A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Sziasztok!

Megint zavarok köztetek egy picit. Raktam fel teszvesz-re jó néhány kinőtt holminkat, ha érdekel valaki nézze meg -lett lehet lapozni két oldalon vannak az aukciók:

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Olcsók és tökéletes állapotban vannak a rucik.
Folyamatosan töltök fel még ruhákat 56-os, 62-es, 68-as méreteket is.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Éljen kisAtti!!!! Kép

Kép
v.andi

:lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Andi, legszívesebben közvetíteném, de csak megmutatom neki!! :lol:

Kép
babcika

Andi ezek a smily-k nagyon ott vannak!!

Ati nagyon ügyes, pusszantom!!!

Kép
babcika

Babcika,mutasd,de nehogy aztán egyszer egy talin,ahol ő is ott lesz majd azt mondd,hogy tudod,ő az a néni,aki...... :lol: :lol: :lol: még a végén én leszek a mumus :wink:

Kép
v.andi

Szeretnék kérni mééééééééééég több képet a taliról :) :)

vicger

Csajok,aki még nem olvasta,pic-en a sziasztok c. irományt :wink: Legyen kedves :lol:

Kép
v.andi

Scoop és Madar csinált még képeket.Ők szerintem még nem tették fel.

Enyim gyereknek délután fájt a pocak.Fél kettőkor felkelt,azóta nem tudtam elaltatni,mert nem volt kerek a világ.6 kor vettünk egy jó meleg fürdőt,pizsi,eszi,most alszik már,de elég nyugtalanul aludt el.Remélem az éjszakánk jobb lesz.
Holnap hidegfront.

Kép
v.andi

zárt topik: Krisztivel értek egyet :wink:
Nekem van pár barátnőm, akik csak olvasnak topikot, de szégyenlősek írni(nem perverzek, nem kukkolók)és nagyon sok hasznos dolgot tanulnak tőlünk.

Amúgy azt veszem észre, hogy kezdünk jobban megnyílni egymás előtt, már le merjük írni a problémáinkat is. Ami meg nem publikus, más lehetőségek is vannak, pl.privi.

Szóval én nem szeretném zárttá tenni, de megértem a más véleményen levőket is. Igazából elég sokan vagyunk, más-más nézetekkel, elvekkel és mindenkinek van olyan topiktárs, aki szimpatikusabb, kár is lenne tagadni.Ők meg úgy is megtalálják a módját, hogy hogyan fűzzék szorosabbra az ismerettségüket

Kép
arvaerika

Erika,én is egyetértek,de nem tudunk mindenkinek privit írni abban az esetben,ha személyesebb,de esetleg vitatható témát dob fel valaki.

Jó a kör ímél is.Ha esetleg az tetszik,akkor én szívesen begyűjtöm egy csokorba a címeket,küldök egy mélt mindenkinek,és akkor elvileg egyben meglesz mindenkinek minden cím.

Kép
v.andi

Újra itt:

Csináljátok ám meg Móni tortáját... No nem azért mert én megtettem (nem volt idő, egész nap, fél6ig lakást takarítottam, ide egy kinyúvadó szmájli, erre már nem maradt kapacitás), hanem mert kíváncsi vagyok kinek hogy sikerül elsőre. :wink: És képet is kérek róla!

Viki: Mondjuk ezzel próbálgathatnád a nagyis sütési tudományodat. :wink:

Topic: Nekem tetszik a blog ötlet, ha gondoljátok, akkor meg is kreálom a blogspot-on. Akinek gondja, öröme, bánata van és itt nem akarja, az odamegy, megírja a bejegyzést és mindenki kommentelhet hozzá amennyit csak akar. Együtt pedig csinosítgathatjuk. De ha Andi bevállalja (most hogy Barni ilyen jól alszik :wink: ), mehet a freeblogra is, csak én azt nem ismerem. Oda még linkeket is gyűjthetünk különböző témákban.

