A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Rakok képeket.

Kép

Kép

Kép

Az átmenet a ház régi részéből az újba még nem tökéletes, azt ne nézzétek.

Rugó kezében a tanszéki kulcsom van, az funkcionál slusszkulcsként a verdájához. MIndig elpakolja, én meg kereshetem.

Tünde, most van orvosnál, hátha mondanak neki valami okosat.
Párodnak jobbulást.

Odateszek egy tököt sülni.

Kép
vindolanda

A tiedének is Vindo.. :) Kíváncsi vagyok mit mondanak neki..

Jók a képek :wink: Én is rakok egyet...

Kép
varga tünde

Hát, azt mondták, hogy valami vírus :roll: :lol:
Na, ezt mi is sejtettük. De nem influenza - ezt is :roll:

Beni aranyos. Hol készült a kép?

Kép
vindolanda

Tegnap voltunk siófokon a kikötőben anyás napon.. :)

Kacsázás-hattyúzás-tavon levél úsztatás stb.. :)

Kapott valamit?
varga tünde

Délután hívtak, hogy a teszt rendben, mehetek erkölcsi bizonyítványt kérni! :P Holnap be kell vinnem a bizonyítványaimat, aztán jövő héten kell beszélnem a régió vezetővel... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Á, nem. Csak írtak neki algopirint, mert az úgyis elfogyott itthon meg neocitrant.

Akkor Siófok szép hely.
Itt csak tehenek meg lovak vannak, és persze disznók :wink: Víz az nincs.

Kép
vindolanda

Gratula Regi! :)
varga tünde

Hajrá Regina!!!!

Kép
vindolanda

Gondoltam.. B.nőméknek sem írtak fel semmit... Majd kiheverik..

Vasalok-közben megy a pimpa-most meg zenét kért a fiatal emberke.. :roll:

Hát itt lehet most is sétálgatni. Meg is lepődtem,hogy milyen sokan lejönnek este felé.. És még gyroszos (nem jól írtam,bocsi)is van lent,olyan jó illat volt.. :wink:
varga tünde

Sziasztok!

Eletem parja suliban, gondoltam, irok par sort. Mindent kitalalok, hogy tanulni ne kelljen, szerdan vizsgazom, csak tegnap kezdtem ra keszulni.... :roll: Nagyon nehez kezd lenni, mire este hozzajutok, hulla faradt vagyok, nem fog az agyam...hiaba, nem vagyok huszeves.... :roll: :) (lassan a duplaja... :? )
Ma suru napunk volt, delelott Caterpillar club, aztan hazarohantunk egy gyors alvasra (marmint a gyerekek) addig en osszekaptam a lakast, meg foztem (porehagymas-gombas-spenotos lasagne, sultkrumpli es gorog salata.. :P :) ) aztan mennem kellett a munkanelkulimet ujraigenyelni, amiert egy hetre elhagytam az orszagot, meg kellett szuntetnem, mielott elmentem.... :twisted:
Na, erdekes volt Raniaval, a csaj szamitogepet kikapcsolta, meg jo, hogy el voltak mentve az adatok.... :? :lol: Megerdemelte, egy orat varakoztatott..
Hat egy ilyen program a 2 kicsi gyerekkel nem egy leanyalom...

A kepek szuperek, Mesi, jot rohogtem a lelecelos kolykeiden... :lol:
Rugo nagyon edes, mondtam mar lehet, de szerintem nagyon hasonlit Rad, Vindo...Apatoknak jobbulast!

Tunde, anyas nap...de jo! Kettesben voltal Benivel? Nekem is be kene iktatnom Raniaval ilyent, igaz meg nem reklamalt, de szegenynek ujabban nagyon meg kell osztoznia rajtam.. :roll:

Regi, szuper ugyes csaj vagy!!! :D Szivbol gratulalok, es drukkolok a tovabbiakhoz!

El kene kezdenem a tanulast...
Vendég

Regi! Nagyon gratulálok én is! :)

Rugó nagyon aranyos a képeken! Nagyon helyes kisfiú! :)

Anyós, jajj...

