Na tényleg babaeső lesz!
CSillagról van valami hír?
Gabicika!
Akkor most már te is tudsz olyan napot,amikor már biztosan babázni fogsz
Gabi!
MOndta a doki nekem is,hogy 29-én ügyeletes,meg még mondott egy időpontot,de nem is jegyeztem meg,én úgyis 11-én akarok szülni
Akkor ha én 3-án megyek NST-re te már az emeleten leszel,lehet,hogy babával.
Anita!
Ez nagyon úgy hangzik,hogy már neked is igencsak közeledik a szülés...
És ne aggódj,minden kisbaba tud szopizni!!!!Ebben az egyben nincs kivétel.Csak valamelyikőjük lustibb
Lemon!
Dobsz képet az új frizurádról?
Én egyébként a kozmetikussal vagyok így.Akkor leszek kész a szülésre ha még legalább 1x eljutok szőrtelenítésre
Hajammal nem foglalkozok,úgyis kifog hullani szoptatáskor,majd akkor rendezi a fodrász.
Milla!
Igen jól tudod!A málnalevéltea puhítja a méhszájat,de nem indítja be a szülést!
Én Zitával voltam úgy,hogy a legelejétől iszonyatosan keményedtem,legtöbbször járni sem tudtam.De tényleg kérdezz rá a dokidnál,főleg,hogy a MAgne B6 közel sem tartalmaz annyi magnéziumot ami az igazán erős keményedéseket megszünteti.Az ember nem is gondolná,hogy milyen kevés Mg van benn.Amit a doboz/papír ír az a tartalma.Viszont a felszívódása sokkal-sokkal kevesebb.
Anda!
Biztos vagy te abban a karácsonyban?Már hogy otthon leszte?

Bár ha császáros leszel,akkor biztos úgy varriálja majd a dokid ha már így rákérdez?Pedig egyáltalán nem annak kéne a fontosnak lenni,hogy be kell-e menni e karácsonykor,hanem hogy a babának mikor a legjobb.És ha az szenteste,hát szenteste.Nektek TUTI a legygönyörűbb,de legalábbis legemlékezetesebb karácsony elnne