A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Janómanóm ma itthon!!! Na és lehet tippelni, hogy hagyta e aludni a gyereket, vagy sem.

A jól tippelők között kisorsolok egy Jancsikával való ébresztős, amolyan karddal, pajzzsal csörtetős, tv hangosítós, éhes szomjas kaka-pisis reggelt. :lol: :lol:

Kép
babcika

Babcika
Lehet, hogy nem hagyta???? :lol: :lol:

Kép
Kép
tengdi

Kedves Tengdi, Ön helyesen válaszolt, hogy növelje esélyét a csodás Janós ébresztőre, tippeljen tovább topikunkon :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

mi ma ötkor keltünk, kakából kifürdetés, aztán már jött Máté is...aki fél 7 fele vissza is aludt, kemény negyed órára...hogy mire Ábelt altatnám, addigra ott tudjon lenni visszaébreszteni.
Úgyhogy kezet foghatunk Babcika

Kép
Kép
tengdi

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tengdi

jajjajjjajjjj most kapcsolok, hogy milyen figyelmetlen vagyok! Hiszen nyertem még egy ébresztős reggelt pluszban Máté mellé :shock:
Babcika te azt bünteted, aki jól válaszolt?????? :shock:

Kép
Kép
tengdi

Hát nem, mert a jelenleg állás szerinte Te vagy a nyertes, és holnap reggel az én fiam és titeket ébreszt, mi meg alhatunk :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

kép címe
princesa. nem tudom ez milyen rendezvényen készült... Kép

Kép
Kép
tengdi

jajjjjjjjjjjj!! :?

Kép
babcika

ha ktalálod Babcika, hogy küldök-e még most reggel viccet, nyerhetsz a fenti képen a fiúval egy randit

Kép
Kép
tengdi

Hát hasonló lenne ám a közös kép, na jó ekkora nem vagyok, de van rajtam + 20-25 kg. :lol: :lol:

Kép
babcika

Két frissen hantolt sír a temetőben, pontosan egymás mellett.
Mindkettőnél
gyászruhás férfi áll. Egyszer csak az egyik halkan átszól a másiknak:
- Feleség?
- Anyós...
- Az se rossz...

na jó, mennem kell....szép napot nektek!

Kép
Kép
tengdi

rajtam 15 plusz van. Na de 158 centihez ez épp elég :(

Kép
Kép
tengdi

de azért cseles voltál ám, mert megkerülted a választ... :lol:

Kép
Kép
tengdi

na jó, ha nem megyek, elmaradok aházimunkával, most tudom csinálni, míg hagynak a srácok...illetve azzal mindig el vagyok maradva..de ha netezek helyette akkor még többel leszek....

Kép
Kép
tengdi

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Bibi... én már nagyon sok mindent nem tudok ide leírni... mert tudom!!!! hogy van zugolvasóm.... :? :? :? :? és nagyon meg kell gondoljam, hogy hogyan fogalmazok... mert nem akarok bajba keveredni... :? :? :? :? (pl... így vagyok a védőnő kérdéssel is.... :? :? :? :roll: :roll: :roll: )

Jó reggelt Istennők!

Viki: nem te vagy az egyetlen, akinek ilyen problémája van ... :roll: :?

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="tengdi"][ írta:tengdib]Kriszti
Én jobban ki vagyok rekesztve, mert sem pic-en nem vagyok, sem a talira nem lettem meghívva. :cry: :lol:pedig pöttyös labda is meg lett, aki pedig utánam jött...brühühü.... :lol:

De előtte ezt nem akartam jelezni, megsértődve meg nem vagyok, mert akkor már nem lennék itt, azt gondolom el lettem felejtve, s ennyi ember között megesik az ilyen. De a picre szívesen mennék, bár nem igazán tudom hogy működik, s ki a felelőse....

A meghívás mindenkinek szólt,aki itt van,kivétel nélkül,tekintettel arra,hogy a talis tábla is nyilvános volt. :wink:

Kép
v.andi

én 159 cm vagyok!