Babcika: Hát, a helyedben én is robbanék. Andris is sokszor "véletlenül" pont akkor furulyázik, zongorázik, mikor Máté éppen hogy elaludna. Én is majd szétrobbanok akkor. Naponta nem is tudom hányszor szólok rá a hangerő miatt. :roll:

Kép

Kép
hgrita

[quote="hgrita"] írta:hgritajra itt:

Csináljátok ám meg Móni tortáját... No nem azért mert én megtettem (nem volt idő, egész nap, fél6ig lakást takarítottam, ide egy kinyúvadó szmájli, erre már nem maradt kapacitás), hanem mert kíváncsi vagyok kinek hogy sikerül elsőre. :wink: És képet is kérek róla!

Tőled is kérjük ám a képet.Én asszem a vasárnapi vendégeimnek csinálom meg.Remélem nem olvasod ági,mert irgumburgum :lol:

[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Topic: Nekem tetszik a blog ötlet, ha gondoljátok, akkor meg is kreálom a blogspot-on. Akinek gondja, öröme, bánata van és itt nem akarja, az odamegy, megírja a bejegyzést és mindenki kommentelhet hozzá amennyit csak akar. Együtt pedig csinosítgathatjuk. De ha Andi bevállalja (most hogy Barni ilyen jól alszik :wink: ), mehet a freeblogra is, csak én azt nem ismerem. Oda még linkeket is gyűjthetünk különböző témákban.

Örömmel megcsinálom a freeblogot magunknak.Én meg csak ahhoz értek.

[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Babcika: Hát, a helyedben én is robbanék. Andris is sokszor "véletlenül" pont akkor furulyázik, zongorázik, mikor Máté éppen hogy elaludna. Én is majd szétrobbanok akkor. Naponta nem is tudom hányszor szólok rá a hangerő miatt. :roll:

Ne aggódjatok, a kamasz is ilyen.Most jött haza,és az élménybeszámolót 4000 mHz-en mondja,de inkább mondja,mint hallgasson :wink:

Kép
v.andi

Csak kérdés, egy zárt blog mennyire az. Konkrétan a freeblog zárt blogja nem az, a kerresőmotorok beindexelik, így be lehet találni... (Jártam így.) Ezért én oda tuti nem írnék többet, mint ide.

Astrid

Kép
astrid

Astrid,a freeblogot is és minden blogot tudod meghívóssá tenni.
Azaz,ahhoz,hogy olvasd,be kell lépned.Ezt pedig csak az után tudod megtenni,ha a blog nyitójától engedélyt kaptál.
Csak hogy megértsük,csináltam a freeblogon,elküldöm priviben az oldal címet,és amíg nem engedem,nem tudsz belépni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.11.27 20:08-kor.

Kép
v.andi

Topik
Anyukám, nővérem... olvasóban itt vannak... mindig is az életem részei lesznek... :wink:
(utáljatok ezért ki....)
Vendég

[quote="mabe86"]T írta:mabe86opik
Anyukám, nővérem... olvasóban itt vannak... mindig is az életem részei lesznek... :wink:
(utáljatok ezért ki....)

Egész más okból merült fel a topik zárttá tétele!!!!!!! :wink:

Kép
v.andi

Én eddig is annyit, olyant írtam le, amit BÁRMIKOR, BÁRKIelőtt felvállalok....
Tőlem, egy zárt topikon se fogtok mást kapni!!!!
Vendég

[quote="v.andi"] írta:v.andi
(utáljatok ezért ki....)

Én ÉRTEM..... de nem értem... :roll:
Vendég

Lehet, hogy ÉF lettem :oops: ?
Vendég

Andi: A freeblogban a bejegyzést teljesen egyszerűen lehet megírni? Értem ez alatt, nem kell html kódokat használni vagy más ilyen fincsiséget művelni?

Én pl. Timi mai sztorija után tettem zárttá (=meghívóssá) a blogunkat. :wink: Az érintettek remélem megkapták a meghívót, ha valaki más szeretne kukkolni minket, szóljon és neki is küldök. :wink: (persze csak annak, akit komálok :lol: :wink: )

Kép

Kép
hgrita

Rita,igen,simán lehet írni a bejegyzést.
Ha esetleg nem,annak beállítási okai vannak :wink:

Kép
v.andi

[quote="mabe86"] írta:mabe86
(utáljatok ezért ki....)