Vizsgáztatással, munkákkal ügyesen! :)

Danink is eszik, amit adok neki. :) De nem eszik meg sokat, csak annyit, amennyit akar. Mert ő eddig sem volt egy nagyevő, csak a legelején. De akkor NAGYON. :) Sztem 2 hónap alatt dulpázta meg a súlyát, de a 3 hónapos vizsgálaton már tuti több volt, mint 5 kg. :)

Akkor most, bocs, hogy ennyit szenvedek ezzel, de ugye nincs gond, hogy nem lesz tali??? Én nagyon szívesen csinálok 1 családért is, de egyáltalán jönne vki? Mert szinte mindenki azt mondta, nem jó. Ugye, jól értettem???? Legyen vmi???

Szép estét, megyek, mert túl nagy a csönd, de nálunk elvileg még nem alszanak... Jajj, félek...

Kép
Kép
Kép
zdori

Drága Fleur!
Szívből gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntést!

Jó kis szülinap elé néztem Petrusommal 39 fokos lázzal küzdünk 2 napja.Apukája maradt itthon vele és egésznap hívott hogy mi történik.Ma reggel"volt"még láza :wink:

Regi gratulálok!!! :)

Viranka: Megtanultam a hétpettyes katicát azóta mikor meglát kb 50x kell elmondanom egymás után :D

Kép

Kép
agica1126

Megyek készülődni.

Szép napot mindenkinek!!

Kép

Kép
agica1126

Szép napot kívánok én is! :)

Petrának jobbulást! Jaj, szegény...

Tudtam eddig is, de mostmár biztos.: Samu semennyire nem volt cumifüggő, mert most már 2. éjszaka sem adtam neki cumit, és nem reklamál. Úgyhogy cumitéma nála végetért. Legalábbis asszem. Talán már nem most fog kiderülni, hogy mégis kell neki...

Megyek, mert megint annyi minden van... :(

És Dani úgy gondolja már 2. éjszaka, hogy ő köszöni szépen, 3 után nem alszik... :shock: Pedig én tegnap 3kor, ma 2kor feküdtem. Így igen kipihent vagyok a 2 napra 1 óra alvással... Hmmmm. Vmit ki kell találni, de ahhoz tudnom kéne, mi zavarja szegényt... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Zdori húúúúúúúú de keveset aludtál :shock:

én most 7,5 órát egyben 8) isteni volt.
valamikor az éjszaka folyamán hallottam, hogy felsír csini de Z rögtön bújt hozzá és hallottam azt is, hogy hagyjuk anyucit pihenni.
reggel a kutyákra ébredtem.
Már nagyon kellett :lol: :lol:

Ágica jobbulást Petrának+++++

Regi :lol: :lol: :lol: drukkolok továbbra is+++++++++++++++++++

Vindo Rugó olyan nagyon zabálnivaló hogy, áááááááááá nincsennek rá szavak :lol: :lol: :lol:

Tündi írtad a gyrost, nyamm-nyamm de tudnék enni :roll:

Kaqk na milyen a babaház???
örülök, hogy megérkezett.
Várjuk majd a jó hírt :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Úgy látom a tali most teljesen elúszott akkor időben kezdjünk neki a 3 éves szervezéséhez :lol:
Január 16.-ai vagy 23.-ai hétvége????
Kérem szépen mindekitől a visszajelzést.
ha megvan mennyien leszünk szerzek helyet.
Ez ne maradjon már el csajok :roll:
Nem sok topik éri meg a 3 évet, és nem sok helyen van ilyen jó kis csapat :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ha az csábító erő akkor sütök egy nagy tortát, természetesen Virankával kinézetem majd belőle a kalóriákat :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Köszönöm a drukkokat, remélem, most már semmi nem áll az utamba ezzel a munkával kapcsolatban:!:

Tündi! Jó lehetett ez az anyás nap! :) Jó a kép!

Vindo! Rugó tényleg csodálatos! :) Napközben is sokszor eszembe jut, ahogy írod mindig, hogy "csodálatos baba"! Úgy tetszik! :D

Ágica! :( Petrusnak gyors gyógyulást!
Adsz neki valamit?

Dori! Lesz majd másik tali, ne búsulj!!! :)
Azt mondjuk sajnálom, hogy bevásároltál, de hátha fel tudjátok használni!!!

Niki! :shock: Érdekes, hogy újra kellett igényelned... Mik vannak... ???