Kép
babcika

[quote="mabe86"]V írta:mabe86iki
És ha senki nem ismeri a jelentkezőt?
Pl. engem se ismertek. Ha jelentkeznék a 2009 szeptemberi zárt topikba, mi alapján tudnátok a felvételről dönteni?

Dupla topikot nehéz lesz a cseperedő gyerekek mellett követni.

Ebben egyetértünk :) ... A duplázás nem fog menni ... nekem biztosan nem, ezt már most előre látom, mert alig tudok lépést tartani időnként, pedig én máshová nem írok, és nem is olvasok... valami tuti megoldás kellene: hogy minden együtt maradjon ... és vééééééééééégül is már nem is tartozunk a VÁRANDÓSSÁG témakörébe :lol: :lol: ... ASTRID, KRISZTI: van esetleg alternatív ötletetek ??? ... :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Csajok,dokumentumok között van egy zárt topikra vonatkozó iromány ;)

Pöttyös,tengdi,adok minnyá nektek is jelszót,csak Barni üvölt.
Akinek még nincs,szóljon

Kép
v.andi

Jó reggelt! :) Megpróbálom a lehetetlent, visszaolvasni. :wink:

Scooper: tegnap este Julcsi a Csizmás Kandúrt kérte mesének. :D :wink:

Vera: és megvannak azok a vizsgák, túl vagy rajtuk?

t-pk: nekünk fa etetőszékünk van, ilyen http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 5&pageno=3
én nagyon szeretem :D

folytatom mindjárt ...

KépKép
KépKép
madar

Jóóóóó reggelt!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ micsoda vidám képekkel indítottátok ezt a napot nekem. Köszönet érte!!! :lol: :lol: :lol:
Olyan széééép mindenki., babák-mamák egyaránt. Azért néha fejtörést okozott ki is van a képen. :oops: :lol: Mert ugye a segítség (összkép) az a végén van. :lol:
Lesznek még képek vagy ezen mindenki rajt van... ugye nem? Mert pl. Annáékat nem látom... meg még nemtom kinek kellene...

Biztos nagyon jó lehetett és sajnálom, hogy lemaradtunk... :( (Móni, pont akkor mentem el pencizni... :()

Mivel tegnap du. már nem tudtam jönni, mert apa beüzemelte az új gépet, így most lesz mit olvasnom.

Kép Kép
manósziget

[quote="babcika"] írta:babcikan 159 cm vagyok!

én 160 ...15-20 plusszal ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

t-pk: astrid jól összefoglalta a szempontokat :) Nálunk apának "műanyag-fóbiája" van, így csak fa jöhetett szóba, nem olyan okos, mint a műanyagcsodák, de én szeretem. :) ja, és állítható :)

Rita: ügyes voltál a 4 gyerekkel. :D :wink:
Máté meg a kézhasználattal. :D

Tengdi:
még nem, de leszek. :wink: :wink: :wink:

még csak most kezdewm a 493. oldalt.
:roll: :oops:

KépKép
KépKép
madar

na neeeee mááááááááááááá
4 teljes oldal van előttem, plusz ami még hozzá jön addig, mire el tudom olvasni :?

KépKép
Kép
scooper

Annáék sajna addigra elmentek...

utsó kép:

Madar,Scooper és Apika,Bex,Flora,Brumi,Süti,Kata és mellette Tesó Zsú,Andi,Móka
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.11.27 09:45-kor.

sutimano76

Jó reggelt!

T-pk,sajnálom,az éjszakázást.én is inkább ugrásank mondanám,kitartás.Nekünk még nincs etetőszékünk,és még ötletem sincs.

Kriszti,remélem ma jobb éjszakátok volt,mint tegnap.Az az apuka a blogban :shock: :evil: Állati jó cuccokat "szerványoltál"!!

Rita,szuper vagy,hogy egyszerre elaludt mind a 4 gyermek.MÁté Kép nagyon ügyes!Nagyon hasonlítanak egymásra a fiúk.

