszeri érettség kérdése, ha pont akkor kezdi az ember, amikor érett rá, akkor nagyon gyorsan megy a dolog. Barátnőim gyerekei már egy évvel Andris előtt szobatiszták voltak, ami annyit jelentett, hogy ha rendszeresen kérdezgették, bilire ültették őket, akkor produkáltak, de visszatartani nemigen tudták. Van amelyikük még mindig pelusos éjszakára. Tényleg igaz, hogy ha pont jókor próbálkozunk, akkor pikkpakk megy a dolog. Uff, jól megaszontam. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Hú, de feledékeny vagyok én is:

Katák, boldog névnapot Nektek!

Kép

Kép
hgrita

Scooper
na akkor még a nős pasi is egyezik. :lol:
de a tied biztos nem volt olyan csúnya, mint a Feri. :lol: ( neki is mondtam én ezt akkor, nemcsak kibeszélem a háta mögött ) :lol:
Két éve sétáltunk Mátéval, meg férjemmel, s jött egy pasi motoron. Mondom a férjemnek, na, még jó, hogy Máté felénk fordulva ül, mert ezzel a hapsival gyereket lehetne ijesztgetni olyan csúnya volt! Elkezd röhögni ( erre ez a jó kifejezés ) mondom, mi van, mi volt ebben akkora poén?
Hát meg sem ismered a volt pasidat? Feri volt az. :shock: :lol:

Kép
Kép
tengdi

Katáknak boldog névnapot!!!!
magamnak is, mert a 2. nevem az :lol:

Kép
Kép
tengdi

Astrid... futár... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: én se szeressem amikor nem kapok email-t vagy sms-t... és azt hiszik, hogy van időm egésznap őket várni...

A múltkor a barátnőmnek rendeltem szopipárnát... és kaptam sms-t, hogy ekkor és ekkor itt lesz a futár... naaa nem volt... ráadásul másnap mentem sétálni Dórival... és akkor láttam egy matricát a kapunkon, hogy ott volt a futár... de se nem csengetett se nem kiabált.. .vagy valami... hanem kiragasztotta a matricáját és elhúzott... pedig itthon voltam... de valószínű mosást raktam be a fürdőbe és nem hallottam, hogy jött autó... mert máskor meghallom... :? :? :? :? :? :? na a lényeg... felhívtam, hogy mi a helyzet a csomival... erre tök bunkó hangnemben közölte velem, hogy másnap (pénteken) kettő és három között hozza, tartózkodjak otthon... no a megadott időben otthon dekkoltam... pedig tök jó idő volt... :? :? :? :? és nem jött a hapika... kezdtem begurulni... ráadásul mentem volna már el otthonról... :? :? :? erre közli velem, hogy ő nem jön felénk csak hétfőn... és majd akkor hozza a csomit... tÉNY, HOGY NEM VOLT SÜRGŐS A csomag... (bocs megint benyomtam a c@r gombot...) de könyörgöm legalább szólhatott volna, hogy ne dekkoljak feleslegesen otthon.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: esküszöm ott lett volna keresztbe lenyelem.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: a szerencséje hétfőn az volt, hogy sürgős elintézni valóm volt és anyum vette át tőle a csomit.... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Bibi... sok boldogságot Nektek továbbra is!!!!!
nem irigyellek az oltások miatt... :? :? :? :?

Lili... oltás... :lol: :lol: :lol: :lol: Fruzsi egy igazi HŐS!!! Ezt direkt írtam most nagybetűvel.... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Apika otthonléte... hurrá hurrá... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nooo ezt megint elküldöm... :wink:
vikiviktor

Viki: vannak újabb képek, ma is mutizok majd este! :) Általában a járókában hagyom Mátét, ha kimegyek, de ez általában nem oszt, nem szoroz, mert Andris gyakorlatilag állandóan jön utánam "segíteni". :lol: :wink: Ha az ágyon hagyom, akkor csak max 1 percre, amíg kezet mosok vagy Máté szobájába megyek ruháért, stb, de közben én is lesek azért. :wink: :oops: Andris csak annyiban veszélyes most rá, hogy nem tudja felmérni, mennyire nyomja meg pl. a hasát. Odabújik hozzá, rá akar dőlni a hasára, tényleg csupán kedvességből, de kicsit intenzívebbre sikeredik, akkor rá kell szólni. De az ördög nem alszik, így azért óvatos vagyok! :oops: Nem feltételezek semmi szándékosságot Andrisról, de baleset is történhet.

