Sziasztok,
én ma kész vagyok idegileg. Drága kicsi lányom ma nem teljesen százas. Tudom, hogy csúnya és durva ilyet mondani, de asszem a mai napunkat érdemes lett volna felvenni és megmutatni Scoopernek.. legalább megtudná, mi az a hiszti, Mert ma aztán mindenért volt. De az az igaz földhöz csapom magam és rúgkapálok miközben ordítok, mint a sakál... ja, és mindig 8-1/2 9 fele kel, de ma 1/2 7-kor!!! Voltunk sétálni meg boltban... gondoltam a levegő jót tesz neki... hát nem... már égett a pofám a boltban, mert össze-vissza rohangált meg bepakolt mindent a kocsiba

Még szerencse, hogy Ákos tündér volt és alukált szépen... még ha ő is rázendített volna...

Asszem akkor már a zárt osztályon lennék...
Bocsi, hogy panaszkodom...
Brumi, Lotti hogy viselte a szurikat? Nem volt éjjel nagyon nyűgi és hagyott titeket kicsit romantikázni?
Lina, sztem nem azzal van a baj, hogy a nőci már a 14.-kel terhes (bár számomra is ez iszonyat sok), hanem, hogy addig akar szülni, míg ikrei nem lesznek... Mér jó az neki?
Flora, képek.
Rita, Mátéd ma is magávalragadó.
Gálék is nagyon helyesek. Vica tiszta te vagy.
Kata, Lőrincnek is hatalmas nagy szemei vannak. De milyen sötét.
Tavaszi tali... Lillafüred... hát az meg méééég messzebb van.
T-pk, simi a koránkelések miatt.
Vera, jók a játékok, amiket rendeltél. Nem egy kapkodó idegbeteg a védőnőd. Kifogó ügyben egyetértek, sokkal finibb, puhább nekik ilyenkor még az mint a türcsi.
Etetőszék... nekünk most fa van... hát nemtom veszünk-e Ákosnak másikat. Most még kell Mírának, mert a rendes székről nem igazán éri fel az asztalt. Bár nem szándékozom nagyon 6 hós kor előtt elkezdeni a hozzátáplálást... az még 3 hó... netom addig mekkorát nő a lányzóm... de ha kell venni, akkor műanyagot veszek... valszeg Baby Design Pepe-t vagy vmi hasonlót.
Madar, pedig a webkamerát bekapcsolhatnátok és skype-on mi is részesei lehetnénk a bulinak.
Tengdi, nálunk így néz ki Míra alvása: Reggel 8-1/2 9-kor kel vagy keltem... ebéd után 1 körül irány az ágy... itt még olvasgat vagy játszik és legkésőbb 2-kor alszik... majd ha nem kel magától (általában nem) akkor 1/2 4 - 3/4 4 fele ébresztem. Este 1/4 10-kor van lámpaoltás, de van még akkor is hogy 10-ig eldumál, bár mostanában ez nem jellemző. De nagyjából ez a rendszerünk. És ha minden sikerül, akkor Ákos is 8-9 közt ébred, majd a délelőtti sétakor alszik egy órácskát és olyan 2 körül újra, amiből 5 körül kel. Így magamra is jut némi idő és ha Míra felkelt akkor még van egy kis időnk csak kettesben játszani...
De ahogy látom, hiába született Máté ugyanaznap, mint Míra ég és föld a két gyerek (Míra oroszlán aszcendensű), mert enyimének meg zsizsik van a fenekében.
Mi anno a tescoban vettünk olyan zsiráfos textil könyvecskét, amiben vannak zizegős oldalak, kistükör meg hasonlók. Míra nagyon szerette... nemsokára elő is kukázom Ákosnak.
Na, és most lépek, még van 1 órám, addig pencizek egyet én is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.11.26 14:45-kor.