Kép

Kép
regcsiken14

Néhány kép Szeliről:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Tegnap délután rendeltem az alexandrától (köszi a linket annak aki berakta, hogy akció van) a dugipénzem kárára könyvet.
Már ki is hozták :shock:
Extra gyorsak voltak, mondtam is a futárnak :)

Regi jaj de szép a két csutival Szelike :lol: :lol: :lol:
nagyon jól áll neki a lila

KépKép
Kép Kép
l.móni

ja a könyvek karácsonyi ajándékok, egyet se rendeltem magamnak.
nem is mertem szétnézni, hogy engem mi érdekelne, mert nincs az a pénz ami nekem sok lenne ha könyvről van szó :oops:

Viranka elkezdtem olvasni Cilit, hát dőltem a nevetéstől :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

húúúú de eltünt mindenki :roll:
na én is lépek, kihasználjuk a jó időt, sétálunk egy nagyot :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Végeztem a vasalással...

Móni! :) Köszi! Megpróbálom növeszteni neki a haját, mert most jutott el odáig, hogy nem veszi ki a hajgumit és a csatokat! ;)
És nagyon tetszik neki, reggel ezzel győzöm meg, hogy öltözzön fel... :lol:
Könyveket én is tudnék venni... főleg Szelinek, de meg se merem nézni a választékot... :roll:

Nálunk elég sötét az ég... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Nem tudom, mit főzzek hétvégén... :roll: Nálam ilyen ritkán van... :?
Asszem fellapozom a Príma Konyhákat...

Kép

Kép
regcsiken14

Találtam a fagyóban sajtot meg gombát, azokat kirántom hétvégén, sült krumplival, tartárral, meg Apa kért rizsfelfújtat csokiöntettel! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Nagyon szép Szelina! :)
varga tünde

HAlihó!

Móni jaj ne is mond, én voltam a bűnös és szóltam, hogy akció van 8) de azért nem mindegy mennyiért vesszük a könyveket és Péterke imádja őket!!!! Minden mennyiségben jöhet neki. Autók egyáltalán nem érdeklik :roll: én nem bánom egyébként.

Regi jaj de édes Szeli:-) hát az utolsó képen a legszebb, nevezd be valami szépségversenyre!!!!!drukkolok, hogy összejöjjön a meló.

Zdori, hát nem aludtál valami sokat :shock: én most tudtam 4 órát egyhúzomban, na az is már valami. Egyébként fogzanak szerintem, és ez miatt ébrednek. Ma Áron is f5kor a kiságy játékaival kezdett el játszani :shock: eddig még nem nyúlt hozzájuk, de egy villám szopi és vissza aludt :wink: igaz csak f7ig, pedig ő 8ig szokott. De legalább most már alszik.

Tali: én most még nem tudok nyilatkozni, de nekem mindegy , mi ott leszünk 8) Móni szerintem az oviba kellene szervezni.Az sok emberkének jó volt.

Heni
KépKép
heni81

Vindolanda!
A csodálatos baba csodálatos! :)

Dóri!
Sajnálom, hogy nem jön most össze ez a randi. :(
Hát, nem lehetsz, valami kipihent...
Örülök, hogy Samu ilyen szépen letette a cumit.

Regi!
Megy a drukk, hogy minden rendben legyen!
Szeli nagyon szép a kis csurkával! :)

Móni!
Nekem bármelyik időpont jó talira!
7,5 óra alvás? Épp ideje volt! :)
(Én is bevásároltam az alexandránál.. :wink: )

Heni!
Én úgy tudom, hogy a banán és a kakaó is fogja a hasat...

Tünde!
Siófok, de jó!...

Én megint köhögök, hőemelkedésem van. Tegnapelőtt Gergő kezdett újra köhögni. Nem tudom miért, de egyszerűen nem bírunk kikeveredni ebből a köhögős, taknyolós nyavajából. :(

Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Móni!
nálatok jó idő van :shock: itt esett reggel és de. is :(

Vindo!
édes Rugó :) lehet anyósodék nem jönnek majd sűrűn,ha kipróbálják az új kanapét :)

Niki!
ejnye tessék tanulni :)