Kép

Kép
hgrita

Megjöttünk a levegőzésből, csak az udvarig jutottam, mert nem volt kedvem felöltözni, sőt még fésülködni sem :? , Manócskám ma jó alvókával bírt, reggel ugye felkeltették a zsiványok, de utána 8.30-11.40-ig szunya, majd kint is 13-14-ig ma már biztos nem alszik, majd csak este.

Tengdi! Szegény Feri :lol: :lol: , én is 22 voltam, mikor Janót szültem és nekem is idősek voltak a 40-esek, de most már egyre kevésbé azok, de még mindig furcsán néztek rám a "mai" kismamák, mikor mondtam 27 vagyok, hát még mikor az is kiderült,hogy 5 éves fiam van, így :shock: néztek rám. Nem értem, miért kellene szégyellnem,hogy korán szültem :? Képzeljétek erről jutott eszembe, hogy Janót vártam mikor egy nőci megkérdezte,hogy " Apja van a gyereknek? ( Mondom van) És vállalja?( Mondom gondolom, mert a férjem) És csak úgy összejött? ( Mondom terveztük) Hát akkor valami birka türelmem volt, meg még írtó bűbájos voltam, ma már közölném vele:

Apja nincs! Ja és a nevem Mária, Szűz Mária!!!

Ekkora suttyót :!:

Kép
babcika

Rita
Igen, a pisilés nálunk is szinte egyik napról a másikra történt, annyira nem is vagyok kétségbeesve, csak, mint Manó írta, tényleg jó lenne már, egy gonddal kevesebb lenne.

Kép
Kép
tengdi

de hidd el, ronda volt, mint a bűn........nem tudom, mit imádtm benne..de ha valamit bánok, hát ő az.....viszont életem első nagy szerelmének barátnője volt........ :evil: ő jól nézett ki, csak egy barom volt :lol:

KépKép
Kép
scooper

babcika: szép neved van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

[quote="tengdi"][ írta:tengdib]Rita
Igen, a pisilés nálunk is szinte egyik napról a másikra történt, annyira nem is vagyok kétségbeesve, csak, mint Manó írta, tényleg jó lenne már, egy gonddal kevesebb lenne.

Hát igen, nekem is az volt a cél, hogy ne kelljen két gyereket pelenkázni. Egyet is elég, mert Máté 4-5x kakil. :) Plusz, anyagilag sem mindegy, tudom... :roll:

Kép

Kép
hgrita

lap tetőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

KépKép
Kép
scooper

Babcika :lol:
sokszor megnevettetsz az írásaiddal.

Különben 20 éve nem voltam kirívóan fiatal a 20 évesen szüléssel. Akkor még sokkal inkább el volt terjedve, hogy 18 érettségi, akkor talán 20 %-a ment a fiataloknak továbbtanulni, így 2 év munka, s sok helyen jött a baba. Ma tényleg sokkal inkább vannak 40 éves kismmaák, mint 20 évesek. Szerintem sokkal többen.

Na segítséget akartam kérni, de elkezdtek fúrni kalapálni a szomszédban :twisted: ( panel ) úgyhogy valamelyik fiú, vagy mindkettő tuttira felkel.
Nem tudok angolul, ha hülyeségnek jön ki, mikor egy jelet beteszek valahova, akkor ennek tudjátok be. :lol:

Kép
Kép
tengdi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?