Sziasztok!
vagyok.. csak épp az (asszem) influ kellős közepén... legnagyobb túl van rajta, 3. nagyjából, 2. most kezdte, 4. talán miattam megússza, na mert én is elkaptam...
Fogalmam sincs, hány oldalt kellen átolvasnom.. feladom... csak az utolsót futottam át
Pulcsi
Érdemes bringás oldalakon is szólni. Ha gondolod, megkérdezem főbicajos ismerőstől, hova érdemes feltenni ilyen "híreket"
Papillon
Unditéma: nem is mondd

Mondjuk nekem szülés után még kb. másfél év nyugim volt (szerencsére nagy cicisták voltak éjjel-nappal

) .. de akkor alig vártam, hogy új gyerkőc legyen, mert UTÁLTAM. 2 napig ki sem bírtam mozdulni itthonról

Csak ezt a végtelenségig nem lehet így kihúzni...

(azt hiszem többet már nem bírnék fizikailag se ...)
Lillaoh
Nekem van PCO-s ismerős, akinek 3 éven belül összejött a kistesó

Miért ne sikerülne Nektek is??!!!
.. és akkor azt is megtudtam, hogy IldaNemLajos hülye

:D:D:D
Katka (ölelőssmájli miért nincs???)
Huhh.. összeférhetetlenség vagy elfogultság miatt nem lehet új "szakértőt" kérni? (Lemaradtam.. de amúgy korrekt volt a kirendelt pszichológus? ... vacak lehet eleve lejátszott meccsnél statisztálni

)
Kuklika
Húúú.. grat Kata jövés-menéséhez

De ha jól emlékszem, a nagyobbikkal is így jártatok...
Bea
Mamád-féle kukkolóknak.. pl. belépve maradsz, és akkor ő is tudja olvasni
Enyim márciusi gyerek kúszik/mászik/feláll/kapaszkodva lépeget DE ülni, leülni nem tud... emiatt meg az átlagosnál is hangosabban visít... (állásból időnként már sikerül négykézlábra ereszkedni, de olyan technikával, hogy gonoszul csak röhögök rajta

.. na mert a térdeit azt nem hajlítaná ám be... csak mivel fejnehéz, így időnként jó nagyokat borul...) 2 fog kint ... 2 sztem nemsokára... de mumusom a fogzás...
Zártba majd kaptok képeket is
Meg majd ajánlok olvasnivalót zárttá válás ügyben
Rebi