Szeli édes :)

mi meg de. megjártuk Bvel a sebészetet :8 a kapuban voltunk már,nem akart bejönni,kiment úttestre,felkaptam abalkezénél,hallottam reccsen :( utána üvölt fáj kezem :( behoztam végig sírt :( végül elmentünk keszire(1 óra alatt végeztünkk röntgennel együtt) dokibácsi megnézte könyökét(merta válla nem fájt) Ő sem látott semmi változást8itthon megtapogattam,nem érzékeltem én sem semmit) de azért elküldött rtg-re :) B. végig sírt míg a kezét beállította a nő :( de rtg szerint sincs eltörvr vszínű jól megrántottam és mmeghúzodott :( hazafele elaludt a kocsiban :) most már jobban van,kezét felhúzva tartja,de már jókedvű,vonatoztunkn is :)

a hétből már elegem van :) szerdán bementünk mh-re aláírásért(lemondtam R részére a kőcök utáni szabimról) persze vonat kimaradt késett,embert elütöttek :( több mint 1 óra volt az út :( elintéztük amit kellett kiértünk Nyugatiba,várjuk a vonatot,késik...,nem indul,kimarad :evil: a csupán 2 órás útból lett majd 4 óra :evil: míg vártuka vonatot nézegettük az piros esztergomi vonatot :)
vezető kiszólBnek: elvigyelek magammal? nem,
Anyát és téged Esztergomba vigyem? nem
Tudom mi a megoldás viszem csak anyát :) fiam úgy bepánikolt :) :) :)

:arrow: megyünk Dedéért,de azt hiszem nem motorral :)

KépKép
viranka

Vera! Huhh... Inkább húzódjon meg a keze, én is biztos visszarántottam volna... :roll:

Lemásolták a papírjaimat, szerdán lesz egy interjú a régióvezetővel, de a csaj szerint ezen már nem sok minden múlik, úgyhogy valszeg 7-én megyek az 5 napos oktatásra, aztán 14-én lesz munkaszerződés! :D
Most már elárulom, hogy ez egy biztosító, és ha minden igaz, akkor ügyfélszolgálati üzletkötő leszek alkalmazotti jogviszonyban! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Próbálok visszakapcsolódni. Az utolsó pár oldalt átolvastam.

Ágica
hogy van az a 7 pettyes katicás mondóka? Le tudod nekem írni. Csak mert Lilla imádja a kacika bogarakat :lol:
Közben megtaláltam, h Vera beírta :)

Regi
Komentek apa érdeme :)
Anyagi csőd :( ne is mond, mi is mindig rettegésben élünk mostanában. Januárban dől el mi lesz Apa munkahelyével.
Hogy Szeli milyen szép :) és a copfok :) mikor tudok én ilyet Lillának. Csak a fürdőben engedi felcsatolni, de csak azért, h ne legyen vizes és ne kelljen szárítani.

Lilla is mondókázik és olyan édes. Neki főleg én tanítom: ő is tudja a Duna hajósat, meg a záporosat, meg a másik vonatosat, a nyuszi hopposat is :)
Meg mondogat valami baba csitteset, de ezt az Erzsi nénitől tanulta. Már meg is akartam kérdezni, h mi ez.

Dóri
Igen szép, főleg mikor mindkettő alszik :) hülye poén volt.....
Janh Ferenc Dél Pesti kórház. Lillát az Istvánban szültem.

Vera
Képzeld alig ment rá a kék overáll, amit kölcsön adtál :)
Még jó, h ennyi kedvezmény kaptok, ha már szegény Báló ennyi mindenre allergiás. Bár a GYES-el nagyon nem vagy kisegítve.
Bálint keze :(

Móni
Éjszakák :( remélem cicus is fog aludni valamikor.
Milyen mágneseket vettél? Nem dobsz nekem képet?
Penész :evil: jobb már a helyzet?
Na végre aludtál.
A torta természetesen nagyon csábító :lol:
csak vigyázz az irigykedéssel, mert előbb utóbb te is erre a sorsra jutsz :lol:

Era
De jó, h te is jelentkeztél.
Húú és Beatrice is de szép nagyra nőtt :) jó, h tettél képet.

Niki
Nagyon szuperek a képek.
Repülőút :? hú ez tényleg gáz...

Mesi
ÁÁ nem irigyellek az alvás miatt :)
Tegnap sikerült neki 2x bár nem szembe, meg sugár kaki is volt :lol:

Tünde
Édesek a fiúk, meg a cica is :)

Irina
Túlélésre játszom :)
És köszi a DVD-t előre is. Tök jó ötlet. És a 3 éves buli is.
Ádi :)

Vindo
Tesódék :(
Tetszett, h te inkább söröznél :)

Heni
Áronnal akkor tényleg szerencsétek van.
Kaki már lehet elkéstem, de a rostos üdítő is jó és esetleg szilva lekváros valami.
Biztos én is ügyes voltam, de szerintem a szülésznőm is csodát művelt.
Szerencsére minden jól alakult, h csak reggel kellett bemeni a kórházba, aznap bébi szitterrel volt Lilla, délután meg a bnőméknél.
Aztán meg CSANA és Peti, mert anyósom beteg lett. Végül is csak 2 munkanaparól volt szó. Így Peti itthonról dolgozott.
Nagyon jól viselte nagyon jól elvoltak apával. Este is gond nélkül elaludt.
Nagyon édes Áron.