Tengdi,én 38 leszek,és majdnem 22 voltam,amikor Dani született :wink: Szerencsés vagy,hogy nem voltak nagy gondok a kamaszoddal.REmélem nálunk sem lesz,pedig ez még csak a kezdet :lol:
http://tessloff-babilon.hu/category.php?cid=31

Manó,nem irigyellek Míra miatt.Jaj,nem is tudom mit csináltam volna.Na ez,szerencsére kimarad,de most kárpótol a kamaszom :lol: :lol:

Bex,simi Tominak,hogy ilyen ügyesen elaludt.Figyi,kettes pelusok között is van bőven méretben eltérés.A pampers kisebb,mint a DM-es baby love.Érdemes megpróbálni.

Kata,hányra mentek oltásra?

Babcika,ébresztő :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Sutimanó, Zsú a neve! :lol:

Andi, 10-12-ig lehet menni. Szavaztam! És így már értem a helyzetet! :(

Kép
kata05

Üdv!

Gyorsan meglestem a talis képeket. Nagyon szuperek! Bizti jól éreztétek magatokat!
Igaz engem Kata még az este hívott, úgyhogy már akkor irigykedhettem, most meg pláne :lol:

Ha Lőrinc baba jól viseli az oltást, akkor ma talizunk, igaz, hogy az csak kettes buli, de legalább Kata majd mesél :lol: :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Süti,Kata tesó Zsu :))

Kép
v.andi

Én lemaradtam, mi az a zárt topic???

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="taranee"] írta:taraneen lemaradtam, mi az a zárt topic???

a pic-en le van írva minden ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Viki...7 kg :?: :?: :?: atyaég mi van a tejedben???????? :shock: etiópiába elég lenne pár lityi ,mert a gyerekeknek ott elég lenne napi 1 csepp,le ne terhelje a gyomruk :wink:

Topikban fenyegetés...durva :evil:

A rosszakaró jelentkezhet álnéven,akár teljes hazugsággal az életéről és akkor nem derül ki ki az...

Babcika,akkor én inkább nem tippelnék!!!!!

A férjem nem dicsérget ennyit mint ti,elválok ....hozzám jönnétek(ez most lánykérés volt :lol: )

sutimano76

Bibi: nem is láttam a szövődő szerelmet ... LandL :lol: :lol: :lol:

Kriszti: nagyon jókat vásároltál, ügyes. Rákaptál az ízére, mi? :lol: :wink:

Süti: dokid de jó fej :D

Julcsi dícséreteket kösz :wink:

Ja, laptető, most nem jött be. Mindkét csaj 2x kelt, persze, hogy nem egyidőben :? ... de nem panaszkodom, egyszer-egyszer becsúszhat ilyen is. :wink:

Bex, Tomika: annyi jó csaj van itt, tessék körülnézni. :wink:

Viki: éjszakai story :lol: :lol: :lol: :lol: méretek, ejha :D :wink:

Tengdi: annyira ég a pofám!!! Erről én tehetek. Nem mentegetőzöm, mert a lényeg a lényeg, de hidd el örültem volna ha nem vagyok ilyen balfék és elhívlak, és el tudtok jönni ... ááááááááááááááááá .... ez elcsesztem .... ne haragudj, tényleg sajnálom ....

KépKép
KépKép
madar

Tengdi......taliról napokig beszéltünk kinek mikor hánykor,plusz lett Andi által szerkesztve egy táblicsku is.......legközelebb tessék jobban figyelni olvasás közben!!!!!kapsz egy fekete pontot....a kövi talin kötelező megjelenned!!!! :D :D :D

sutimano76

Sziasztok!

KatatesóZsúvagyok! :lol: Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket és a babóitokat. Nagyon jó tali volt, maradjatok meg ilyen összetartó csapatnak! :wink:

A zárt topicnak azért sok előnye van és nem igaz, hogy felbomlik a csapat tőle! :wink:

kispiskóta

Manó: én még hozok képet :)
skype semmi gond :wink:
nekem van Annás képem :)

zártos pices irományt mindjárt megnézem

KépKép
KépKép
madar

tengdi: kamaszkor ismerős........ nálunk mindig mindenért én voltam a hibás...ha megbűntettek valamiért, amit nem is csináltam, hát megtettem, már csak azért is.... :lol:

manó: hiszti :? nem lettem volna a helyedben..de tudom, hogy milyen az igazi hisztri, csináltam én is :? néha még nagyló fejjel is rámjön :lol:

kriszti: tojások :? :lol: rucik nagyon jók :wink:

mabe: eszemben sincs eladni..... ha ne adja az ég, egy hónap múlva elapad a tejem, még egy darabig tudom ezzel etetni...tuti, hogy hasznát fogom még venni :wink:

minnyá folyt.köv

KépKép
Kép
scooper

Kata,nevet javítottam,amúgy nagyon szimpi volt,dumcsiztunk a wc-be :oops: (miközbe cumit mostunk),
Berni cipi......máskor is :D
Lőrincnek van alvókája,én lenni irigyirigy

sutimano76

Jaaa, nagyon bejött a tegnapi laptetőőőő!!! Este 1/2 10-kor mindkét csimó aludt... Ákos pedig 6-kor ébredt, gyors szopi és még alszik. :lol:

Új szerelem... Lőrinc és Lotti! :lol:

Kriszti, nagggyon jókat túrtál! :)

Kata... akkor lehet egyforma etetőszékünk lesz? ;)

Rita, én kis tokszalonnámról most nemtok képet tenni, mert új a gép és minden fotó még a régi vinyón van... a másik gépben... bár ha csinálok ma újat... :roll: ... na majd meglátom.
Édes lehet Máté, ahogy koncentrál és próbálja megfogni... piszok nehéz meló lehet ám ez. :lol:
Vargabéles! :lol: Holnap megyünk apósékhoz közösen tartjuk párom szülinapját meg após élettársának a névnapját és pont erre gondoltam hogy csinálok és viszek! :lol:

Süti, nagyon jó az új séród! Tecc! :)
Héééé, Babcika Blankiját csak nem ajánlgatni!!! Az az én kis menyem!!!!!! :twisted: :twisted:

Zárt topik... én benne vagyok, mehetünk. Nekem arra tuti nem lesz időm, hogy két helyre írjak... meg nem is akarok. Szóval vagy ide vagy oda...És lehet ott is vonalzózni. ;)
Engem személy szerint jobban érdekel a régi kis csapatunk, mint az aki még most akarna csatlakozni...
Párom tud egyet kreálni csak nekünk... még a google se talála meg. ;)

Viki, simi a tegnapi nap miatt... Bonbon... majd szopi után lefogysz. ;)
7 kiló felett!! :shock: Azta de jó evőkéje van! :lol: De megdögönyözném már kicsit.

Kriszti... buliból való "kirekesztés"... és akkor még tedd hozzá, hogy ott valszeg még ki is lettünk beszélve. :twisted: ;) :lol:

Tengdi-Babcika
, jó elvoltatok reggel :lol:

Andi, elolvastam, szavaztam.

+Súly... én lenni 174 cm és van eladó felesleges 15 kilóm. Ki kéri? Ingyen odaadom.

Igen, azt látom, hogy Anna apikája (meg talán az a szőke kisfiú Samuka volt?) ott volt, de Anna jól elbújt. :(

Nyah... lassan már kelhetne kicsi manóm, mert így hogy megyünk még sétálni? :roll:

Kép Kép
manósziget

Berni most nem nagyon hagy normálisan reagálni,ezért a töredezettség... :roll: :roll:
pedig annyi mindent írnék még...be nem áll a szám :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Most Ritának kreálok recepteket, aztán be kell mennem a városba, utána jönnek a képek. :)

KépKép
KépKép
madar

Manó: éjszaka :D :D :D

Süti: én is egykezezek, mert Mogyorónak elege lett a ködös udvarból. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Manó lesz Anna-kép, meg babakocsi sor is az udvaron :wink:

KépKép
KépKép
madar

Rita: tapas néven töltöttem fel recepteket

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"]M írta:madaranó lesz Anna-kép, meg babakocsi sor is az udvaron :wink:

Na, erre (is) kíváncsi vagyok. :lol:

Kép Kép
manósziget

hát bevallom, nekem még csak nem is dereng semmiféle tábla. :oops:
igen Süti, de nekem ez nagyon nehezen megy a mai napig, még mindig ott tartok, hogy nem vagyok képes azt mondani, hogy én is menni akarok, ha nem hívtak, érted? ez van, :oops: majd lányom javítgat a jövőben, húúú velem is lesz ám dolga! Pedig már mennyit alakultam!!!