A picen a dokumentumok között van egy sziasztok nevű iromány.Ott látod az egyik okot :wink:

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]C írta:v.andisajok,aki még nem olvasta,pic-en a sziasztok c. irományt :wink: Legyen kedves :lol:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

spickey

[quote="mabe86"] írta:mabe86
(utáljatok ezért ki....)

A picen a dokumentumok között van egy sziasztok nevű iromány.Ott látod az egyik okot :wink:

Bizotan nem leszek népszeű....
HA írok egy nyílt fórumon... akkor számolnom kell azzal, hogy BÁRKI olvashat....
Vendég

HA ZÁRT lesz a topik, én akkor se fogok másként, mást leírni.....
Vendég

sziasztok elolvastam, ezelőtt is olvastam, csak akkor még nem volt kész :wink:
nah hát gázos szitu tényleg, s így még jobban.

Továbbra is javaslom a blogot, mint megbízható, visszaolvasható, együtt írható teret, ahova illetéktelen nem tud jönni, de én nem zárnám be ezt a fórumot, érvelésem ismert ;) /lsd: feljebb valahol/

vicger

Lehetek én is egy álruhába bújt kukkoló... :wink:
Vendég

Kriszti: Szívemből és számból szóltál! Blogra fel!!! :lol:

Kép

Kép
hgrita

Helló Lányok!

Nem jövök egy ideig és mennyi minden történik! :D

Fotók csodaszépek!
Találkozó miatt irigy irigy,de talán tavasszal mi is tudunk csatlakozni.

Tengdi, üdv!

Mollit is meglestem a kendőben,nagyon édes!!

zárt/nyitott topic: hát.............elgondolkoztam én is......eztán szerintem én is csak olyanokat írok le ,amiket tudok vállalni. :wink: :wink:

no sziasztok szép álmokat nektek! 8)

KépKép
csikipetra

Tudom, hogy most nem ide vág, de segítsetek légyszíves. Valaki írta ma a Kopaszi gátat. Már régóta szeretnék elmenni ide, de még nem jött össze. Szükségem lenne 1-2 info.-ra. Hol érdemes parkolni? Honnan jó megközelíteni autóval? Vízpart utca, vagy be tudok menni az Andalgó utcára is? Lehet jól parkolni? Milyen a játszótér? (én csak egy fél képet láttam róla) Van nyilvános WC? ....stb.

spickey

[quote="spickey"]T írta:spickeyudom, hogy most nem ide vág, de segítsetek légyszíves. Valaki írta ma a Kopaszi gátat. Már régóta szeretnék elmenni ide, de még nem jött össze. Szükségem lenne 1-2 info.-ra. Hol érdemes parkolni? Honnan jó megközelíteni autóval? Vízpart utca, vagy be tudok menni az Andalgó utcára is? Lehet jól parkolni? Milyen a játszótér? (én csak egy fél képet láttam róla) Van nyilvános WC? ....stb.

Lágymányosi híd budai lábánál van.Van saját parkolója,őrzött,és ingyenes.Wc van,én pocakosan voltam ott többször,és tiszta.Játszótér jó,de ha szezon van,akkor rengetegen vannak,mert csak egy van.Tiszta és gyönyörűen karbantartott park.

Kép
v.andi

[quote="spickey"]T írta:spickeyudom, hogy most nem ide vág, de segítsetek légyszíves. Valaki írta ma a Kopaszi gátat. Már régóta szeretnék elmenni ide, de még nem jött össze. Szükségem lenne 1-2 info.-ra. Hol érdemes parkolni? Honnan jó megközelíteni autóval? Vízpart utca, vagy be tudok menni az Andalgó utcára is? Lehet jól parkolni? Milyen a játszótér? (én csak egy fél képet láttam róla) Van nyilvános WC? ....stb.

Mi szoktunk járni oda.

Nyilvános WC több is van. A parkoló a bejáratnál van, nagyon sok autó elfér. A játszó nem nagy, de használható, van 2 hinta, 1 homokozó, 1 mászóka csúszdával és egy hajó alakú mászóka. Hosszú, kiépített sétányok vannak, lehet jókat sétálni, motorozni (nem benzines, hanem gyerek lábbalhajtós :wink: ), bicajozni, kavicsot dobálni és fűre lépni. :) Mi Budáról járunk. Ha ti Pestről jöttök, akkor jöttök át a Lágymányosi-hídon, közepe felé egy éles jobb lehajtó, ott le, jobb sávban lámpánál jobbra, híd alatt át, és amint kiértek alóla, rögtön balra. Ott van a gát bejárata és a parkoló. Néhány étterem, kávézó is nyitva szokott lenni, ha melegedni, teázni szeretnétek.