Gica
Köszi a kérdést :) azt hiszem mindjárt kifejtem bővebben mi a helyzet a csajszival.

Kaqk
És mi a helyzet az állással?
++++++++++++++++++++

Regi
Ügyes vagy gratulálok!!!!

Dettyk
Mikor írtad, h 18.-án dolgozol utoljára a frász jött rám, de rájöttem, h karácsony előtt.

Ágica
Nagyon boldog szülinapot!!

Tali
Őszintén örülök, h áttettétek januárra, mert így nem maradok le én sem :) eddig jó mindkét időpont, de az olyan messze van, és december közepén derül ki a januári fix programunk időpontja. Ha azzal nem ütközik ok.

Ja igen még régebben volt cumi téma. Hát Lilla komolyan visszaesett a nyárhoz képest. És nem Dani miatt. A legutóbbi fogzásnál megint nagyon cumizós lett. Már alig lehet tőle elvenni, mert mindig visszakéri.
Még túró rudiért sem adja. :?
De most nem akarom erőltetni. Viszont tavasszal elveszem tőle az a terv. Bevágom vagy valami galádságot művelek vele.

Még kérdés lányos anyukák volt már valakinek olyan, h csajszi sírt, h fáj a punci? Én úgy veszem észre pisi közben. (Lillán ugye még pelus ezért csak feltételezem)
Mostanában sokszor sír miatta, de nem piros. Felfázás volt valakinél? Mit csináltatok? Ha vizelet mintát kell adni csajsziknál azt, hogy lehet begyűjteni.
Peti elvitte ma CSANA-ba de aggódok érte, mert éjjel és induláskor is sírt.

Lilla és öcsi-közkívánatra: Nagyon jól reagál rá. Kérdezgeti hol van, mit csinál, miért sír. Meg akarja fogni. Akkor beletesszük az ölébe. Tegnap a pelust is a vállára csapta, h büfizteti :lol:
Azért néha kéri, h tegyem le vagy adjam apának, de ez normális. Próbáljuk érzékeltetni vele, h ugyanannyira szeretjük, mint eddig.
Mondjuk tegnap nem volt valami jó napunk. Lilla nagyon nyafi volt és mindenen dacolt. Kicsit kiakadtam estére. De olyan édes, mert ha veszekszek vele tök hamar jön és bújik. Ez olyan ne haragudj anya féle.
Ja és mindez azért volt gáz, mert Danci is nagyon anyás és apa meg nem volt itthon egész délelőtt. Kicsit mély volt nekem ez a víz egy 1 hetes gyerkőc mellett.
De remélem jövő héten már számíthatunk rá, szeretne szabin lenni. Csak most rengeteg a meló és nem karácsonykor akar dolgozni, amit én is támogatok.

Az esték változóak. Volt nagyon jó is amikor Dani csak szopizni kelt és Lilla is csak 7kor ébredt és nagyon rossz is, mint pl tegnap este. A fiam nem tudott elaludni és amikor elaludt akkor Lilla rákezdett egy óriási sírásra (apa kicserélte a pelusát, mert úgy ítélte meg tele van-amúgy Lilla aludt volna), h nem jó a pelus és fáj.
Erre Dani is rákezdett. Aztán a két gyerek együtt bőgött. Aztán Dani megint elaludt nagy nehezen, mellettem. De Lilla meg nem tudott fél 4ig ki be mászkáltunk, meg fetrengett mellettem össze vissza, meg mindent csinált.
Ma meg mindenki hulla, mert apa sem bírt aludni. Mondtam is neki, h legközelebb nem cserél pelust csak ha felébred, h kifolyt.

Esti altatás kérdésem: ti milyen ütemben teszitek le a 2 gyereket? Nekem nem sikerül eltalálnom az utóbbi pár napban, h Dani aludjon mire Lillát letesszük aludni.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Viranka!
Hát azt hiszem én is elkaptam volna! Sajnálom a húzódást.

Regi!
Hajrá-hajrá!!!!!!

