EMMA, KATI, KATA, KATALIN!!!
BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!!!!
Köszönöm a menűs hozzászólásokat Mindenkinek!!!!!!
Nekem az a "bajom" a kicsifiammal, h még mindig a tápi a fő tápláléka és a főzelék nem kell.
ébredéskor 5-6 órakkor 3dl tápi
8-9 óra negyed-fél kifli vajjal, sajttal, sonkával (mikor milyen kedves van)
11 körül friss gyümölcs+joghurt+pár szem kölesgolyó
13 óra higított tej 3dl (tudom ekkor kéne ebédelni, de mivel nem alszik délelőtt, mire hazaérünk az oviból annyira fáradt, h nem hajandó enni, hanem beájul-elalszik a cumisüveggel)
16-17 óra leves, vagy amit mi eszünk étel (tészta..abból)
20:30 tápi 3dl...
(szokott kapni néha túrórudibelsőt, sütit, kekszet)
hiszti :
nálunk bosszankodás is van. pld amikor nem sikerül neki valami, akkor is mérgelődik, fetreng.....
Ha olyanért morog, ami tiltott, akkor az ölembeültetem, nem engedem elmenni és közben magyarázom, h most büntetésben van mert ezt és ezt csinált, ami veszélyes, butaság...stb.
Azt hallottam, h annyi perc büntetés javasolt, ahány éves. (Ábel 3 percet szokott lefogva az ölemben tölteni)
[size=12]Ti adtok már narancsot, mandarint a kicsiknek???????????[/size]
Borkaby!
Hogy vagytok??????????
Ildi!
Nagyon ari Lotti, sosem lehet elég korán kezdeni.....
L.Kata!
A csipeszlopós kép csúcs!!!!!!!!!!!
Konstit tegnap az lekerített részben hagytam, én meg kimentem a konyhába 2 percre. Egyszer csak megjelent gyerekem csak lestem. Kértem mutassa meg, h jött ki. Erre mutatta, h a kiságy alatt átcsúszott, de mindezt 2 pillanat alatt......késssssssssz
Szöszke!
Nem lep meg amit irsz a külföldi árakról. Ismerősök mondják, h pld. a legok fillérekért vannak és akik közel laknak a határhoz szinte minden 7végén átmennek és ott intézik a legtöbb bevásárlást.
Jó utat hazafelé!!!!!!
Vicky!
Örülök, h jobban vagytok!!!!!

Októberben lendületben