Kép

Kép
hgrita

Andi megelőzött. :lol: Tavasszal vagy nyáron ott is lehetne tali. Nagyobb tesók is ellehetnének, van sok árnyékos placc, lehet szopiztatni, napozni. :)

Kép

Kép
hgrita

[quote="hgrita"]A írta:hgritandi megelőzött. :lol: Tavasszal vagy nyáron ott is lehetne tali. Nagyobb tesók is ellehetnének, van sok árnyékos placc, lehet szopiztatni, napozni. :)

Csaka távolság :oops: :cry: :cry: :cry: :cry:
(bár, egy pszichopatánál semmi sem lehetetlen....)
Vendég

Találkozhatunk nálatok is, Texasban, ez már csak pénz kérdése... :)

Kép

Kép
hgrita

Rita :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na ,akkor sztem megszületett a legjobb megoldás...itt maradunk,de ha valakinek titkos közlendője van,az írjon oda a blogba.....

Most olvasom a torta receptet,és kezdőknek üzenem,nem megijedni a vastagfalú teflon bevonatú edény hiányában,gőz felett is meg lehet olvasztani a csokit :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Vndéglátáshoz... nálunk mindig nagy siker...

kb. 15 dkg parizer
1 db piros californiai paprika
kb. 15 dkg uborka
sok lila hagyma
5 tojás
Ezeket apróra kell vágni.
1 húsleveskockát elkeverni kb. 2 dl vízben, felfőzni benne 1 csomag zselatint.
1 pohár tejtöl+ 1 tubus majonéz
Mindent összekeverni... egy őzgerincben hagyni néhány órán át állni....
Vendég

Rita ,nem csak pénz kérdés.....én nem ülök repcsire...félek hogy lezuhan!!!!

Mabe,olvastad a picen a "sziasztok" dokumentumot????

sutimano76

Süti
Olvastam....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.27 21:53-kor.
Vendég

Mabe a tojás minkét része kell?????hűtőben álljon vagy csak a konyhapulton?????

én is írok egy nagyon gyorsan elkészíthető ételt a picre.....

sutimano76

Jut eszembe.... Kép
ha nem publikus,amit egymással meg akarunk osztani,akkor a pic.en a dokumentumokat is használhatjuk.
Reagálhatunk oda is egymás alá névvel,és akkor nem kell külön nyitni semmi újat.

Kép
v.andi

Süti
A tojás minden része kell (főtt tojás)
Vendég

Én azóta fórumozok, chatelek, mióta lombikozni kezdtünk...
Vendég

Én minden hsz-hez a képemet adom (avatar)... sorozatban teszek fel anyás, apás babaképeket... mégis lehet, hogy csalok....
Vendég

ÉS akkor melyikünk rosszakarója lennél????? :wink:

sutimano76

Kedves csajok!

Én egy igazi zugolvasótok vagyok,bár nem is is ismerek senkit,hisz
Vajdaságból irok,de nagyon szeretem olvasni ezt a topicot.
Egyik legjobb a babaneten!!!!Klassz emberkék vannak itt! :wink:
Ne menyjetek el légysziiiii!!!!!

Kép
Kép
szintus

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76S akkor melyikünk rosszakarója lennél????? :wink:

Majd még kitalálom.... :wink:
Vendég

Szintus,de ari vagy,egyenlőre nem megyünk,és köszi,igyekszünk jó csapat lenni!!!!

Mabe,amikor egy-két emberke beírt ide és megadtuk neki a gmail-es belépőnket,akkor pont te voltál a legjobban felháborodva,hogy miket tudhat meg rólad.De kérdem én,miért titkosabb egy email cím vagy teljes név,vagy mittudoménmégmi,mint itt mondjuk egy anyós szidás,főleg ha itt az anyós olvas minket?????

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?