Fleur!
Nagyon ügyes vagy! Örülök, hogy Lilla is jól bírja a kisöcsit!
Cumi nálunk alváshoz még megvan, de én is tavasz körül el akarom venni tőlük. Csak sajnálom őket, mert olyan lelkesek, amikor jön az alvásidő és a cumi.

Gica

Kép
gica1

Viranka én is elkaptam volna :roll:
jó, hogy "csak" húzodás

Regi :lol: :lol: :lol: ez fantasztikus :lol: :lol: :lol:

Fleur jó olvasni a soraidat :lol:
hidd el hamar össze fogtok szokni és gyerekjáték lesz majd a két gyerekkel otthon :wink: :lol:
http://www.teszvesz.hu/show_item.php?item=811011222 ezt vettem :D
alvás tanácsot nem tudok adni :roll:

Gica jobbulást a családnak :roll:
mit szedtek?
valami immunerősítőt esetleg?

kész a holnapi ebéd 8)
csináltam egy hatalmas adag rakott palacsintát.
majd csak melegíteni kell :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Lányok!

Csak gyors bejelentkezés. Élünk-nem tűnünk el újra :-D

Ma sulim volt, hétvégén otthon nincs net, úgyhogy hétfőn tudok majd visszaolvasni! :oops:

A körtánc szuper volt, bár nagyon izgultam az első fél órában, ám mint később kiderült alaptalanul.

Most majd Apával megyünk egy romantikus vacsira....

Hétfőig pussz mindenkinek!
E.
Vendég

Basszus csajok Lilla elhagyta a cumiját a CSANA-ban. Sokáig keresték Apa is beszállt, de nem lett meg...:?
Pont most hiányzott még ez is...kissé ki van bukva+punci is. A kettő együtt kicsit sok, meg Dani is nagyon nyűgös most. :(

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

ma jöttem rá miért is nem akar enni nagyon Áron, hát mert nem kell neki a pépes kaja. Darabosat enne :roll: Csináltam neki burgonya főzit almával, jól szétfőztem, de csak villával törtem össze, hát falta :shock:
Emlékszem Péterkének is azok a kaják jöttek be :roll: meg a sztracsatellás tejpép :D vagy a csokidarabkás.

Megvan a 4 fog is :shock: Nagyon gyorsa bújnak elő a fogacskák. Sőt már csikorgatja is őket :shock:

Fleur örülök, hogy jól veszed az akadályokat :D mi egyszerre altattunk annó, most Áron fél órával jár Péter előtt. Egyszerre fürdenek és utána van cicizés, majd alvás, Péterke még mesét szokott nézni.
Eleinte meg úgy csináltuk, hogy először megfürdettük együtt Áront, majd én intéztem, majd apa ment Péterrel fürödni és kakaóztatni, majd altatni is. Csak túl korán kelt, igy csak BK után jár aludni.

Egyébként nekem sokkal jobb, ha egyedül vagyok velük :roll:
Ha haza jön apa, Péterke hisztis lesz, odafigyelést kiván tőle, ami persze értendő. Nekem soha nem hisztizik.

Regi hát szóhoz sem jutok, szuper!!!! Na majd valami ilyen jó kis meló volna jó nekem is 8)

Heni
KépKép
heni81

Fleur! Ajjaj! Szerintem menjetek el cumiért... :?
De ügyes leszel, majd kialakul a rend, és akkor könnyebb lesz!!!!!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur akkor P szaladjon el venni egy másik cumit
Ha jól emlékszem aventet használtok, az sok helyen kapható :roll:
Sajnálom nagyon :( A punci miatt nem viszitek el dokihoz?
Lehet írna neki kenőcsöt :roll:

Heni nem semmi Áron, 7 hónaposan már darabosat :lol:
Gréti 7 hónaposan fogadott el először kaját az anyatejen kívül.
Gratula a 4. fogához

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, csak életjelet adok. Ma vizsgáztattam, este keveredtem haza, G. meg házimunkázott itthon :wink: :lol:
Most várom, hogy megsüljön a kenyér, korog a hasam.

MIndenki vigyázzon magára, a betegeknek jobbulást.

Este vagy holnap jövök reakciókkal :wink: :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!!

Heni,4 fog :shock: !Szerintem ez is befolyásolja az étvágyát Áronnak!Milyen ügyes a darabossal!Mi igazából nem is régen kezdtük a hozzátápit, de Bulcsú eddig mindent megevett szívesen, amivel kínáltam. Én főzök neki többségében, kap sütőtököt, krumplit, almát, cukkinit, ilyesmiket. Most kezdem a husit:). És az almát reszelve nem eszi meg - neki pont a darabossággal van gondja!

