Nagyon orulok, hogy ilyen jol sikerult a tali, es sajnalom, hogy en nem lehettem ott. Majd legkozelebb!
Valaki javasolta, hogy a Maca-Serophen kerdest tegyem fel Erazmusz doktornonek, megjott tole a valasz (a topicon ti is elolvashatjatok).
Meg tobb lehetseges "betegseg"?
Megirhatnatok nekem a PCO egyeb tuneteit (az mar en is tudom, hogy lehet genetikus is, de az nekem biztos nincs, mert se ferfias szornovekedesem (sot kifejezetten noies
vagyok), se rendszeres menstruaciohianyom nincs). Kriszti! te kuszkodsz ilyen gondokkal?
Tudom, hogy az en dontesem, de most megis mit csinaljak? Mar valaszoltam neki, hogy lehet, hogy elkezdem a Serophent, de egyatalan nem vagyok biztos benne, hogy jol teszem, de valamit tennem kell.
Ma megyunk a ferjem andrologiai vizsgalatara, csak vele legyen minden rendben!
Moni!
Nekem nem volt gond az alvasommal (sot en mindig tobbet tudnek aludni, mint lehet
). Meg csak most lesz az elso teljes ciklus, mialatt szedem (mert persze folytatom), majd meglatom a tapasztalatokat. Andi!
Mi a helyzet? Ho? Jelek?
Gyorgyi!
Nekem (is?) eleg rovid a memoriam. Eddig mindig volt pe? Miota is probalkoztok? (Nem vagy a listan...) Egy alkalom azt hiszem nem szamit.
Emiatt nem hiszem, hogy a doki gyogyszert adna. Persz, ha megnyugtat, akkor a mensi esetleges megjottekor erdemes (szerintem) felhivni, es beszelni vele (ebben a ciklusban mar ugysem tud mit tenni...) Eszter