Ma én érzem olyan kegyetlenül fáradtnak magamat, mint tegnap DORKA. Mintha valami leszívná az energiáimat - és tényleg
Délelőtt elég korán kimentem a lányokkal levegőzni. Jól esett ez a hűvös pihegés, bár a lábaim fájtak, de azért sétáltunk egyet, és nem volt vészes. Aztán meg főztem gombalevest, és Stahlos tekercset csináltam, kakaósat, de nem valami nyerő. Azért csak elfogy majd. A lányok meg már pihegnek, Johi tutira alszik, Vera tán még küzd. Én is olvasok egy kicsit, és azt hiszem alszok utána.
Egész éjjel görcsöltem, de inkább a csípős savanyú paprikának köszönhetően, mintsem fájások miatt. No meg gondolom a kiwi se tett jót az enyhe hasmenésemnek. Nem is csoda, hogy nem igen hízok.
Éjjel megint arról álmodtam, hogy megszültem. Két szép nagy kislányunk született
Reggel félkómásan véletlenül másfél szem Gravidát vettem be a magnézium helyett, úh volt egy kis hánytatás... bár azt mondta védőnő, ha egyszer ez így előfordul, nagy baj nem lesz belőle. De alapjáraton is tök rosszul lettem, mert nekem nem lehet a Gravidát éhgyomrorra bevenni, különben kidobom a taccsot!
Na ennyit rólunk! Most olvasok!
RÉKÁNAK örültem, hogy jelentkezett! Remélem minden jól alakul majd T-vel!!!
MILLA kisbabája pedig nagyon édes kis husi pofa