Vindo!Gábor házimunkázik otthon, no és sül a kenyér... :roll: irigykedem :lol: !

Móni!Én éppen így vagyok az alexandrával, most rendelek, ami engem érdekel, meg sem mertem nézni - még akciósan sem, mert otthagyom a gatyámat :roll: ...Olyan igazságtalanságnak tartom, hogy a könyvek ilyen méregdrágák :twisted:

Vera!Jaj. Csak vége lesz már ennek a nehéz hétnek! :wink: Szegény kis Bálint - mondjuk én is tuti visszarántottam volna.

Regi, jaj, de jóóóóó! :wink: Gratulálok! Szeli nagyon édes a copfocskákkal!!

Nekem meg beállt a derekam. Ma mindent egyszerre meg akartam csinálni, mert itt volt húgom, vigyázott a kölkökre, s ezt ki akartam használni. Ablakot pucoltam, meg minden, már csak pici maradt holnapra. De alig bírok megmoccanni. :roll:

Fleur,remélem hamar sikerül megoldani az éjszakákat :wink: . Nálunk Bulcsú kb. negyed8-kor megy aludni, szerencsémre Őt nem kell altatni, csak leteszem, és alszik. Boti pedig 8kor megy a saját szobájába, Ő szintén egyedül alszik el(jóéjtmese, ének, puszi után). Az elején volt már nálnuk is katasztrófa-éjszaka, de valahogy magától rendeződött a dolog. Nálatok is remélem, így lesz :wink: , addig pedig kitartást!!!
Cumival mi lett végül?

ÁÁÁÁ, ülni se bírok, musz mennem, Vindo, olyan jól hangzik az a mézes, fahéjas, akármicsodás tej :P :D :arrow:
kispocc

Viranka, azért jó, hogy nagyobb baj nem lett! Örülök, hogy mostmár kezdi is elfelejteni a kiskrapek! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

:Sziasztok!

Én is vissza rántottam volna!

Niki: nem kérte Bence eddig még nem reklamált.Nekem jutott eszembe. De mikor felhoztam neki,hogy menjünk-e nagyon örült neki.. Így csak vele foglalkoztam.. :)

Fleur: Lehet kapni pisi gyűjtő zacsit,nem drága.Talán ha el viszed dokihoz,jobb is ha viszel némi mintát,egyből megtudják nézni,hogy felfázás-e van-e valami a vizeletében..De az is jó lehet,ezt csak gondolom :roll: hogy kammilásfürdőbe ülteted,vagy letörlöd neki mikor tisztába teszed.De ha nem látsz semmi,akkor én a felfázásra gondolnék. Szinte magam előtt láttam amit írtál, az estékről.Most ti hogyan alszotok? Egyszobában apával és külön a picik? Mi úgy voltunk,hogy én Domival apa Benivel kb. 6hónapig..Így mi úgy oldottuk meg,hogy Domit megfürdettük,akkor bevonultam megszoptattam,bealudt és leraktam..Átmentem apáékhoz,addig ők fürödtek,míg én altattam,mire átmentem készvoltak,aztán Benit altatam vagy apa,ez attól függöt,hogy én hogybírtam aznap.. Nehéz,de nálunk Beni nagy volt már,nem is tudom mi lenne,ha annyi korkülömbség lenne köztük mint nálatok.. Mindig rácsodálkozok,hogy milyen jól megoldották a többiek is :) De össze fogtok csiszolódni.. :)

Vindo:sz.tem még ma írni fogsz.. :) Miújság nálatok?

Ma nem tudom mi volt de Domi egy szemhunyásnyit sem aludt ebéd után.. Ugy kellett most is ágyba parancsolni annyira pörgött.. Vagy 5ször kijött.. :shock:

Heni:az nagyon jó,legalább nem lesz gond a pépeskaja bevezetésénél..

Gica:jobbulást!

Móni:nagyon édes amit vettél.. :)
varga tünde

Darabos kaja és 4 fog... :) Ezek szerint tudja, mi jár a fogakhoz. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Kispocc jobbulást!!!! Úgylátszik ránk jár a rúd.. Itt a topikban most az utóbbi 1,5hóban te vagy a 3dik derékfájos... Feküdj amennyit engednek...Pihentesd...
varga tünde

Halihó!