Madar
tényleg semmi sérelem nincs bennem, nem a személyem ellen szólt, ha így érezném, nem tudnék itt írogatni, meg poénkodni. Már bánom is, hogy ilyen formában írtam le, én vagyok hülye. Na téma lezárva.

Picikém visszalaudt, Máté Tom és jerryt néz ( na én ebben adtam fel az elveimből, hogy egy 2 és fél évest engedek tévézni :oops: ) de eddig ez az egy módszer vált be, hogy mikor Ábelt alatatom akkor ne legyen ott, és ne fujkálja, ne ijesztgesse ( most ez jön be neki, hogy a pici megijed, ha kurjant egyet ) , aminek következtében persze Ábel képtelen elaludni. S minekutána már volt emiatt pár aligalvós napunk, így engedem tévézni olyankor, azonnal meg persze nem kapcsolhatom ki, ha én kijöttem a szobából. Mert akkor az égbekiáltó hiszti miatt ébred vissza. Szerencsére azért elég kevés mese érdekli,de Tomékon sokszor hahotázik.
Cserében próbálok neki saját "mesét" kitalálni, amit el kell képzelnie, hogy ne lustuljon el a fantáziája attól, hogy a tévében készen van elérakva a mese.
Na ez a saját "mese" azért nem fantáziadús, de neki bejön s az a lényeg.

Kép
Kép
tengdi

Enyim is Tom és Jerry :lol: :lol: , és én is hagyom tv-zni.

Süti és Kriszti!!

Képzeljétek, ránéztem a 23. képre, ahol Süti van de nagyon messze, és magamban megjegyeztem,hogy na ez a Kriszti meg jól átvert közben meg ott volt a talin, messziről annyira hasonlítottok szerintem az új haj miatt, bocs :oops:

Kép
babcika

Tengdi: kösz, egyébként én is ilen (ha nem hívnak személy szerint, akkor nem :roll: ) ... akkor téma lezárva, köszönöm és máskor meg jössz Te is, már most meghívlak. OK? :wink:

KépKép
KépKép
madar

:))) úgylátszik mindenkinél gépcsere volt...nálunk is..... most még elővarázsolom a pic- es belépést mert gőzöm sincs róla és nekiveselkedem a fotóknak..... - húúú de várom már:))))))

a zárt topik - ha belegondolok, hogy amikor blogot írtam és valaki megtudta milyen gyorsan terjedt a híre... akkor azt mondom csináljuk ezerrel.... zááárjunk be!:)
eset:
tudjátok millen a terhes nő.....:)))) nem ragozom.... szóval párom el pár napra haverok és vitorlás tanfolyam.... én meg beírtam a blogba, hogy én itthol mint egy bálna emmeg tutti benőz mert elege van belőlem...(ismét leszögezem.. a teeerhes nő...hormonilag nem noormális:)))
szóval rá 2 hétre kb sétálok az utcán... jön arra x akit mellesleg csak köszönés szintjén ismerek..... - és nem tartozik a kedvenceim közé...az életem részleteit meg aztán pláne nem osztanám meg vele - nna és akkor ez a x megszólal és azt mondja:
jajjj olyan rég nem írtál a blogodba....összevesztetek végül ricsivel????

hát én köpni nyelni nem tudtam.....

még aznap befejeztem a blogot...

szóval tőlem mehetünk....

ollllllan rosssz hogy ti igen mi meg nem......
igen igen krisztinek igaza van olyan klikkes meg minden rossz érzéses... és ha majd mi is tudunk menni ti már sokkal jobban lesztek meg efféle....
de közben meg úúúúgyis tutti jó csapatunk van... szóval bizti neeeem....
csak hát mégis..:))))
értitek?

KépKép
dorkamartini

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?