Sziasztok!
Nos, újra itt, lassan 1 hónapja nem írtam...
Először is
Boni, Zsófi, én is köszönöm szépen a köszöntést! Aranyosak vagytok!
Kata! Isten éltessen!!
Visszaolvastam az elmaradást, láttam kiveséztétek a H1N1 témát.

Én nem írok róla semmit, már mindent elmondtatok.
Pocakos mamiknak és a pocaklakóknak nagyon jó egészséget!! Cukorfalatok a képek és szépek a pocakfotók!
Julcsi és Andi, nagyon szép neveket választottatok, azt hiszem a Ritus és Niki még nem írták. Szóval nekem nagy kedvencem a Péter és a Hajnalka is.

És Andi! A Lelle Hajnalka nagyon jó párosítás, megragadja az embert!!
Betegeskedő lurkók és anyukák, remélem már jobban vagytok!
Hiszti és szorongós korszakokhoz sok türelmet Nektek! Csak nyugodtan és higgadtan lehet kezelni ezeket a dolgokat és szépen kialakul a helyzet!
Még sokmindent szerettem volna, remélem még eszembe jut!
Zsófi, kérdésedre válaszolva! Köszönjük szépen, bölcsis babánkkal minden rendben. Mikor legutóbb írtam Nektek, akkor kezdtünk el járni. Akkor nagyon rossz volt, mikor otthagytam iszonyúan sírt, féltem, hogy meg fogja utálni az egészet. Ő bent, én kint, mindketten sírtunk. Másfél hét elteltével mandulagyulladása lett Manócskának, itthon töltött velünk 10 napot. Teljesen feltöltődött, megnyugodott. Közben folyamatosan meséltem neki a bölcsiről, hogy ott milyen jó lesz, újra megyünk majd és hogy én is ottmaradok majd vele. Eljött a hétfő, 10 nap után, szokatás kezdődött előlről. Pár napig ott maradtam vele, aztán ki kellett szöknöm, mikor észrevette sírt, de nem úgymint régen. Második héten már nem maradtam bent, bent elköszöntem tőle, megpuszilgattam és megígértem, hogy alvás után megyek érte. A napok elteltével egyre könnyebben ment a dolog. Múlt héten már 9-től 3-ig ott volt. És hétfőn megtörtént amire vártam...Bementünk a csoportba, köszöntem a babámnak, Ő adott egy puszit, integetett és ment játszani!!

:D Komolyan mondom, azóta egész másképp telnek a napok. Nincs sírás, egész nap vidám, kacag, huncutkodik, épít, imádják a gondozók, hál'istennek. A napirend és az egyedül evés, ivás, alvás, stb. mind-mind beállt, miest a közegbe bekerültc, egyszerűen utánozza a nagyobb gyerekeket.

Egy hete itthon is épít állandóan, formabedobósozik, autózik, lapozza a mesekönyveit, kérdezi melyik állat mi, és hasonló dolgok. Szóval a kezdeti nehézségek után bátran állíthatom, hogy hihetetlen önállóságra neveli a bölcsi a picurkákat és ez csak a javukra válik! Szóval anyucik, ne aggódjatok! Ha az én überanyás porontyom megszokta, akkor Nálatok sem lesz gond!
Én még nem dolgozom, majd januártól.
Futottam már egy kört az OEP-nél. Le kellett mondanom a GYED-ről és majd igényelnem kell a GYES-t. Csak a GYES-t a MÁK-nál kell majd igényelni. Így a gyerkőc 3 éves koráig nagyon jól járok, mert a 8 órás fizum mellett kapom a GYES-t és a családit is, plusz még a bejárás költségeit is kifizeti a munkahelyem. Végre valami jó is történik anyagi oldalon.
Az elmúlt 2 hétben tönkrement az autónk, a számítógépünk 2x, a telefonom, és a Web'N'Walk Stick-em, amivel netezni tudunk, szóval ránkfér már némi jó is.
Most rójuk a köröket egy kis megbízható autó után, amivel majd én járok dolgozni, apának kell a kombi, ami most van. Szóval fennforgás van, nem pihenek 1 percet sem, de már nagyon hiányzott ez a nyüzsi újra azéletembe.
Közben nyomom a németet, hogy a szintet visszahozzam a régire.
Csütörtökön és pénteken SAP-s fejtágítás lesz a munkahelyemen, megkértek, hogy önszorgalomból vegyek részt rajta.

De azt hiszem nem fogok rosszul járni, mert aznap beszéljük meg a bérezésemet is.
Éééss, ma megyek életem első szülői értekezletére!!
Szóval nagy vonalakban ennyi.
Bocsánat, hogy ilyen sok voltam, de olyan rég nem írtam, és most annyira pörgök...