Előre is bocsi, de szerintem csak gyorsan életjelet adok. Az a nagy helyzet, hogy rengeteg a dolgom, az erőm meg fogy. Most éppen úgy érzem, egy háromnapos hulla is frissebb, mint én. Nekikezdtem az egyik dolgozatnak, a vizsgálatokat már megcsináltam, a kiértékelés része lesz a hosszabb. Közben megint le kell adni a következő tervemet, meg ugye van még egy másik dolgozat is. Holnap utazunk Nánásra, disznótorozni is. Zajlik az élet. De ma kisütöttem az első adag mézeskalácsot. Legalább ennyi megvan.
Bercó meg kezd kritikán alulian aludni ismét. Valamelyik éjszaka fél éjfélig legalább ötször ébredt. Tegnap este is már annyira fáradt voltam, hogy f.10-kor lefeküdtem, de ő meg ébred f. 12-kor. Egy órán át szenvedett mellettem, majd amikor már nem bírtam a sok rugdosást, vergődést, visszavittem az ágyába. De f.4-től már megint ott volt kettőnk között. Utána már eléggé éberen aludtam. Öttől meg néztem az órát és húztam az időt, tologattam a felkelés időpontját.

Na, puszi. Ha esetleg felébrednék a terv írása közben, akkor jövök majd éjszaka. :wink:
dmaggie

Na, annyira hatékony voltam, hogy már el is küldtem a decemberi tervemet a főnökömnek. :lol:

Olvasgattam, de szerintem nem fogok mindenre emlékezni. Bocsánat, ha kihagyok valakit, valamit.

Képek: odáig voltam értük. Nikiék, Áron, Péterke, Szelike, Rugó, Ádám nagyon szépségesek. Őrület, hogy mekkora már mindenki. Világgá ment táltosok meg... :lol: :lol: :lol:
Fleur! Egyszerűen gyönyörű ez a legény. Olyan meghatóak a tesós képek. Köszönet érte. Sok erőt kívánok Neked, remélem hamarosan beáll majd valamilyen rend, akkor majd könnyebb lesz.

Minden álláskeresőnek, találónak szívből szorítok, gratulálok!!!! Kaqk, nekem is az egyik kedvenc üzletem. Nemrégiben vettem ott ezerhatszáz forintért egy kabátot. Volt kuponom is hozzá, ezért lett ennyire olcsó, egyébként három ezer lett volna. Kissé töltött káposzta vagyok benne, de könnyű és meleg. Egyébként szerintem nagyon jó minőségű árukat tartanak. Bár most van némi visszaesés, a kintiben is mondták az eladók, hogy eléggé visszaesett a forgalom.
Regi, hajrá, hajrá!!!!

Betegeskedőknek meg mielőbbi jobbulást, gyógyulást kívánok. Főleg Petrának! Szegény kicsi bogár, azért remélem nem ez az új vírus! Gyenge derekak meg erősödjenek csak!
dmaggie

Fleur! Neked akartam még írni, hogy Dávidom is ekkora volt. :lol:
dmaggie

Na, jól elszórakozom itt.

Végre találtam Bercónak overalt. Csak egy a baj, hogy nagyon utálja, mondjuk nem nagyon nyitok róla vitát. Már rá is adtam, hadd szokja. Ha rá lenne bízva, semmi nem lenne rajta, mert általában mindent kifogásol és ezt óriási hisztivel adja tuttunkra. Minden áldott reggel zeng az egész ház tőle. Már unom egy kicsit. Bezzeg a bölcsiben tündérbogár, aminek a gondozók nagyon örülnek. :wink: Ma reggel mondta Erika, hogy egyre többet beszél velük is és olyan jókat mond.
Már megint jót hízott. A bölcsis mérés szerint 14,9 kg. De azóta már biztosan megint több. Én csak azon veszem észre, hogy már megint kevésbé bírom a fenekét, mert ugye azt meg nagyon szereti cipeltetni.

Hétfőn én is megkaptam az oltás. Semmi különös nem volt, egy picikét volt érzékenyebb egy foltban a karom, aztán ennyi.
dmaggie

Fleur! Ha felfázás is, szerintm a legjobb módszer, (én is használtam), hogy a fürdővízbe teszel sót. Csodákra képes! Nekem pl. a nőgyógyászom írta fel. Egy időben hetente több alkalommal is üldögéltem a jó meleg sós vízben és használt.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?