Sziasztok!
Itt vagyunk mi is. 4 napig elvoltunk vidéken rokonlátogatóban. Olyan hamar eltelt az a pár nap. De szerencsére nem volt gond, Kitti jól bírta. Kicsit aggódtam, mert nálunk ez volt az első, hogy nem otthon aludt. De simán végigaludta az éjszakákat, csak a napközbeni alvásokkal volt egy kis nyüglődés. 3 unokatesómnál is nemrég születtek babák, olyan furcsa volt a 6 hetes kicsit megfogni Kitti után. Ja, mi tegnap voltunk 6 hónaposak!
Ed, Barbi, Léna, Hicu, minden baba annyira gyönyörű!
Ed, Kitti még nem ül, legalábbis egyedül még nem megy. De múlt héten már ő is megfordult először hasról hátra, majd hátról hasra is.
Most hogy megy az útlevél igénylés? Hova kell menni, mi kell hozzá, mennyi?
Én gyümiket magam turmixoltam, viszont a sárgarépa, sütötök üveges volt. A DM-ben vettem, nem volt 200 Ft, ha jól emlékszem 169 Ft körüli, de most aug-ban van akciójuk, hogy 20% kedvezménnyel lehet vásárolni, ha van kuponod.
Aliz, alvással kapcsolatban, szerintem inkább akkor tegyétek le, amikor már majdnem alszik. Állítólag jobb, ha ugyanott ébred fel, ahol elaludt. Ha már nagyon álmos, leteszed, egy kis nyügi után el fog aludni. Addig meg lehet neki énekelni, hátát simizgetni.
Jaj, az első mosoly, annyira édesek!
Barbi, köszi. Igazad van, nem is kell izgatni magad, majd Bence is belekezd a forgásba, és utána nincs megállás.
Mackoo, köszi a hírt, nagy gratula Juditnak!
Pusza,
Tünde