marietta: köszi az együttérzést

A fiú még megvan, pedig tegnap megint belelógott az a qva levél a vízbe, ő meg elég nagy darabot megevett belőle

Viszont adtam neki szárított rákot, meg szívmixet, és úgy néz ki, hogy "kitolta" a levelet...

Legalbbis nagyon remélem. Picit le van lassulva, de bízom benne, hogy legalább ő megmarad
Dodi: én a sütőtök illatát szeretem, de az ízéért nem vagyok oda

Úgyhogy megsütöm, de meg nem kóstolom
Sillia: Lóci jól összeszedte magát!

Viszont az óránkénti szopi
Pelenkázás
Katy: teszt

Etetőszéket már mi is kinéztük, séta közben bementünk a közeli bababoltba

Nem konkrétan az, amit eleinte nézegettem a neten, de olyat sajnos már nem kapni

Viszont ez is jó lesz
Boo: képek
Netbook tényleg óccsó, én pont ezért tartózkodnék tőle...
Nikici: nagyon sajnálom a barátnődet!
oltás: első szurit jól viselte, mintha mi sem történt volna

A másodiknál /prevemicsoda/ sem a szúráskor, hanem a hatóanyag terjedésekor tört el a mécses. Akkorát sikított, hogy szerintem még a szomszéd házban is hallották. Aztán elhalgatott, majd újrakezdte. Felöltöztetéskor is sírdogált, csak akkor nyugodott meg szegénykém, ha felvettem. De úgy meg nem lehet felöltöztetni

, így szegénykém pityergett még kicsit . Azóta nézegettem, nem tűnik lázasnak, hőemelkedésesnek, a combija sem piros

Viszont méréskor mi is kevesebb értéket kaptunk a vártnál:
4 hós adatok /táblába/:
6850 gr
66,5 cm.
Ezek szerint a két hét alatt 200g- ot hízott. A régi védőnénink azt mondta, tegyem többsör mellre, legyen elég tejci. Mondom, szopi után fejek, még hagy benne. Akkor egyen úgy, hogy egy mell teljesen, másik meg ameddig akarja. Hát nemtom.....
Hazajöttünk, szopizott, majd lefejtem a maradékot, tettem hozzá még kicsit, megmelegítettem. Az 50- ből hagyott 20- at. Következő kajánál ugyanez, de most csak 20- at evett. Aztán az utolsó kajánál a szokásos 100 helyett üvegből 0- t /!/ evett. Inkább álmos volt, mint éhes

Úgyhogy most alszik. Kíváncsi vagyok, felkel- e éjjel enni? Mert ha nem, akkor nem azért nem hízott, mertkevés a tej, hanem mert lemozogta